bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

bolkonski last won the day on July 19

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

202 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,361 profile views
 1. bolkonski

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Šta ima da se piše kad Angola i Filipini ne igraju isti sport.
 2. Strip je izašao davno, davno u smislu da se mnogo toga promenilo, ali i meni najviše smeta back story, mada je Hjui odličan u svakom slučaju. Kad kažem mnogo pomenilo, priča iz stripa bi sada, na te-veu bila nerealna, a ovako, po meni, je tačno na ivici realnosti i stripa.
 3. Nije ovako loše kao što Sunce kaže. U stvari serija je prilično dobra i najveći problem je ritam iz kog po nekad ispadnu. Kasting ima uspone i padove, negde je priča produbljena i proširena u odnosu na strip, negde je ublažena, možda na pravim mestima jer ipak nije strip. Ali, ko nije čitao strip, ako ga prva epizoda ne oduševi, ne znam šta će. Dakle, daleko je od smeća čak i ako ne poredimo sa ostalim serijama. Odgledao sam prve četiri epizode. Muzika je fenomenalna, dijalozi su uglavnom odlični, kasting je uglavnom odličan i iako sam fan Karla Urbana nije za ovu ulogu, dok je Homelander fenomenalan. Snimljena je sjajno serija, dovoljno da izmesti čoveka iz realnosti, a da ne bude ni potpuno stripski. Mislim da je odličan trenutak za ovakvu seriju zbog toga što ovi dosadašnji superherojski filmovi više namaju nikakvog smisla. Ovo je u potpunosti drugačiji pogled na svet superherojštine i odličan je. Ne bi me čudilo da, pošto serija sabije, krenu sa štancanjem klonova, mada je "R" rated što možda ne prođe van kabla.
 4. The Witcher Nije mi Henri dobar kast, kao ni ova Jenifer. Ciri je, što se mene tiče, 1/1. Ne znam koliko su na mene uticale knjige, a koliko igre, ali mi deluje da se Supermen suviše trudi da bude kul i opušten i jednostavno, izgleda neozbiljno.
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Malazan_Book_of_the_Fallen Otkih slučajno ovo gore. Ima kod nas na srpskom, ne znam koliko knjiga, Laguna izdala, prevod je odličan da ne kažem šokantno odličan. Pročitao sam prve tri knjige. Najveća mana knjiga osim što su jezivo velike je što su "ratne". Pod "ratne" mislim sve vreme je rat, logično, i ne knjige se (makar prve tri a koliko vidim ni ostalih sedam) ne bave ni sa čim drugim osim likovima koji na ovaj ili onaj način učestvuju u sveopštem ratu. Knjige su skoro u potpunosti nezavisne jedna od druge i u 10 knjiga postoji centralna radnja kojoj teže svih 10 knjiga, ali ne postoji jedan lik ili pet likova koji se provlače kroz sve knjige. Kao kada bi neko opisao Drugi svetski rat u deset knjiga, ali isključivo iz perspektive aktivnih učesnika u ratu. Knjiga je sjajno napisana, likovi su vrlo solidni, dijalozi su odlični, ni malo nije dosadna, odličan tempo sve vreme (sve tri knjige koje sam čitao mada drugu možete slobodno da preskočite), mnogo detalja o kulturama zemalja i kontinenata. Da, svet je u potpunosti izmišljen tako da je u početku jako teško pratiti zbog terminologije. U svakom slučaju prva knjiga je klasična, u smislu radnje, i najkraća tako da bih nju u svakom slučaju preporučio pa onda vidite sami!
 6. znam da neće vredeti (vrv ne bih ni ja poslušao) ali NEMOJTE DA GLEDATE AVENGERSE ENDGAME baš je mnogo loš. Loš je do te mere da ne bi bio dobar ni da se ubrzano gleda, a kamoli 3 sata, ej 3 sata!
 7. dobra strana epizode je što može da se odgleda za maks 20 min, što je onda čini najkraćom do sada!
 8. Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt7493974/?ref_=nv_sr_1 Dobro je što je napeto i ima nekih scena koje deluju dosta realno i imate osećaj kao da ste tamo. Do pred kraj je prilično dobra, ali sam kraj mi se baš nije dopao. I onda kad ti se ne dopadne kraj kreneš da tražiš greške i propuste i onda odeš u pakao. Po meni su usrali kraj, ali ako neko misli da nisu, voleo bih da čujem, jer bih voleo da preporučim seriju, a ne mogu.
 9. bolkonski

  WC Russia 2018

  Znam da ovde niko ne voli Acu, ali posle onog komentatora iz pakla, Aca je ne samo osveženje, nego i bog prenosa utakmice!