Jump to content

Failure.Sanitarium

The X
 • Content Count

  1,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Failure.Sanitarium last won the day on November 17 2009

Failure.Sanitarium had the most liked content!

Community Reputation

-7 Nije se snašao

About Failure.Sanitarium

 • Rank
  Money talking
 • Birthday 07/13/1984

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6,293 profile views
 1. Ne zivim vise tamo, presao sam u Wellport i gledam u svoj stan koji rentam 🙂 I taj "problem" sa gledanjem u tudje stanove i nije toliki, svi su stavili zavese, roletne...a tokom dana Sunce odbija perverzne poglede na komsinice... 😉 Mada tu i tamo se uhvati nesto zanimljivo
 2. Nebitno, rast cene u Westu je 100% u odnosu na 2013. godinu. Rast ostalih nekretnina (starogradnje sto su mnogi uzimali kao reper, ili novogradnje na obodima grada) je nekoliko %, i nikad se ne mogu smatrati investicijom, sto se ovde u poslednjih nekoliko stranica raspravlja.
 3. Mene ste naduvavali kada sam platio 1690 EUR po kvadratu stan u Westu (nakon vracenog PDV-a, odnosno 1845 EUR bruto po kvadratu), a sada pravdate stanove u kuli kao "dobru investiciju" od 4.000-5.000 EUR po kvadratu? 🙂 Kako se vremena menjaju !
 4. Sve si tacno napisao, slazem se... Poenta je, dok ste me zatrpavali kitama i govnima, da sam znao (izgleda jedini) da ce biti ovako :)
 5. O tome i pričam... Mene je 65kvm izaslo 110.000 EUR (sa povratom PDV-a). Sada tih 65kvm ide od 175.000 EUR na vise... I nije 2.2k, daleko je vise od toga. U slobodnoj prodaji vise nema stanova, moze se kupiti samo od vlasnika, a niko ne prodaje za ispod 2.6 -3.0k. Izleteo mi topic na search-u, pa rekoh da bampujem :)
 6. Kako sam dobar....ali da nije bilo Paje healera, nista od toga ne bi bilo moguce !
 7. Ok. Ja sam obicno u to doba kuci, pa ako me vidis, baci poruku. I cimni ostale. :)
 8. Lucky daj organizuj neki event pa da se skupimo opet (i izgubimo sve). Salim se, sad sam bolji, a neretko i "Play of the game" ! :)
 9. Brat patuljak moze da postavi turret na Payload. :) Imao samo malopre 19 killova sa turretom, relaxed game uz kafu, nisam se mnogo ni trudio :) Ukupno 25 killova, more than good za defense heroja.
 10. Zao mi je sto nisam mogao da nastavim onaj losing spree juce :) Ili sam ja postao uzasan u FPS igrama, ili postoje neke fore aim botovanja (sto rece Silencer, dzojstik i slicno). Moze biti da su oba slucaja u pitanju :)
 11. Ma da, veliki je detaljan prilicno. Ako si fan Lego kockica, nema greske. Vraca u mladost :)
×
×
 • Create New...