Get Adobe Flash player

dovlagsi

Moderatori
 • Content Count

  7,225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About dovlagsi

 • Rank
  Grand Sport Injection
 • Birthday 11/02/1983

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.speed-industry.com/

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  biblioteke
 • Omiljene igre:
  charazay
 • Lokacija:
  SRB

Recent Profile Visitors

10,554 profile views
 1. dovlagsi

  Lynk Co 03 Cyan Racing Concept 2.0T

  siguran sam da su u razvoju mislili na sve poznate mane fwd pogona, malo je i to uznapredovalo ovih godina (čitaj focus rs, civic type r) a svakako je zanimljivo da su to sve radili na platformi S60/V60 Polestar modela, koji je bio 4WD...
 2. dovlagsi

  pričajte

  blejao čovek celu noć u ušću, dobio fon za 1 din kvota 6,4 prošla inače, 180 cm i 83 kg, mogu da zakucam na nižem košu!
 3. dovlagsi

  Koji auto da kupim

  ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pa čekaj bre... ahahahahahaahahahaahah ko će da započne listu - koji auto nov možeš da kupiš za te pare? JEL MOGU JA PRVI? Novi, briljantni Mercedes A-klase, koji su žestoko kritikovali zbog mnogo više cene no ranije! povrh svega, znaš da je u tih 26500 eur 12,5% dato državi because Japan mada opet, Srbija, sinoć eto gužva da se kupi MI mobilni fontele u TC Ušće za iste pare koliko je na kupujemprodajem.com.... možda i prođa priča Mazdi!
 4. dovlagsi

  Lynk Co 03 Cyan Racing Concept 2.0T

  that brings all the joy ;)
 5. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  eo ga S3XY :) Tesla Model Y, mid-size SUV rekoše, sve isto što se pogona tiče kao i Model 3, starts at $39000 jbmliga, meni je ovo dobra vest za Polestar i ostalu elektro-ekipu :)
 6. dovlagsi

  Lynk Co 03 Cyan Racing Concept 2.0T

  veoma rado!
 7. dovlagsi

  Lynk Co 03 Cyan Racing Concept 2.0T

  Znači, Lynk Co je firma koja je vlasništvo Geely kineske grupacije, koja ima još mnogo štošta. Između ostalog brendove Volvo i Polestar. E sad, Polestar je ostao da radi električne automobile i da bude konkurent Tesli, ali su se prethodno podelili na Polestar i Polestar Perfomance sekcije. Polestar Performance sekcija će kasnije postati Cyan Racing i razvijaće sportske automobile, što za krajnje kupce, što za takmičenja. Izvorno, Lynk Co je nosilac ovog brenda, firma koja sama pokušava da razvija modele automobila za evropsko tržište i imaju trenutno ovo na bazi Volvoa XC. Dakle, oni će da rade normalnije automobile i cilj im je da budu urbana-soft-sportska alternativa Volvou, kao što je npr. Kia Hjundaiju u okviru istog vlasništva. Cyan Racing, however, je nešto mnogo zanimljivije i ja ZNAM da se većini neće svideti ovaj njihov prvi ikada automobil, ali ljudi su iz prve napravili idealan Dovlamobil! Pun naziv je: Lynk Co 03 Cyan Racing Concept i rađen je na platformi aktuelnog Volvoa S60/V60. Dok je nekadašnja Polestar opcija za S60/V60 imala 2,0 turbo sa 367 KS, ovaj je malčice poboljšan: 2.0 turbo 530 KS 504 Nm 8000+ rpm 0-200 km/h 10,0 sek 310 km/h 1287 kg FWD! AAAAAAAAH!
 8. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  baš me zanima na šta će ovo izaći, bastać je rekao da će skidati opet, čim postave :) mislim realno sahraniće lika, al biće zanimljivo jer je ovaj uporan :)
 9. dovlagsi

  Registracija po novim pravilima

 10. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  moze neko lako da se zajebe, misli da je kupio elektro auto za 30k!
 11. dovlagsi

  Koji auto da kupim

  bolji od svih
 12. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  Mjok, predstavljaju to samo da bi kompletirali reč gledajući celu gamu modela: Tesla S Tesla 3 Tesla X Tesla Y
 13. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  aaaa maćora jel treba da bude dual klač automatika? :D
 14. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  ima, sa simulatorom v8 zvuka!
 15. dovlagsi

  Vesti iz sveta automobilizma

  JEBITE SE ELEKTROMOBILI AHAHAHA Nuovo Ferrari B8 Tributo il motore V8 più potente di sempre in un Ferrari! 3,9 V8 bi-turbo 720 CV 770 Nm 1330 kg