Jump to content

Failure.Sanitarium

The X
  • Posts

    1,140
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Failure.Sanitarium

  1. Ne zivim vise tamo, presao sam u Wellport i gledam u svoj stan koji rentam 🙂 I taj "problem" sa gledanjem u tudje stanove i nije toliki, svi su stavili zavese, roletne...a tokom dana Sunce odbija perverzne poglede na komsinice... 😉 Mada tu i tamo se uhvati nesto zanimljivo
  2. Nebitno, rast cene u Westu je 100% u odnosu na 2013. godinu. Rast ostalih nekretnina (starogradnje sto su mnogi uzimali kao reper, ili novogradnje na obodima grada) je nekoliko %, i nikad se ne mogu smatrati investicijom, sto se ovde u poslednjih nekoliko stranica raspravlja.
  3. Mene ste naduvavali kada sam platio 1690 EUR po kvadratu stan u Westu (nakon vracenog PDV-a, odnosno 1845 EUR bruto po kvadratu), a sada pravdate stanove u kuli kao "dobru investiciju" od 4.000-5.000 EUR po kvadratu? 🙂 Kako se vremena menjaju !
  4. Sve si tacno napisao, slazem se... Poenta je, dok ste me zatrpavali kitama i govnima, da sam znao (izgleda jedini) da ce biti ovako :)
  5. O tome i pričam... Mene je 65kvm izaslo 110.000 EUR (sa povratom PDV-a). Sada tih 65kvm ide od 175.000 EUR na vise... I nije 2.2k, daleko je vise od toga. U slobodnoj prodaji vise nema stanova, moze se kupiti samo od vlasnika, a niko ne prodaje za ispod 2.6 -3.0k. Izleteo mi topic na search-u, pa rekoh da bampujem :)
  6. Kako sam dobar....ali da nije bilo Paje healera, nista od toga ne bi bilo moguce !
  7. Ok. Ja sam obicno u to doba kuci, pa ako me vidis, baci poruku. I cimni ostale. :)
  8. Lucky daj organizuj neki event pa da se skupimo opet (i izgubimo sve). Salim se, sad sam bolji, a neretko i "Play of the game" ! :)
  9. Brat patuljak moze da postavi turret na Payload. :) Imao samo malopre 19 killova sa turretom, relaxed game uz kafu, nisam se mnogo ni trudio :) Ukupno 25 killova, more than good za defense heroja.
  10. Zao mi je sto nisam mogao da nastavim onaj losing spree juce :) Ili sam ja postao uzasan u FPS igrama, ili postoje neke fore aim botovanja (sto rece Silencer, dzojstik i slicno). Moze biti da su oba slucaja u pitanju :)
  11. Ma da, veliki je detaljan prilicno. Ako si fan Lego kockica, nema greske. Vraca u mladost :)
  12. Pa dobro, ako dobijem poziv odazvacu se, odradicu lekarski i to je to. Ovo je samo obavestenje da sam prebacen u registar rezervista, nego sam postavio topic da bi video da li je jos neko dobio slicno resenje ili ne.
  13. Dobio sam danas pomenuto resenje. Vojsku nisam služio, pošto sam bio student do dana ukidanja vojne obaveze. Bio sam na regrutaciji 2003. godine. S obzirom da sam u julu napunio 30 godina, kontam da je ovo formalnost (kao što i piše u samom rešenju). Navedeno je da sam dužan da se odazovem u slučaju raspoređivanja u ratnu vojnu jedinicu, tj da ponovo odradim lekarski pregled i regrutovanje. Interesuje me da li neko ima dodatnih informacija, da li je neko već bio pozivan itd. Thx
  14. + Izdominirao na svim poljima + Kupio gajbu, preselio se + Dosta, ali ne dovoljno, putovanja + - previše igram igrice - radio previše, pogotovo maj - septembar. - previše pijem, gojim se od piva - prestao da igram fudbal i basket - generalno lenj za social life - od "tu i tamo cigare uz pice", presao na "popodnevne pljuge uz komp i pivo" Generalno odlicna godina.
  15. Prodajem key za dowload igre po izboru: Far Cry 4, Assasins Creed Unity, The Crew. Igre skidate sa redeem.geforce.com . Realna cena kod nas je 50 EUR (http://game-s.rs/pc/pcg-assassin-s-creed-unity-PC01897-detail , http://game-s.rs/pc/pc-igre/pc-igre-preorderi/pcg-far-cry-4-limited-edition-detail ) Cena: 35 EUR
  16. Muzika je brutalna. Do sada (lvl 90.5) mi se svidja ! :)
  17. Hvala na odgovoru. Upload je 7 Mb/s, kamera je 1080p Logitech C920. Ovo sa Paypalom je dobra ideja, verovatno cu tako nesto i da uradim. Svako leto sam u Hrvatskoj u svakom slucaju. Nisam znao da mogu da otvaram devizni racun kao nerezident tamo. Kakvi su uslovi, troskovi i to? OBS je vec setovan :) Kao da sam unapred sve uradio sta si predlozio (sem Paypal ;) )
  18. Hvala na odgovoru. Vec sam ja pogledao nacine, problem je sto 90% njih koristi Paypal. Sa tim ne mozemo uraditi nista. Takodje, veliki broj koristi posrednika kao sto su https://streamtip.com/ , gde je opet Paypal neophodan. Ili Bitcoin :) Nisam jos detaljno proucio ovaj sajt, mozda oni mogu da prikupljaju novac putem Paypal donacije, a da isplacuju putem neke druge transakcije. Partnership sa Twitchom je dobijanje dela zarade direktno od sajta, ne od viewera. Poenta mog pitanja je bila kako da omogucimo gledaocima da lako i brzo posalju tip. Lako ćemo kasnije za Twitch kad dodje do toga.
×
×
  • Create New...