bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

bolkonski last won the day on April 6

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

201 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,304 profile views
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Malazan_Book_of_the_Fallen Otkih slučajno ovo gore. Ima kod nas na srpskom, ne znam koliko knjiga, Laguna izdala, prevod je odličan da ne kažem šokantno odličan. Pročitao sam prve tri knjige. Najveća mana knjiga osim što su jezivo velike je što su "ratne". Pod "ratne" mislim sve vreme je rat, logično, i ne knjige se (makar prve tri a koliko vidim ni ostalih sedam) ne bave ni sa čim drugim osim likovima koji na ovaj ili onaj način učestvuju u sveopštem ratu. Knjige su skoro u potpunosti nezavisne jedna od druge i u 10 knjiga postoji centralna radnja kojoj teže svih 10 knjiga, ali ne postoji jedan lik ili pet likova koji se provlače kroz sve knjige. Kao kada bi neko opisao Drugi svetski rat u deset knjiga, ali isključivo iz perspektive aktivnih učesnika u ratu. Knjiga je sjajno napisana, likovi su vrlo solidni, dijalozi su odlični, ni malo nije dosadna, odličan tempo sve vreme (sve tri knjige koje sam čitao mada drugu možete slobodno da preskočite), mnogo detalja o kulturama zemalja i kontinenata. Da, svet je u potpunosti izmišljen tako da je u početku jako teško pratiti zbog terminologije. U svakom slučaju prva knjiga je klasična, u smislu radnje, i najkraća tako da bih nju u svakom slučaju preporučio pa onda vidite sami!
 2. znam da neće vredeti (vrv ne bih ni ja poslušao) ali NEMOJTE DA GLEDATE AVENGERSE ENDGAME baš je mnogo loš. Loš je do te mere da ne bi bio dobar ni da se ubrzano gleda, a kamoli 3 sata, ej 3 sata!
 3. dobra strana epizode je što može da se odgleda za maks 20 min, što je onda čini najkraćom do sada!
 4. Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt7493974/?ref_=nv_sr_1 Dobro je što je napeto i ima nekih scena koje deluju dosta realno i imate osećaj kao da ste tamo. Do pred kraj je prilično dobra, ali sam kraj mi se baš nije dopao. I onda kad ti se ne dopadne kraj kreneš da tražiš greške i propuste i onda odeš u pakao. Po meni su usrali kraj, ali ako neko misli da nisu, voleo bih da čujem, jer bih voleo da preporučim seriju, a ne mogu.
 5. bolkonski

  WC Russia 2018

  Znam da ovde niko ne voli Acu, ali posle onog komentatora iz pakla, Aca je ne samo osveženje, nego i bog prenosa utakmice!
 6. Dedpul 2 Ne samo da je bolji od prvog dela, nego je, za mene, najbolji film rađen po stripu. U stvari, ovo je film koji ima čak i dubinu dovoljnu da ima poentu i čak neke sporedne poente. Ovaj film je sve ono šta poslednji Tor i SW nisu uspeli, a ima sve šta imaju oni (mada je i to bolje).
 7. Barry https://www.imdb.com/title/tt5348176/?ref_=nv_sr_1 Sjajni, sjajni Bil Hejder. Plaćeni ubica želi da se ostavi ubijanja i postane glumac. To zvuči debilno, ali je ovo jedna od najbolje napisanih komedija i serija koje sam gledao. I sve je bolja. Crna komedija koja govori o društvu (pre svega američkom) danas.
 8. Final Space https://www.imdb.com/title/tt6317068/?ref_=nv_sr_1 Animirana serija. Glavni lik je simpatična budala koja služi poslednje dane zatvorske kazne na svemirskom brodu na kome nema živih bića osim njega. I onda počinje avantura! Humor mi se dopada, ali je stalno isti, tako da nekome može da smeta. Ono šta daje dinamiku seriji su luckasti zapleti unutar epizoda. Iako je sve šašavo u stvari je dosta brutalno. Meni se baš dopala pa je i preporučujem!
 9. veze nemaš. Do jaja izgleda. Ovo kad se zatrese ceo ekran me je podsetilo na ono kada imaš bombu koja eliminiše sve na ekranu, tako je nešto bilo nekada u nekoj igrici. Go Kruko!