Get Adobe Flash player

shw.

The X
 • Content count

  2,544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

3 Followers

About shw.

 • Rank
  o.s.i.
 • Birthday 07/11/1982

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  Fuse
 • Omiljene igre:
  Jack the Nipper
 • Lokacija:
  Lakeside

Recent Profile Visitors

10,429 profile views
 1. Indie Games

  Alo jebeni infantilni degenerici komunisti, iako je forum umro Teri Kevena (VVVVVV, Super Hexagon, Don't Look Back) odlučio da Dicey Dungeons bude njegovo treće komercijalno izdanje. U tu čast, ponovo igram VVVVVV - kakav biser od igre. Poyyyyyyyyy "infantilci" http://distractionware.com/blog/2018/05/dicey-decisions/
 2. Koji auto da kupim

  Isplati se sigurno pošto nećeš smeti da ga voziš jer će ga zabraniti pa nećeš trošiti pare za gorivo!!
 3. Koju konfiguraciju uzeti?

  Ima ako si infantilna komunjara
 4. Koju konfiguraciju uzeti?

  Ovo što kaže Vudz - celeron G3900 i integrisana grafika su dovoljni da se pokrenu fazon D3 i HotS na low i da budu podnošljivi za igranje, tako da za surf i filmove u životu ne treba ništa više. CPU+DDR4+MoBo+SSD mogu da se uzmu za manje od 200 evra.
 5. Nisam nikako uhvatio ranije vremena da odigram. Mnooooogo bolje "leži" 20PPU i vizuelno (mada da me ovako pitaš koji je manji/veći ne bih znao da ti kažem :) ) i u handlingu svega. Definitivno je OP ovaj doubletap, trebalo bi ili neki cooldown ili neka ograničenja ili nešto da ubaciš. I dalje me užasno nervira wpnswtch sa raketama :))) Ako si nešto menjao (a mislim da jesi) pickupi su sada mnogo logičniji. Bagovao mi se izlazak iz hypera ili je placeholder art za mlaz iza broda? Desilo mi se da mi uđe brod u hyperdrive dok je gomila protivnika na ekranu, nisam mogao da pucam, ne znam šta se tu desilo.
 6. Hearthstone - Slobodna diskusija

  Mog ortaka jednom pokrio Ben i ovaj umro
 7. Online kupovina igara

  odlična igra za imati u kolekciji!
 8. Koju konfiguraciju uzeti?

  ili i9
 9. 1) Kakvo je planirano ponašanje Metal Storma? Ovo "držim dugo pa mi spread ode baš u kurac" mi nešto sumnjivo. 2) Raketa je malo besmislena kao weapon swap ako možeš da pucaš sa w1 i onda radiš cycle samo na trenutak u momentu kada je cooldown završen. Hoću da kažem da bi više smisla imalo da je kao neki secondary weapon koji opali raketu s vremena na vreme, pošto će svako raditi upravo ovaj cycle. 3) I dalje me malo smaraju čaure O:P
 10. I meni. Mislim na rascvetale expl. Kucam iz igraone bmk za debris sad lol Ipak me ne mrzi, ovaj što u stvari lici na sim karticu, treći drugi.
 11. Mnogo mi je bolji handling broda sad, samo mora neka animacija za ovaj jebeni barell roll. Neki debris mi je izgledao kao disketa, odnosno neki pickup. Autoswitch oružja stoput bolji. Mislim da bi trebalo da skejluješ explozije u odnosu na veličinu protivnika, možda čak i skrinšejk.
 12. Hearthstone - Slobodna diskusija

  Besplatni leg za Warlocka, iz 45 packova jedan jebeni leg za Priesta. Obe klase imam ukupno 50 partija fazon. Pakao.
 13. E da, ne znam kad je vreme za optimizaciju, ali mi deluje da srče dosta GPU, jer mi se upalio vent.