Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  55,324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Everything posted by Lucky

 1. znači ti si ovaj što javlja da su bombe u tržnim centrima!
 2. pa ti nemoj da staješ na semaforu nego kad vidiš da je crveno iz daleka ti maksimalno uspori pa mili do semafora! deluje mi ludo da troši 9l dok stoji 🙂 verovatno se zabagovalo nešto.
 3. Ima i video ove šokirane: Iskreno, ja sumnjam u baš pravo nameštanje, "poguravanje" da, kao što su uradili sa ovim glasovima žirija, ali da su glasači širom evrope glasali za UKR sigurno jesu, jer prosto cela ova situacija kao što znate vi koji ste na zapadu ima potpuno sulude proporcije propagande i jednostavno je moralo biti ovako.
 4. Lucky

  Drale osvaja Kosmos!

  meni je fascinantno da su prijavili preko 500 ukupno "viđanja" od onih prvih objava pentagona, nije od toga toliko puno prošlo. tako da ono, fun times!
 5. Haha, da, bio onaj tizer pre nekog vremena. Jednostavno, nema kraja 🙂
 6. Lucky

  BG CAR SHOW 2022

  ja sam pogledao sve izlagače i šta su izložili i iskreno nije bilo ništa ni spec da se vidi pa da čovek kaže da je propustio nešto.
 7. Videcemo svakako šta će da bude. Def zavisi od toga kad krene ev i verovatno će biti potrebe da se smanji broj radnika osim ako ne krene bas dobro da se prodaje.
 8. Lucky

  Tenis 2022

  Zato sto je ovaj bio posebno nekul protiv Noloa!
 9. Onda treba kao black mirror da naprave pauzu i objave da je nova sezona SP zapravo IRL 🙂
 10. Jbg. Verovatno. Ali ko zna šta je njima bila ideja kad su ga tako preveli. Verovatno nisu uspeli da smisle nešto bolje za prevod toga da nema zdravstvenu a da ne napisu i don’t have the Health insurance 🙂
 11. Lucky

  Tenis 2022

  Uf dajte ikone postaje ozbiljno!
 12. Pa nije pogrešno nego dogovoreno sa konstraktom. Taj prevod je odobreni prevod i usaglašen kao deo scenografije tj nastupa.
 13. Kevin spejsi daj još neki dinar da uzme otkad ne može da snima u holivudu :)) ovo bas deluje krš 🙂
 14. Bila je priča da po Eurosong pravilima ne sme da se stavlja titl. Ovo iz nastupa su kao bili jedini dozvoljeni delovi. a yt radi mašinski titl to je naravno krš em za pesme em za nešto sto nije jedan od 5 velikih jezika.
 15. španija iskidala realno. da je sara jo prošla posramila bi je ova! 🙂 kosjerina tradicionalno vrlo kvalitetna 🙂 da, isto, baš sam se iznenadio da ljudi mahom ne znaju za Lauru, ono, ipak je da kažemo poznata pevačica. pa ima i toga. ono, izraelac kao najveći gej nije prošao dalje, Mika voditelj je gej, ta dva italijana su valjda zajedno u vezi, San Marino (ona dva lika što su se ljubili na sceni tokom pesme) nisu prošli dalje itd, pa ih nije ostalo previše 🙂 Da, i ja sam prijatno iznenađen ovim, ali mislim da su to bile jasne instrukcije od strane organizatora da toga ne sme biti i da ne mogu da šalju takve poruke. OK, naravno, uvek na kraju svega ovaj lik to može da izjavi kad više nema nikakvih "posledica" i tu i tamo neko ima majicu itd, ali su im zasigurno zabranili da daju takve izjave na kraju pesama etc. Plus, primetio sam da su u prvom polufinalu mnogo više imali takmičari one UKR zastavice da mlate njima tamo iz "green rooma" tj. ono gde bleje nego drugog polufinala pa i sad samog finala. Samo je ona Litvanka recimo imala, a da sam ja primetio. Drugo, malo su i trolovali UKR, možda i nenamerno, prvo kad su radili intervjue Mika kao i sad prelazimo na UKR, taman da mu da mikrofon "e sori, ide sledeći predstavnik" 🙂 a onda kad je bila rekapitulacija umesto UKR su snimali Nemce :)) u redu, povlačim priču! realno je dosta slabo pevala tj. slab glas i to, pa nije mogla da se provuče samo na izgled 🙂
 16. biće epizoda sa ovom temom sto posto 🙂
 17. Neki car obradio gomilu trejlera i digitalizovao ih! tipa i pa nađite šta vas zanima 🙂
 18. Lucky

  Tenis 2022

  jel mu neko poslao ištampanu ikonu da ima za danas?
 19. ali: pa ovo ne bi palo napamet ni slobi :)) "izračunali zamenski rezultat" :)) doduše, jedino je CG iz regiona, a oni su nam dali 12 tako da deluje da nisu nešto na nas uticali, e sad, sve ove gore izuzev San Marina su verovatno htele dati UKR ili nisu dale pa su tu nešto morali da muljaju, skoro pa su sve one koje su najglasnije u priči UKR-RUS.
 20. slažem se! možda nešto i modifikujemo, kad je serija ovako da ima sezone itd, hoće da se preklapa!
×
×
 • Create New...