Jump to content

Lucky

Admin
 • Posts

  61,616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  179

Lucky last won the day on November 6

Lucky had the most liked content!

Reputation

3,488 Kole

About Lucky

Retained

 • Member Title
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

56,101 profile views
 1. a, nisam ispratio, mislio sam neka edukativna serija nešto. a i zar nisu doctor whoa konačno kenselovali? 🙂 fato, već smo rekli, nije ovo švedski sto. jel vam ne smeta da satan kači smešne (a za nekoga uvredljive) klipove o jevrejima i memeove? jel ne smeta da reki kači pro putin postove? što onda smeta da dandy kači pro izrael postove? po čemu se onda razlikuje ovde cenzura govora u odnosu na bilo koje drugo mesto ili medij ako idemo na varijantu - e ok, ne dopada nam se šta priča ovaj lik, sad ćemo mi njega da banujemo samo zbog toga? da ne govorim što smo već konstatovali više puta da stvari nisu crne ili bele u situacijama kao što je ratno stanje i posebno mnogo puta ponovili da niko nema precizne informacije i niko ne zna šta se tačno dešava na kom delu fronta (hajde da se ovde samo ograničimo na Izrael i Palestinu u ovom trenutku). Zato ne mogu da prihvatim takav vid paralele. Kada nađeš post da Dandy kaže da je Napoleon bio crnac ili bilo šta drugo što se može uzeti kao "univerzalna istina" ti mi javi, pa ćemo da ga pitamo da nam razjasni.
 2. pa hoće čovek novo i min 16" 🙂 ta 15" iz 2015 je realno i dalje dobar komp, ali sad već solidno star pa je pitanje kako ga je ko održavao. ali po mnogo čemu dok nisu sad izbacili ove nove mbp je bio peak design applea što se tiče performansi i izgleda, ovi mbpovi iz 2017 težak krš.
 3. ako misliš da ideš samo na isporuku a ne i šalter prodaju, to ima smisla. ako hoćeš i šalter onda su ta mesta ili već nedostupna ili će licitacijom doći na neke astronomske cifre koje ti se neće isplatiti. ako si baš u tom fazonu prošetaj krajem gde bi želeo da imaš lokal, vidi kakva je situacija, siguran sam da se makar neki od njih izdaje u svakom trenutku.
 4. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  e pa jbg, nisu SRBI! :)) The Sombor, Serbia native leads the NBA in total points, rebounds, assists and triple-doubles while averaging career-highs across the board with 29.0 points, 12.8 rebounds and 9.8 assists in 34.1 minutes per game. dobra statistika 🙂
 5. platio HP koji milion da se instalira na sve kompove :))
 6. Auto je "head turner" na ovu ili onu stranu :)) tako da je svoju svrhu svakako ispunio. naprodavaće ga dovoljno svakako pa će od naredne generacije da napravi manje smešan auto ali će i dalje ostati u ovom futurističkom fazonu. ovaj gore meme je tačan, ali jbg to se odnosi na sve, od balensijaga pocepanih patika za 2000 evra pa do sajber traka.
 7. Videh ovo već pre par dana i ne mogu i dalje da se načudim. Siguran sam da na početku serije piše "ovo je sve fikcija, ne mora da odgovara stvarnoj istoriji" i tako neke gluposti, čisto da se BBC ogradi, ali ne razumem i dalje kako misle da je to ok, sutra će deca u školi da odgovaraju ko je Njuton i kao e on je crnac 🙂
 8. malo više vuče na neki betmobil, kapiram zato nisu hteli da ga guraju promo u toj boji 🙂 zapravo me živo zanima neki pravi test to što kažeš po ulicama grada, parking, idemo u Target, ajd' sad Rodeo Drajv i ti fazoni, da vidimo u praksi.
 9. Lucky

  Tenis 2022/23

  ako mene pitaš uradili su schedule posta da se pojavi u određeno vreme :)) ili pripremili ceo post i samo čekali da kliknu na send i zaboravili da nije pobedio taj za kojeg su mislili 🙂
 10. Mašinac se samo proširio koliko ja znam nije se preselio. Ima i Mašinac u Belvilu 🙂 mimo toga, relativno skoro sam otišao u Caldo gde nisam bio sto godina, i uzmem piletinu u susamu i platim dve 870 dinara :)) i kao wtf, čekaj, bilo je bukvalno 300 kad sam bio prošli put a ne tako davno (tj. dve 600). ne znam da li zbog hladnoće ili cena, tek bilo je prazno a navikao sam da je uvek prepuno.
 11. iako su ovo wolt cene a one su malo jače nego kad zoveš direkt itd, nemoj da se time iznenađuješ, pa sad nemaš "krštenu" picu da poručiš ispod 1000 kinti. ne znam koliko košta ono četvrt parče u karibiku i to ali me ne bi čudilo da je doguralo do jedno 250-300 din.
 12. Lucky

  Homeworld 3

  vreme je znači za zamenu monitora!
 13. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  НБА лига казнила је кошаркаша Денвера Николу Јокића са 2.000 долара због симулирања на мечу са Сакраментом. У саопштењу НБА лиге се наводи да је кошаркаш Денвера прекршио правила у финишу меча са Сакраментом.
×
×
 • Create New...