Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  50,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Lucky last won the day on August 25

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

919 Sjajan član

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

51,864 profile views
 1. ma naravno da nije, imaš da nađeš na sto načina, jedino će biti baš hevi sa isporukama u startu, imam osećaj da ni preorder neće ispoštovati mnogi 😞 standard fora, stoji ti tamo u terms & conditions 🙂
 2. ko zna dal će ovo da snime na kraju ...
 3. evo imaš sad preorder, razgrabilo se svih 12 ps5 koje su nam pustili :)) najbliže ovome što mogu da ti kažem da znam je @AlexG - rekao bih da je sad više u selu nego u gradu sve zajedno sa seoskim obavezama, jedino nema živuljke, i dalje gaji "samo" biljke 🙂
 4. ali ovo je ridli skot? sad će da dođu prometej momenti i onaj posle film, kako beše, Covenant :)) I Igor će da se javi da je vrh!
 5. a mimovi na netu se samo nižu :)) MS-u ostala kešijana od propalog dogovora za Tiktok pa gledaju gde brže bolje da plasiraju da im ne rebnu preveliki porez na dobit na kraju godine! Šalu na stranu, MS skapirao da nema dobre ekskluzive pa malo da proba da se ojača. Pa što misliš da se ne piše dobro, poenta gamepassa je da i mi PCjevci dobijemo nešto dobro sa tog xboxa 🙂 Mislim da će oni paralelno razvijati jer su shvatili da prosto konzola sama po sebi nije dovoljna i sve će manje biti dovoljna i relevantna da bi bila solo kupovina.
 6. vidiš da je bolje ovde nego u nemačku! ma on je baš skrenuo 🙂 ja sam mislio da je showbiz, ali mislim sad ipak da je skrenuo 🙂 a kad smo kod skretanja: nisam nešto slušao lagunu ali kad god naletim makar je neka relativno ok muzika, ode i ovo kod Žeksa!
 7. lik je bivši maneken šta si očekivao 🙂 a ovog prvog nigde nisam ni gledao sem u gentleman a tu nije baš nešto morao da glumata 🙂 cgi je jadan, ali navikao sam manje-više da od tv ostvarenja ne očekujem previše, doduše ona čudovišta nisu toliko grdno napravili.
 8. azijati još od sarsa i šta je već tamo bilo među prvim tim novim virusima cepaju maske regulare i bez da je neka epidemija, tako da im to ništa nije strano, 50% ljudi nosi maske uvek i pre korone. mislim da enforsuju po radnjama maske, makar sam ja video da neće da puste ljude unutra ako nemaju masku, ovde kod mene po kraju u radnjama. e sad kafić je druga priča.
 9. pa dobro, znači "samo" 10% skuplje nego u ostatku evrope. što će reći očekivati kod mađara iste ili malo niže cene nego u EU 🙂 a preorder raditi je blesavo samo po sebi.
 10. kad sam pogledao prvu epizodu bio sam na fazon oh ne, šta je bre ovo. kostimi, onaj dizajn svega, kao da su namerno hteli da bude što ružnije i što više u fazonu zone sumraka pedesetih 🙂 samo u koloru 🙂 ali nekako druga i treća epizoda popravljaju stvari, iako je treća nekakav filer, četvrtka malo popravi stvari. videćemo, ne mogu da dam končanu ocenu ali je svakako pozitivno iskustvo za sad.
 11. na lindza promaših ime 🙂 došlo vreme da kopiraju Renault Twizy
 12. ps4 radi, sve starije ne radi na ps5 objaviše 🙂 no sad ti je onda možda dobra prilika za ps4 pro 🙂 ovako uzimaš na launchu? 🙂
 13. dobar miš, nisam imao pojma da uopšte neko kod nas kupuje zowie opremu :))
 14. Šta hvata screenshotove u određenom vremenskom intervalu iz igara? da ne stiskam ja sam, već na određeni vremenski period? ja sam koristio fraps za to ali izgleda da na windows 10 više ne radi 😞
×
×
 • Create New...