Zwerko

Admin
 • Content Count

  8,985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Zwerko last won the day on January 14

Zwerko had the most liked content!

Community Reputation

323 Snašao se

About Zwerko

 • Rank
  nuqneH
 • Birthday 08/29/1981

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  [RUR]
 • Lokacija:
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

14,774 profile views
 1. Video editing na laptopu je malo nezgodna stvar jer ti treba baš neki high end model, desktop bi ti bio značajno jači za isti posao za iste pare. E sad ako hoćeš tek nešto da učiš to ti možda i može poslužiti, za sve ove ostale svakodnevne poslove je realno i prejaka mašina. Ipak trebalo bi da razmisliš za video editing o bar 16GB RAM-a (ovaj ima još jedan slot tako da može samo da se doda) i većem prostoru za skladištenje podataka - opet ovaj po specifikaciji ima slobodan 2.5" SATA slot tako da možeš da ubaciš još HDD ili još bolje neki veći SSD. Hoću reći trebalo bi u doglednoj budućnosti svakako da uračunaš to kao dodatni trošak :) E sad neka alternativa recimo https://www.gigatron.rs/laptop_racunari/acer_aspire_3_a31542r6an__nxhf9ex02d-302059 imaš dosta slabiji procesor ali u startu više memorije i prostora na disku. S tim da verovatno može da se nađe i za manje para nego u Gigatronu.
 2. Taksisti su vec reseni 🙂 sto nas sve dovodi do price da je sve samo zajebavanje naroda.
 3. Piše tamo da ti je ta cena od 599 dinara bez uređaja :)
 4. I dalje je ta intarifa solidan izbor što se neta tiče. Jedino možda bolje ako hoćeš baš da gledaš Youtube jeste Zmaj tarifa kod MTS-a pošto za istih 999 din (uz ugovornu obavezu) imaš 10GB + 10GB za Youtube/Twitch. S druge strane Telenor ti daje Deezer, ali ako već imaš neku pretplatu kod njih to ima smisla i puštati sa telefona. Pritom ja dosta često slušam Youtube preko telefona dok vozim i retko mi potrošnja mesečno pređe preko 7-8GB, tako da bi taj data paket od 10GB trebalo da te pokrije.
 5. Realno je G-Sync dobra stvar, ako već imaš monitor koji ga podržava glupo bi bilo ne iskoristiti. U tom rangu ti je kod mađara RTX 2060 Super. Ona ti je po performansama tu negde sa 5700, baci pogled recimo ovde https://www.techspot.com/review/1924-radeon-5700-vs-geforce-2060/ u nekoj igri je malo brža u nekoj je malo sporija...
 6. Na stranu što je Alienware malo previše marketing zbog koga plaćaš dodatno prvo se zapitaj da li si zapravo video kako izgleda 240Hz monitor i da li imaš komp koji može da potera čak i relativno jednostavne eSports naslove u 240+ fps da bi to imalo smisla. Razlika između 60Hz i 144Hz je baš primetna, skoro sam probavao jedan 240Hz monitor druge marke i ono između 144Hz i 240Hz je baš baš jedva primetna razlika u prikazu. Pritom treba da imaš zver od mašine da bi uopšte to i primetio. Možeš da uštediš 100+ evra da lepo uzmeš neki 144Hz.
 7. Pogledaj temperature procesora kad igraš nešto zahtevnije, deluje kao da se pregreva, nema veze što je nov, moguće da je kuler na primer montiran loše ili tako nešto.
 8. Mislim da je tu problem što je Trudo sam po sebi sve to što si naveo - politički korektan, vole ga svi SJW i ostala ekipa a onda ispalo da se maskirao u crnca, te figurativno pljunuo u lice onima koji su ga najviše podržavali. Da je to radio neki Tramp niko ne bi pravio pitanje.
 9. Meni samo nije jasno šta je ovo po sred table - obrtomer nema smisla, sat isto nije :) a šta je treće... I doduše ne znam na čemu se to puni od 0 do 80% za 22 minuta, ono priključiš Porše u Srbiji i nestane struje u celom regionu :)
 10. Verujem da ti Sirijci uopšte nisu sumnjivi kao članovi ukrajinskog odbojkaškog tima :) Dobro se nisu prerušili u Kineze :D
 11. A koja je druga igra? Daj neki link ili nešto da bacimo pogled, ispratimo kad izađe i sl.
 12. U čoveče kolika razlika u ceni :) Inače na Gamescomu je štand bio sa jedne strane Pagan, sa druge WoT/WoWS, bukvalno je Pagan štan bio kao pola Playstation štanda :)
 13. Khm, ispred Erport sitja je ponos i dika domaće avio industrije J-22 Orao :)
 14. Računa da je dva donatora kritična masa, posle toga je samo snowball!