Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. @dovlagsi koji je ovo auto, ja ne mogu da ga prepoznam, da znamo da ga izbegavamo? https://www.rts.rs/vesti/hronika/5159522/zapalio-se-automobil-u-centru-beograda-nema-povredjenih.html
 3. pa eto, ako sam ja sad rekao da će za god dana biti mnogo bolje, a prošle god smo rekli za 2 god će biti bolje, to je onda to! 👍
 4. To smo mislili i prosle godine...za dve, najvise tri godine...
 5. Biće bolje definitivno. Ovo sada je baš teška dubioza, potpuno neodrživa. Fazon, za godinu dana mora biti značajno bolja situacija nego sad.
 6. Ako sam ja dobro razumeo samo su potpisali ugovor sa postom da tu možeš da kupis i dopuniš tagove.
 7. Ja mislim da ništa nisu rekli da se menja sistem ENP, dakle moralo bi da se odnosi i na postojeće TAG uređaje. A nisam ispratio to sa Poštom, da nisu slučajno smislili ipak državni sistem post paid elektronske putarine?
 8. Nisam samo ukapirao jel to vazi i za sadasnje ENP uredjaje, posto se svuda pominju posta tagovi?
 9. Lucky

  Sajam automobila 2023

  Samo Chery Tigo 8 Pro ili Geely Atlas Pro!
 10. bio sam na sajmu naj auto sajma lajtmotiv drugih hala zezajte kolko oćete, najbolja ponuda na sajmu lepa Astra sa finom opremom za 23k 🤷🏻 infotejnment godine evo ih one felne, bože... najružniji auto na svetu, 200x je ružniji uživo eur-to-KS ratio through the roof! definitivno je današnji standard kompaktni krosover za 35k; kineza sa super modelima kolko oćeš; id.buzz je moj pik jer imam 3 dece ali nisu se ni cimali da stave cenu 🙄; džimni je 30k; xceed kia je SUV... ništa me nije nešto spec oduševilo, šta znam. EV je flop i dalje.
 11. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  al' ste bukvalisti!
 12. Zwerko

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Ne, ti si rekao da moraju da dobiju sve do kraja, ne moraju.
 13. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  pa to sam i ja rekao?
 14. Lucky

  Koji auto da kupim

  apsolutno me ne čudi, a i pričao je neko od onih likova na tv-u o tome, to kad piše fiksna uopšte ne mora da znači da je fiksna, a u ugovoru ko zna šta sve piše 😞 ovih klijevih 3.99% deluje kao bajka trenutno, mislim da sam ja tako bio uzeo smarta onomad da je isto tako neka bila kamata. ovo sad nenormalno.
 15. Dule_smor

  JOKARA ZANAVIJEK!

  ne bih se slozio, ako dobiju Filu i ostanu prvi na zapadu, a Jokara nastavi vrh da igra kao i do sada mislim da ce uzeti ponovo.
 16. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  bukvalno moraju sad sve mečeve da dobiju i da ovaj izdominira inače nema teorije da osvoji opet.
 17. a ima i ovo: nije neki popust ali ajde 🙂
 18. Izgleda da je ovo sa naplatom putarine sa Makedonijom i Albanijom krenulo da radi, pa eto malo uštede vremena kad se ide kolima do Grčke na onih 38 putarina u Makedoniji:
 19. Zwerko

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Bakse su dobili, sad ostaje okršaj sa Filadelfijom pa da vidimo ko je čiji MVP! Mada ja cenim da što se Jokare tiče je ovo stav Nuggets' Michael Malone says Nikola Jokic has been turned off by 'ugly, nasty' MVP debate
 20. Na konto kredita, javila mi se banka da će da mi podigne fiksnu kamatu stambenog kredita. U ugovoru sitnim slovima piše da na svake tri godine imaju pravo da urade korekciju. Zato pažljivo i sa postojećim i budućim kreditima.
 21. 3.99% imam auto kredit za trenutno iz Credit AgriCole-a sa fiksnom ratom. Mislim da je to, kao i za cene automobila, bila poslednja prilika da se uzme nesto po tim uslovima.
 22. Ja sam nešto prošle nedelje operisao levo koleno i pozajmim od ortaka takvog Tucsona pošto je automatik, doduše sa crnom kožom. Moram priznati da, ako zanemarimo dizajn eksterijera, zaista imam "problem" da mu nadjem manu. Kvalitet materijala je odličan, vrlo je komforan, poprilično ima svega i svačega od tih tech stvari. Kao jes da je i on sad skup ali makar imaš utisak da si dobio dosta za te pare, kad uporedim na primer i trenutni Qashqai, a da ne pričamo o Škodi iz te klase npr. Nisam doduše imao priliku da probam Kiu Sportage, ali je ovo dosta impresivno. Tacno tako, iz tog razloga mi ima smisla da se ode da se pogleda, cisto da covek u realnosti (kakvoj takvoj) trzista. Moze i lagano da se kaze da je ruzan (opet stvar licnog ukusa) ali je fora sto za te pare jednostavnoo dobijes vise automobila i vise opreme od ostalih ponudjaca. Ono sto mislim da je sad fora je da za ~40k stvarno ima sta da se bira i nazalost to je minimalna cifra za koju moze da se kupi automobil da covek bude zadovoljan. A tek na ~50+ moze nesto "ozbiljnije" ili da ne pominjem Mazdu CX-60 koja kosta 64k i takmici se sa Volvoima u ludackim cenama.
 23. Last week
 24. Speak no Evil - https://www.imdb.com/title/tt14253846/ Ovo je onaj film što nervira od prvog do poslednjeg trenutka. Znači scene tipa (vidi se i u trejleru tako da nije spojler) neprijatna situacija u gostima - nasilje, čudne scene i onda kao "dobro, ajde da im damo još jednu šansu" ili ono čuveno "ok, hajde da prespavamo pa ćemo da idemo ujutru"). I to je samo vrh ledenog brega. Poslednjih 30 minuta sam gledao u apsolutnoj neverici pomešanoj sa kompletnom nervozom zbog toga što gledam kako se odvija najgluplja radnja na planeti.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...