Jump to content

togFU

The X
 • Content Count

  7,324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

togFU last won the day on May 23

togFU had the most liked content!

Community Reputation

1,704 Kole

7 Followers

About togFU

 • Rank
  kralj_careva
 • Birthday 02/01/1985

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://lozo.tumblr.com/

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Serbia

Recent Profile Visitors

13,764 profile views
 1. Meni je Dina = Dinkic retard (koji je pokrenuo tu celu pricu ako se ne varam), tako da Dinu nikad u zivotu necu imati
 2. Ne vidim da je iko ovde napisao da proverava stanje na bankomatu? Edit: jeste Drasko 😄 Al' opet ne stoji ovo "treba VAM naplatiti..."
 3. U Erste je cini mi se 10 din. provera stanja na bankomatu lol. Sad kad malo bolje razmislim, mozda je cak i ok da naplacuju, jer da je 0 din. onda bi neki ljudi proveravali svaki dan i pravili redove bespotrebne, plus bi besplatno "trosili" bankomat (izlizani dugmici fazon), tako da mu to dodje kao neki trosak amortizacije. Al 50 din je malo previse ipak.
 4. Da, ali ponavljam - to nema veze sa "rasa utiče na to da li je neko dobar ili loš čovek" - isto bi se desilo da je klinac video drugo dete rođeno bez nogu (lupetam) jer je prvi put video tako nešto... ne, kultura nema veze sa rasom - da su random karte pre nekoliko hiljada godina drugačije podeljene, možda bismo mi sad kamenovali žene a sandniggeri uživali u prasećem pečenju, a Egipat bi bio najveća sila na svetu (ono što je danas USA).
 5. Njen post bi bio možda bio ok da se izbace boja i rasa, ponoviću ovaj moj post Pisao si u nekom od postova da rasa (u manjoj meri) utiče na razvoj ličnosti. Kako?
 6. 1. Doticna doktorka(?) je retard 2. kulturoloske razlike postoje i diskusija je previse otisla u tom pravcu tj. presiroko se pisalo da bi se to "dokazalo", cak sam i ja ucestovao u tome sa onim primerom... 3. To sto kulturoloske razlike postoje NE ZNACI da postoje i RASNE - tu se slazem sa Zverkom. Bela beba koju usvoje i odnesu u Indiju ce takodje da kenja gde stigne i da zakopava svoje govno rukama. Nikome ponasanje nije zapisano u genima. Ako neko misli da ce crna beba biti lenstina kad poraste, to je rasizam.
 7. Ja se ovde vise slazem sa Dobelym. Napisao sam "vise" jer se ne slazem u potpunosti. Evo jedan "normalniji" primer - nama je sasvim normalno zaklati kravu zbog mesa, koze itd, kao i vecini planete, dok je u Indiji krava sveta zivotinja - iz njihove perspektive mi cinimo zlo.
 8. Podsetilo me na ovaj cuveni excel messaging 😄
 9. To je taj cuveni grafik u kome su sve susedne drzave, al nekim cudom nema Rumunije, jer onda ne bismo bili ubedljivo prvi, zapravo smo drugi. Sere mi se od "friziranih" grafika i gluposto, a da ne pocinjem da je glupo gledati samo total br. zarazenih, bez uzimanja u obzir broj stanovnika itd...
 10. Šta znam, meni taj Stranger kao neka britanska sapunica, u jednom momentu je bilo 10 nerešenih "misterija" a fazon dve epizode do kraja 😄 i onda su ih razrešili kao 😄 ok dok se gleda, na kraju ništa spec, može da se odgleda a ne mora. Možda je moj utisak takav jer sam dan pre završio sa gledanjem ove serije, koja mi je baš fino legla. https://www.imdb.com/title/tt8134186/?ref_=fn_al_tt_1
 11. nije tačno, broj poseta RUR-u je porastao zbog povećanog broja "povratnika". Slično kao što su se gastosi vratili u Srbiju. AV je pre neki dan izjavio da će biti zadovoljan ako bar 10% povratnika pronađe postao i odluči da ostane u Srbiji. Mene zanima koji procenat zadržanih rur povratnika bi bio zadovoljavajući za RUR predsenika?
×
×
 • Create New...