bolkonski

Admin
 • Content Count

  9,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

bolkonski last won the day on January 22

bolkonski had the most liked content!

Community Reputation

205 Snašao se

About bolkonski

 • Rank
  Deda u telu Idiota!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,487 profile views
 1. Dobar je Witcher sve kad se sabere i oduzme. Produkcija je izašla iz pakla i kada ne bi bio Netflix nego SiFi niko ne bi ni primetio, ali ovako... Što se kastinga tiče, on je posle produkcije najgori, ali se čovek navikne. Nisam siguran kako su ljudi koji nisu čitali knjige uspeli da isprate prvih 4-5 epizoda. Poslednje dve epizode su verovatno najbolje i deluju skoro u potpunosti izlovane od prethodnih šest. Dijalozi imaju uspone i padove... Sad kad čitam ne deluje baš najbolje, ali ako serija natera nekog da pročita knjige, to bi valjda trebalo da bude dovoljno, a deluje da je moguće!
 2. bolkonski

  - TV Topic -

  Nije loš Witcher. Doduše imao sam niska očekivanja i strah! Odgledah prvu epizodu. Režija mi je najslabija, sve ostalo bliže dobrom nego osrednjem. Dijalozi su vrlo dobri i mislim da su dosta verni knjizi. Henri Kavil je, ne znam... nije me oduševio, a nije me ni razočarao. Borbe (ima jedna u suštini) su odlične. Siri je odličan kast i devojka stvarno odlično glumi. Manje više je to to za prvu epizodu. Javljam kad odgledam sve! Knjiga je bolja ofc.
 3. bolkonski

  Diablo IV

  Nije baš toliko opasno. Mislio je "drug". CING CING
 4. posle paje samo moš se iskriviš, BADABUM!
 5. bolkonski

  - TV Topic -

  ovog puta izgleda značajno bolje!
 6. bolkonski

  Disco Elysium

  Da javim da je igra mnogo jaka. Samo da napomenem s obzirom na to u kom je podforumu, ova igra je RPG koji su uvek želeli oni koji NE vole tuču. Imajte to u vidu smrtnici!
 7. bolkonski

  Disco Elysium

  izgleda vrhunski. Javi kako ide dalje.
 8. Da li pederčića maltretiraju zato što je gej?
 9. bolkonski

  Pričajte

  Da bude prekasno za šta?
 10. bolkonski

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Šta ima da se piše kad Angola i Filipini ne igraju isti sport.
 11. Strip je izašao davno, davno u smislu da se mnogo toga promenilo, ali i meni najviše smeta back story, mada je Hjui odličan u svakom slučaju. Kad kažem mnogo pomenilo, priča iz stripa bi sada, na te-veu bila nerealna, a ovako, po meni, je tačno na ivici realnosti i stripa.
 12. Nije ovako loše kao što Sunce kaže. U stvari serija je prilično dobra i najveći problem je ritam iz kog po nekad ispadnu. Kasting ima uspone i padove, negde je priča produbljena i proširena u odnosu na strip, negde je ublažena, možda na pravim mestima jer ipak nije strip. Ali, ko nije čitao strip, ako ga prva epizoda ne oduševi, ne znam šta će. Dakle, daleko je od smeća čak i ako ne poredimo sa ostalim serijama. Odgledao sam prve četiri epizode. Muzika je fenomenalna, dijalozi su uglavnom odlični, kasting je uglavnom odličan i iako sam fan Karla Urbana nije za ovu ulogu, dok je Homelander fenomenalan. Snimljena je sjajno serija, dovoljno da izmesti čoveka iz realnosti, a da ne bude ni potpuno stripski. Mislim da je odličan trenutak za ovakvu seriju zbog toga što ovi dosadašnji superherojski filmovi više namaju nikakvog smisla. Ovo je u potpunosti drugačiji pogled na svet superherojštine i odličan je. Ne bi me čudilo da, pošto serija sabije, krenu sa štancanjem klonova, mada je "R" rated što možda ne prođe van kabla.