Jump to content

jasamnepismen

The X
 • Content Count

  8,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

jasamnepismen last won the day on April 13 2020

jasamnepismen had the most liked content!

Community Reputation

629 Sjajan član

4 Followers

About jasamnepismen

 • Rank
  going bananas.
 • Birthday 03/07/1989

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,140 profile views
 1. 2/3 trenutno aktivnog foruma nije u Srbiji više.
 2. Pošto sam očigledno neobavešten, zašto je releasovan novi Dune trailer ako je film moguće bilo gledati pre mesec dana? Bar sam ga ja tad gledao u Nemačkoj. Jasno mi je da verovatno zavisi od regiona, al' mi je malo čudno da je tolika razlika. Mislio sam da je svuda u svetu već u bioskopima, bar jedno nedelju dve.
 3. Za svaku vakcinu koju si primio u apoteci izvadis poseban papir, kad ubacis u CovPass app oba coda, tek ti onda pise fully vaccinated.
 4. Dal' je i igor tako o nama pricao pre 10+ godina ili smo mi u tim godinama bili regularno retardirani?
 5. Random clip na temu ship scrapping. Nisam siguran dal' je vec kacen na forumu.
 6. Ja kvitujem ove godine, em sam bio najgori proslu sezonu, em je pocelo da me nervira gledanje fudbala kroz fantasy team.
 7. Lego could be considered the world's number one tyre manufacturer; the factory produces about 306 million small rubber tyres a year. The claim was reiterated in 2012. - https://en.wikipedia.org/wiki/Lego#Manufacturing Ne znam kakva je situacija sada, al' pre 10 godina su bili pobednici. Jedino sto se lego bas i ne "trosi" pa ne moramo da kopamo rupe u pustinjama.
 8. Debeli i srecni Kevin Smith je bio sjajan, ovaj mrsav i navaren mi nikako ne ide. Bio sam veliki fan njegovog lika i dela al u poslednjih 10 godina vec nista pametno po meni nije uradio...
 9. Nudim ja 450 al da ga doneseš do tromeđe. :v
 10. Dok sam bio u Srbiji u par navrata sam pokušavao da rešim problem sa nosem (imam devijaciju + puni se govnima instant, to u kombinaciji mi srozava kvalitet života baš). Odjebavan sam i dobijao svakakve terapije koje mi ništa nisu pomogle. Ovde su me posle jednog pregleda i snimka poslali na operaciju, dobio sam termin za mesec ipo dana. Najveći problem mi je kad moram da se objasnim sa šalterušama jer ne znam nemački. Da ne bude samo i pljuvanje po zapadnom sistemu. Možda i promenim mišljenje, operacija mi je sledeće nedelje, ima još vremena da nešto potpuno sjebu.
×
×
 • Create New...