Jump to content

shpanac

The X
 • Content Count

  1,136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

shpanac last won the day on November 29

shpanac had the most liked content!

Community Reputation

760 Sjajan član

1 Follower

About shpanac

 • Rank
  7 of 9/11

Profile

 • Omiljene igre:
  C&C Generals
 • Lokacija:
  SRBIJA

Recent Profile Visitors

5,250 profile views
 1. Ne znam da li da stavim ovaj sad emoji jer mi je suzu na oko naterala, ili srce jer me preseklo, ili ovu strelicu jer "gleda na gore"
 2. Ugasite RTX u toj igri za manje bagova!
 3. Jel znas da sam juce prvi put igrao i bio u fazonu "wtffffff je ovo" upravo na kontrole. Mnogo hejtujem spajanje PS4 standarda sa PC portovima i gejmingom, nema nikakve logike da drzim 4 sekunde enter da se "primi", enter je bukvalno na drugoj strani tastature, pritiskam ga sa namerom, a to je vrh ledenog brega.
 4. Anlaki Hajli, ja sam samo okačio jer mi je bilo smešno, ne gledam domaći TV, ne pratim domaći Twitter, tako da ne znam ko je dotični Srđan. Evo još jedan, bez političkog opredeljenja, samo zbog komedije:
 5. Da spojim dva najposećenija topica u jedan post: Gde mi je @Debeli da i on kaže da sve ide po planu?
 6. Jbt kakvi eksperti, ja na slici video sisiće na mršavici, oni videli i personality i navike i bivšeg muža...
 7. Aha, plakali su šiptari oko toga na twitteru, prosto je neverovatno koliko su organizovani tamo.
 8. Ja sam ovih dana dobio Knights of Honor: Sovereign review kopiju, bilo bi me sramota da napišem ovde koliko sam sati proveo u igri 😭
 9. Kupih Red Dead Redemption 2 na popustu, konačno imam vremena da je odigram kako treba!
 10. Bolje da se fokusiraju da neko onoj pičkici Šaćiriju polomi nogu pa da kažu da su sa razlogom došli. Jedini gori od likova koji svaki ciklus svetskog prvenstva larpuju okolo kako je Srbija prejaka su likovi koji im veruju. Btw statistika laže jer ovih pet šuteva nije bilo ni blizu gola, jedan je specifično završio u leđima Brazilca u minuti 95.
 11. Vidi ikona!!!! A tu je i Sveti Dimitrije...
 12. Nisam Milanče, ali daću input. Meni su kroz ruke sad nedavno prošla 3 laptopa sa Ryzenima, 4600H, 5600h, 5700u, a ostatak konfiguracije je bio praktično identičan tome što ti pišeš. Tu si negde sa cenom, pitanje je samo ko ti je mušterija, neko ko razume da nisi igrao fudbal sa tim ili ne. U radnjama su naduvane cene ali tako nešto verujem da bih trenutno mogao iskopati za 750 EUR a da nije mnogo radio. Jel to kod tebe H ili U?
 13. jebotebog zamisli koliko bi bili krindž retardirani da smo tek dobri u fudbalu
×
×
 • Create New...