Jump to content

bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

bolkonski last won the day on December 29 2020

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

218 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,348 profile views
 1. Vrv svako jutro ukuca u gugl Latinx pa se nervira! Rodrigez inače režirao treću epizodu Boba Feta (kad već nisam ostavio u pravom topiku)
 2. Prva epizoda je u najboljem slučaju ok, druge dve značajno bolje. Najveći problem je u produkciji svega, za klasu ispod Mandaloriana. Ako izuzmemo to, konzistentna je u smislu da nema uspone i padove u bilo kom segmentu.
 3. Što se Witchera tiče slažem se skroz sa Kalijem!!!
 4. Cowboy Bebop Nekako sam odgledao do kraja. Voleo bih da kažem da je dobra ili da mora da se odgleda, ali ne mogu. Muzika je naravno vrhunska i seting/animacija su me oduševili. Sjajno su preneli svet iz anime. Mislim da se na tome završava. Ključ anime je u spoju likova i sveta u kome se nalaze, a u seriji su to uspeli samo na trenutke. Ogromne su razlike u pisanju epizoda. Šteta, baš mi je krivo, a mogao je, potrencijalno, da bude novi Fajerflaj!
 5. Uspeli su odlično da prenesu atmosferu. Najveća zamerka mi je većina kasta, ali je gluma solidna, muzika kida kao i u originalu, a i režija je verna originalu. Dosta su se potrudili, ali mu fali malo onog nečega! The Wheel of Time Krenuo je na Amazonu. Nije loše, ali me malo čudi nizak nivo nacrtane pozadine. Podseća me na nivo Witchera što se animacije tiče. I mislim da ga je malo pregazilo vreme, tj. da ovaj high fantasy neće baš nešto proći kod publike danas.
 6. Možeš da odgledaš film i da shvatiš, lepo mi je Bole govorio, ali onda niko neće moći da ti vrati te sate (mada je pitanje, u odnosu na život koji inače vodiš, da li je vreme zaista bačeno!). A možeš i da ne odgledaš, i onda, kasnije, kad zaboraviš, žena će uključiti, ti ćeš se priključiti, i opet ćeš se setiti mene. U svakom slučaju sam ti upropastio gledanje!!!
 7. Zato što ništa bolje nije izašlo od Kuma! Poslednji Bond je verovatno jedan od najgorih filmova moderne kinematografije i daleko najgori Bond (da, gori je od prethodnog). Postoji jedna dobra lokacija na početku filma i Ana de Armas, sve ostalo je identično paklu.
 8. Arcane https://www.imdb.com/title/tt11126994/ Vrhunski. Jedino šta se meni ne dopada (potpuno subjektivno) je muzika (nije loša, i u potpunosti razumem, ali bih voleo da je nešto drugo od aktuelne muzike). Sve ostalo je fenomenalno, naročito ako ste fan fantazi žanra. Nikad nisam igrao LOL, tako da ne znam likove, niti lore, niti znam da li to ima bilo kakvu ulogu, ali, za razliku od mnogih pokušaja da se napravi bilo šta danas, ovo (za sada) deluje nadrealno. Išao bih toliko daleko da kažem da je animacija bolja od Spiderversa!!! Red Notice Složio bih se u potpunosti sa Mladenom, mada meni nije bio toliko dosadan.
 9. Krenuo i ja Expanse (kada je krenula prva epizoda me nije kupila, jer sam skoro pre toga pročitao 3 ili 4 knjige) i evo me na pola druge sezone. Ne sećam se Holdena baš najbolje, osim da je bio kao idealista, ali na ovog glumca ne mogu nikako da se naviknem, veze s glimom nema. Ostali glumci su odlično odabrani. Naravno ja sam ogroman fan Tomasa Džejna, tako da sam tu sigurno ima predrasuda! Dobra je serija, još ako kažete da je do kraja dobra, radujem se!
 10. Baš interesantna sezona, a baš mi toplo oko srca što jebu Big Sema.
 11. Bravo Kurko, sad kad se opustiš pred smrt, idemo na finalni rejv!!!
 12. Ne mogu da se složim za Mandaloriana! Serija je jednostavna, a osim toga odavno nije snimljeno ni približno nešto ovako iz jednog prostog razloga - oldskul je. Oldskul znači avanturu na uštrb svega ostalog, znači prepoznatljive likove, prepoznatljivu muziku, itd. U stvari, kada bi nekome ko prvi put gleda SW dao da gleda Mandaloriana, pa onda sve ostalo, jedino što bi mu bilo blisko su originalni filmovi. Argument "nagledali smo se govana pa nam je ovo ok" uopšte nije dobar, nego "odgledali smo mnogo govana, pa smo zaboravili šta je oldskul".
 13. Možete za Henrija da kažete šta hoćete ali da nema donju vilicu ne možete!
 14. Paw Patrol je sigurno najgori crtani koji je napravljen u istoriji civilizacije i duboko verujem da direktno utiče negativno na DNK.
 15. I ja sam odgledao. Najveći problem u seriji je što nema ničeg posebnog, sve je ok i to je to.
×
×
 • Create New...