daniiL

The X
 • Content Count

  1,427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

daniiL last won the day on March 21

daniiL had the most liked content!

Community Reputation

451 Snašao se

About daniiL

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

7,108 profile views
 1. daniiL

  SD Partizan 2018/2019

  https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/savo-milosevic-trener-partizana/322882
 2. daniiL

  Wts WoW Acc

  Bump!!! Armory: Shammy Armory: Huntard Shammy je na Bronzebeard serveru, ima 10 tokena i 425 000g. Huntard je na Silvermoon-u, 200 000g. Ostalo je 15 dana gametime-a. Account je moj. Mail + scan dokumenata. VEOMA VAZNO. E, sad ja sam debil zaboravio koji SA za SQ, pokusavao sam sa razlicitih IP-eva, razlicitih kompova, iz drugog grada, ali nikako nisam dobijao security secret question, da bih proverio koji je SA. Cena je 14000, fiksno bez zamena, trampi... Uplata preko postnet-a, kontakt ovde preko PM-a.
 3. Probao sam ovaj krompir iz Staklenca, dobar je.Za 200 djunti pojedes nesto, a da nije neko smece iz pekare ili sa rostilja. Cvarci im nisu nesto, ali mogu proci u kombinaciji sa jos nekim prilozima.
 4. Nisam ispratio, ali rece mi drugar da su pustili snimke koji ''dokazuju'' da vazduplohov nije vozio. A ispostavilo se da su nekakvi lose montirani snimci sa razlicith naplatnih rampa. Koga vise briga. Sta je zivot jedne zene, nece se valjda zbog toga kidisati na nase najbolje i najsposobnije ljude.
 5. Kakvu su priliku oni propustili da zajasu u tom periodu izmedju dote i dote2. Svi zivi su igrali HoN, do trenutka dok nisu zatrazili 30ak eura za igru. Onda se vecina presaltala na LoL, kasnije na dotu2.
 6. daniiL

  Wts WoW Acc

  Novi bump. Armory: Shammy Armory: Huntard Poneki rare mount i pet. Shammy je na Bronzebeard serveru, ima 10 (deset) wow tokena i 235 000g. Huntard je na Silvermoon-u i ima oko 150 000g. Ostalo je jos 10ak dana gametime-a. Account je moj. Mail + scan dokumenata. VEOMA VAZNO. E, sad ja sam debil zaboravio koji SA za SQ, pokusavao sam sa razlicitih IP-eva, razlicitih kompova, iz drugog grada, ali nikako nisam dobijao security secret question, da bih proverio koji je SA. Cena je 19000 iliti nesto malo vise od 160e. Fiksno, bez zamena, trampi... Uplata preko postneta, kontakt ovd preko PM-a.
 7. 14 neiznudjenih gresaka u finalu i polufinalu, bas brutalno je igrao. Stvarno svaka cast.
 8. Ja licno ne bih doplatio za 9900k. Cisto sumnjam da ces primetiti razliku, jedino ako spadas bas u advanced kroisnike kojim je svaki % performansi bitan. Bolje tih 200e dodaj za nesto drugo.
 9. Hocemo palacinke sa marmenadom.
 10. Nikolasi se naoruzao, spremio nozeve, rukavice, krec. Tako se sprema za rat, a ne ko neki, samo prica i nista vise.