Get Adobe Flash player

Lucky

Admin
 • Content count

  49,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

50,077 profile views
 1. Lucky

  Vesti iz sveta automobilizma

  eto jeftinih nisana! btw, drugar ima kaškai, manje od 2 god, prešao 40k, otišla turbina - to su ta kola.
 2. Lucky

  Njuz (nije njuz)

  Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da juče ni u jednom trenutku nije bilo kolapsa, i da ne treba verovati fotografijama na društvenim mrežama. “Nemojte puno da verujete društvenim mrežama, te slike kolapsa nisu zaista bile tačne. Mi nijednog časa nismo imali kolaps u gradu. Juče je ‘Beograd put’ u četvrti stepen pripravnosti ušao negde oko 10 časova, kada se ispostavilo da su u pitanju veće padavine nego što je prognozirano. Prognozirana su dva centimetra, na kraju je juče palo 11 centimentra i grad je bio očišćen. Bilo je manjih problema u Ripnju, jedan autobus je preprečio Blagoja Parovića, imali smo jedan udes u Bulevaru oslobođenja, udes tramvaja u Vojvode Stepe, ali naprosto kad padne sneg u bilo kom delu sveta onda saobraćaj ne može da funkcioniše isto kao kad nema snega”, rekao je Vesić za Prvu televiziju.
 3. Lucky

  Vesti iz sveta automobilizma

  jedna od glavnih informacija u vesti je da su bili u golfu :)) bosna ofc :)
 4. Lucky

  Njuz (nije njuz)

  Iz "Beograd puta" krive meteorologe za haos u Beogradu Željko Maravić iz Zimske službe “Beograd puta“ je za RTS rekao da su za današnji kolaps u beogradskom saobraćaju odgovorni meteorolozi. ahahaha :)) Kako je naveo u Beogradskoj hronici, nadležne službe su dobile pogrešnu vremensku prognozu. “Sneg je počeo da pada oko dva izjutra, a nama je u 6.00 rečeno da se očekuje provejavanje slabog snega. Međutim, ono danas je bilo sve samo ne provejavanje“, naveo je Maravić.
 5. Lucky

  DC movies, Bats v Supes etc...

  Ta dva filma ne mogu ni da se uporede, a možda ne bi ni trebalo... ja sam JL pogledao mislim u nekom avionu kad ništa drugo nije bilo "na meniju" i stvarno je bolno za gledanje.
 6. Lucky

  Serije koje pratite

  Into the dark - https://www.imdb.com/title/tt8427140/ Koji "rolerkoster" od serije - prva epizoda je nešto najgluplje što sam pogledao, onda je druga bila krajnje solidna i topla preporuka a onda treća neka jeftina kopija doni darka. Srećom pa su sve nezavisne pa se mogu gledati kao odvojeni filmovi. U tom slučaju samo broj dva ima nekog smisla.
 7. Lucky

  DC movies, Bats v Supes etc...

  Aquaman - https://www.imdb.com/title/tt1477834/ Ova Amber Heard se doterala za ovaj film, swe pohvale. Meni se dopao - izuzev dela gde je akvamena istoriji učio čuvar svetionika sa pola osnovne škole, ostatak je zanimljiv, ima i pokoja fora, može da se gleda. Lundgren je dao svoj maksimum a Defo kao da je odglumio na autopilotu, pa mi on čak deluje slabije i od Nikol Kidmen koja se jedva pomera. Ah da, kostim Mante je možda namerno takav, ali ne samo izgled već i pokreti sve sve izgleda kao epizoda moćnih rendžera.
 8. Lucky

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Searching - https://www.imdb.com/title/tt7668870/ Kao Unfriended samo nije horor :) Naravno znatno bolje izveden, napet od početka do kraja, vrlo interesantan. Loša strana mi je ova Debra Mesing što bukvalno ima facu kao da će da prasne u smeh svake sekunde, valjda zato i nema puno posla mimo vil i grejs gde to zapravo može da prođe. Treći ili četvrti film koji se odigrava na "ekranu računara" i zanimljivo je zapravo koliko sve te nove aplikacije omogućavaju da se takav film snimi.
 9. Lucky

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  kastuju je kad im treba tako ta "slatka naivna kućna mama", jer je zapravo za to idealna. do skoro je bila "slatka mala devojčica", setih se baš kad je sa Rejnoldsom bila u onom filmu kad je on nenormalan. Ajde neka ide ovde ovo ondaK: Black Mirror: Bandersnatch - https://www.imdb.com/title/tt9495224/ Prvo, i najveće "upozorenje", nemojte da ispadnete glupi kao ja pa bez čitanja o tome šta je zapravo film (a ja sam video da se samo pojavio) skinete isti sa onih sajtova - takvo iskustvo je tripozno čak i za jedan Black Mirror :)) Bandersnatch je zapravo interaktivni film sa odabirom opcija šta ćete da uradite (bilo je takvih i pre, mislim da sam baš ovde pisao o onom kad likovi pljačkaju banku, doduše to se preko Steama skidalo) a ovaj zapravo omogućava da putem Netflixa odabirate opcije šta će se dešavati u filmu. E onda je neki car odlučio po sopstvenom nahođenju ne samo da izabere kako ide priča već i da "izrežira" više različitih krajeva i opcija priče tokom filma i tako napravi nešto najgore za gledanje ikada :)) Kad to prevaziđete pa pogledate film kako je i predviđeno, zapravo je solidna Black Mirror epizoda, iako se vodi kao film, prepuna referenci na dobar deo narednih epizoda i sezona. Bandersnatch je u osamdesetim tako da može da bude neki "prequel" da kažemo za seriju, na čelu sa bolesnim Metalheadom ali i White bear simbolom. Naravno meni lično najgenijalniji momenat je "sviranje" igre na kraju odjavne špice, znao sam da je naravno neko odmah skočio da je snimi i pusti u emulatoru i zapravo je igrabilna igra na spektrumu, vrh :)
 10. Lucky

  pričajte

  Srećna nova i sve najbolje! U 2019 će nam svima biti bolje!
 11. Lucky

  pričajte

  izvini igore, da si mi ranije rekao ja ne bih :( ne znam jel spadam u onu grupu slaboumnih iznad ili sam ipak izuzetak!
 12. Lucky

  Saobraćajna nesreća - Novi Sad

  prodaju ga na oglasima, već linkovali, ali niko neće da kupi :(
 13. Lucky

  Carbage

  pa nije nešto puno lepši ali ajde :)
 14. Lucky

  Vesti iz sveta automobilizma

  da nema ovog malog upgradea kod farova opušteno bih rekao da je stari noviji, bolji mi deluje ovaj prednji izduv.
 15. Lucky

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  e da si živ i zdrav! A Simple Favor - https://www.imdb.com/title/tt7040874/ Ja mislio komeNdija, kad ono svašta je nešto, a ajde da kažemo da je i delimično komedija. Nisam imao pojma šta da očekujem ali sam gađao na "haha hihi" humor tralala, međutim već posle 15 min filma se ispostavilo da ima i taj "drama-misterija" momenat. Interesantno.