Jump to content

daniiL

The X
  • Posts

    1,783
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

daniiL last won the day on February 15 2022

daniiL had the most liked content!

Reputation

639 Sjajan član

About daniiL

  • Birthday 07/02/1982

Retained

  • Member Title
    zgubidan

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

10,080 profile views
  1. Makar su napisali da svima dizu cene i da mozes da raskines ugovor. Keva je letos presla u a1, dobila je 6 meseci za dz koje je upravo isteklo. Sad gledam mts i yettel, ne isplati joj se da raskine ugovor. Jedino da se izboksuje opet minimum 6 meseci za dz.
  2. daniiL

    JOKARA ZANAVIJEK!

    Perfect triple double na triple double dan. Sad je kompletirao triple double protiv svakog nba tima.
  3. Monsje Dulejman. Mada vec smo imali Dulejmana na forumu.
  4. Valjda je od 1994. krenula mmr vakcina kod nas. Mozda fresim, nek me isprave forumski lekari.
  5. Francuzi doneli zakon, po kome mozes krivicno gonjen ako zastupas stavove koji su kontra stavovima struke. Tu su ukljucili i mrna vakcine. E sad sta im dodje neprihvatljiv stav o odredjenim pitanjima iz oblasti medicine i ko ce to da tumaci? Od sad na ovoj temi pisem samo na francuskom, google translate, da uhapse Lucky-ja kad krene preko.
  6. Ja negde procitah, da svima koji su vakcinisani pre 1994, je izlapela vakcina protiv mailh boginja.
  7. Najavili su poskupljenje za sve korisnike, ukljucujuci i ove pod ugovornim obavezama. Onda su tvrdili da se ne moze raskinuti ugovor, bez obzira sto su povecali cene. Pogledaj kako je najavljena promena paketa u Leonardovom postu, nekoliko postova iznad. Juce su promenili tekst najave poskupljenja, da ce garantovati prava potrosaca navedena u clanu 131 ZEKa. Evo na primer kako je Orion najavio slicnu stvar, bez ikakvih okolisanja, ide poskupljenje, pa izvolite, zovite da raskinete ugovor ili da se nagodite: OBAVEŠTENJE O PROMENI CENA ZA REZIDENCIJALNE KORISNIKE 30.01.2024 Dragi korisnici, Obaveštavamo vas da će od 01.03.2024. cene pojedinih internet paketa biti uvećane za 250,00 rsd, a pojedinih Dual Tel, Dual TV i Triple paketa za 350,00 rsd sa uračunatim PDV-om. Obaveštenje o ovome je sastavni deo računa kod svih korisnika koji su obuhvaćeni ovom promenom, dok je detaljnija informacija ovim korisnicima dodatno prosleđena i na registrovanu email adresu ili adresu prebivališta (korisnici koji su odabrali da račune primaju u papirnoj formi) kao poseban dokument u prilogu računa za januar mesec. Povećanje je posledica povećanja opštih troškova poslovanja, a korisnici koji nisu saglasni sa ovom promenom, u skladu sa članom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama, imaju mogućnost da raskinu pretplatnički ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, zaključno sa 07. martom 2024. godine. Zahvaljujemo vam se na razumevanju i nadamo se da ćemo uspešno nastaviti saradnju i opravdati vaše dosadašnje poverenje. Vaš Orion telekom
  8. Izgleda da pritisak na mts i supernovu i nije tako bezlazen. Sad su malo dopunili resenje da ce ipak postovati ZEK. Doduse jos uvek su sve uvili u oblandu. Od 1. marta aktuelna komercijalna ponuda važi za sve Supernova korisnike Od 1.marta tekuće godine važiće aktuelni paketi iz komercijalne ponude. Dodatno semožete informisati na sajtu Supernove. Prelaskom na aktuelnu ponudu ostajemo verni kvalitetu i najboljem korisničkom iskustvu, a cilj nam je da svim našim korisnicima omogućimo da uživaju u svim pogodnostima naše ponude u mreži broj 1. Ovim prelaskom korisnicima se garantuju prava u skladu sa članom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama.
  9. daniiL

    NBA 2018-2023

    Stvarno tuga da ne moze biti veca. Neka mu je laka zemlja.
  10. U proviniciji je tuga po pitanju stomatologa. Kad sam isao u skolu, svaka skola je imala minimum dva zubara, imali smo posebno zubnu ambulantu za decu i odrasle, plus je fabrika imala svoju ambulantu sa nekoliko stomatologa. Sad imamo ambulantu za decu i ambulantu za odrasle sa po jednim stomatologom. Tu i tamo naidje neki pripravnik da se ispraksira. Jedina je sreca da privatni stomatolozi ne deru sa cenama.
  11. Takodje i kod mene Firefox i uBlock Origin za sada rade bez problema.
  12. Jedan od najvecih boksera. Takodje i tezak olos.
  13. Meni je veci problem sto nije naisao na automobili u kom nije bilo vise od jednog vozaca.
×
×
  • Create New...