Get Adobe Flash player

Lucky

Admin
 • Content count

  49,451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

49,620 profile views
 1. Lucky

  General Movie News Thread #3

  Snimanje filma "Mezimica" Nemanje Ćirpanića, po scenariju Dimitrija Vojnova, dovedeno je u pitanje nakon što je Upravni odbor Filmskog centra Srbije odlučio da se raskine ugovor o finansiranju ovog ostvarenja. Scenarista filma Dimitrije Vojnov tvrdi da se radi o prvoj zabrani snimanja filma još od vremena "crnog talasa", dok Upravni odbor FCS tvrdi da bi film naružio ugled Srbije u svetu. U filmu "Mezimica" trebalo bi da glume Nikola Kojo, Miloš Biković i ruska glumica Aglaja Tarasova, a producent je Svetozar Cvetković, poznati srpski glumac. Vojnov je ranije naveo da ostvarenje "govori o bivšem DB-ovcu koji danas radi kao makro, pa od trgovaca belim robljem kupuje Ruskinju i zaljubljuje se u nju. Jednog dana trgovci je otimaju, jer su napravili dogovor da nekom stranom klijentu prodaju njeno srce. Onda on kreće u akciju spasavanja i polazi na put iskupljenja". - FCS nikada nije podržao projekat u kome "Srbi vade vitalne organe Albancima", niti toga ima u filmu "Teret", a ni u scenariju "Mezimice", što je vrlo lako proveriti. Između ostalog, ugovor sa producentom projekta "Mezimica" je sporazumno raskinut, tako da FCS više nema veze sa ovim projektom. Tužno je što se ovako delikatnim temama, koje s razlogom ostrašćuju mnoge, na ovaj način manipuliše, i što se one koriste za spinovanje i razračunavanje sa institucijom kulture koja je u prethodnom periodu uspela da obnovi srpsku kinematografiju i vrati srpski film na svetku mapu. I najzad, verujemo da iza svega ovoga stoje neki drugi interesi od onih koji se javno proklamuju - rekao je Jevtić za "Novosti".
 2. Lucky

  kratki stripovi

  ovaj je zapravo istinit do ovog dela oko koncentrata.
 3. Lucky

  Otisao hard? Kako dalje?

  nekad se kod hard diskova aktivira "magija" pa imaš priliku da spasiš podatke ili tako nešto, iako je u 99% slučajeva gotov. Imao sam jedan hard koji je krenuo da škljoca tako i nije ga očitavao, probao na par kompova i batalio. Posle jedno 6 meseci ga slučajno nađem i rek'o daj da probam i on - radi. Isto tako drugi hard koji nije hteo da radi na dva računara (a do tad je radio normalno) na trećem šljaka. A i dan danas u ovom storage kompu imam neki hard koji je u jednom trenutku krenuo da "škljoca" i neće da radi, nešto sam se patio sa njim 3-4 dana i nakon toga je proradio... tako da probaj neke druge kompove, rackove itd, čisto za svaki slučaj.
 4. Lucky

  Njuz (nije njuz)

  ja se izvinjavam! :(
 5. Lucky

  Adventure Time

  Gotovo! Nakon 10 sezona i 8 godina emitovanja, jedan od po ličnom mišljenju najboljih animiranih novije generacije je završen. Ko je redovno pratio serijal verovatno je ostao uskraćen, kao i ja, za odgovore na mnoga pitanja koja su se pojavljivala u međuvremenu, a i neki dobro poznati negativci, likovi i dešavanja uopšte nisu bili u finalu. Pomenuti su kasnije kroz svojevrsnu "retrospektivu", ali to više potpada pod "lazy writing" nego što je imalo smisla da to tako urade. No i pored toga, zanimljivo finale serije koje rešava određeni broj pitanja i daje zaokruženu priču celom serijalu. Naravno ko nije do sad gledao nema baš puno razloga da počne, ali ako ste pratili, pa čak i preskakali epizode pa i sezone, ovo finale u dobroj meri obuhvata to što ste pratili. Ne puštajte video ispod ako planirate da gledate celu epizodu. Ako pak hoćete kratak "digest", kliknite:
 6. Lucky

