Jump to content

voodoo_

The X
 • Content Count

  41,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

voodoo_ last won the day on October 31

voodoo_ had the most liked content!

Community Reputation

5,773 Kole

About voodoo_

 • Rank
  Znam da promenim titulu!

Profile

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisam mogao prvu epizodu Andora da odgledam do kraja, ne što je nešto konkretno loša nego je baš drag što kažu
 2. Pa mogao je i Dulo da uzme high-end polukonfu staru par generacija za 500 evra na KP i stavi prst u uvo, ali ne, treba se osigurati sledećih 50 godina i biti spreman za najnovije naslove dok se igraju heroji 3
 3. Ko voli zvuk daktilo biroa, top
 4. Fanatical od zvaničnih, cdkeys od nezvaničnih. Nikad nisam imao loša iskustva na Kinguinu, mada je to pijaca i uvek postoji rizik.
 5. Imam 14 godina "staža" na Steamu, u međuvremenu sam doživeo saranu raznih servisa najavljenih kao Steam-killeri ili makar jaka Steam alternativa, bez nekih igara i ostao, na kraju je zaključak da sve konvergira ka Steamu s razlogom (jer je zaokružen gejming servis i community hub a ne samo store+launcher, plus neke bravure tipa odličan interni wrapper za ne-XInput džojpede koji od svakog kineskog sranja od 500 din pravi Xbox 360 compatible džojped, što koliko znam nijedan drugi servis nema), EA se vratio na Steam, Ubisoft se vraća, CDProject Red opstaje sa svojim storefrontom samo zahvaljujući Witcheru i ove godine Cyberpunk-u inače bi i oni stavili katanac verovatno. Steam će propasti kad Gaben umre, do tad je konstanta. GOG je imao strašan potencijal, top-notch prekonfigurisanu podršku za stare igre, veoma dobar i informativan forum, sve su usrali razlazom sa originalnom politikom i gašenjem Galaxy 1.x nateravši ljude da pređu na Galaxy 2 koji je evo tek ove godine prestao da izgleda kao studentski JavaScript projekat, a sve da se dodvore mlađoj publici od kojih mnogi u životu nisu držali CD u ruci i pojma nemaju zašto je stvarno bitno da je nešto DRM-free što ne mora da bude. TL;DR stare i eventualno indie igre kupujte na GOG-u (i skidajte offline instalere), sve ostalo na Steamu
 6. TAko je bilo i za mašinu Idi na njemački šop za gastarbajtere, keyboards, price range 0-100, sort by price descending, uzmi najskuplju
 7. Taman Cyberpunk na GOG-u, AoE4 na Microsoft Store, Diablo 4 na Battle.net-u, NFS na EA Origin i sve launchere držiš u startup-u!
 8. Nije im baš sjajna integracija (poslednji put kad sam proveravao, nisu lepo radili time tracking i cloud saving za ne-GOG naloge), a i ne bih dao third-party aplikacijama da mi babraju po Steam nalogu. Mislim kupujem igre na GOG-u ali striktno zato što su DRM-free, a ovi umesto tih fadova sa jednim launcherom za sve naloge bolje da ga napokon izvuku iz bete posle više od dve godine i ubace neke stvari koje i dan-danas nema a Galaxy 1.x je imao.
 9. Pa ako pričaš o Cyberpunku, ako kupiš preko izdavača, oni imaju svoju platformu (GoG) i neće ići preko Steama. Ako su ti već sve igre na Steamu, onda uzmi na Steamu da ne držiš još jedan launcher.
 10. Meanwhile sutra, Laky nabio 48 sati u CS:S Ne znam, ja igram s botovima 😄 Mada drži preko 4000 igrača danas, nije loše za tako matoru igru.
×
×
 • Create New...