Jump to content

jasamnepismen

The X
  • Posts

    8,407
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

jasamnepismen last won the day on April 13 2020

jasamnepismen had the most liked content!

Reputation

746 Sjajan član

4 Followers

About jasamnepismen

  • Birthday 03/07/1989

Retained

  • Member Title
    going bananas.

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

18,540 profile views
  1. Bi radila ako ne radi neki rendering. Pored svih regularnih komponenti na koje treba da obratis paznju, tu sad imas i jos jednu dodatnu promenljivu zvanu ekran i boje. Kad sam pre 7-8 godina gledao zeni sta da uzmemo za istu svrhu, na kraju sam imao dve opcije. XPS ili MBP, koji su u tom trenutku imali istu cenu pa smo uzeli MBP jer Apple drze vrednost duze. Sticajem srecnih okolnosti, tad smo uzeli onaj neunistivi MBP 2015 koji i dan danas radi bez problema. Svakakve price sam cuo nakon toga o MBP. Sad imaju i svakakvi gejmerski modeli koji bi mogli da iznesu posao. Ono, moze da radi to sve i na laptopu od 500e, ali bih pre rekao da je ta cena bliza necemu od 2000e, ako ce taj rad da bude udoban. U svakom slucaju, kol'ko ti je krevet dug, tol'ko se i pruzis. Prioritet su ti 16gb rama i kvalitetne boje. Uletese ljudi
  2. Nista online nije safe. Treba samo da se preracunas sa kakvim rizikom ti je okej da zivis. 2FA je inconvenience, ali vrlo pametna stvar.
  3. Ja sam koristio u firmi nekad KeePass i znam ljude koji ga lokalno koriste. Sad se uzdam u to da nisam toliko senilan i updatetujem passworde na godisnjem nivou recimo.
  4. Meni se samo ne svidja ova Andjelina za bugarsko trziste. Sve ostalo je entertaining enough.
  5. I posle sto zapad propada. Cele nedelje ucis bota da sprema sarmu i na kraju si srecan kad failuje.
  6. Hm. Nista od ovoga naravno nisam ispratio. Jesu cekali da i Vinnie umre pa da ovako nesto organizuju? Ako se dobro secam, Phil je zapalio sve mostove i ne verujem da bi tako olako moglo da se desi. Karta 80e ovde, tempting...
  7. Tad im nece biti bitno.
  8. Ucinilo mi se da sam senilan na momenat i da sam vec gledao trailer za neku Yellowstone pre 100 godina pricu ali izgleda da su posle 1883, napravili i 1923.
  9. Ja sam ga gledao par puta uzivo (nemam pojma sta radi na tvu) i bio je za 3 klase bolji od svih ostalih nasih standupera. Znam da to ne zvuci kao neka referenca, ali sam u njegovom standupu uzivao priblizno koliko i u dobrim UK/USA standuperima. Evo ima ceo jedan specijal da se pogleda: Da napomenem jos da mi je vrlo bitno o kojim temama se prica i da izbegavam politicke teme.
  10. Probajte sa gamepadom, igra vredi truda. I meni su mrske konzolaske kontrole ali je RDR vredan navikavanja.
×
×
  • Create New...