Jump to content

Overwatch 2

79 topics in this forum

• 5 replies
    • 5.9k views
  1. Overwatch 2 1 2

• 33 replies
    • 40.3k views
    • 2 replies
    • 2.4k views
    • 0 replies
    • 8.7k views
  2. OW tokeni

• 0 replies
    • 4.8k views
  3. Ow zajednica

• 2 replies
    • 4.9k views
  4. POTG / Highlights 1 2

• 28 replies
    • 12k views
    • 0 replies
    • 4.4k views
  5. Brisite ovaj post

• 5 replies
    • 4.9k views
    • 5 replies
    • 5.4k views
    • 703 replies
    • 101.1k views
  6. Gamescon 2018.

• 9 replies
    • 5.8k views
    • 5 replies
    • 4.7k views
    • 37 replies
    • 17.3k views
  7. Stanje OW u Srbiji ?

• 8 replies
    • 5.1k views
  8. Prodaja overwatch naloga

• 2 replies
    • 4.9k views
    • 1 reply
    • 4.9k views
    • 2 replies
    • 4.9k views
  9. prodajem acc

• 1 reply
    • 4.8k views
    • 19 replies
    • 8.6k views
  10. Overwatch team

• 0 replies
    • 4.5k views
    • 93 replies
    • 29.9k views
    • 2 replies
    • 4.6k views
    • 5 replies
    • 4.5k views
  11. Pitanje

• 8 replies
    • 5.6k views

• Topics

• Godišnji odmor sada, imaju i oni ljudi u NBS dušu 🙂 
    • Drale nemoj me na spisak pls, smesno je :D
    • Odgeldah Odiseju...s obzirom sa kakvim sam ocekivanjima otiao, odlican je film, preporuka
    • jeeej, pored AI-ja koji će da upravlja dronovima i raketama, imaćemo i AI koji će da napravi novi virus! šta može poći po zlu. Već imamo ove odbegle AI koji su hakovali sisteme, kapiram da je pitanje dana kada će biti neki nestanak struje ili prestanak rada mobilne mreže zbog AI upada, onda idemo na naredni korak slučajno opaljivanje nekog drona jer se AI zaigrao i onda naravno i ovaj Resident Evil Umbrella corporation momenat sa virusom!
    • Skyscraper - https://www.imdb.com/title/tt5758778/ Ne bih odabrao ovaj film da gledam tek tako, ali je bio ponuđen na televiziji u vreme odmora pa ko veli ajde. Plus, Niv Kempbel, malo sam i zbog nje pogledao! Sve drugo je ofc minus, ali pazite sad ovo - ako vam nije dovoljno The Rock-a koji skače baca se, izbegava sve moguće prepreke itd, onda sad imate The Rocka koji sve to radi ali ima drvenu nogu! I no kid, to je plot, postradao je u nekoj akciji dok je bio u vojsci i od tad je privatni kontraktor, i angažovan za obezbeđivanje nekog novog nebodera (otuda ime filma jelda) ali ga taj očigledni invaliditet ne sprečava da radi The Rock stvari kao i u bilo kom drugom The Rock filmu. Svakako i mimo toga glupa radnja sa nekim maaalim obrisima pokušaja Die Hard kopiranja bez ikakvog smisla. The Inside Man - https://www.imdb.com/title/tt0454848/ Nešto bolji, ili sam zaboravio da sam ga odgledao ili ga nisam ni pogledao do sada 🙂 Nema ništa specijalno u njemu osim tog malog "tvista" kod tipičnog filma o upadu u banku koji zapravo ovde funkcioniše dosta dobro i glavni mu je seling point. Dobri svi glumci, ok zabava, Spajk Li u svom standardnom Spajk Li momentu.
  • Create New...