Jump to content

jasamnepismen

The X
 • Content Count

  8,318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jasamnepismen last won the day on April 13 2020

jasamnepismen had the most liked content!

Community Reputation

643 Sjajan član

4 Followers

About jasamnepismen

 • Rank
  going bananas.
 • Birthday 03/07/1989

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,267 profile views
 1. Kupio sam Poco X3 Pro pocetkom godine i stavio odmah LineageOS na njega. 4 dana mi drzi baterija. Za moje potrebe, koje su slicne tvojima cini mi se, telefon je sjajan. Pisao sam pre neku stranu jos koju recenicu o njemu. Evo posta EDIT Krajem prosle godine ipak. *
 2. https://www.imdb.com/title/tt5875444/ Slow Horses Klasičan UK krimić, ali sa Gary Oldmanom koji je i najbolji i najgori deo serije. Svaka scena sa njim je klasu iznad svega ostalog. Sličnu problematiku je imao i House of Cards u prvim sezonama.
 3. Dap. Pre nego što sam došao sam gledao da kupim stan u Bgu i računao sam da mogu da ga otplatim (žena i ja) za jednocifren broj godina. U Berlinu sličan stan mogu za 20, možda.
 4. A i nije da kao i jedne i druge stanove kupuju regular joe likovi koji rade full time job.
 5. Ovo ni Lucky ne bi gledao... verovatno bi zapravo. 😞
 6. U Nemackoj trenutno 3080 mozes da kupis u random prodavnicama on shelf za ispod 1k sto je vrlo blizu msrpa.
 7. Nije bas kripto related, al' je fun nonetheless.
 8. https://www.epicgames.com/store/en-US/p/cities-skylines Cities Skylines na epicstoreu, ko voli ovakav tip igara, swe poxwale.
 9. Gledao sam i odlican je iako Ethana ne podnosim. To je samo dodalo na sveukupnu ocenu o filmu.
 10. Ako nisi gledao Sunset Limited, moja preporuka, jedan od meni omiljenih filmova.
 11. source - ortak budala - https://www.facebook.com/tripstripp
 12. U nekom trenutku davno je moglo čak i da se štampa for free, bar ona neka osnovna basic verzija.
 13. Radi sa još bar dve osobe redovno u istim Photoshop, InDesign i Illustrator fajlovima. Ne bih da u 5 različitih kompova i verzija svih tih programa ubacim još jednu promenljivu i da onda gledam u pasulj zašto neki fajl neće da se otvori. Ili nekad apple/adobe u nekom trenutku odluče da nešto više ne supportuju jer jebiga... Ispratio sam neke M1 revieweove i video sam da ga hvale.
 14. Pitam jedno a onda uskočim u zečiju rupu i krenem da kopam na šta da bacim pare još. Sve je počelo jednim raspalim MS kućištem koje drnda jer nema nikakve antivibration pads. Ženi sam pre n godina sastavio hackintosh sa i5-4440 i 16gb rama, koji je za njene potrebe grafičkog dizajna prilično dovoljan. Al' pošto je počeo da se trese krenuo sam da gledam da sebi olakšam život i menadžment i njoj uzmem Mac mini 2018 za nekih 1k (m1 modeli ne dolazi u obzir zbog softvera). Povremeno koristim virtualizaciju za učenje pa mi 16gb koje imam nisu uvek dovoljni, a i ovih dana radim vrlo ozbiljno prostorno planiranje u Anno 1800 (koja je izgleda najneoptimizovanija igra ikada napravljena) pa sam počeo da razmatram upgrade. E sad, da li kupiti ženi Mac mini i bataliti moj komp ili dati pare na nove mb+cpu i zameniti moj 8700K a njega proslediti ženi i sastaviti joj opet hackintosh (al' u normalnom kućištu ovog puta). Jel' može neko da mi kaže da se ne glupiram?
×
×
 • Create New...