  Westworld - HBO serija

  Post credits scena je izvukla stvar u tom smislu, stvarno je genijalna. Sama sezona kao sezona, šta ga znam ... ne mogu da kažem da nisu zaokružili sve u finalu, povezali te krajeve itd. Malo su me smorile one filer epizode sa samurajima i indijancima, da sam gledao epizode kako su se pojavljivale, poludeo bih, ovako nije problem kad može da se pogleda jedna za drugom. OK mi je i taj koncept Dolores vs Bernard za sezonu 3, makar ovako na papiru. Entonija nemam pojma ko više može da gleda, nadam se da se penzionisao jer sve što je glumio proteklih godina je identično.
 7. Lucky

  Vesti iz sveta automobilizma

  List piše da su u Srbiju već su stigli Alfredo Leđero, šef svih direktora proizvodnje u Evropi, i Silvija Verneti, zadužena za kompaniju u Kragujevcu a dogovor sa srpskim partnerom očekuje se u utorak ili sredu. Kako navode, izvesno je da je uz montažu hibridnog modela "550-L" sa elektromotorom, u planu je i potpuno novi model automobila koji bi sa proizvodnih traka mogao da siđe već u drugoj polovini naredne godine. radna, nezvanična oznaka je "601". Novi "B-suv" u Kragujevcu bi se proizvodio paralelno sa postojećim modelom "500-L", a u određenom trenutku bi ga nasledio novi model, na koji bi se preorjentisala sva proizvodnja. Razlog za verovanje u tu priču je to što segment tog tipa automobila, kojem pripada "500-L", beleži pad prodaje, premda je kragujevački "fijat 500" i dalje najprodavaniji u svom segmentu u Evropi, navodi Politika.
 8. Lucky

  pričajte

  Pravda za nutelu! Kako je za Politiku rečeno u Odboru za unutrašnje tržište i zaštitu potrošača Evropskog parlamenta, ovo podrazumeva promenu Direktive o nepoštenoj poslovnoj praksi, ali i osnivanje posebnog evropskog tela koje bi se bavilo dodatnim regulisanjem i kontrolom tržišta. "Ovo je bila nepravda za građane velikog dela EU. S pravom se osećamo kao građani drugog reda. Ovo je prilika da pokažemo da Evropski parlament predstavlja sve, da nema istoka i zapada i da smo svi jedna Evropa. Možda nismo svi isti, ali smo svi ravnopravni”, izjavila je Biljana Borzan, hrvatska evroparlamentarka i izvestilac za različit kvalitet prehrambenih proizvoda. Istraživanja su pokazala da se naizgled isti proizvodi slabijeg kvaliteta često plasiraju u zemlje istočne Evrope. Reč je o različitim proizvodima, od deterdženata do dečje hrane koji su bili nekvalitetniji i nezdraviji, a prodavali su se po višim cenama od onih koji se prodaju na zapadu. Borzan je inače dokazala da se u Hrvatskoj prodavala dečja hrana HIPP lošijeg kvaliteta od one na zapadnom tržištu, posle čega je ovaj poznati proizvođač povukao te proizvode i izjednačio kvalitet dečije hrane.
 9. Lucky

  pričajte

  pojeftinila je paprika, sad se pravi ajvar, neću na odmor do kraja godine, za pekaru ne znam, ne jedem pekarske proizvode već neko vreme. kako je kod tebe, ima li nekih novosti u tvom kraju? nema ništa lepše nego kad pomeriš sat na letnje računanje, ne zbog samog pomeranje nego zbog činjenice da znaš da tad dolazi lepo vreme!
 10. jedino gore od ovoga su tviter komentari koji je podržavaju ...
 11. Lucky

  Westworld - HBO serija

  iju ovo sam propustio! sram te bilo kole, sram te bilo ... moguće da sam je zaboravio iz nekih drugih rola. pre neki dan sam se setio da je bila u još nekom filmu... krenuh tek sad da gledam drugu sezonu, ne mogu da kažem da nije zabavna, ali sam tek stigao do pete epizode, pa očekujem neki ili ludi obrt ili razočarenje. https://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?season=3
 12. Lucky

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  to je taj koncept filmova koji je onako, malo mi više vuče na "vi ste glupi ako vam se ne dopada naš film, jer je baš vrh". Daleko od toga da je loš, samo prosto, možda sam očekivao nešto više. neverovatno je koliko ovaj lik liči na tom hardija, pola filma sam mislio da je on :)) A gledao sam ga u onom "The Invitation" isto super film, ali tamo ima dužu kosu pa nije toliko sličan.
 13. Lucky

  Njuz (nije njuz)

  sprdaš se sa jadnim ljudima! mada nije njima najteže, najgore je onima što su ušli u bescarinsku pa moraju da čame!