Jump to content

millanče

The X
 • Content Count

  2,922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

millanče last won the day on October 10 2019

millanče had the most liked content!

Community Reputation

110 Snašao se

4 Followers

About millanče

 • Rank
  CTRL + DESNIČAR
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

10,210 profile views
 1. Da li veruješ koliko sam se lepo spremio i "naoštrio" da postujem i tu vest i takav neki komentar 😞 Jer ono, do sada je bilo ok da primama mafijaše i puštamo da vršljaju kako hoće, a sad ćemo da im drmnemo sankcije na drugu najvažniju delatnost posle turizma, pa da vidimo gde će onda 😄 Iskreno, koliko misliš da mi je ostalo pre nego što počnem da gotivim i delim opskurne filmocve i viceve?
 2. Meni sve teže ide, iskreno. Ali ona zna šta će biti ako bude stani-pani, da se ona prema njihovom vaspitanju i kulturi prosto ne pita ništa ni o čemu, i tako to?
 3. Ovo mislim, a ne smem ni da pimislim nigdi da kažem...Apsolutno mi se napunio ku**c nje po vestima i novinama, kao da nisi u školi učila šta je Islam, ko su Turci itd.
 4. Pre nekoliko dana mi izašao na YT humorsitično/nostalgičan review Heroja četvorke, kao debil poslednji sam ih i sinoć i preksinoć igrao do u sitne sate, evo sad čitam ovaj topik, što mi to radite??? 😞
 5. Bump, otišao je T430 i T440, Ima Hp Pavilion x360 umesto njih. Cene nisu fiksne, itd, itb.
 6. The old dilemmas are back... Old, old, ancedstral dilemmas...
 7. Vidim sad, traži ali kad mu nacrtaš gde. Sa početne stranice iz search boxa je uvek 0 rezultata. Mora da se precizira da pretražuje kontent 😄
 8. Kucnuo sam "tiger king" u Search, ništa nije izašlo, 1/10 worst forum :/
 9. Hvala lakiju i trokitom, našao sam Tiger King, pogledao već dve epizode. Ovakvo nešto se ne viđa često. Mega preporuka.
 10. Htedoh napisati tri pasusa od po 6 redova, i napisah ih, pa obrisah, jerbo je ovo ono što sam suštinski hteo reći.
 11. pa lolnuo sam par puta zbog toga, ali su to valjda poništile scene gde zamalo nisam bljucnuo :/ sve sa meksikanskom joanom konor je krindž i propast, ali da ne idem tamo, evo banalniji primer - crnac iz vojske koji im pomogne, not-miles-dyson, koji bi trebalo da je valjda neka aluzija na Majlsa. Kao da su imali čeklistu neku gde su morali da otkače "crnac koji pomogne" boks. Druže... Lik se samo pojavi, kao prjatelj im je, pomogne, pogine, treba li valjda da osetim i zapamtim nešto zbog toga? Čak se nisu mogli setiti da je to mogao biti sin Dajsona, pa mrzi Saru jer je matori poginuo pomažući joj, a mora opet da joj pomogne i deli očevu... "mračnu sudbinu", evo boljeg filma iz zajebancije :-) Uporedi to sa dvojkom, gde upoznaš Dajsona kao čoveka kome su porodica i rad na procesoru za skajnet bukvalno sve, i koji shvati da sve mora da žrtvuje. Osetiš tu i zapamtiš nešto. Ne, ove filmove danas pišu retardi.
 12. Gledam po mirorima gusarskog beja, dinosaurus sam, za bolje ne znam :I
 13. Je li gledao neko i preporučuje li Tiger king? Vidim da je opasan hajp oko toga na netu, ali nema na "internetima" da skinem.
×
×
 • Create New...