voodoo_

The X
 • Content Count

  40,304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

voodoo_ last won the day on August 5

voodoo_ had the most liked content!

Community Reputation

4,967 Kole

About voodoo_

 • Rank
  Znam da promenim titulu!

Profile

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pogibe Gru, jebao ga paraglajding i ekstremni sportovi
 2. Igra na instalaciji bila 12 GB, posle dva apdejta narasla na 45... Ok, obrisao sam sadržaj "updates" foldera (što treba igra da uradi), i dalje je ~34 GB što je mnogo, treba neki compacting mehanizam da razradite!
 3. voodoo_

  Doom 4

  Najjače da se Doom pokreće iz root foldera
 4. Humble RPG Bundle 2019 https://www.humblebundle.com/games/rpgs-2019 Pillars of Eternity i Tyranny za 4 evra ukupno
 5. Živio Wargaming sto godina! Znaš ti kolko pelena može da se kupi za 25 evra 😄
 6. Pitao sam i na fejsbuk grupi, kažu da nema razlike (verovatno regional pricing)
 7. Ne ide sa click-to-move, nikako da se naviknem na odvojene move i attack tastere, deluje kao da je ubačeno na silu zbog opšte kuknjave na WASD. Prebacio se na WASD, sad ide kako treba.
 8. Nije besplatan u smislu free vikenda na Steamu nego još par dana na Humble Bundle daju Steam ključ, to je mohr hteo da kaže.
 9. Krenuo da igram, utisci su čudni 😄 Kombat mi liči na Battlerite i s tim nemam problem, ali definitivno nije Diablo klon. Interfejs je previše konfuzan i treba da bude jedno 3x prostiji. U inventaru sam proveo par minuta dok nisam shvatio šta se dešava. Ability tree isto. Moraću da giljam još par sati dok ne uđe u prste kako treba (igram na click to move komandama, ako ne legne prelazim na directional šemu i džojped jbg).
 10. Izašlo iz earlu aseksa, 25 evra na Steamu, 1000 din u Wargaming šopu
 11. To što kompjuter "vidi" karticu je možda zbog zaostale instalacije drajvera. Ja bih svakako prvo deistalirao sve tragove AMD drajvera preko DDU u safe modu, pa onda proverio da li Device Manager vidi bilo šta. To što kartica pali diode i vrti ventilatore ne znači da je PCIe veza živa, ne mora uopšte da ide preko istog kontrolera (i verovatno ne ide). TBH ja u životu ne bih kupio RX 480 / 580, baš mi deluje kao da radi na ivici mogućnosti (i potrošnja i pregrevanje i struja koju vuče preko PCIe slota) i da je samo pitanje vremena kad će da rikne. Bolje nađi neku drugu bilo kakvu karticu i proveri da li je slot na ploči ostao čitav, a ovo govno nosi na reklamaciju (ako nije istekla).
 12. Pillows of Eternity dvojka je top
 13. Nostalgija is bad mkay Mada bolje da ne pričam na kakve gluposti ja gubim vreme iz istog razloga...