Jump to content

f4ts0

The X
 • Content Count

  21,667
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

f4ts0 last won the day on November 8

f4ts0 had the most liked content!

Community Reputation

4,915 Kole

About f4ts0

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

27,041 profile views
 1. sto ti neki srbin nije iskocio nego jura! Salim se super je Jura, pravi je drugar nekako
 2. kako je na tajlandu, sa kolko mesecno moze da se zivi - dvoclana porodica? Pitam za druga
 3. pa vecina je pro-vaks, posto vecina veruje da nikome nije cilj da vakcinise i ubije par milijardi gruntova. Ono sto nam (meni) se ne svidja je sad vec ocigldno mlacenje prazne slame bez jasnih smernica i plana. Mnogo si agresivan u branjenju stavova, oputi se ovo je samo pandemija, ima i gorih stvari 😉 Plus kali nikad nije rekao da je virus sve gori. A i ono glupo je malo ljudima nabijati na forumu kako vaspitaaju decu i dal je po knjigama ili ne. nekako nije bas pristojno, zadire se na bas prvatnu teritoriju
 4. pa nije. Ocito se vidi da je sve prenosivija i manje opasna. Ne znam sto izvrces sta kaze covek. Zato ja gledam dal da primim trecu dozu. Imam neki imunitet, izgleda da me je vec zastiti kad je klinac bio bolestan, mozda sam i prelezao, pa ne znam da li mi je buster potreban. Milsim ako budu smarali sa sertifikatima, ofc da cu se bocnuti, bmk, necu se odreci avokado tosta i latea sa oat mlekom
 5. ne znam sto coveku dajete minuse, ovo (konkretno) je realno pitanje, koje i ja sam sebi postavljam stalno. voleo bi da neko izdje ja jasnim stavom. Evo od danas mogu da se prijavim za buster ovde (nije obavezan). Sad moja pitanja : 1. Zasto buster - da li je modifikovan na deltu, ili je isti kao pre, koji nije delotvoran protiv delte bas toliko kako se pricalo - u cemu je onda poenta bustera ako je ista vrsta vacc koju sam vec 2 puta dobio? 2. Zasto se ne kaze jel modifikovan ili ne 3. Zasto dozvoljavaju mesanje vacc (ovde moze da ti uleti buster moderna/pfizer/astra/j&J nevezano od prve vacc 4. Da li ovim miksovanjem vacc i prelezavanjem mi samo jacamo virus u stvari? I tako dalje. Mislim da neko kaze, ljudi u sranju smo, vacc se, nije spas, ali nema druge opcije pa da razmislim i da se bocnem. Takodje kad gledam statistike i dijagrame, pa opet nekako hospitalizacije / smrti su manje nego u prethodnom piku, a tada su bile daaalllekooo manje nego u prvom piku. P.S odgovor na pitanje 1) "pa da bi imao antitela" mi ne drzi vodu, jer mislim da je nemoguce imati non stop antitela. Zar nije poenta vacc (bilo koje) da se stvore inicijalna antitela, i da organozam nauci da prepozna virus i da pravi antitela po potrebi? P.P.S takodje znam i za mutacije i sezonsku vacc protiv gripa.
 6. mozda je sve ovo plan da se smanje putovanja, samim tim i zagadjenje, pa da se sacuva planeta?
 7. sto se tice rakije od maline, vecina "kafana" iz perioda ~ 2010-2015 po imenima "stoljnak moje taste" "stikla i cipka" "ona moja kalastura", znate o cemu pricam, su targetirale klince i tupane. Tamo su redovno imali rakije od maline, jagode, i tako te budalastine i trovali klince i tupane.
 8. Ja cu ponovo probatii da 0bjasnim zasto je vinjak najbolje pice u nepoznatom lokalu. vinjak je otrov, ti znas da ces to piti, organizam se priptemi i sve snage stavi u pogon da preradi bezbolno taj otrov. Nema iznenadjenja a narucis li “domaću rakiju od mawine”, i ako si taj dan glup, organizam ocekuje kvalitet (domaca, malina) i onda moz da umres.
 9. dan pun pobeda (nesto vrljavo slike ubacuje forum)
 10. pa ako je ovoj dvojici trebalo tolko testova da se provali, mozda su novi soj ne pravi komplikacije ! Cekamo captain tripsa!
 11. NuCovid dakle. Uskoro i Emo Covid, Progressive Covid!
×
×
 • Create New...