millanče

The X
 • Content Count

  2,897
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

millanče last won the day on October 10 2019

millanče had the most liked content!

Community Reputation

102 Snašao se

4 Followers

About millanče

 • Rank
  CTRL + DESNIČAR
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

10,111 profile views
 1. millanče

  Blackout

  Za svaki slučaj pozajmi neko ispravno da probaš da li je samo do njega, pa onda pazari. 99% je da će biti napajanje, ali ko će ga znati.
 2. U sunce ti, živ topik. Ako nije kasno, makar na ovu stavku da odgoorim čoveku - MTS ti iskešira 5k u 3-4 mesečna dela kad preneseš platu. Jako ažurno odgovore na mail i sve to reše i aktiviraju. Inače, ja ostao pri kombinaciji Poštanska štedionica + MTS - PŠ za baratanje kešom zbog sela u kom živim i imam pošticu pored kuće bukvalno, a sve mi ostalo daleko u PM, a MTS za elektronsko, brzo je, nema provizija. Skroz korektno mi je sve bilo sa MTS bankom, imaju i neke solidne keš kredite u ponudi, ja sam izgurao 120k na dve godine, i imao poziv da se javim ako hoću nešto više ili povoljnije od onoga što je zvanično u ponudi. Nažalost, zbog shitshow-a koji je MTS mreža postala od uvođenja 4G, stalne dostupan-nedostupan muke i žongliranja sa 2G/4G podešavanjima i učenja paterna gde mi treba 2G a gde 4G da bih bio dostupan kad me neko nazove najverovatnije ću ih po isteku ugovora morati menjati i prebacivati broj u Telenor. Tom prilikom ću pitati da li će biti moguće zadržati uslugu MTS banke, jer mi je stvarno dobro radila posao, sve u svemu. Imali su neki glič proletos da na portalu ne registruje poslednjih par plaćenih računa i rata kredita, ali samo na evidenciji na portalu, nije bilo upozorenja da nisam platio, il itako nešto, samo taj prikaz, i to su rešili. Sve ostalo korektno.
 3. millanče

