Jump to content

Zwerko

Admin
 • Content Count

  10,189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Zwerko last won the day on September 25 2021

Zwerko had the most liked content!

Community Reputation

-368

About Zwerko

 • Rank
  nuqneH
 • Birthday 08/29/1981

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  [RUR]
 • Lokacija:
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

16,437 profile views
 1. Mene je MTS zvao nešto da mi nudi 18 meseci po dinar tako da ispadne da plaćaš samo 6 meseci, neka suluda opcija, ali mi prosto nije igralo u tom trenutku. SBB mislim da ti definitivno otpada, pogotovu što ti nije bitna televizija koja bi mogla biti tas na vagi, jer su prosto skupi, imaju i oni akciju za nove korisnike za 1 dinar 12 meseci, ali je posle toga najniža cena fazon 3600 dinara, tako da ti u praksi dođe 1800 dinara mesečno. Yettel znam ljude koji imaju i zadovoljni su u smislu nema prekida i sranja, a nude recimo 12 meseci po dinar posle čega je cena 1600 mesečno, tako da praktično izađe 800 dinara mesečno za 300/150 net što mi deluje ekstra ponuda koja bi ti bila ok. Što se ugovorne obaveze tiče nisam imao iskustvo iz prve ruke ali sam shvatio da možeš da raskineš kad hoćeš s tim da onda moraš da isplatiš taj benefit koji si imao. Na primer ako uzmemo ovo kod Yettela da si imao 12 meseci po 1 dinar i onda posle 1600 mesečno, ne možeš da iskoristiš tih 12 meseci i onda kažeš pozvoz i platio si 12 dinara. Nego možeš da raskineš ugovor ali da im platiš tih 12 meseci (ili koliko već da si bio) po punoj ceni od 1600 dinara mesečno kao što bi plaćao i ostatak ugovora. U smislu ne mogu da te "drže" ali je i logično da ne možeš samo da pobegneš 🙂 Edit: Ulete Laki, da verovatno to treba obratiti pažnju, jer na primer je kod Yettela taj paket kao 2200 dinara, ali je onda "na akciji" 1600 mesečno, pa u slučaju raskida ugovora me ne bi čudilo da traže da platiš 2200 dinara, to bi moralo da se pročita.
 2. Edge je chromium based tako da ne verujem da će biti drugačiji rezultat u svakom slučaju.
 3. Zwerko

  TOTK

  Jok, on ih je prevazišao - igra Nintendo a nema Nintendo! Ali je postao fan boy!
 4. Jeste, ali to važi već 10ak godina unazad, tipa od kad su uveli one kamere za žutu traku u BG, mislim da su one bile prve. I jasan mi je sistem, samo ne znam zašto novinari insistiraju da mogu da prepoznaju čak i crte lica kad to zapravo uopšte ne rade niti tvrde da rade nego lepo slikaju tablicu. Inače je sasvim moguće da upare sa bazom slika iz MUP-a i da te prepoznaju da si Pera Perić napravio prekršaj, u Kini to radi skroz tačno a mi smo opremu kupili od njih i vrlo je verovatno da to može i kod nas da se aktivira ako naši hoće i hoće da plate. Mislim ako snima registracionu nalepnicu i datum isteka i na osnovu toga šalje kazne sigurno nije van domašaja.
 5. Koja je logika da kamera beleži crte lica ako moraš posle da odeš u MUP da identifikuješ ko je vozio? 🙂 Ali mi je najbolji ovaj što je pričao telefonom i dobio kaznu a onda zaključio kako nema šanse da je to automatski nego je neko njega iz MUP-a pratio 😄
 6. Nisam fizičar da tačno iskalkulišem ali bih rekao da je velika razlika između toga da li je samo guma ili ceo točak, ovo je neki pikap koji ima bar 17-18" točkove, a verovatno i veće. Recimo 18" guma ima oko 9 kg, a ja znam kad menjam letnje točkove na kolima da u praksi guma sa felnom isto 18" ima bar 25-30kg, mislim ne znam tačno ali tih 3 metra što treba da ih izbacim iz gepeka u dno garaže nisu baš lagane 🙂 Plus druga stvar - guma kad je prazna i udari u nešto će se vrlo lako deformisati i odbiti, točak će da napravi... ovo 😄
 7. Bitan info za sve one koji vole Windows 7 https://help.steampowered.com/en/faqs/view/4784-4F2B-1321-800A
 8. Njegov nije, on nikada nije radio Flash na šta Istok aludira.
 9. Niko da isprati aferu Lambordžini? 🙂 Krenulo od ova dva klipa A završilo se hapšenjem automobila https://nova.rs/vesti/hronika/mup-zaplenio-lamborgini-vucicevog-kumceta-urosa-panica-za-bahate-bezobzirne-i-nasilne-vozace-nema-mesta-na-ulicama-foto/ Doduše ne znamo šta je bilo sa vozačem, to nije navedeno u saopštenju. A i Lambordžinija će verovatno brzo da puste zbog dobrog vladanja 😄 A zanimljivo da se i Baka Prase pojavio na otvaranju svog nekog restorana u sličnom narandžastom Lambordžiniju ali izgleda nije isti model, nisam te njihove modele baš detaljno pravio.
 10. Zwerko

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Dobro, možda je ovo kanal onih koji prodržavaju Jokića! 🙂 Šalu na stranu, ne verujem da je MVP trka baš gotova, ali se realno razvija dobro u Jokićevu korist, počeli su ponovo da dobijaju, on ima strašne partije, sve je to ok, čak i ova "povreda" Embida. Ostaje pitanje da li će zapravo i osvojiti, ali mislim da je njemu samom to najmanje bitno, sa naše navijačke strane bi bilo lepo. Ono što je takođe bitno jeste da mogu da igraju dobro protiv top timova u NBA. Interesantan je i raspored do kraja - dva puta igraju sa Sansima, po jednom sa Pelikansima, Voriorsima i Kingsima, dosta utakmica sa ekipama koje će igrati u plej ofu Zapadne konferencije pa će biti zanimljivo i to videti.
 11. Ja mislim da ništa nisu rekli da se menja sistem ENP, dakle moralo bi da se odnosi i na postojeće TAG uređaje. A nisam ispratio to sa Poštom, da nisu slučajno smislili ipak državni sistem post paid elektronske putarine?
 12. Zwerko

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Ne, ti si rekao da moraju da dobiju sve do kraja, ne moraju.
 13. Zwerko

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Bakse su dobili, sad ostaje okršaj sa Filadelfijom pa da vidimo ko je čiji MVP! Mada ja cenim da što se Jokare tiče je ovo stav Nuggets' Michael Malone says Nikola Jokic has been turned off by 'ugly, nasty' MVP debate
×
×
 • Create New...