Get Adobe Flash player

brue

The X
 • Content count

  4,557
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

About brue

 • Rank
  Корњача са Галапагоса

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11,379 profile views
 1. Istorija Srba

 2. Istorija Srba

 3. Istorija Srba

  Занемарити наслов
 4. Anthem - BioWare

  Не видим да се овде причало о овој игри... или је можда у неком другом делу форума. Извињавам се ако је тако. Тек данас сконтах ово, нисам ни чуо да праве или бар нисам запамтио. Изгледа... брутално.
 5. Istorija Srba

  Wtf, па сад можемо ладно у CVије да уписујемо да имамо макар B1 level санскрита :) Додатак, фин интервју
 6. General Movie News Thread #3

  Тооооо, само да буде макар на нивоу првог дела:
 7. Ево људи, опробајте се https://gurushots.com/
 8. Istorija Srba

  :(
 9. pričajte

  Јбга, уваљује се оно што клијенти "воле", тј оно за шта су тренутно програмирани. И ја се усерем кад ми кажу зелена енергија :)
 10. General Movie News Thread #3

  Кад смо већ код прежваканих тема
 11. pričajte

  Фатсо, не продају кнедле са тим, него посебно џем од шипрука, дрењине и трњине. Ко зна где да набере, има их доста. Ниједна од тих ствари не може да се индустријски производи... тј, можда може, али нико то до сада није урадио. Најчешће су дивље, расту "около". Сигурно не иде нико да их прска и ђубри. Имаш нпр фудексов ајвар који је без конзерванса и додатака. Укратко, имаш хвала богу још увек ствари које јесу како пише, јер је могуће то извести (у крајњем случају, натрпају шећер и мирни су, а то опет и јесте без адитива и конзерванса "правог"), бар за толике или пре толицне количине. Ја сам говорио о тих 10-20 варијација на тему кнедла, који јесу, бар мени сладокусцу, добра идеја. Нисам ишао пробао те кнедле, нити ћу, тако да не могу да кажем да јесте или није хипстерски долазак тамо. Мој не би био, тј ишао бих макар први пут због ждрања, а не зато што је "ин".
 12. pričajte

  Тек сад видех ово (пасивни крајеви). Па ово је изврсна идеја, надам се и укусна. Ово за џем је исто одлично, јер се ради стварно о "самониклом" али заборављеном воћу - шипурку (и даље популаран), дрену и трњини. Драго ми је да неко у овом времену прежваканих идеја, стварно направи нешто ново. Није баш све само хипстерај.
 13. General Movie News Thread #3

  Можда неко воли и ове приче
 14. Kako se zove ovaj film?

  колач у тигању? :)
 15. Game of Thrones - topik SAMO o seriji -

  Санса изашла из ормара?