Jump to content

togFU

The X
 • Content Count

  7,479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

togFU last won the day on June 10

togFU had the most liked content!

Community Reputation

1,813 Kole

7 Followers

About togFU

 • Rank
  kralj_careva
 • Birthday 02/01/1985

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://lozo.tumblr.com/

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Serbia

Recent Profile Visitors

14,319 profile views
 1. Pa možda idu za njim i sabiraju, dok istovremeno snimaju 😄 mora taj Security da opravda tu platu nekako, kad već ne radi ono što bi trebalo lol
 2. togFU

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Nemoj ni slučajno, ima ovde svakakvih lurkera :)) Bilo je više situacija ovog tipa (ne mogu da se setim konkretne situacije pa ću izmisliti primer): Dule okači zanimljivi video o tome kako ispeći rakiju bez upotrebe kazana - video star 3 godine. Sutradan Blic objavljuje: "RAKIJA BEZ KAZANA - EVO KAKO (Video)"
 3. togFU

  JOKARA ZANAVIJEK!

  JBG BRT... ali novinari B92, šta je bre ovo, kakva je ovo rečenica? "To znači da će Jokić propustiti kvalifikacioni turnir u Beogradu za plasman na Olimpijske, kao i, ako se "Orlovi" kvalifikuju u Tokio."
 4. Odgledah ovo pre par nedelja (ono kad je padala kiša, pa sam mislio da je pravi trenutak da se odgleda ovako nešto "mračno") The Lighthouse (2019) Film ima ok ambijent, ok mi je i ta kao crno-bela tehnika i old skul format, gluma je dobra, nije mi smetao ni "spori tempo", međutim fali najvažnije - radnja. Film jednostavno nema radnju, klasično govno od "umetničkog" filma, koga kao hvale kritičari i "pametni" a ne znaju ni sami zašto, a mi kojima je sranje smo naravno glupi i nismo skontali. Ne vredi, treba gledati neke starije filmove, kontam da ću početi da gledam one "top 10" liste ali za filmove stare preko 30 god... Slažem se sa svim što je Fata gore napisao. Reki je već pominjao ovo, još jednom peporuka za one koji nisu gledali - The Day the Earth Stood Still (1951) I da, neko je gore pomenuo suicide squad, koji nisam gledao, al' setih se Margo i ovog filma koji sam gledao na TV-u pre par meseci i skroz me je iznenadio, skroz ok - I, Tonya (2017)
 5. ovaj matori je car, inače bivši dizajner u BMW-u između ostalog, dizajnirao prvi X5, skroz mu je kul kanal, a za ovu priliku izdvajam ovaj video :))
 6. ne znam gde ovo da postujem, pa ću ovde :))))
 7. pa davali su neke kupone u tržnim centrima u NS bar, kao i karte za EXIT, a video sam pre neki dan na dnevniku(!) neka PR EXIT-a priča kako je to sve super i kako treba mlade motivisati da se vaksinišu 😄 Poprilično jadno i kontraproduktivno, po mom mišljenju.
 8. meni je ovo bukvalno ružnije od modela sa topica "kineske kopije automobila"... bar da je kocka do kocke... ovo je nešto kao kocka koju smo pokušali da zaoblimo, i to nismo uspeli iz 14 puta ali smo sve te pokušaje ostavili kao deo finalnog dizajna :))
 9. Pa kakav naučnik koji je "poručio" studiju, takva i studija. Evo jedan primer sa interneta koji sam negde pročitao, mislim da je bio Facebook - ŠTA NAM RADE, Zašto se krije sastav vakcine? random lik: "ne krije se, izvolite :pejstuje mu sastav vakcine koji je izguglao: - Šta je ovo, sve neke šifre, vidite da kriju!! Nego da se vratimo na maske, ta mi je priča najzanimljiva od početka cele ove situacije. "Maske ne pomažu" - pomažu, da li 10, 20 ili 80% - koji god da je procenat, ne može se reči da NE POMAŽU (uopšte) "Zašto ne pomažu 100% omg!! Zašto vakcine ne garantuju 100%?" - ništa nije 100%, posebno ne u medicini... pa na jebenom kondomu koji je fizička barijera piše da štiti 99% "Ne nosim masku, neću da budem ROB i ZABRNJIČEN!!!" - moj omiljen tip i najnebuloznija vrsta "borca za slobodu". Mada moram priznati da su nas provalili onomad su našli čip u masci! *Disclaimer: @Elvis J. Kurtovic, drugi deo ne odnosi se na tebe ofc, nego generalno mi došlo da napišem na moju omiljenu "maske/brnjice" temu :))
×
×
 • Create New...