Jump to content

brue

The X
  • Posts

    4,563
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

brue last won the day on May 3 2016

brue had the most liked content!

Reputation

1,784 Kole

About brue

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

15,939 profile views
  1. brue

    Istorija Srba

    Наравно :) Као што Шарић рече, па реците онда који је најстарији :)
  2. Мала тривија: На територији око Ужица, ладно има само један једини споменик за било шта друго, а да није Други светски рат, тј НОБ. Мало даље, можда на 20так км има још по који, али ето, око града и у самом граду, само један једини и то за погинуле ратнике 1912-1918. итд све на https://imgur.com/a/oTGPIPJ а иначе, налетим пре пар дана на ово: Spomenik poginulim ratnicima stoji polomljen u centru sela osam meseci И ок, власт је идиотска, тај надлежни је идиот, али побогу, осам месеци.. па зар нико у селу не може да издвоји мало времена и на своју руку да врати то и уљуди...
  3. Одгледах Солоа синоћ и сморио сам се ко пловак. Досадно до бола и поред све оне акције... једва сам чекао да се заврши филм. Боље да сам отишао у другу салу и гледао опет Дедпула 2 ко човек.
  4. +1 Ваистину, најзабавнији за гледање филм са суперхеројима икад (или 1 од два... дели круну са Kickass-ом)
  5. Само мало појашњење, око "нестанка". Поред тога што сте ми се смучили :), отишао сам у фул ретард режим и направио нешто што сам назвао Аманет мрежа, тј мрежа СРПСКИХ културно историјских сајтова, односно нешто као инкубатор, где бих помогао људима који су неодлучни да направе сајт у вези теме коју обрађују из тих области. И то све о мом трошку... ђубретар поуар! :) Тако је настало Ужичанствено, сајт о локалној историји Ужица, али више на фору Политикиног забавника, него сад неке љуте књишке историје. У плану је, надам се на лето, да направим и сајт за неке клинце (млађи људи, него сам ја матор), који пишу родољубиву поезију и прозу (између осталог). И тако... Е да, наравно, Први светски је добио још доста текстова у међувремену, а и мало сам се потрудио и око оног посраног Фејсбука да самостално рекламирам сајт. Толико :)
  6. brue

    Istorija Srba

    Занемарити наслов
  7. brue

    Anthem - BioWare

    Не видим да се овде причало о овој игри... или је можда у неком другом делу форума. Извињавам се ако је тако. Тек данас сконтах ово, нисам ни чуо да праве или бар нисам запамтио. Изгледа... брутално.
  8. brue

    Istorija Srba

    Wtf, па сад можемо ладно у CVије да уписујемо да имамо макар B1 level санскрита :) Додатак, фин интервју
  9. Тооооо, само да буде макар на нивоу првог дела:
  10. Ево људи, опробајте се https://gurushots.com/
  11. Јбга, уваљује се оно што клијенти "воле", тј оно за шта су тренутно програмирани. И ја се усерем кад ми кажу зелена енергија :)
×
×
  • Create New...