Get Adobe Flash player

bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,233 profile views
 1. bolkonski

  True Detective | Сезона 2

  hehe
 2. bolkonski

  Serije koje pratite

  Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt7493974/?ref_=nv_sr_1 Dobro je što je napeto i ima nekih scena koje deluju dosta realno i imate osećaj kao da ste tamo. Do pred kraj je prilično dobra, ali sam kraj mi se baš nije dopao. I onda kad ti se ne dopadne kraj kreneš da tražiš greške i propuste i onda odeš u pakao. Po meni su usrali kraj, ali ako neko misli da nisu, voleo bih da čujem, jer bih voleo da preporučim seriju, a ne mogu.
 3. bolkonski

  Dajte predlog za dobar fantasy!

  Ima li šta novo u fantazi svetu?
 4. bolkonski

  WC Russia 2018

  Znam da ovde niko ne voli Acu, ali posle onog komentatora iz pakla, Aca je ne samo osveženje, nego i bog prenosa utakmice!
 5. bolkonski

  Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  Dedpul 2 Ne samo da je bolji od prvog dela, nego je, za mene, najbolji film rađen po stripu. U stvari, ovo je film koji ima čak i dubinu dovoljnu da ima poentu i čak neke sporedne poente. Ovaj film je sve ono šta poslednji Tor i SW nisu uspeli, a ima sve šta imaju oni (mada je i to bolje).
 6. bolkonski

  RuR Fantasy Central Eternal

  Bravo Pero!!!
 7. bolkonski

  Serije koje pratite

  Barry https://www.imdb.com/title/tt5348176/?ref_=nv_sr_1 Sjajni, sjajni Bil Hejder. Plaćeni ubica želi da se ostavi ubijanja i postane glumac. To zvuči debilno, ali je ovo jedna od najbolje napisanih komedija i serija koje sam gledao. I sve je bolja. Crna komedija koja govori o društvu (pre svega američkom) danas.
 8. bolkonski

  Serije koje pratite

  Final Space https://www.imdb.com/title/tt6317068/?ref_=nv_sr_1 Animirana serija. Glavni lik je simpatična budala koja služi poslednje dane zatvorske kazne na svemirskom brodu na kome nema živih bića osim njega. I onda počinje avantura! Humor mi se dopada, ali je stalno isti, tako da nekome može da smeta. Ono šta daje dinamiku seriji su luckasti zapleti unutar epizoda. Iako je sve šašavo u stvari je dosta brutalno. Meni se baš dopala pa je i preporučujem!
 9. veze nemaš. Do jaja izgleda. Ovo kad se zatrese ceo ekran me je podsetilo na ono kada imaš bombu koja eliminiše sve na ekranu, tako je nešto bilo nekada u nekoj igrici. Go Kruko!
 10. bolkonski

  Altered Carbon

  To je zato što fokus nije ni na krimi priči ni na tehnologiji nego na međuljudskim odnosima!!!
 11. bolkonski

  Altered Carbon

  Dobar je AC. Jedino mi je što nije više petšarački napisano, bilo bi još jače. Osim toga prilično je sve na mestu žanrovski gledano.
 12. bolkonski

  Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

  hahahahahahaaha
 13. bolkonski

  Serije koje pratite

  Po meni vredi. Ostala mi je doduše još poslednja epizoda, zato nisam tamo bogzna šta rekao.