Jump to content

millanče

The X
 • Content Count

  3,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

millanče last won the day on July 25 2021

millanče had the most liked content!

Community Reputation

409 Snašao se

2 Followers

About millanče

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

11,186 profile views
 1. Nabasah slučajno pre nekoliko dana na Planetin outlet u Železničkoj ulici u Novom Sadu, ima svega i svačega lepog po znatno nižim cenama, preporuka :)
 2. Dungeons And Dragons je mngo boji filmić nego što sam očekivao, Mogao bih reći i da je blaga preporukica. :) U neverwinteru se odvija veći deo radnje ;)
 3. Ja da imam, ja bih mu dao :D
 4. Bump, prodato dosta sa gornjeg spiska, pa update, i lep popust na ThinkPad E14 Ryzen.
 5. Ima sve, ja kao neko ko se baš narpobao i namučio sa gomilom mail kljenata i imao i rešavao brdo muka i problema, migrirao Outlook Expresaše i Lajv mejlaše i na TB i na nove Outlooke i POP3 na IMAP i svašta nešto moram da nagalsim da je Thunderbird apsolutno jedno blago koje treba čuvati po svaku cenu, dati im svaki dinar viška kao donaciju ili šta već.
 6. Ovo sam oduvek rešavao (pola bivše firme bilo na TB) posebnim plaginom za export/import, on je bio mama, sve uradi kako valja, prepozna i podfoldere lepo, i polako radi da ne optereti resurse i ne pukne sve. Posle toga šlag na tortu remove duplicates plugin , samo pažljivo podesiti i testirati pre puštanja, i sve top. To svoje što su ubacili verovatno su kopirali sam plugiin Antivirus i dalje po navici držim avast, čujem mnoge ranga pljuju, ja nisam nikad imao problema, ne znam ni sam šta reci. Interesantna vest, ako sam dobro razumeo, je da je Avast kupio AVG. EDIT "ImportExportTools NG" i "Remove Duplicate Messages" su plugini.
 7. Bogami se dobro sećam mnogo toga iz serija koje sam gledao devedesetih, samo slabije star treka.. nego ne budzi kontent već idi gledaj seriju , optimizovana je da ne mora da se gleda ništa pre koliko je god moguće :) jesam li napomenuo i da deluje odlično:)
 8. Obojica ste u pravu... Poenta je da su imali stvarno ludu premisu i ideju u rukama, i opciju da privuku ljude sa tim da je naslov dovoljan marketing. I onda ništa pametno nisu uradili sa tim. Ništa. Još Keri Rasel, pa jebeni Rej Ljuta , i ništa. Rediteljkonjovškinja dotična , i i pisac scenarija mogu lepo da se nose u tri lepe :D
 9. Cocaine Bear - ovo je imalo potencijal da bude najluđi film ikada, nažalost daleko je od toga ... Ovoj Elizabeth Banks treba zabraniti da više ikad išta režira, jebeni Holivud i napredovanje fejlovanjem.
 10. @fuse.buca da je u pitanju Dell Inspiron, sad bih te isprepadao da se hitno vratiš unutra i nađeš gde fali šfar, da se ne raspadne laptop :D Ali pošto je Latitude, modeli te generacije su lepo over-engineered da može da se drži lepo i sa nekoliko šrafova manje :D Samo vozi :D
 11. Da :D najviše se sam Patrik Pikard raspada, ostali se super drže. Inače, nisam ja treki, sećam se kao klinac enterprajza i koliko mi je bilo to super, ali se ne sećam detalja i nisam previše vezan za to. Znam iz priče da su generalno dosta hejtovane prve dve sezone, a da ovo, kažu interneti, obećava, i za sad se slažem :D
 12. Odgledah prve dve epizode treće sezone Pikarda, za sad deluje dobro, finale druge epizode me malo naježilo :D
 13. Što si ... Pežorativan? :) Ok, izaću sam....
×
×
 • Create New...