Jump to content

Lucky

Admin
 • Posts

  63,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  190

Lucky last won the day on May 8

Lucky had the most liked content!

Reputation

3,796 Kole

About Lucky

Retained

 • Member Title
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

69,001 profile views
 1. mislim da je tipa 15 minuta taj limit.
 2. ah još jedan horde shooter! 🙂 ali nema veze, deluje zanimljivo 🙂
 3. Lucky

  Avio saobraćaj

  Pa sad ispada u tom Boingu niko ništa nije radio proteklih 30 godina :))
 4. ma pazi, sigurno ima purista što kaže vlajko koji ne prihvataju EV koncept bla bla, ali to je isto bilo i za porše dizel pa se prodavao ili šta god iskače od neke osnovne formule. što znači da ti neki neće kupovati, ali i dalje postoji dovoljan broj njih koji hoće, ofc. nisu ni oni ludi da nisu proverili dobro 🙂
 5. ne znam tačno na šta misliš? 🙂 Evo imaš Fortnite 🙂 Šta god mislili o njemu, to nije uopšte tako "jednostavna" igra, ima tu dosta zanimljive mehanike, plus izgradnja itd itd. Podrška za modove je nešto specifičnija tema, ali to definitivno nije više u fokusu ljudima, već se zamenilo za skinove i to 🙂
 6. ali ovo nema nikakvog smisla :)) deluje kao da su zaboravili da treba da stave menjač negde 🙂 da ne kažem da postoji dobra šansa da se suvozač zbuni i proba na "D" da prebaci na "Disc" 🙂 ok, siguran sam da ima nekih sistema zaštite da neće da prihvati da ubaciš u rikverc kad voziš 130 na autoputu, but still!
 7. Lucky

  Tenis 2022/24

  hahah, da, ali je ista ta jelena se i vraćala iz tih situacija :)) bože kakav je to bio tenis :)) u svakom slučaju, kreće RG pa ćemo da vidimo. Može za ovo sve da se "vadi" da "nisu bitni" turniri, ali ovde ne što je bitan nego i brani titulu.
 8. ajd da probam ovde 🙂 u najboljem maniru matorih ljudi, keva je zaboravila svoj pass za facebook :)) da stvar bude zanimljivija, zaboravila je i pass za email na koji je facebook registrovan, a taj email kao backup email ima neki treći email koji, pogađate, nema pojma koji je pass (šta više ne zna ni koji je mail, jer se vidi samo prvih par slova). Jel neko imao iskustvo sa nekakvim povraćanjem FB naloga preko onih drugih fora tipa "pet prijatelja potvrdi da si ti" ili šta je već FB imao ili nešto drugo? Dve su da kažemo pozitivne stvari: - ima prijavljen broj mobilnog - na telefonu je još uvek ulogovana. Naravno probao sam na fonu da idem na promenu passworda ali traži trenutni, a kad idem na lost pass/reset itd nigde mi ne nudi da pošalje bilo šta na telefon, već samo na mail. Ima i ona neka "potvrda identeta" fora gde upišeš telefon ili email, ja upisao telefon nadajući se da će nešto da pošalje na fon, međutim on opet vrati da hoće da šalje na email. Jedino što još nisam probao je da obrišem email sa telefona, što ima kao opcija, ali ne bih da pokušavam to za sada u slučaju da je izloguje nakon brisanja maila itd, onda tek nema ništa. ofc pada mi napamet da pišem supportu da tražim da preko telefona nekako validiraju da je njen nalog, ali nisam dotle došao jer je taj FB support skoro pa nepostojeći, pa nisam krenuo da ga kopam gde su ga sakrili 🙂
 9. i ja isto, zato i kažem 🙂 mislim, koja ti je upotrebna vrednost bila? da promeniš pesmu na CD-u koji si puštao jednom u nikad preko kompa? a dok si udobno zavaljen u fotelju 🙂
 10. Ne sećam se dal' smo pominjali ovo kad smo pričali o pozicijama i oblicima novih menjača, ali moram reći da mi ovo deluje kao ubedljivo najgore rešenje koje sam do sada video :)) User Experience u minusu :))
 11. pa tu bi trebalo da smo ok, ove što radimo tj. specifično iz ove godine mislim da su kvalitetom daleko ispred bilo čega što može da se kupi ovako bilo gde. print je postojaniji a i pamuk je bolji. ali evo ti potvrdi kad probaš i opereš ih par puta!
 12. ovo je pravi pimp my ride!
 13. Uvek ima taj zent šta donose nove tehnologije i promene u nešto. Ili može da bude super skok napred ili potpuni fejl. ono, daljinski za CD Rom u kompu devedesetih :)) Doduše kod ovog plugin verovatno će i registracija biti niža nego da je regularan, pa i tu upadne neka ušteda, bez obzira što je IT u pitanju i troškovi nisu problem!
 14. što je najcrnje od svega, ja sam bio ubeđen da sam pre jedno godinu dana video vest da je riknuo, ali sad kad vrtim, mislim da je to možda ipak bio grumpy cat.
×
×
 • Create New...