Jump to content

voodoo_

The X
 • Content Count

  40,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

voodoo_ last won the day on January 14

voodoo_ had the most liked content!

Community Reputation

5,100 Kole

About voodoo_

 • Rank
  Znam da promenim titulu!

Profile

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ima muzike! I dalje mi nije jasno zašto je potrebno da ubacuješ profile za džojpede 😄 XInput je standard u fazonu "ono što Xbox 360 džojped može", uvek je fiksni raspored komandi, svaki model koji je XInput kompatibilan tretiraš kao da je Xbox 360 džojped. DirectInput sirotiljski modeli nisu tako standardizovani, tu mislim da input prepoznaje samo direkcione tastere (ako imaju palicu, ona radi isto što i D pad, dakle nema ništa analogno), ostali dugmići se vide kao 1, 2, 3, 4, 5... za njih ostaviš korisniku da sam binduje tastere kad ubaciš bindovanje, generalizuješ celu priču na dva slučaja i aj zdravo.
 2. X-Input džojped uopšte više ne radi u menijima (ni kad se startuje igra, ni kasnije) u poslednjem bildu, bez obzira na profil u Steamu. Kad pritiskam dugmiće, čuje se "bip" za svaki stisak ali osim toga ne reaguje ni na šta. Kad krene letenje i pucanje, onda proradi. Kad se vratim u meni, ne radi.
 3. Solidni procesori i memorija su džabe (tipa 6 jezgara / 12 threadova, nešto što je do pre par godina bio serverski CPU, sad ima za ispod 200 evra), ali je s grafičkim karticama havarija kolika je nestašica a ove jače su preskupe.
 4. Ništa se ne dešava kad menjam volume, izađem u meni, vratim se u opcije, opet menjam volume, ništa, muzike nema. Startujem gejm, odmah izađem u glavni meni, muzika je tu.
 5. Više ne baguje start u smislu da se minimizuje igra, ali i dalje nema muzike u glavnom meniju kad počne igra, nego samo ako se posle toga vratim u meni.
 6. Skriven je, moraš tačno da ukucaš putanju foldera gore u adresi explorera.
 7. Ventus je lošije i bučnije hlađenje.
 8. Uzeo da igram boss raid mod i baš mi je dobro išlo, skenjao sam trećeg bossa i onda kad je krenuo da se raspada, morao sam da pritisnem pauzu because porodica. Kad sam uradio resume, sve je ostalo zakovano sa blurovanim efektom, ništa da mrdne, morao sam Alt+F4 :(
 9. Ovaj prvi je neki burazer sa Steam foruma što se žali da je igra previše spora.
 10. Brt moraš da nerfuješ onaj talas asteroida što bossovi izbacuju, na to kad naletim završavam igru bez izuzetka 😞
 11. Da. Inače da znaš, desetka ni nema pravi exclusive full screen osim ako ga ne forsiraš u EXE properties -> compatibility -> disable fullscreen optimizations, tako da ako pokušavaš da inicijalizuješ pravi exlusive, bolje prebaci na windowed fullscreen.
 12. S ovim noćašnjim buildom isto zajebava start - pojavi se beli FATPUG i Unity ekran, igra se minimizuje, stoji desetak sekundi ikonica u taskbaru i ne reaguje, i onda se sama igra vrati ali nema muzike u meniju. To se nije dešavalo dok nisi prešao na novi Unity.
 13. Koliko znam, mada nisam pravnik, diskreciono pravo sudije je da prizna ili ne prizna snimak kao dokaz (što u praksi verovatno znači koja strana više podmaže, ići će njima u korist).
 14. Onako 😄 Nekad se javlja, nekad ne, više se ne nerviram oko toga 🙂
×
×
 • Create New...