Get Adobe Flash player

togFU

The X
 • Content count

  7,267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

7 Followers

About togFU

 • Rank
  kralj_careva
 • Birthday 02/01/1985

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://lozo.tumblr.com/

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Serbia

Recent Profile Visitors

12,756 profile views
 1. togFU

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  lol :D zaista jedna od većih gluposti u poslednje vreme
 2. togFU

  Pričajte

  Ja se slažem sa Perom za 90% napisanog, ali mislim da je prosečnom gledaocu (ili navijaču junajteda) najjači utisak ipak to što su igrali jako ružan fudbal... pa Murinja su napadali u nakon osvojenog tog drugog mesta, kao da je bio drugi od nazad :D a realno, kao što napisa Pera u nekom od postova, pitanje je za koliko godina će ponovo da vide to drugo mesto :D Marsijal ne znam na kraju kakav će biti, više imam osećaj (ili više navijam) da će Rashford biti zver igrač, i njega i treba gurati kao dete junajteda itd, uostalom zato su mu i dali desetku i sve to.
 3. togFU

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  au, kako vam je šuknuo laki ovim upitnikom u zagradi!
 4. togFU

  pričajte

  Super ste mi svi odgovorili, ispadoh ja nezaposleno dete-retard koje ima sve vreme ovog sveta da traži i skida filmove, od muzike slušam na yt jala brata, a servise ne plaćam jer sam cigan i puno mi je to para :DDDD Al nema veze, bitno da kontent piči! Šalu na stranu, razumem to sad za muziku, hvala svakako na odgovorima, samo se ne slažem da je skidanje i prebacivanje muzike može oduzeti par sati mesečno, al ok, ni ja više ni ne istražujem toliko novu muziku realno.
 5. togFU

  pričajte

  ok, objasnite mi molim vas šta je toliko dobro u servisima za muziku, zaista me zanima sad. @Vlada_ to sve za Netflix mi je poznato, i taj plaćeni komfor = lenjost. Razumeo bih da to "aktivno traženje" koje pominješ oduzima sate i sate, pa da plaćanjem netflixa kao štediš svoje vreme, ali to jednostavno nije tačno.
 6. togFU

  pričajte

  i ti si lenj isto
 7. togFU

  pričajte

  da, u Nemačkoj i nije toliko retardirano jer npr. skidanje putem torrenta je ilegalno, pa neki "average" user koji neće da rizikuje kaznu i da se cima sa VPN-ovima i slično, svakako će da plati Netflix. Poenta je: dok još može u Srbiji, skidajte preko torrenta, nemojte da ste lenji.
 8. togFU

  pričajte

  jebote u šta se ovaj svet pretvorio... sorry ali retardi ste svi koji plaćate youtube/netfilx/spotify i slično a živite u Srbiji.
 9. togFU

  Prodato

  kadidat za topic godine :DDDDDDDDDD
 10. togFU

  Premier League 2018/19

  za koga si navijao vićy, za mutu ili crnju? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 11. togFU

  Suma sumarum 2018

  Zaboravio sam na tu tradiciju da Coka otvara, tako da ću napisati nešto što je takođe znak da je rur prso' - u pravu si, a ja sam pogrešio u prethodnom postu.