Jump to content

bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

bolkonski last won the day on December 29 2020

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

211 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,179 profile views
 1. Krenuo i ja Expanse (kada je krenula prva epizoda me nije kupila, jer sam skoro pre toga pročitao 3 ili 4 knjige) i evo me na pola druge sezone. Ne sećam se Holdena baš najbolje, osim da je bio kao idealista, ali na ovog glumca ne mogu nikako da se naviknem, veze s glimom nema. Ostali glumci su odlično odabrani. Naravno ja sam ogroman fan Tomasa Džejna, tako da sam tu sigurno ima predrasuda! Dobra je serija, još ako kažete da je do kraja dobra, radujem se!
 2. Baš interesantna sezona, a baš mi toplo oko srca što jebu Big Sema.
 3. Bravo Kurko, sad kad se opustiš pred smrt, idemo na finalni rejv!!!
 4. Ne mogu da se složim za Mandaloriana! Serija je jednostavna, a osim toga odavno nije snimljeno ni približno nešto ovako iz jednog prostog razloga - oldskul je. Oldskul znači avanturu na uštrb svega ostalog, znači prepoznatljive likove, prepoznatljivu muziku, itd. U stvari, kada bi nekome ko prvi put gleda SW dao da gleda Mandaloriana, pa onda sve ostalo, jedino što bi mu bilo blisko su originalni filmovi. Argument "nagledali smo se govana pa nam je ovo ok" uopšte nije dobar, nego "odgledali smo mnogo govana, pa smo zaboravili šta je oldskul".
 5. bolkonski

  - TV Topic -

  Možete za Henrija da kažete šta hoćete ali da nema donju vilicu ne možete!
 6. Paw Patrol je sigurno najgori crtani koji je napravljen u istoriji civilizacije i duboko verujem da direktno utiče negativno na DNK.
 7. bolkonski

  - TV Topic -

  I ja sam odgledao. Najveći problem u seriji je što nema ničeg posebnog, sve je ok i to je to.
 8. Mislim da je CW daleko najbolje napisan od celog SWa. I kad kažem daleko, mislim, jako jako daleko, nezavisno od razloga (kao što je recimo format).
 9. Pa... do poslednje ep Picarda nadao sam se da će nešto uraditi. Međutim p a k a o je posladnja ep. Baš jezivo. Tako da, sad, iz ove perspektive nikome ne bih preporučio seriju.
 10. idemo redom! ne znam kad sam počeo, ali sam uz pomoć walthroua koji postoji na netu iznedrio šta sam mogao! (za nekoliko dana, ne znam koliko sati, ali dostva vrv) nemaš družinu. igraš solo (što nije problem jer je igra mnogo manje fokusirana na borbu nego Fo2 npr) iskren da budem, ne znam da li je CHA dump, jer ne znam kako potencijalno utiče na kvestove, ali definitivno ne bih stavio više od 4 u taj abilti INT radi isto kao u FO, dakle INTx2. Ja stavljam uvek int 9 (kad kažem uvek mislim u odnosu na FO2). Dakle, sve je što se toga tiče isto kao u Fo2. Međutim u FO2 stavip small arms, speach i lockpick i ostalo ti (ako si strpljiv) dođe s knjigama. Ovde to nije slučaj. Od samog početka treba da balansiraš. U FO2 kako odmiče igra tako ti se gomilaju skill poeni. Evo recimo ja sad igram FO2 ponovo, u Enklavi sam i imam oko 40 skill poena neiskorišćenih. A realno, koristio sam poene da ne bih prešao 99 pa ih izgubio.
 11. Uspeo sam, mada na vrlo sumnjiv način. U svakom slučaju postoji Perk na 18. nivou koji ti omogućava da nastaviš da igraš igru i posle kraja. Ako nemaš taj Perk ne možeš. Ali suštinski ne moraš da odigraš poslednju "misiju" ako hoćeš da švrljaš po Wastelandu. I tako...
 12. Krafting se sastoji od recepata i stola za kraft (prepoznaćeš ga, ima ih nekoliko, ali ne pre New Reno-a). A za municiju moraš da imaš "uređaj" za municiju koji ili kupiš (za 10k) ili mazneš. Municiju nisam pravio. U New Reno-u u jednom trenutku ćeš moći da nađeš "metal detector" koji je interesantna stvarčica. Što se gifted-a tiče. Zašto sam to rekao, jer kad uzmeš gifted svi skilovi ti padnu. Ja sam uzeo i nema mnogo kvestova da moraš da ih rešiš glavnim atributima. STR ćeš moći u jednom trenutku da digneš za jedan (mislim da ostale atribute ne možeš osim perkovima). Recimo ja sam 18 lvl (što ću vrv ostati do kraja igre, možda jedan lvl više) i osim tri odabrana skila, još tri su mi preko 100, a 5 preko 50 (mada su ti uglavnom preko knjiga). Hoću da kažem da mi je skill konstantno kaskao za kvestovima, jer ti nekad treba dva skila da bi mogao da nešto rešiš. Osim toga svi skilovi su, za razliku od FO2, angažovani na neki način. Gomilu kvestova nisam uradio, jer ili su prekomplikovani ili me je posle mrzelo da se vraćam (mada je to moj problem generalno s igrama). Dobro oružje je teško naći. Melee nije ni približno dobar kao u FO2. Ni u jednom trenutku nisi prenabudžen kao u FO2. Nemaš družinu inače, sve ideš solo. Stigao sam do pred kraj, i ne mogu dubijem nekog glavonju (pretposlednja tuča) jer se regeneriše kad mu helt padne ispod 200. Glup sam.
 13. Odigrao sam ja dosta, u smislu da sam išao levo-desno, ali slabo napredujem u XPu. Nema pucanja mnogo da baš moraš da pucaš (ima kao i uvek ako hoćeš). Tako da su recimo science, repair, doctor, first aid, lockpick najbitniji skilovi (što nisam znao naravno pre nego što sam krenuo), pa mi se baš obrnuto čini a to je da gifted te dosta sputa naročito u početku, jer ogroman broj kvestova manje zavisi od atributa a mnogo više od skila. New Reno ima milijardu kvestova. Ima šmek dvojke, ali pošto je radnja pre keca simpatičan detalj je što postoji dobar deo NPCijeva koji su kulturni. Ima jedan perk (ili trejt stalno mešam) koji kada se izabere daje mogućnost da u dijalozima ispiše šta je potrebno da bi se taj dijalog uspešno završio, na primer, ako hoćeš da nekoga izlečiš napiše ti da ti treba doktor 40, ili ako hoćeš nešto da popraviš repair 30. Ako recimo pričaš sa NPCijem i on ti praktično ne da kvest (a znaš da treba, jer je takav dijalog) to znači da nisi dovoljno visok lvl. Kao i u FO2 ima gomila kvestova koji su ultra komplikovani ili koje ne možeš da uradiš/završiš ako si pre toga nešto uradio ili ne. U stvari, čini mi se da je komplikovaniji od FO2. Za sada komjuniti nije izbacio detaljan walktrough ali ima neki koji deluje blago zastarelo. Sve u svemu, odlično je.
 14. Ako gledate Picarda OBAVEZNO bacite pogled na YT kanal Re:View i odgledajte sve klipove (za sada tri komada). Maestralno.
×
×
 • Create New...