Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  51,359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Lucky last won the day on May 3

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

1,049 Kole

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

52,571 profile views
 1. nova Dacia izgleda odlično dizajnerski - ne pričam o kvalitetu izrade, plastici unutra itd, ali sam dizajn je vrlo moderan i rekao bih bolje izgleda od pola znatno skupljih automobila.
 2. evo da se @dovlagsi sablazni, sveže slikano juče!
 3. samo ako dođeš ovde da ih pokupiš, pa ostaviš neki dinar za putarine, gorivo ili kafu u kafiću! cela priča je vrh, uključujući i Karleušu koja je do juče bila najveći avaks u Srbiji 🙂 A danas:
 4. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  ma jok, zapravo sam na "drugom kraju" tu - kupio sam merač pritiska za "duplu cenu" zato što je iz Švajcarske! :)) Zapravo nije ni bilo drugog, ali ovaj ima 5 god garancije! nadam se da si tražio da ti se potpiše na PS4 kad ga bude vraćao! sad će opet @Sting da me zeza!
 5. A niko da obavesti o izlasku najnovije verzije najpopularnijeg (*) vozila u srbalja? Češki proizvođač predstavio je novu, četvrtu generaciju popularne Fabije, čija će startna cena biti ispod 14.000 evra. Nova Fabia je elegantnija i prostranije od prethodne, i nakrcana savremenim tehnologijama. Automobil je porastao na 4.108 mm, što znači da je duži za 111 mm od odlazeće generacije, dok je međuosovinsko rastojanje povećano za 94 mm i sada iznosi 2.564 mm. Unutrašnjost je takođe značajno unapređena i modernizovana u odnosu na aktuelnu Fabiju, što smo mogli da vidimo i na dizajnerskom crtežu koji je Škoda objavila uoči premijere. Pored digitalne instrument table, kupcima su na raspolaganju i dvozonska automatska "klima", funkcija grejanja volana, vetrobransko staklo sa grejačem, LED ambijentalno svetlo u putničkoj kabini, kao i centralni ventilacioni otvori za putnike koji sede pozadi. Pozadi je na raspolaganju i središnji, preklopni naslon za ruke, što je retkost u ovoj klasi automobila. (*) dobro ajde, u top 3 je!
 6. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  brate, piše na ćirilici, može da zavalja kao "ovo znači -napred u pobedu- na ćirilici", kao oni ispisi na kineskom :))
 7. dobre vesti se samo nižu! ma daj nemoguće da su već poleteli pa objavili su to pre sat vremena, svaka im čast za brzinu organizovanja odlaska na vakcinu 🙂
 8. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  u ram pa za 30 godina prodaš za sto miliona maraka!
 9. ne vidim uopšte poentu u brzoj prodaji ako ne obrćeš ogromne pare na tome, pa ima smisla. Ako su to hiljadu evra ili dve ok, logično mi je samo ako ti je to baš cilj sam po sebi kao "ajde da se zezam pa ako skoči super prodaću i završio sam igru". jel će da objavi da svima u publici poklanja milion dogea? 🙂
 10. haha, bio bi dobar plot twist da se ispostavi da ni naši ne daju vakcine nego samo ubodu pa izvuku kao u brazilu i gde još ono beše 🙂
 11. ovaj je bolji ovo me dosta iznenadilo da budem iskren, ne kapiram te razvode kad neko ima 70+ godina 🙂
 12. you had valid points, da se razumemo, ima u filmu tih rupa u fazonu "e jeeeeeste to sad tako može", ali prosto baš u ovom slučaju kod mene nisu prešli tu "tačku prelivanja" da upadne u kategoriju lošeg. ovo sve nešto hoću da pogledam a ne da mi se, nešto mi ovaj benedikt postao dosadan...
 13. al će da opali crveno dugme misleći da se tu gasi TV ima sve da pršti :))
 14. ma mladen i ja go way back za taj film oko elizabet mos zavodnice u filmu, to je neka potpuno druga tema 🙂 meni lično nije bio grdan, ima taj tempo i održava "atmosferu" bez obzira na sve. definitivno mi je bio ok u tom nekom periodu filmova za pogledati.
 15. Lucky

  Koji auto da kupim

  ja evo već od tog trenutka, koji je bio pre 4-5 god kao otkrovenje, čekam kad će da montiraju zvučnike da se tako čuje i SPOLJA. kad je mogao električni smart 2010 godine da se čuje kao Enterprajz iz star treka, ne znam šta škoda čeka (eto rime!)
×
×
 • Create New...