Jump to content

fox m.

The X
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About fox m.

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

3,145 profile views
 1. E sad, nećemo se vređamo. Ne smeta meni sci-fi kao takav, nego nedostatak kvaliteta i opšta generičnost i stagnacija. Najviše smeta mehanika i pravila zaostala u 80im i lajk for lajk kopiranje najlakših za kopiranje aspekata PnPa. C deo CRPGa se ne koristi ni blizu koliko bi mogao i trebao. Ni za šta se ne koristi ogromna računska snaga osim za grafiku, ni za kakve složenije imerzivnije stvari, simulacija sveta je na PnP nivou matematike petog osnovne. Developere ili zabole da se cimaju ili ne umeju bolje.
 2. Vamp The Masq ne spada u fentezi temu/setting formalno gledano, nego u natprirodni horor, ali je bliže fenteziju nego AP pa sam zato upotrebio izraz arome fentezija radi lakše grupacije igara.
 3. Odlični su Vampiri, samo njih sam mislio pod arome fentezija.
 4. Zašto ima toliko malo različitosti u kompjuterskim RP igrama za razliku od njihovih papirnih rođaka? Arome sci-fia, fentezija i animea dominiraju. Ja znam samo za Alpha Protocol kao izuzetak. Postoji li još neki a da valja?
 5. Kako znaš da imaju 15? :)
 6. Ja bih voleo da se dizajneri RPG-ova u što većem broju konačno maknu od raznih fantasy/medieval/generičkih sci-fi/D&D ripoff okruženja. Mislim, lepo je videti da su oldskul stvari ponovo vraćaju, ali treba ići dalje od toga. Avellone je u jednom od intervjua izjavio da bi voleo da radi na The Wire RPG-u. Crowdfunding se čini kao idealan za tako nešto.
 7. fox m.

  AoE2 HD Edition

  Shock 2 GoG Edition i Age 2 HD GOTY 2013.
 8. fox m.

  Tomb Raider 2012

  Game design brought to you by focus groups. :D
 9. fox m.

  Tenis 2010

  ^ Otkrila je sex. Edit: lol
 10. Ninja coke, majmun i balloon guy pure win.
 11. Zasto se onda sprema, a u nekim zemljama se vec desava, obavezna vakcinacija? Jesi citao sta se desava u Ukrajini? I btw, cisto sumnjam da su npr. podmitili onog Mosadskog mikobiologa i "fake-ovali" hapsenje :). Izraelci ne vole bas Amere. :D
 12. Nek' pociva u miru. +1. Nemam neko dobro misljenje o Crkvi/ama generalno (i svestenim licima koja voze merca ), i mislim da su jako lose uticali na ljude u istoriji, no to je neka druga tema u koju necu da ulazim...
 13. fox m.

  vesti

  True, isto kao i za iPhone. :D
×
×
 • Create New...