Jump to content

voodoo_

The X
 • Content Count

  40,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  137

voodoo_ last won the day on April 13

voodoo_ had the most liked content!

Community Reputation

5,128 Kole

About voodoo_

 • Rank
  Znam da promenim titulu!

Profile

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koliko lubenica mu staje u gepek?
 2. Pa nisu dali zadnje pare na taj stan ofc, naravno da putuju svuda gde hoće i da će deca da idu na top fakultete 😄
 3. Nije kupio da ne bi plaćao hotel (nego da ostane deci za 20 godina), ali ga trenutno koriste kao hotel, ne rade ljudi u Srbiji, dolaze samo na odmor.
 4. Ja bih živeo u kući sa 100x100 metara okućnice, zgrade za kolektivno stanovanje su ponižavajući koncept, nabijem ih na kurac.
 5. Meni je "običan svet" ono kad možeš da kažeš komšiji da oladi sa noćnim žurkama jer ne može da se spava a sutra je radni dan, a da te on ne gleda bledo jer (izaberi opciju) a) ne radi nigde b) ne radi za platu c) nema fiksno radno vreme. Bio sam u gostima u BW kod gastarbajterske porodice koja jeste tipična porodica po zapadnjačkim merilima, ali su stan kupili kao zalog za budućnost i sledećih N godina će ga koristiti umesto hotela kad dođu u Srbiju na par nedelja godišnje. S tim što naravno pri kupovini uopšte nije bilo pitanje da li pored zgrade postoji Maksi, pošta i obdanište (iako je čisto stambena zgrada u pitanju), takav je fazon i sa ovim towerom verovatno, nego meni prosto smeta takav divljački kontrast gradnje gde ti praviš Medison Evenju u delu grada koji je od celog Beograda jedini planski građen u smislu da postoji balans zgrada, parkova, širokih šetališta, širokih bulevara i svega ostalog što je optimizovano za porodični život a ne za "u se, na se i poda se" ekipu s viškom para. Šta god mislili o BW, ovakva staklena govna u i pripadaju potezu od Brankovog do Gazele, nikako NBG.
 6. Ovo ni nije stambena zgrada nego jebarnik za Barnije Stinsone, o čemu vi diskutujete, nećete sigurno da pijete kafu na terasi i izvodite decu u šetnju ispred ovakve zgrade.
 7. A sa sajma i Gazele pogled na Beograd na vodi, sve same visoke zgrade i kranovi, vrhunski je Aca ovo odradio, vredi mu glavni konsultant svaki dinar 😄
 8. Na prodaj namenski sklopljen računar pogodan za ulogu home theater PC-a ili kućnog servera: CPU, ploča i GPU: Biostar A10N-8800E Ver6.0 APU FX-8800P Quad Core (detaljno o procesoru: LINK) Memorija: 2 x 4GB DDR4 4GB 2666MHz GEIL CL19 (dual-channel konfiguracija zbog bolji performansi integrisanog GPU-a) SSD: Biostar M700 256GB NVMe (PCI Express) Kućište: LC-Power LC-1340mi (eksterno napajanje od 75 W kao za laptop) Instaliran Win10, mahom korišćen za H264, H265 i Netflix (koje pušta glatko), arkadne emulatore i igre iz vremena PS3/Xbox360. Na ploču je odmah po kupovini instaliran poslednji BIOS i ventilator je tjunovan tako da fino hladi, a ne dernja se u radu, osim u intenzivnijim igrama. Računar radi ispravno i stabilno, prodaje se zbog slabe upotrebe (mala deca pa se celovečernji film gleda iz 3-4 sedenja, zbog čega se Netflix preselio na telefon). Sve je kupljeno u januaru 2020, tako da je još u dvogodišnjoj garanciji (nešto i duže, proveriću papire krajem dana). Sve ukupno 15.000 din, isporuka u Beogradu po dogovoru.
 9. Poslednjih godina sam se "navikao" na loš san (naročito poslednje zime, tek oko 4 ujutru stvarno zaspimo, do tad sve neko dremanje na oprezu). Taman sam se lepo naštelovao da se probudim oko pola sedam automatski, kad ono jutros koma trans, zvoni telefon, niko se ne miče 😞
 10. voodoo_

  Koji auto da kupim

  Više je do vlasnika nego do broja cilindara. Mene više brinu ovi što kupe četiri cilindra ganc nov pa odmah isteraju na autoput i narihtaju do kraja, ŠTA KURAC RAZRAĐIVANJE MOTORA, NIJE ON MENE KUPIO NEGO JA NJEGA. Onda ga akaju pet godina ko zadružnog konja, prodaju ga kao "održavan u ovlašćenom servisu, sve radi, samo ulje i filteri menjani", sledeći vlasnik skonta da motor troši duplo više ulja od specifikacije i da je ceo trap za zamenu.
 11. Na konto malih SSD-ova, prvo što treba da uradiš je cmd kao admin pa "powercfg -H OFF" da se isključi hibernacija i obriše fajl velik koliko ima RAM-a.
×
×
 • Create New...