millanče

The X
 • Content Count

  2,860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

millanče last won the day on May 31

millanče had the most liked content!

Community Reputation

103 Snašao se

4 Followers

About millanče

 • Rank
  CTRL + DESNIČAR
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

9,942 profile views
 1. Meni nedostaje originalna muzika iz Asylum-a, i nervira malo težina, malo-malo pa trčim u kanalizaciju na pacove. Sve je skupo, svaki skil/feat je bitan. Ne verujem da ću i ja gurati do kraja, ali pre nekoliko godina bi leglo samo tako.
 2. Puknula me malo nostalgija, instalirao VTMB GOG verziju, i preko nje VtM: The Final Nights mod. Nije loše, izmenjeno je dosta toga, muzika, sama mehanika borbe, šunjanja, ima novih kvestova, likova, sve su neki novi modifikovani klanovi (izabrao sam neki koji dobija +1EXP poen svaki put kad zaradi 3 ili više, nekako mi to delovalo najkorisnije). Dosta je teža igra sada, i te izmene mahom nerviraju malo, posebno u startu, ali i čine igru većim izazovom. Kome to deluje privlačno, preporuka velika. - Krv stalno opada, humanity i valjda stamina utiču na tempo, mora da se pazi, već na ispod trećine dešavaju se neki padovi helta i frenzy čekovi. - Haggle utiče i na lovu dobijenu na kvestove, - Inspection je učinjen bitnim i preteran, bez 3-4 ništa ne možeš da nađeš. A uključuje i nalaženje ključeva, kartica, npr. neka baš preterano velika kombinacija inspection i lockpicikinga je potrebnada se nađe morfijum za Merkurija u bolnici na početku. Imao sam baš solidne vrednosti za početak igre, i ne vidi moj lik bočice na stolu, jebaga. Kupio ih. - Stealth je teži, melee mi je i dalje kita, uglavnom se samo sunjam pomoću Obfuskate i samo kad mora, pucam. Sve u svemu, vredi probati ako ste fan.
 3. Sve aukcije: https://www.limundo.com/Clan/millancche/SpisakAukcija Rasprodajem neki hardver, sve je na Limundu, možda ubacim još ponešto u međuvremenu. Sve je ispravno, i detaljno opisano, izdvojio bih: 1. HP CQ43 i3 2.Gen 4GB DDR3 14 inč 500GB-100% HDD - Gura YT u 1440p fulskrin bez "štucanja", samo baterija slaba, univerzalna HP MU06 ide kao u 199% G i CQ i sličnih modela. https://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Laptop-i-tablet/Laptop/HP-CQ43-i3-2-Gen-4GB-DDR3-14-inc-500GB-100-HDD/78617079 2. LG IPS234 23 inč FullHD 1080p IPS LED HDMI DVI https://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Monitori/TFT-monitori/LG-IPS234-23-inc-FullHD-1080p-IPS-LED-HDMI-DVI/78616715 3. BenQ 24 inča LED Full HD 1080p DVI-VGA 5ms G2420HDBL https://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Monitori/TFT-monitori/BenQ-24-inca-LED-Full-HD-1080p-DVI-VGA-5ms-G2420HDBL/78616811 4. ASUS VW246 24 inč FullHD 1080p 2ms HDMI, može kao TV https://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Monitori/TFT-monitori/ASUS-VW246-24-inc-FullHD-1080p-2ms-HDMI-moze-kao-TV/78616583
 4. A ima i ovo, i posle neću više. Koja jebena jednostrana, sugestivna i sramna vest i naslov, muka mi je... Rasistički ispad poznatog glumca (Džona Kliza): "London više nije engleski grad"
 5. Ima ovde bolji ugao, jedva ga malo pomerio :-)
 6. Bogami, softver i nekako, ali kako stvari stoje, ukinuće im ARM licencu za procesor, To bi mogao biti kraj, ako kineska vlada ne napravi neki drastičniji potez, bojim se.
 7. Opet B92 naš dobar drugar, nivo nepismenosti i nelogičnosti i grešaka u tekstu ništa ispod fascinantan,
 8. Šta, recimo, sprečava Huawei da pozapošljava one likove entuzujaste što su radili na najpopularnijim varijantama ROM-ova zasnovanih na Android Open Source Project, i da im potrebne resurse i obuku. Tweakuju potrošnju baterije, softver za kameru, ubace onaj Huawei cloud I NIŠTA VIŠE. Telefon sa dobrim hardverom, optimizovan a bez bloata, jeftiniji što se ne plaća ništa Guglu - Win? Dolazi iz kutije bez Google play servisa, kao i Meizu, pa se naknadno instalira "na foricu"?
 9. Ukucajte samo "cringe trailer" u Youtube, i dobićete trejler za novu CW seriju "Batwoman" :-)
 10. Kraj je dobar "na papiru", da ti je neko tokom pete-šeste sezone dao papir na kome je ispisan taj kraj. Problem je što je ovom kraju falila minumum jedna ful dodatna sezona pre ove za iole smislen buildup koji će voditi ka ovakvom kraju.
 11. Stoji meni Xiaomi 70 MAI nekorišćena kamera, dobio u nekim kompeznacijama, povezao aplikacijom na fon, i razočarao se kad sam video da je kineska verzija, i bio lenj već dva meseca da je namontiram. Ako ništa, sad imam motiv da je ipak namontiram, probam makar naći način da ne priča ništa, kad već priča kineski, pa možda ovde ostavim neku preporuku ako valja :-)
 12. Da mi je prešao u traku i da sam ga pukupio, odleteo bi u pičku materinu u on i bicikl, bez kamere tačno nikad nikom ne bih dokazao da je telefonirao ili prešao. Strašno. Kamera definitnvo prioritet da se nabavi ovih dana.
 13. Sinoć oko 15 do devet, smračilo se već lepo, vozim kroz neke lokalne neosvetljene seoske sokake. U krivini mi u susret ide klinac, nosi crnu jaknu i vozi crni bicikl bez ikakvog osvetlenja, jenda ruka u džepu, u drugoj telefon i priča sa nekim. Nisam se čestito oporavio od šoka i razmišljana o mogućim "šta ako" scenarijima, dva -tri krivine kasnije dupli horor - isto klinac, isto crna jakna i bicikl neosvetljen, ali - DEGEN vozi bez ruku, i sa obe ruke drži telefon i bulji u ekran i kuca poruku, i ide mi u susrer u krivini! Jebote, ja peške kad idem po mraku i mormam da nešto otkucam, zaslepi me ono govno od ekrana i skrenem uvek malo, moram da isključim fon i pogledam gde sam... Ovaj vozi bajs bez ruku i kuca porkuku u krivni u u susret autu. Da je prešao u moju traku i da ga nisam video, i da sam ga pokosio, kome i kako bih ja dokazao da je on kriv? Nije to auto pa da se vidi i slika i izveštači kako i gde je do udara došlo. Bio bih ja kriv verovatno.