Get Adobe Flash player

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nope, probacu.. jedini razlog zasto imam VB je zbog glupog IEa i jos glupljeg Outlooka, tako da nisam nesto vremena ulozio sem najneophodnijeg.
 3. Today
 4. voodoo_

  Vampires bloodline

  Zvanično najavljena dvojka https://www.bloodlines2.com/
 5. Yesterday
 6. manson

  General Movie News Thread #3

  ijaaaaooooooooooooo
 7. Apdejtujte verziju na stimu (gamejolt i itch sutra), ubacio sam gamepad podršku (samo za igru, još ne radi u meniju). Remapiranje kontrola za dan-dva, imam nekih problema oko toga. Radim na problemu oko učitavanja. Što se tiče performansi, ubaciću mali debug prozor i daću vam instrukcije kako da ga uključite.
 8. jasamnepismen

  General Movie News Thread #3

  Posle 15 godina ista ekipa.
 9. A je l si gi turio VirtualBox 6.0 i instalirao Guest Additionse u VM? Testovi na Phoronixu kažu da je 6.0 drastično ubrzao OpenGL.
 10. DJAPEH8

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Triple Frontier (2019) Trejler obecavao, film smece. Ocena 4/10.
 11. tortky

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Ne znam kako radi taj Powerline, pogledaću. Baš sam se nadao da postoji neki kršten PCIe adapter koji radi normalno... bleh. :( Hvala, svakako <3 <3
 12. jasamnepismen

  Koju konfiguraciju uzeti?

  camo kabal!1
 13. Lucky

  Koji mobilni telefon

  trebalo bi da sad uskoro krene da radi neki glavni registar za žalbe potrošača, ali dok se to ne desi, mislim da ti je jedina prilika, mimo naravno ovog direktnog cimanja, da kontaktiraš tipa Efektivu itd pa da probaju da ti pomognu.
 14. millancche

  Koji mobilni telefon

  Javio se na kraju nekom menadžeru u Gigatron, uzeli su ponovo u razmatranje. I dalje apsolutna neverica ostaje - jebeni duhovi na ekranu i nonšalantno vrate resetovan na fabrička podešavanja telefon i kao nije ništa.
 15. togFU

  Pričajte

  ANTONIO izdominirao kao i uvek, i to toliko da je Sane u drugom poluvremenu morao da pređe na desnu stranu :DDDDDDDDDDDDD
 16. Last week
 17. Vlada_

  Pričajte

  barsa lupila cenu od 120e za kartu navijacima junajteda, junajted onda povecao barsinim navijacima na 120 isto, a od te razlike isplacuje svojim navijacima razliku od standardne cene karte na gostovanju. smekerski stvarno :)
 18. tortky

  Pričajte

  OSVAJAMO BRE
 19. voodoo_

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Što ne kupiš neki powerline adapter pa ruter <-> ethernet do powerline-a <-> powerline <-> ethernet do kompjutera Tenda P3 Powerline je dobar
 20. tortky

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Brate, imam i ja taj W722N, neće preko 30 da pređe da ga jebem čime stignem :( Imam takođe taj WN781ND ali V1 koji ima NAKALEMLJENE drajvere za Win10 i puca mi DNS svakih 15 minuta... odlepiću.
 21. voodoo_

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Ja sam imao neki TP-Link (mislim da je bio WN781ND), unutra dobar Atheros kontroler, pouzdani drajveri, trte mrte, još ja kupio duplo veću antenu da poboljšam prijem, i na kraju je to sve radilo lošije od jeftine USB varijante (WN722N). Tako da sam skeptičan Običan PCI ni ne uzimaj u obzir.
 22. mladenq

  Pričajte

  ali ovaj rukavina...
 23. na virtualboxu potpuno neigrivo :( i5, 4giga, ssd , 256mb za graf (kolko max moze). imas neki shortcut za fps? :D
 24. deK!sa

  Pričajte

 25. tortky

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Braćo, dajte predlog za neki PCI(e) WiFi adapter plx, da nije milion evra i da radi posao - 60Mb/s da podržava lagano. @voodoo_ POMOZI IVANE :(
 26. pa bolje da smo te pare skupili za igru :] edit na laptopu radi lepo(osim eto to pomenuti pocetno ucitavanje) i5 8gb ssd + integrusa, mogu kasnije probati kako radi sa gt 550m samo mi je totalno neigrivo na ovoj tastaturi i sa ovom kombinacijom kontrola, ali probacu i na kucnom desktopu leva ruka mi je vise za kontrole, desna ili za misa ili za cackanje pupka :P
 27. Kad smo mogli rurmobil da iskombinujemo, sta je jedna igra :D
 28. Vlada_

  General Movie News Thread #3

  https://twitter.com/LeoDiCaprio/status/1108348568442531843
 1. Load more activity