All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. kad se sve uruši, očekujem od tebe da preuzmeš nadležnost nad onim što ostane. :)
 3. Пета сезона је оно што смо чекали све време, ако ти то нешто значи. Потврђена је и шеста за снимање, и са тим завршавају.
 4. Ti filmovi koji su "dokazano" dobri njih ostavljam za specijalne trenutke, jednostavno nisu zanimljivi! 😛 zna me čovek! Evo na primer Terminator - Dark Fate - https://www.imdb.com/title/tt6450804/ Realno najbolji film ikada! 🙂 Šalim se, nije, ali ima hamer koji vozi po dnu reke i rade mu farovi i sve. Hajlajt filma su Švarcijeve (nije spojler, ima ga i u trejlerima) replike kad ga prvi put sretnu u njegovoj gajbi. Sve što izgovori je čisto zlato. I baka Linda koja se vrh drži za svoje godine. OK, trenirala je sto posto i vodila računa šta jede, ali opet. Ovo ostalo naravno ništa spec, ne znam gde su našli radnju za 2:10h.
 5. Tako je i u Stokholmu. Rade vrtici i osnovne skole jer ako ih zatvore medicinsko osoblje (a i druga krucijalna zanimanja) mora da ostane kuci da vodi racuna o deci. Srednje skole i fakulteti su zatvoreni / rad na daljinu jer za njih racunaju da su vec samostalni. Brojke nisu realne jer se testiraju samo oni koji zaglave bolnicu zbog svog stanja. Ne postoji mogucnost da odes i da kazes "ja imam te simptome mogu li se testirati" i ne postoji opcija da sam kupis test negde. Tako da je brojka obolelih drasticno veca. Zdravsteni sistem je vec jako napregnut, i pre ovoga su kuburili sa ljudstvom u tom sektoru. Jedino sto se ne bih slozio je da to rade zbog sminke. Sve to rade kako bi sto manje opteretili ekonomiju, u fazonu "umrece nekoliko hiljada ljudi ali necemo kolapsirati".
 6. Večna slava gospodinu Miši, laka mu zemlja.
 7. hehe... Lukašenko može ovako jer zna da za 15 minuta može da uvede mere kao Severna Koreja. drugo, i ja mislim da je ovo zavera i da je virus veštački napravljen i namerno pušten. treće, mislim da im (ovima što su pokrenuli ovu ofanzivu u specijalnom /mrežnom/ ratu) nije prošlo. ekonomije će stradati, ali političari neće i imaćemo dalji put ka multipolarnosti, resuverenizaciji i reindustrijalizaciji, te stvarnoj demokratizaciji procesa u izvornom značenju, dakle bez bezalternativnih odluka, dogmi i "duhova" pisanih ugovora.
 8. Како из супротних? Па и једни и други су неверници! :))))))))))))))
 9. Odgledah prvu sezonu Ozarka
 10. mislim da greši, čitao sam i neke druge njegove stavove o ovome, on je potpuno u fazonu OVO JE ZAVERA SVETSKE VLADE i kako ne može da stane zemlja, odnosno proizvodnja. komunistički pristup sličan protestantskom. iz suprotnih ideologija isto ishodište.
 11. @digrejzo kupi set T5 torx šrafcigera
 12. po cemu se on razlikuje od ostalih koji furaju istu pricu i koje je tvoje misljenje konkretno o njegovom stavu? i kakvo bi misljenje imao da je AV postupio isto?
 13. Фамозна Дралетова објективност, нимало идеолошки пристрасно.
 14. ne pratis da laki funkcionise obrnutom psihologijom pa za njega filmovi izmedju 2-4 na IMDBu bez oskara su jedini pravi hitovi! xd
 15. Lukašenko je rekao da NJIVA leči sve, tako da on ima jasnu ideju šta sa obolelima od korone. za Švede nisam tako siguran.
 16. Najjaci je Laki koji gleda bukvalno sve i jedan film, ali 1917, da ne Kazem u kategoriji najboljeg u protekloj godini, dobitnik tri oskara...hm..nije siguran, ako uhvati vremena 🙂🙂 🙂
 17. Je li neko ispratio beloruskog predsednika? Nerealno mi da se jedini on uz svedjane pravi pametan ili ostali samo igraju na sigurnu kartu cuvanja zivota kako bi prikupili glasove za sledece izbore? VID-20200403-WA0003.mp4
 18. Gleda li neko Tiger King? Sta znam, odgledao prvu epizodu sinoc, deluje zanimljivo. Jebena nakaradna Amerika, kaze da trenutno u USA ima vise tigrova kucnih ljubimaca nego sto ih je u prirodi.
 19. je l' zna neko u kojoj mesari bih mogao da nadjem srafcigere potrebne za rasklapanje MBPa? hocu da zamenim termalnu pastu i imam onaj pentalobe srafciger od koliko vec milimetara, ali kad skinem backplate nemam odgovarajuci srafciger za ove srafove: kakvo govno od firme, zelim im sve najgore =(
 20. od blata treba da ga pravis laki! 😉
 21. a kako zgodno od svih gradova u regiji jedino zacadilo Beograd... i treba da nas tovare kad smo "insert random vica kvot"
 22. za ovo sad poslednji put je bio neki "talas sa karpata" or whatever, realno ponestaje im izgovora.
 1. Load more activity