Jump to content

bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

bolkonski last won the day on December 29 2020

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

227 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,732 profile views
 1. Drže se, malo je nategnuto u nekim segmentima, ali se drže. To što su se Vader i Obi Van sreli pre ep IV je sasvim ok i ne narušava "when I left you..." (moraćeš da odgledaš Obi Vana da bi mi poverovao!!!) edit: Dovoljno je da odgledaš poslednje dve epizode, jer prve 4 mogu da se sabiju u 2 minuta i potpuno su nebitne. Čak bih rekao da ćeš mnogo bolje proći od svih nas koji smo odgledali sve.
 2. Priča oko borbi/tuča može da bude beskrajna, poenta je da li funkcioniše u okviru filma. Što se lora tiče, fanovima je mnogo važan lore. Ne mislim ovde samo na SW, nego i inače. S obzirom na to da je SW promenio gazdu, lore se u izvesnom smislu promenio, jer su u kanonu ostali samo filmovi (animirani takođe), a onda su u poslednju trilogiju nakrcali dodatni lore i, koliko mogu da primetim, posle toga su nastavili da ga peglaju (kao što imamo ovde Obi Vana koji se kao Luk "odrekao" sile da ne bi mogli da ga pronađu, na primer). Naravno, oni koje ne zanima lore, imaju još veći problem da ih zainteresuje bilo šta što iz Diznija izbacuju, a kad je pakleno napisano, onda je svima teško. Zato mi fanovi moramo da se držimo zajedno!!!
 3. Luk zna Bena jer ide kod njega s namerom da sazna ko je Obi Van. Ima dobrih pokušaja u seriji, naročito što se dopune lora tiče (mislim da tu nisu napravili nijednu grešku), ali je serija kriminalno napisana. I dalje sam fan, bmk!
 4. Betmen je odličan film u bilo kojoj kategoriji, a kamoli u stripskoj. Doduše, ne mogu da kažem kakav je film za nekog ko ne zna ništa o Betmenu. Najveća zamerka je pad tempa negde oko druge trećine filma i ima jedna relativno glupa scena između Betmena i Ketvumen (iako nije van konteksta), sve ostalo je odlično (što se radnje tiče). Ima nešto malo bespotrebnog objašnjavanja za modernu publiku. Radnja je u potpunosti zaokružena i za razliku od većine današnjih filmova ima klasične uvod, razradu i kraj. Režija je vrhunska, kinematografija takođe, kast solidan (Ketvumen i Alfred su po meni promašeni), kostimi odlični (naročito Betmen). Patinson je idealan kast za Betmena kog igra. Torturo, Dano i Farel (iako je sporedan) su sabili. Dijalozi su dosledno stripski što ga čini najstripskijim Betmenom do sada i to, rekao bih, daleko najstripskijim. To što je najsripskiji do sada možda nekome može da bude mana s čime bih se složio u slučaju da tranzicija nije dobro izvedena. Ovde je odlično izvedena. Mene lično su najviše oduševili zvuk i muzika i kako su uklopljeni u scene, nešto što se ne sećam kada sam poslednji put doživeo. Da sumiram, doživeo sam film u potpunosti suprotno od Mladena (i ostalih!).
 5. Nešto si se zbunio, obaj klinac je isti keva!
 6. Možda jer nema Bobe? Za sve one koji su pratili CW i BB, biće puštanje vodice kad vide poslednju epizodu!!!
 7. Vrv svako jutro ukuca u gugl Latinx pa se nervira! Rodrigez inače režirao treću epizodu Boba Feta (kad već nisam ostavio u pravom topiku)
 8. Prva epizoda je u najboljem slučaju ok, druge dve značajno bolje. Najveći problem je u produkciji svega, za klasu ispod Mandaloriana. Ako izuzmemo to, konzistentna je u smislu da nema uspone i padove u bilo kom segmentu.
 9. Što se Witchera tiče slažem se skroz sa Kalijem!!!
 10. Cowboy Bebop Nekako sam odgledao do kraja. Voleo bih da kažem da je dobra ili da mora da se odgleda, ali ne mogu. Muzika je naravno vrhunska i seting/animacija su me oduševili. Sjajno su preneli svet iz anime. Mislim da se na tome završava. Ključ anime je u spoju likova i sveta u kome se nalaze, a u seriji su to uspeli samo na trenutke. Ogromne su razlike u pisanju epizoda. Šteta, baš mi je krivo, a mogao je, potrencijalno, da bude novi Fajerflaj!
 11. Uspeli su odlično da prenesu atmosferu. Najveća zamerka mi je većina kasta, ali je gluma solidna, muzika kida kao i u originalu, a i režija je verna originalu. Dosta su se potrudili, ali mu fali malo onog nečega! The Wheel of Time Krenuo je na Amazonu. Nije loše, ali me malo čudi nizak nivo nacrtane pozadine. Podseća me na nivo Witchera što se animacije tiče. I mislim da ga je malo pregazilo vreme, tj. da ovaj high fantasy neće baš nešto proći kod publike danas.
 12. Možeš da odgledaš film i da shvatiš, lepo mi je Bole govorio, ali onda niko neće moći da ti vrati te sate (mada je pitanje, u odnosu na život koji inače vodiš, da li je vreme zaista bačeno!). A možeš i da ne odgledaš, i onda, kasnije, kad zaboraviš, žena će uključiti, ti ćeš se priključiti, i opet ćeš se setiti mene. U svakom slučaju sam ti upropastio gledanje!!!
 13. Zato što ništa bolje nije izašlo od Kuma! Poslednji Bond je verovatno jedan od najgorih filmova moderne kinematografije i daleko najgori Bond (da, gori je od prethodnog). Postoji jedna dobra lokacija na početku filma i Ana de Armas, sve ostalo je identično paklu.
 14. Arcane https://www.imdb.com/title/tt11126994/ Vrhunski. Jedino šta se meni ne dopada (potpuno subjektivno) je muzika (nije loša, i u potpunosti razumem, ali bih voleo da je nešto drugo od aktuelne muzike). Sve ostalo je fenomenalno, naročito ako ste fan fantazi žanra. Nikad nisam igrao LOL, tako da ne znam likove, niti lore, niti znam da li to ima bilo kakvu ulogu, ali, za razliku od mnogih pokušaja da se napravi bilo šta danas, ovo (za sada) deluje nadrealno. Išao bih toliko daleko da kažem da je animacija bolja od Spiderversa!!! Red Notice Složio bih se u potpunosti sa Mladenom, mada meni nije bio toliko dosadan.
×
×
 • Create New...