Jump to content

Lucky

Admin
 • Posts

  59,852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162

Lucky last won the day on May 17

Lucky had the most liked content!

About Lucky

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

55,300 profile views

Lucky's Achievements

Moj život je RUR, ali i dalje ne znam da promenim titulu!

Moj život je RUR, ali i dalje ne znam da promenim titulu! (6/6)

3k

Reputation

 1. evo ako hoćeš još malo! inače, moram priznati da ja do pre recimo 3-4 meseca dok fizički nisam video ovu zgradu nisam ni znao da se gradi 😞 toliko o informacijama. a onda sam pomislio pa dobro, možda je neki muzej, opservatorija nemam pojma, kad ono - Željkov skromni dom!
 2. probao sam da vidim kroz embed dal radi i radi - ali mislim da kao source ne mogu svi da pestuju to je fora. tako da embedovano šljaka ali samo copypaste ne.
 3. Lucky

  Carbage

  pa ovo, i sve ostale u tom nizu? Deluje mi npr kao ova neka priča, a ovo je valjda UAE tablica: def su i sve neke tablice bele ... možda azerbejdžan, možda neka severna afrika, nemam pojma, možda sam sve omanuo 🙂
 4. Lucky

  Tenis 2022/23

  Mari u intervjuu za „Dejli Telegraf“ nije direktno pomenuo Novaka, ali je jasno na koga je mislio iz njegove izjave. „Nijedan sportista ne bi smeo da bude uskraćen za slobodu govora. Mislim da je to potpuno u redu. Često čujete sportiste, novinare i komentatore kako kažu da sport i politiku ne bi trebalo mešati, ali to čine“, rekao je Mari i dodao: „Kada je politika uticala na odluke koje su bile štetne u vezi njihovih karijera, onda se prepiru oko toga kako sport i politiku ne bi trebalo mešati. Ipak, više su nego srećni da pričaju o stvarima sa kojima su saglasni.“
 5. čudi me da nisu ovo krenuli i ranije da rade - ti putevi ionako nemaju ničega sem tih kamiona i mahom su ravni 🙂
 6. Lucky

  pričajte

  a u ovim sportovima koje niko ne prati 🙂
 7. Celi dokumentarac ako nekoga zanima: https://twitter.com/realDailyWire/status/1664424891372941312
 8. ma brate sve dogovor naravno. Žeks iskukao da ovaj sačeka praktično do kraja Zadruge koja se i inače uvek završava negde u junu kad krene letnja sezona, preko leta nemaš ništa, ali kao eto skratiće je nedelju dana otpr u odnosu na redovni kraj i to je to. ovi što su u zadruzi ionako nesretni ni ne znaju koliko će da budu tu kad im stalno skraćuju i produžavaju tako da je njima sve jedno. sponzori i ako su platili tih nedelju dana duže dobiće reklame u AmiG ili kod Jovane Jeremić i to je to.
 9. pa neće sigurno da se voze tim malim evropskim s*anjem! mada me baš zanima kako će da im prođe prodaja ovoga u USA.
 10. Lucky

  Carbage

  nisam ginekolog šerlok ali mogu da pogledam 🙂 prvo ima palme na slici, znači teško da je Rusija ili bivša Rusija. Onda ako je evropa verovatno nije EU jer tablica nema plavi onaj deo levo, nije je skroz prekrio, deluje da je bela. Onda na onom bilbordu što se vidi iako ne mogu 100% da tvrdim deluje kao da je neko arapsko pismo. mooožda bi moglo da prođe kao grčka, ima tako te ulice, ali opet buni me tablica.
 11. Lucky

  ChatGPT

  aha, sad demantuju! mnogo je to sumnjivo!
 12. Lucky

  Tenis 2022/23

  Mučio se ali ipak u tri seta!
 13. Lucky

  Overwatch 2

  Hvala Overwatchu, nisam ni znao da ima ovoliko ovih zastava!
×
×
 • Create New...