Jump to content

stabsor

Level 1
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About stabsor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. stabsor

    OW tokeni

    Pozdrav ljudi,zanima me da li jos neko ima problem da ne dobija tokene dok gleda league na twitch i ako neko zna u cemu je problem?
  2. Da li je mozda potrebno da se obrise wow i ponovo skine? Ili treba da se skine PTR WoD?ako iko zna molim da mi odgovori...
  3. Kupio sam battle chest i legion.Sve lepo odradio,uneo kodove i dobio boost 100 lvl,ali nece da mi udje na legion. Kada udjem na acc,sada je Illidan na slici pise legion i dole pise version 6.2.4 i ulazi mi na draenor. Da li treba jos nesto da odradim?Kako da aktiviram legion?Hvala unapred!
  4. Kada sam unesem aunthentication code,treba samo da boostojem jednog chara da bih igrao legion?
  5. Da li je potabno samo da boostojem jednog char-a na 100 lvl?
  6. Uneo sam authentication kod iz battle chest-a pa sam uneo i iz legiona(dobio sam mesec dana besplatno) i sada mi trazi da unesem kod ili platim jos 15e... Sta da radim?
  7. Brate,hvala ti puno :)
  8. Battle chest je ono sto prodaja za 15e? Sta je isplatljivije,posto vec imam mop i wotlk?
  9. Nece da prihvati... :P Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this game key. Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them.
  10. Izvinite sto smaram :P Gde se pise authentication key? :/ Ako nije prob. neko da mi obljasni kako sve da odradim...Hvala unapred!
  11. Koji je najbolji realm?(gde ima najvise balkanaca) :)
  12. Hvala puno :) Da li mozda znate,kada sam kupio mop dobio sam 2 koda(nisam ih iskoristio).Da li ih mogu iskoristiti za legion?
  13. Vec 3 godine igram wow na privatnim serverima,ali evo hocu da kupim legion i da igram na originalu. Zanima me koliko se placa mesecno i da li je potreban samo obican battle.net acc?
×
×
  • Create New...