brue Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Да, пошто је знам од 2000те године (и не, нисам, на жалост), а не верујем да је толико побудалила да не важи то што сам написао... иако већ дуже времена живи у том Бг-у. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 zašto nisi? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Nema izgovora :( Quote Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) немам изговора :( Edited January 6, 2016 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted January 6, 2016 Popular Post Report Share Posted January 6, 2016 zašto nisi?zato što je već u tom periodu davala naznake da želi da se preseli u taj bg a princip je princip! 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 dat bg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 dve smrti tom bg-u Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Да, пошто је знам од 2000те године (и не, нисам, на жалост), а не верујем да је толико побудалила да не важи то што сам написао... иако већ дуже времена живи у том Бг-у.Ne kažem da je boli kurac, čak ti i verujem da će to da je prati ceo život, ali ako je kriva, onda mora i da odgovara. Ako se ne poštuje zakon, onda taj isti zakon i nema nekog smisla. Daj svi da ga kršimo i da se iskreno kajemo do kraja života! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 a cek, sta je na kraju bilo, jel ga ona udarila na pesackom ili dalje od 5 metara od istog, znam samo da je nesto malo prekoracila brzinu...btw, ste videli danas sto je neki rumun pokupio lika na zelenjaku sto je pretrcavao van pesackog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 dobio je infarkt bese na haubi, nevezano za saobracajku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) au Edited January 6, 2016 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 To kao despot što je ožedneo posle saobraćajke pa nagnuo pola flaše rakije što je deda poslao tati po njemu 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 ma on je malo dete za ovog drugarahttps://www.rt.com/usa/326367-affluenza-teen-drunk-driving-warrant/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 To kao despot što je ožedneo posle saobraćajke pa nagnuo pola flaše rakije što je deda poslao tati po njemurealno ovo je za one "top 10 izgovora na sudu" što kruže po krstarici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 evo jedan lep tekst za brata Viću Petra Cvijić: Kamenujte me, ako vam je to uteha, ali ja nisam krivahttp://bulevar.b92.net/sudbine.php?yyyy=2016&mm=02&dd=13&nav_id=1096310 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 jbj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Što da odgovorim, nisu me ni pitali za to? A što ću da govorim, kad se nismo nagodile. Ja sam joj rekla: 'Ajde Petra da se nagodimo. Da daš neki dinar, pa da ovo prekinemo. Rekla je: ‘Bako, ja nemam para...’ Ti nemaš? Pa, ko onda ima, ako ti nemaš, kad imaš debela leđa koja te podupiru. *Pa, koliko ste joj tražili? “ Toliko... za duševni bol, za pretrpljeni strah. Mada to mog Slobodana ne može da vrati, ali da dadne, barem neki dinar...” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 13, 2016 Popular Post Report Share Posted February 13, 2016 Obriši suze mala mojaidi bre u pičku materinujoš kako spuštaju bakutu na kraju, popuše mi kurac i Petra i onaj ko je pisao ovaj tekst 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Proverite rok važenja na vašoj prvoj pomoći i zamenite je ako je istekla. Mene su ove subote zaustavili i prvi put u životu tražili pregled opreme, naravno prva pomoć mi je istekla tačno 01/2016, izukao sam se sa jednom crvenom, inače je 5k kazna (2.5k po prekršajnom nalogu u roku od 8 dana). Nude se neke zamene prvih pomoći, stare za nove, i to je proseravanje realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 verovatno ponovo guraju prodaju novih prvih pomoci kao onomad, pa stigla direktiva da se to malo bolje isprati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Ja sam isto negde, cini mi se kod vulkanizera, video to "da li vam je istekao rok na kompletu za prvu pomoc? Zamenite staru za novu prvu pomoc za 900 dinara". Cifra mozda nije skroz tacna, ne secam se, ali tako je nesto bilo, jos sam bio u fazonu vidi budala, ko ce sad da se cima oko toga... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 ja nemam prvu pomocu kolima, tako da nemam sta da menjam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 ja nemam kola, tako da nemam sta da menjam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 ja (priznajem) nisam siguran šta je tačno sastav prve pomoći, ali šta tu istekne - gaze, zavoji, kesa ona protivpožarna, makazice, zihernadle ... ne sećam se nekog "sredstva". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Sta ce im aparatura pise valjda na svakoj od kad do kad vazi? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts