Jump to content

Bahamut

The X
  • Posts

    734
  • Joined

  • Last visited

Reputation

92 Snašao se

About Bahamut

  • Birthday 07/02/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

6,650 profile views
  1. Ovo sam narucio na kraju: Intel Core i5 6600 228€ 8GB MSI Radeon RX 480 Gaming X 285€ 16GB Corsair Vengeance DDR4-3000 105€ 500GB Samsung 850 Evo 163€ Gigabyte GA-H170-HD3 100€ EVGA SuperNOVA 650W GQ 80+ Gold 89€ Corsair Carbide 200R Midi Tower 58€ CM Hyper 212 Evo 30€ 1060 jura sve.
  2. Tako nesto i ja razmisljam. Gledao sam sta ste pisali na topicu na temu Gsync vs Freesync, pa me zaintersovala ta prica. Gsync monitori deru sa cenama, wtf. U nekom daljem planu mi je da uzmem jos jedan monitor za dual screen setup. Ispada da je bolje uzeti sada rx 480 i posle neki 1080p Freesync monitor, vidim da im se krecu cene oko 250-300 evra.
  3. Pozdrav drugari, ima li neko savet za 1080p gaming konfu do 1000 evra? Pretezno za Witchera 3 i Warhammer:Total War na high/ultra. Neki od prohteva bi bili: - 60 fps - ne zanima me overclocking - sto je moguce tisi kuleri - dobro napajanje - monitor, mis i tastatura ne trebaju - uzimao bih sve ovo u DE, Amazon ili Mindfactory
  4. Bahamut

    Vesti

    Bogtemazo kakav trailer! Samo tri rase za pocetak, SM, Ork i Eldar. Iskopao sam i par screenshotova negde, samo da nije MOBA:
  5. Hehe to sam i primetio, da ljudi imaju do jaja oprecna misljenja, jedan lik je u fazonu "pretesko brate, treba ti jedno 1000 evra za casove i godinu dana da spemas, moja drugarica predaje engleski i pala je dva puta, tek iz treceg polozila" (njegove reci bukvalno) dok su drugi u fazonu "nije tesko, naucis forice i to je to". A i to znanje iz filmova/ igara je relativno, nije isto da li igrao PS: Torment ili NBA Jam Polaganje testa kosta 19500 dinara, zato cu i ici na pripremu da ne bih zbog gluposti losije uradio test nego sto treba.
  6. Raspitao sam jos ovih dana, IELTS test ima dve verzije, General Training (za imigraciju) i Academic (za nastavljanje stugija preko). Speaking i Listening delovi testa su isti a Writing i Reading se razlikuju u ove dve verzije, i svi kazu da je GT laksi od Academica. Ja se isto uglavnom oslanjam na znanje engleskog iz filmova, igara, nesto knjiga itd ali cu svakom slucaju uzeti da se spremam za test. Ne verujem da ce mi biti problem ispit, polazem 29. januara, mogu tad napisati kako sam prosao.
  7. Drugari jel polagao neko u skorije vreme ovaj test engleskog? Raspitivao sam se dosta vec, vidim da je test "tezak", bolje reci intenzivan posto se radi bez prekida 3 sata, writing, reading i listening, dok se speaking radi u odvojenom terminu. Ima li neko savete za spremanje testa, koliko ste spremali, po kom programu, sami / sa profesorom, torrenti / knjige, itd? Thx
  8. Ja bio juce, pre svega da uzmem 8. Witcher knjigu, "Sezona oluja", izdaje je Carobna Knjiga. Bio sam presrecan kad sam video da se knjiga prodaje kao blesava =) Stavise kazu da se sve Witcher knjige dobro prodaju! Ako trazite knjige na engleskom overite Delfi, imaju prilicno dobru Fantasy sekciju, ima da se kupi ceo Forgotten Realms serjal o Drizztu =) Elem pazario sam: "Sezona Oluja", A. Sapkovski - prequel Witcher sage "Unfinished Tales", C. Tolkin, eng. izdanje - price koje dopunjuju LOTR i Silmarilion "Feast for Crows", G. Martin, eng. izdanje - 4. knjiga GOT-a "Beograd veciti grad", A. Diklic, cirilicno izdanje - prelepo izdanje knjige sa zanimljivim istorijskim pricama o Beogradu
  9. Citam malo po netu, svugde su rasprodati Collectors editioni za PC, tako da me zivo zanima kako ce lokalne radnje da ih nabave. Cak i na Amazonu se prijavljujes na listu da te obaveste kad postane dostupan. Zad sad je opcija da se uzme CE za PS4 ili Xbone zbog goodies-a, bacis disk, kupis digitalno izdanje na Gogu za igru i teras dalje =)
  10. Jel razmisljao neko o nabavci Collectors Editiona, da li se vise isplati poruciti preko neta + platiti carinu ili uzeti kod lokalnih deraca? Naravno medaljon me najvise zanima :D
  11. Bahamut

    Wasteland 2

    Probao malo igru i borbu, mixed feelings, grafiku ako ne odvrnete do kraja izgleda kao da je igra iz 2003-e, character creation graficki ocajan - bolje i da ga nema, neki zvukovi su prilicno ocajni - napada vas bandit i bukvalno se dere RAWR kao iz crtaca... Borba cudna upravo zbog zvuka, neki plastican osecaj sa nekim mmo-like-popupovima kad zginete. Mozda samo treba da se naviknem, jbga ocekujem onaj Fallout feel a nesto ga nema preterano. Sve ovo je i dalje BETA OFC =)
  12. Bahamut

    Wasteland 2

    Skinucu taj early access samo da napravim druzinu lagano, ima jedno 2 meseca natenate da je pravim, nista sex, samo prica!
×
×
  • Create New...