  Blackout

  Pa prvo isrpavno napajanje. Baš pre mesec dana mi donet jedan komp koji izbija sklopku, izbio i kod mene, stavili drugo napajanje i vozi.
 4. Ne baš svi, već samo oni najgori, izgleda. Sumirana cela devetologija u dve sekunde:
 5. Jel' gledao ko Rise Fall of Skywalker? Je li istina da je toliko đubre, kao što kaže , i propaganda, što govore, ili nije istina?
 6. Brate, mani i kritičare, i leve i desne reakcije, a posebno rur kritičare, pogledaj film i donesi svoju odluku. Evo sad od tebe čuem, ne sećam se da je ovde Birdman loše prihvaćen, vidim ni Džoker ne valja, prevrćem očima na obe informacije. Pogldaj za sebe i imaj svoje mišljenje, idealno izbegni to mišljenje ovde izneti, ako je moguće, i fantazija.
 7. Yeah, but acculy no. Laki i trokiti ga sinoć bekapovali na SSD i zakopali na groblju kućih ljubimaca, pa jutros bio restore.
 8. Pa ako je gledalo Bambija na ledu, moglo bi imati koncept toga da kopitari/papkari ne fukcioniču na tvrdim glatkim površinama. Možda precenjujem dečju inteligenciju, ajde. Ali sako zna da se ne trči sa nožom u rukama i pritom landara sečivom okolo.
 9. Sve i da je samo za decu, nešto se plašim da za iole intelignetnu decu nije. Dete koje ima iole mozga u glavi moglo bi uz novi film pitati stvari kao što su - zašto Rej trči sa upaljenim lightsaberom, POSEĆE SE, što ne ugasi prvo? Šta ako se saplete preko dobro skrivene grančice? - Kako space horses (sporses?) pod opremom i zajahani galopiraju po metalnoj površini star destoyera? Životinje sa kopitima? Po čeliku?
 10. Pa imaš dosta dobrih i korsnih informacija već u samom topiku, jbg, ja tek sad vidim post. Imam neku ponudu originalnih polovnih ekrana, to je nabolje po pitnaju kvaliteta slike, tača i otpornosti na sledeće ispuštanje ,ali košta skoro duplo od nekih najjeftinijih kinez-sa-alija kopija displeja sa zamenom. Ja prema svom iskustvu guram kopije na "P" lajtove, te budu skroz ok, a na prave "P" i na "Mejtove" izbegavam kopije upravo zbog povećane lomljivosti i primetnije lošijeg kvaliteta (jerbo velik ekran). Istina, pravi "P" modeli i nemaju velike ekrane, ali neki andrak postoji da dobrih kopija za P8, P9, P10 i slično nema, sve je šit...
 11. Jeste, što ne odjaše na jednorogu najbolje!!! 😄
 12. Prešao sam na laptop konačno, prodajem jedinstvenu mašinu kupljenu najvećim delom od RUR-ovaca, a i dobar telefon pride, sluške, i tako. Kontakt može PM, ili 0643577507. Edit - Prodata ploča i CPU, Raijintek Paean kućište i Huawei P10 - Ostalo Thermaltake 700W Smart RGB 50 eura, ostale AKG sluške, lep Huawei P10 Lite crni, i LG G6. Kupujem docking station za Lenovo Thinkpad X230 - X220 ako neko slučajno ima. 1. Prodato - AMD Ryzen 3 2200G 4GB DDR4, Raijintek Paean stakleno kućište, 250GB EVO SSD, 700W Thermaltake - 350 eura https://www.kupujemprodajem.com/Kompjuteri-Desktop/Prazna-kucista/Raijintek-Paean-jedinstveno-otvoreno-kuciste-kaljeno-staklo-84585489-oglas.htm?filter_id= 2. AKG Y50, odlične sluške, nije BT verzija - 40 eura, imam zelene i crne, jedne prodajem, jedne ostavljam sebi https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Slusalice/AKG-Y50-by-Harman-crne-odlicne-nekoriscene-slusalice-85064970-oglas.htm?filter_id= https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Slusalice/AKG-Y50-by-Harman-tirkiz-odlicne-nekoriscene-85064940-oglas.htm?filter_id= 3. PRODAT - Huawei P10 pravi, ne lite, savršeno stanje, 4GB 64Gb, ekstra fon - 130 eura https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni-telefoni/Huawei/Huawei-P10-Gold-Nije-Lite-4GB-i-64GB-9-5-10-stanje-84489506-oglas.htm?filter_id= Huawei P10 Lite, LG G6 i ostalo: https://www.kupujemprodajem.com/246128-1-milance-svi-oglasi.htm
 13. Manje - više je dokazana korelacija tipa da što je neko veći online zagovornik tih proglresivnih ideja - brani 3rd wave feminizam, PC kulturu i slično, te žučno napada desnije orijentisane, ili prosto samo anti-PC / anti-SJW likove, to je taj, u stvari, gori i prikrivenije eksterman ženomrzac / homofob / rasista / whatever. Mada mi nije toliko strašna i rasistička stvar, šta maskirao se u Aladina, stavio crnu šminku, bio mlad i glup jbg? Pokušavam da shvatim strahotnost tog čina, ili ne znam sve detalje oko te priče o Trudou?
 14. TLDR - Bernardo Silva se našalio na Tviteru sa Bendžaminom Mendijem, dobrim prijateljem i saigračem iz prethodnih klubova, kako ga ovaj podseća na tamnoputog lika iz nekog crtaća/reklame, na šta je tamnoputi saigrač odgvorio smajlijima. Silvi preti suspenzija oko 6 mečeva, pisao pisma izvinjenja itd. https://www.theguardian.com/football/2019/oct/02/bernardo-silva-charged-fa-benjamin-mendy-tweet-ban-manchester-city
 15. U čistoj želji da održim konverzaciju ovde na topiku nekakvu, i u okviru teme kojoj je namenjena - da li je ovo neki tvoj specifičan način na koji kažeš da se tebi nova trilogija sviđa, da si zadovoljan dosadašnjom pričom i likovima, i da jedva čekaš da vidiš rasplet sequel trilogije?