Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  53,951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Lucky last won the day on January 26

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

1,548 Kole

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

53,650 profile views
 1. nema logike svakako iz ugla potrošača kao tebe i mene, ali ima iz njihovog da su oni veleprodavci pre svega sa tom radnjom gde hoće i običnom narodu da zavaljuju ponešto i onda prosto neće da se bakću da imaju mesoreznicu, vagu, merenje, da moraju da unose tako artikle u kasu itd. plus, ne bi me čudilo da im je radnja zapravo nastala iz potreba veleprodaje u smislu restorana - "ajao zaboravio sam da poručim od svog komercijaliste juče kačkavalj, idi mićo skokni do silba uzmi za danas da imamo".
 2. status report, posle pete epizode (možda šeste) - i dalje ne mogu da procenim dal' će da ga razvlače kao Lost/Smallville (ne znam što su mi baš te dve serije u glavi) ali sad već ima "svega i svačega a umešana je i policija". Dosta pitanja, ne baš previše odgovara, pa će od toga zavisiti generalna ocena.
 3. i ja svaki put kad neko pomene kažem da ću da pogledam, jer još nisam, i nikako 🙂 moraću sad kad prođe yellowjackets.
 4. to nabave kad krene iz japana preko kine pa se tu nastokuju time pa cepaju dalje prema arapskim zemljama!
 5. pa ovo što kaže togfu, to više odavno nije taj telenor, pa ne smeju da koriste ime. a onda su (pametno) otišli na varijantu mladi smo i ludi i hip i kul jer onda nemaju taj imperativ kvaliteta biznis usluge i ugla, nego ono šta reklamiraju to i dobiješ. baš sam sinoć odgledao solar oposites kad pređu na nekog alternativnog mobilnog operatera :))
 6. pa dobro sad ono back at square one, ko je rekao da će smrtnost biti nula? 🙂
 7. bez čipova, šta će arapima iz ISISa čipovi! daj samo volan i četiri točka!
 8. nisam imao te probleme stvarno, evo i dalje koristim taj telefon, nikad me ovako nije smarao. možda su za ovaj android one skapirali da to ne rade ili tako nešto, ne znam.
 9. ma to je Pink 🙂 tj. Željko Mitrović onda. Ovo PFI sad ne znam šta bi bilo tačno ali na primer "Pink Film Industry" :)) ili tako neka skraćenica 🙂 a ovo je ono gde se snima Zadruga 🙂
 10. e na ubisoftu nemam više od 10 igara to je sigurno 🙂 ali me mrzi da gledam. blizz imam manje-više sve, ali nije to sad ne znam kakva baza kad ukupno imaju 10 igara 🙂
 11. 'de li će da snimaju! U Pančevu ili Smederevu! :))
 12. gog ti piše gore u meniju odmah koliko imaš epic verovatno ima ali ja nisam provalio pa sam ručno kao grid
 13. do 16h rade 🙂 možda ako su nešto menjali skoro, ali oduvek su bili u tom fazonu koliko je fabrički pakovano tako moraju da ti prodaju. imaju tamo dobre i pavlake one i za kuvanje i slatke u litarskim pakovanjima a po ceni pola litre (ili čak 0,33) ovih u redovnim radnjama i tako, svašta nešto.
 14. Lucky

  Tenis 2022

  ma njega su uvek i zviždali, ali koncept da cela nacija zviždi nekome zbog toga što su oni sami bili u karantinu zbog covida je toliko apsurdna da nemam reči :))
×
×
 • Create New...