Shale

The X
 • Content Count

  2,770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Shale last won the day on June 8

Shale had the most liked content!

Community Reputation

54 Snašao se

About Shale

 • Rank
  Paradajz chorba
 • Birthday 10/16/1990

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Omiljene igre:
  wow,war3,diablo,sc,HoMM,C&C
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

8,525 profile views
 1. Drugar prodaje pa me je zamolio da okacim ovde u njegovo ime: Kontak Milan: 0614042295 RAM MEMORIJA -- cena 100€ PC Konfiguracija -- cena 160€ 2x Point of Sale štampač -- cena 120€ oba, 65€ komad Kontak Milan: 0614042295
 2. Evo ja bi' da te zaposlim ukoliko je moguće. Pre neki dan sam se vraćao kući i napao me neki čovek ničim izazvan. Odma je krenuo da se dere na mene i pričao mi je kako je Argentina najgora zemlja na svetu, kako mi svi argentinci treba da umremo užasnom smrću. Svi moji pokušaji da ga smirim bili su uzaludni, čovek prosto nije hteo da čuje da se ne nalazi u Argentini, niti da ja nisam argentinac. Stoga bi želeo da te angažujem da snimiš mapu na kojoj detaljno pokazuješ gde sve nije Argentina, jer ne želim da nespreman opet doživim ovako neprijatnu situaciju. Pozdrav
 3. Ja lično kao tvoj verni fan ne mogu da podnesem ovu torturu... Dokle ćeš više da nas tizuješ ? Nikako da nam pokažeš gotove gusle od azbesta, noževe, apatinsko groblje u Unreal 4, zapošljavanje na tezgi, kviz "Internet zarada" i mnoge druge projekte na kojima marljivo radiš poslednjih 7 godina. Razmišljam da se unsubujem na YT ukoliko ne bude nekog novog contenta uskoro.
 4. Kad kažeš kanter, misliš na ovaj kanter sad ? Pošto ne liči na onaj kanter koji se igrao 2000ih u LANu Bio sam glup kad sam bio klinac, realno, al ko što je Will Smith rekao "Bio sam glup, al' sam bio glup privatno".
 5. Postoje takve scene, u glavnom su zatvorenog tipa i ne broje mnogo ljudi. Fora je baš u tome, što niko neće da ulaže besnu lovu u nešto što nije popularno, gde je player retention slab i monetizacija teško izvodljiva.
 6. Ih kad je wc3 bio aktivan mi nismo ni znali šta je internet van 56k modema i 1KBps download-a 😄 Sad deca dobijaju internet pre bicikla ... ako uopšte i kukaju za biciklom a ne novim Iphonom 4193S+.... Voleo bi kad bi RTS žanr ponovo zaživeo iskreno, na takvim igrama sam odrstao. Mislim da mentalitetu današnjih igrača ciljne demografske grupe (13-16god) ne paše takav tip igara, već su isključivo u Fortnajtu i LoLu i drugim tako sličnim igrama gde imaju instant zadovoljstvo uz minimalno mentalno angažovanje, jbg.
 7. Poštovani, Želim da da Vam se zahvalim na prilici i ukazanom poverenju. No sticajem okolnosti nisam u stanju da Vam lično pružim ruku tokom radnih sati, te Vam se obraćam elektronskim putem i molio bih Vas da mi na ovaj način omogućite da sebi obezbedim mesečna primanja. Srdačan pozdrav
 8. Ovo je apsolutno nemoguće u potpunom smislu te reči
 9. Jel su to neki mrtvi insekti ? Musli od smole ? Juneća smegma ?
 10. Što jes - jes, količina šitpostinga se eksponencijalno povećava od kad su: 1. svi dobili "brz" internet 2. društvene zaživele 3. smartfonovi postali pristupačni. Komunikativne sposobnosti su otišle u 3 lepe, poštovanje ne postoji i svaki pokušaj startovanja pristojne priče ili diskusije ili umre ili se pretvoriu brlog u roku od 3 posta. Kapiram, iz sopstvenog primera, da većina ljudi koja bi i napisala nešto normalno iskulira i ne napiše ništa jer će ga trolovi isprozivati (kao što će mene verovatno na ovu rečenicu).
 11. Sve je bilo kul dok nisam poceo da studiram, mislim da sam pobedio sto se tice desktopa :D
 12. Shale

  Rick and Morty

  Pfff, hae nije losa 7. epizoda. Al je'ote rick & morty je do jaja zbog ricka.... THE Rick-a i Morty-ja, njihovih dijaloga, avantura, inteligentnih sarkasticnih fora i lick lick lick - my balls. Novi writeri smrde na govna.