Get Adobe Flash player
AnarchyOW

Gamescon 2018.

Recommended Posts

Zato i kazem ako ima neko ko hoce da dodje u BG na turnir i malo zajebancije neka se javi ili neka me doda Anarchy#2666.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trazim ili saigrace za moju ekipu ili da popunim neciju drugu ekipu. 3.2K flex igrac,preferiram ili main tank ili main heal poziciju, ali mogu da se adaptiram na bilo sta.

 

Imam vise account-ova ali dodajte me na ovaj opsajd#2494

Edited by Opsajd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ćao drugari, takođe tražim tim, ili neko da nam se pridruži (igram sa opsajdom gore) ili da popunimo nečiji. Main sam DPS, diamond, 3.2k career high. Uglavnom igram Reapera, DF i McCree. Gledamo što pre da uklopimo tim i krenemo sa treninzima ili u kompu ili protiv drugih timova u custom-u. 

Smatram da smo jako zanimljivi kao saigrači, smejemo se, ozbiljni kad treba, i uvek se zabavljamo. Volimo da isprobavamo nove strategije, da se unesemo u gejmove, a ponekad i da se opustimo pa isprobavamo drugačije role, čisto da razbijemo monotoniju (a pomoaže nam i da razumemo pozicije drugih rola i time da poboljšamo game sense). Verujem da je potrebno da smo svi u mogućnosti da komuniciramo u timu kako bi dostigli naš potencijal.

Ako je neko zainteresovan, slobodno me DM ili dodajte u game-u - CarDusan#21554

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav,

Ja generalno nisam bio zainteresovan za bilo kakvu OW scenu (domacu) niti turnire, niti znam kakvo je 'stanje' igre kod nas, mada bih rekao da je prilicno onako... na margini. Za Gamescon sam zainteresovan mada bih morao da vidim kako bi se celo organizovanje odvijalo, imam jednog drugara koji je support main(3000sr), ja sam takodje support/flex(4010sr). 

U sustini, ako nista i ne bude, mozemo se dodati.

Tann1e#2231 je moj main account na kom ozbiljno igram.

Imam i drugi account za drugare i quick play/arcade i ostale modove (u sustini smo predaleko u sr-u, a ja i dalje zelim sa njima da igram)

Tanchester#21651

Mozete me dodati, ja sam prilicno aktivan igrac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now