Jump to content

baxuzz

The X
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

3 Followers

About baxuzz

  • Birthday 11/12/1986

Retained

  • Member Title
    fak3r

Profile

  • Omiljene igre:
    CS, battlefield2, nhl
  • Lokacija:
    Serbia & Montenegro

Recent Profile Visitors

3,912 profile views
  1. Jedini razlog zasto razmatram rx 480 8gb (u odnosu na 4gb) je resale value, ja je necu stavljati u crossfire, ali ako neko bude hteo za to da je koristi, taj neko ce hteti verovatno 8gb varijantu... i mislim da cu je lakse prodati posle. 0d 1060 se jezim, nekako imam osecaj da je falloff te kartice mnogo veci nego rx 480.
  2. pitanje, verovatno prezvakano 8 miliona puta.... rx 480 ili 1070... plan je da uzmem u narednih nedelju dana.. i to je pod obavezno, stara graficka mora da ide i7 6700k, 16gb rama, 500gb ssd, 144hz monitor ma 1080p da li mi je pametno da ispljunem 420e za 1070 ili 260e za 480... plan bi bio, ako uzmem rx 480, prodam je za godinu, dve, mozda i pre u zavisnosti kakve budu bile nove vega kartice(?) uzmem nesto drugo... ili 1070, i menjam je kasnije jos... ne mogu da cekam vega kartice (bar ne sad, jer graficku moram sad da uzmem).
  3. Koliko sam ja sapirao, gde imas najveci trade power, tamo je najbolje da ubiras novac sa merchantima, i tamo ces najvise da izvuces (+ kad upalis trade map, videces na tim node-ovima koliko se novca obrce). Tamo gde nemas, forwardujes prema svom najjacem node-u koliko mozes.
  4. Sjajno! Hvala! Ovo mi nije najjasnije, kako da im vestacki uvecavam teritoriju? Nisam jos pokusavao sa vazalima nista da radim, pa ne znam, izvini.
  5. Evo ga, napokon. Probao sam sinoc bas to sto si napisao, i uspeo. Doduse, nisam hteo nista sa Gruzijcima, jer su vecito imali armiju od 3-4 hiljade najvise, sto mi bas ne bi pomoglo, pa sam se okrenuo Poljacima. Sa njima sam uspeo da se rasirim po Madjarskoj, a Turke su pojeli revolti (Krit lol). Prvi sledeci plan mi je da uzmem sve teritorije sto idu spadaju pod Dubrovacki trade node. Cak sam razmisljao da oslobodim Hrvate kao vazale. Jos pitanje, da li je Westernizacija bas neophodna kao u EU 3? Sa Vizantijom sam poceo da gazim sve pred sobom nakon Westernizacije. Nekako mi se cini da cu previse otici od istorije ako to uradim sa Srbijom.
  6. Auh, nisam pisao jedno 8000 godina ovde, jedva sam se setio pw-a za forum. Imam pitanje... Kako bre prezivite prvih 100god, sa sve ekspanzijama? Da vas Turci ne potamane i ostalo?... Neki laksi difficulty? Bonusi? 70% pocetaka mi je bilo sa misijom sa osvajanjem Bosne, pa Dubrovnika, i vecito Vlasi me zamrze zbog toga, par godina dok napravim core, turci me napadnu, uvek... i pregaze me k'o plitak potok. Sa Vizantijom sam igrao, bez ikakvih problema izadjem na kraj sa Turcima (brodovima blokiram vojsku).
  7. skocko tref noga baksuz

  8. a sto svi gledate da izvucete neku popularnost ?? posle toga ces dobiti neki posao od kojeg mozes da zivis fino, bar na neko kratko vreme, taman se sredis ako ti to treba, taj period tamo dobijas hranu, cugu manje vise za dz. a i uvek dobijes neki kesh od reklama i sta vec, tako da ono, nije bas tako crno. i cim spominjete mikija, nije zaboravljen + moze biti zajebancija
  9. baxuzz

    Champions League

    ajmo celzi, samo nek se napale i gotovo. doduse igraju bez del porna
  10. e pajsi nasta si spao, postao si cheater :(
  11. baxuzz

    mp3 player

    znaci trazim mp3 player do 100e max cena, a posto se ne razumem trebaju mi preporuke sto vise mb-a i sto bolji kvalitet, opcije itd.
  12. treba da jedem neke pomije, umrecu od gladi treba i da spremim sobu... pa ovo... pa ono.... bleh..
×
×
  • Create New...