Shale

The X
 • Content Count

  2,761
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Snašao se

About Shale

 • Rank
  Paradajz chorba
 • Birthday 10/16/1990

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Omiljene igre:
  wow,war3,diablo,sc,HoMM,C&C
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

8,426 profile views
 1. Jel su to neki mrtvi insekti ? Musli od smole ? Juneća smegma ?
 2. Shale

  fallout 76

  Al to nije fallout :/
 3. Shale

  fallout 76

  Bljak... Baš mi se ne sviđa mi se ovaj trenutni, prolazni, survival-fps trend
 4. Što jes - jes, količina šitpostinga se eksponencijalno povećava od kad su: 1. svi dobili "brz" internet 2. društvene zaživele 3. smartfonovi postali pristupačni. Komunikativne sposobnosti su otišle u 3 lepe, poštovanje ne postoji i svaki pokušaj startovanja pristojne priče ili diskusije ili umre ili se pretvoriu brlog u roku od 3 posta. Kapiram, iz sopstvenog primera, da većina ljudi koja bi i napisala nešto normalno iskulira i ne napiše ništa jer će ga trolovi isprozivati (kao što će mene verovatno na ovu rečenicu).
 5. Sve je bilo kul dok nisam poceo da studiram, mislim da sam pobedio sto se tice desktopa :D
 6. Shale

  Rick and Morty

  Pfff, hae nije losa 7. epizoda. Al je'ote rick & morty je do jaja zbog ricka.... THE Rick-a i Morty-ja, njihovih dijaloga, avantura, inteligentnih sarkasticnih fora i lick lick lick - my balls. Novi writeri smrde na govna.
 7. Jakna u mesari,,,,svasta Probaj po outletima (onim u Pickovcima).
 8. What a time to be alive https://www.out.com/popnography/2017/8/07/clothing-company-attempts-reclaim-swastika-lgbtq-people
 9. Ako to ne znas - zavidim ti. edit: I NEMOJ DA SAZNAS!
 10. Malo da resujem thread :P Moguce je igrati narodSku verziju sa svim DLCovima preko steama pomocu modifikovanog steamapi.dll-a, ali mora verzija igre da bude 1.6.1 ili ranija, je je u poslednjem patchu (1.7.0) za pristup multiplayeru u samoj igri trazen log-in na Paradoxov server :( Da napomenem da u 1.6.1 verziji ethics divergence je zabagovan i uopste ne radi, igrati spiritualiste je jako tesko jer ethosi popova lete na sve strane. Pikam sa par ortaka, u glavnom igramo po nas dvojica vs the galaxy na Hardu sa Highly Aggresive AI-jem bez advanced startova. Geeeneralno previse toga zavisi od spawna - ko su komsije, i od random faktora - planeta u neposrednoj blizini, anomalija, pirata, da li je military isolationist fallen empire odma pored...itd. MORA da se igra stekarski makar DO cruisera jer kompovi na hardu imaju +50% income na sve resurse (+100% na hardest) te overcapuju flotu jer imaju para da placaju maintenance. Samim tim u diplomacy screenu poredjenje fleet capacity-a je veoma neprecizno, jer ako pise da je equivalent, lupam ja imam 100, on ima 100, on ce graditi do 200 sto je i maksimum (2x current cap), i zbog toga ce uvek biti superiorniji u fleet poweru. Endgame crisis moze da bude fun, osim ako se Prethoryn swarm spawnje u sred moje teritorije, u tom slucaju je instant gg. Igru ocenjujem kao najkomplikovaniji simulator merenja ku**a koji postoji :) Beskonacno micromanagementa, techova, i gluposti da bi se na kraju uvek svelo na to ko ima vecu cifru nad flotom :)
 11. Shale

  Savet za HDD/SSD

  Nemam problema sa strujom, uzeo sam Seagate, jer mi je glupo da dajem tolike za isto to od WDa. Al dobra poenta za podatke, o tome nisam ni razmisljao. Manje vise sve imam i na laptopu posto kucam kod kad mi se cefne pa kopiram na desktop i nastavim tu jer je udobnije :)
 12. Shale

  Savet za HDD/SSD

  Paa... da pravim server, da :D