Jump to content

Failure.Sanitarium

The X
 • Content Count

  1,137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Failure.Sanitarium last won the day on November 17 2009

Failure.Sanitarium had the most liked content!

Community Reputation

-7 Nije se snašao

About Failure.Sanitarium

 • Rank
  Money talking
 • Birthday 07/13/1984

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,732 profile views
 1. Sve si tacno napisao, slazem se... Poenta je, dok ste me zatrpavali kitama i govnima, da sam znao (izgleda jedini) da ce biti ovako :)
 2. O tome i pričam... Mene je 65kvm izaslo 110.000 EUR (sa povratom PDV-a). Sada tih 65kvm ide od 175.000 EUR na vise... I nije 2.2k, daleko je vise od toga. U slobodnoj prodaji vise nema stanova, moze se kupiti samo od vlasnika, a niko ne prodaje za ispod 2.6 -3.0k. Izleteo mi topic na search-u, pa rekoh da bampujem :)
 3. Kako sam dobar....ali da nije bilo Paje healera, nista od toga ne bi bilo moguce !
 4. Ok. Ja sam obicno u to doba kuci, pa ako me vidis, baci poruku. I cimni ostale. :)
 5. Lucky daj organizuj neki event pa da se skupimo opet (i izgubimo sve). Salim se, sad sam bolji, a neretko i "Play of the game" ! :)
 6. Brat patuljak moze da postavi turret na Payload. :) Imao samo malopre 19 killova sa turretom, relaxed game uz kafu, nisam se mnogo ni trudio :) Ukupno 25 killova, more than good za defense heroja.
 7. Zao mi je sto nisam mogao da nastavim onaj losing spree juce :) Ili sam ja postao uzasan u FPS igrama, ili postoje neke fore aim botovanja (sto rece Silencer, dzojstik i slicno). Moze biti da su oba slucaja u pitanju :)
 8. Ma da, veliki je detaljan prilicno. Ako si fan Lego kockica, nema greske. Vraca u mladost :)
 9. Pa dobro, ako dobijem poziv odazvacu se, odradicu lekarski i to je to. Ovo je samo obavestenje da sam prebacen u registar rezervista, nego sam postavio topic da bi video da li je jos neko dobio slicno resenje ili ne.
 10. Dobio sam danas pomenuto resenje. Vojsku nisam služio, pošto sam bio student do dana ukidanja vojne obaveze. Bio sam na regrutaciji 2003. godine. S obzirom da sam u julu napunio 30 godina, kontam da je ovo formalnost (kao što i piše u samom rešenju). Navedeno je da sam dužan da se odazovem u slučaju raspoređivanja u ratnu vojnu jedinicu, tj da ponovo odradim lekarski pregled i regrutovanje. Interesuje me da li neko ima dodatnih informacija, da li je neko već bio pozivan itd. Thx
×
×
 • Create New...