FATA

The X
 • Content Count

  3,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

FATA last won the day on December 7 2019

FATA had the most liked content!

Community Reputation

317 Snašao se

4 Followers

About FATA

 • Rank
  oomnomnom
 • Birthday 04/15/1985

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

8,551 profile views
 1. FATA

  Pričajte

  pa i nemamo bas kili... nemamo na najbitnijim pozicijama a to su strukture klubova i repki a onda kad je koren truo trula je i vocka! dzaba nama igraci i treneri kad su mafijasi na najbitnijim pozicijama u drzavi
 2. to je taj firlm lol, cudno mi da ima preko 6! btw tek sad videh sto sam sklopio post da ga ni sam nisam razumeo iz drugog citanja ;D
 3. haha ma jok, 15 godina sam se kanio da ga instaliram na hard! 😉 zapravo imao sam trip da je to neki drugi film, film u kome se isto desi sudar pa riba ostane copava. riba ima fazon mrezaste cerape i fazon ne mogu da se setim da li je siluje neki lik odmah nakon sudara ili kroz film ne mogu da se setim... dosta stara stvar pa sam mislio da je to to i eto blejao mi hardu 5 godina do juce!
 4. na sta tacno mislis? korisnici koji su jedini bitni u celoj prici dobijaju duplo vise kod MTS za iste novce. ne deluje mi da SBB ima ikakvu politiku a jos manje organizaciju
 5. jel realno da telekom sije SBB po ponudi iako su tek skoro upali u pricu?
 6. upravo pogledao mulholland drive i ono film je pokidao! ne znam kako imam taj osecaj da brutalne filmove nikad ne pogledam na prvu nego ih tako drzim na hardu po 5 godina pre nego sto ugledaju svetlost ekrana tete!
 7. po cemu se on razlikuje od ostalih koji furaju istu pricu i koje je tvoje misljenje konkretno o njegovom stavu? i kakvo bi misljenje imao da je AV postupio isto?
 8. ne pratis da laki funkcionise obrnutom psihologijom pa za njega filmovi izmedju 2-4 na IMDBu bez oskara su jedini pravi hitovi! xd
 9. Je li neko ispratio beloruskog predsednika? Nerealno mi da se jedini on uz svedjane pravi pametan ili ostali samo igraju na sigurnu kartu cuvanja zivota kako bi prikupili glasove za sledece izbore? VID-20200403-WA0003.mp4
 10. od blata treba da ga pravis laki! 😉
 11. a kako zgodno od svih gradova u regiji jedino zacadilo Beograd... i treba da nas tovare kad smo "insert random vica kvot"
 12. nisam nista od opcija cackao i dowonload i upload mi stoje na unlimited. prikljucio sam se jos jednom torrent sajtu gde mi kaze da nisam "connectable" verovatno jer su neki od portova zatvoreni? ne znam da li to moze da igra ulogu u limitiranom dlu?
 13. prikazuje dobro samo sam ja kompjuterski nepismen 😉 elem, razocarao sam se u torent ziveci u neznanju da brzina skidanja strikno zavisi od necijeg DLa umesto necijeg UL koji nije uvek evropski sa 200mb/s... kako onda funkcionise torent ako npr. ni na torentu sa 10k sidera ja ne mogu da ostvarim maksimum?
 14. ne znam da li je uspelo, ali sad makar igra izmedju 10 i 21mbps!!! testiracu ga nekoliko dana pa cu da vidim kako se ponasa. hvala jos jednom vudu, treba laki da ti udari spomenik!
 15. Jedno nub pitanje. Do skora sam imao VDSL pa mi je download bio uvek max 5mbps i bio sam zadovoljan time, medjutim od kako sam presao na optiku 200/80 dl u bittorentu mi je skoro pa uvek kapovan na 10mbps ma koliko pirova imao (osim u jednom jedinom slucaju gde sam imao povremenih 14mbps). Skidao sam i nesto preko blizardovog lancera gde mi je dl bio oko 22mbps sto znaci da je verovatno do nekih podesavanja u torentu. Neko ima iskustva sa ovim problemom?