Jump to content

Doca

The X
  • Posts

    9,550
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    51

Everything posted by Doca

  1. hvala na savetu ali drugari se spremaju za zimu tako da bi verovatno uzimali sada :)
  2. Dajte predlog za gejming konfiguraciju sa monitorom. Budžet nije baš potpuno definisan ali kontam da bi za 1000 evra (sa sve monitorom) moglo da se uzme nešto pristijno što će služiti za igranje i povremene rendere.
  3. pa rasteraće cilju publiku iz obdaništa ako nabaci normalan glas
  4. nije do flasha sigurno, i kad smo već kod toga izbriši to sranje (osim ako ne igraš yeti sports u slobodno vreme ofc). jesi probao da resetuješ kukije i ostala sranja u chrome?
  5. mene je najviše smorilo što će na kraju da ispadne da mi je serž rođak :(
  6. ja imam i5-4570, 8GB i R9 280x, sve mi je na mid-low, shadows na very low, draw distance ultra i izvlačim 40-60 fps na 1920x1200. ja do sada nisam igrao slične igre, najsličnije ovome što sam pikao je Rust ali i to slabo. Mogu reći da me igra za sada baš drži i mnogo više mi je gotivniji squad od solo varijante. Mislio sam da više rurovaca igra ovo obzirom da su polomili prodaju igre (4 milke kopija za 3 meseca?).
  7. polako hajli, prvo da stignu migovi pa ćemo lagano za tužbu :DDD
  8. zašto zamišljam čikicu iz monopola sa tompusom dok čitam hajlijev post? :DDD
  9. https://www.playbattlegrounds.com/main.pu Igra li ko? Utisci?
  10. http://www.kupujemprodajem.com/Sony-z5-compact-48251010-oglas.htm
  11. Doca

    Letnje gume

    ostaje okrugla ali može da se deformiše po drugoj osi. ja sam tako pokrivio zimske gume, bukvalno je bilo nemoguće izbalansirati nakon montiranja :D u svakom slučaju najbolje da stoje namontirane na felnama sve vreme pa da se menjaju točkovi.
  12. samo da ne bude reciklaža prvog dela, neka probaju nešto pa taman i fejlovali
  13. dobro si ti prošao proto, da je drale bio tu popasao bi krivičnu...
  14. proveri samo da li na steamu primaju u metalu :DDDDD
  15. Doca

    JOKARA ZANAVIJEK!

    EDIT: NEKA BUKVALNO UMRE FORUM U NAJGORIM MUKAMA čim sam video vest na b92 morao sam da otvorim komentare
  16. Muškarac starosti oko 35 godina oko 21:30 časova pretučen je do smrti u ulici Radovana Simića Cige, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. kolly wy u do dis?
  17. ja imam potpuno drugačije iskustvo recimo. pre par meseci prešao sa mts-a na vip, igrom slučaja sam dosta putovao po srbiji poslovno (i to po raznim "budžacima" a i gradovima) i ne znam da li sam dva puta dobio mrežu lošiju od LTE a i ostatak mi radi kako treba (tipa na MTS-u mi se dešavalo da sam nedostupan ovde ne, itd.). pored toga, realno je da trenutno imaju najpovoljnije tarife (tipa ja plaćam 500 minuta, 500 poruka, 5GB neta 1200 dinara?). realno je da je vip bio ubedljivo najgora mreža ikada ali mislim da su ozbiljno poradili na infrastrukturi u poslednje vreme i da su prilično jaki trenutno.
  18. Doca

    Koji auto da kupim

    nemam lično iskustva ali baš ovih dana je kolega slupao dve godine star auto i bez problema za pola sata je sve sredio u Unici, mislim da je čak 5% učešće u šteti ali sam možda taj deo loše čuo.
  19. nažalost ništa novo. u talu sa već znamo čijim batom imaju softverske kuće, fudbalske klubove i ostalo. cigani ludaci...
  20. Prodajem kartu za sutra (petak) po ceni.
  21. here maps mene služe do jaja i u srbiji i van. sygic je malo više fensi u smislu imaš kamere na putevima, zumira ti kad prilaziš isključenju itd.
×
×
  • Create New...