Lucky

Admin
 • Content Count

  49,854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Lucky last won the day on July 4

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

868 Sjajan član

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

50,651 profile views
 1. Odustalo se od podzemne garaže u Kneza Miloša: Rekonstrukcija na proleće 2020. Rekonstrukcija Ulice kneza Miloša neće početi ove jeseni. Obnova gradske žile kucavice je pomerena za proleće 2020. godine sa drastičnom izmenom. Ispod ulice Kneza Miloša neće biti podzemna garaža sa oko 420 mesta kako je to već isprojektovano i za to dobijena građevinska dozvola. Kopanje garaže u dužini od gotovo kilometra izazvalo bi tektonske poremećaje u funkcionisanju saobraćaja u gradu, jer bi Kneza Miloša morala da se potpuno zatvori za automobile i vozila javnog prevoza na najmanje godinu i po dana. tektonske poremećaje u funkcionisanju saobraćaja :))) "Da bismo izbegli zatvaranje saobraćajnice na tako dugi period, odustali smo od podzemne garaže i umesto nje gradićemo javnu garažu u ulici na placu u vlasništvu grada. Tako ćemo rešiti problem sa parkiranjem u Kneza Miloša koja nije zonirana i gde vozila ni sada nisu propisano parkirana. Takvo saobraćajno rešenje biće jefitinije" kaže Marko Stojčić, gradski urbanista. i što sam ja sad glasao za vesića da ne dobijem svoju podzemnu garažu?!! smisla nema!
 2. Izašle neke nove fotke ovog najboljeg auta na planeti: Nadam se da neće da odalame cenu i dalje.
 3. Lucky

  Koji auto da kupim

  dal' neko stvarno na bazi ovoga kaže "a vrh, sad ću da ovde kupim auto" :)) "procenićemo vam auto 1000e manje od realne cene ali daćemo vam 200e bonusa!"
 4. - Odmah sam znala da je poseban. Kada se rodio, toliko je vikao, kao magare neko, da sam odmah znala da je moj. Izgledao je oduvek stariji nego njegovi vršnjaci. Na rođenju je izgledao kao beba od tri meseca. Imao je izrazite crte lica i kosu, znala sam da je poseban. I moj...
 5. video klub relax, vele nigrinove a prekoputa njega laf ako nema relax! dve kuće dalje video klub ivana, ali on se zatvorio! Whistleblower - https://www.imdb.com/title/tt9145478/ Simpatičan :) Malo spor na početku i donekle konfuzan ali kasnije dođe na mesto, ako uspete negde da nađete kul je za pogledati.
 6. Assimilate - https://www.imdb.com/title/tt5238904/ Šteta, bila je tu neka dobra ideja u svemu, ali ipak na kraju prilično loša izvedba.
 7. i to je tačno, ali šta ga znam, uvek mi time travel pravi problem :) šteta, nadao sam se da će ovo biti gledljivo :)
 8. Poslednja sezona u toku, gledam i valjam se od smeha. I nekako mi je ok što se zna da je poslednja, valjda će da je završe kako valja. Trenutno još tri epizode do kraja. Za sada plot nije loš, ali videćemo.
 9. Pogledao sam više filmova Marvela sad u proteklih x dana pa kao neki sabirak svega... Captain Marvel - Ne mogu da kažem da je glup, očekivao sam nešto mnogo gore, možda zbog celog hejta prema Bri na internetu i šta god, ali ono - ima i pokoja fora, ima nekakvu prihvatljivu radnju, može da se pogleda i da ne bude dosadno. Nije vrhunski ali može da prođe, soundtrack je simpatičan. Guardians of the Galaxy 2 - slabiji mi je nego prvi deo ali izvlači se na humor, super zabavno od početka do kraja i iskreno kraj Gardijansa 2 mi je bolji od većine završetaka Marvel filmova a posebno Endgamea što me dovodi do Avengers: Endgame - Majko moja kakav glup film. Prvo sam znao da ću se razočarati jer čim se u priči pojavi putovanje kroz vreme znam odmah da će na taj "najstariji trik" da izvuku sve iz sranja i to uvek dođe kao najgori način rešavanja neke situacije, ali dobro, skapirao sam da će na neki drugi način da probaju da to provuku pa da bude prihvatljivo. Što su kao i probali, ali i dalje nije prihvatljivo. Ali sve drugo od radnje, dešavanja, svega, mi je bukvalno katastrofa. Jedina dva gotivna momenta su mi sa Captainom kad uzme čekić i kad Tanos kaže Skarlet da nema pojma ko je 🙂 To mi je izmamilo osmeh, ovo drugo apsolutna katastrofa u trajanju od tri sata. Da nisam bio u avionu i bez pametnijeg posla sigurno bih FF-ovao kroz veći deo filma.
 10. Door Lock - https://www.imdb.com/title/tt9402676/ Očekivao sam više ... može da se pogleda, ali ima par baš glupih rupa u radnji koje kvare utisak. Mimo toga je prihvatljivo.
 11. ahahahaha Трошкови агенција ће наредних дана бити већи, како тврде, због штампања нових ценовника, мораће да запосле додатне људе који ће радити на промени цена, а то све, кажу, кошта. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/3609057/cenu-aranzmana-diktira-potrazanja-a-najmanje-novi-zakon.html
 12. ahahahahaha Срђан Ђоковић за РТС: Новак је саткан од најтврђих стена, отварамо музеј у центру Београда Такође, ексклузивно је открио да ће у Кнез Михаиловој улици бити отворен музеј Новака Ђоковића. "Отварамо музеј следеће године у центру града, огромно је интересовање домаћих и страних туриста, посебно Кинеза. Он је страховито популаран у Кини", закључио је Срђан.
 13. Lucky

  KOJA JE OVO PESMA?

  zvuči kao peti element! 🙂 ali je njih bilo petorica!
 14. IDEMOOOOO sve jasno, ali zona je toliko uska i mala da su je mogli pridružiti postojećoj zoni i eliminisati ovu glupost :)
 15. keva me bukvalno pre 2h pitala za redmi note 7 ili redmi 7 kakvi su, htedoh da pitam ovde :) nemam ideju ništa o tome, nisam pratio, ali evo sad imam preporuku. šta je ovo doduše 7000 4000 din? :)