Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  58,331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  147

Lucky last won the day on January 25

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

2,735 Kole

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

54,969 profile views
 1. e ovo me baš prijatno iznenadilo videh i ja dosta po netu pozitivnih komentara. nisam siguran da će me nagnati da odigram ponovo DS, mada ko će ga znati!
 2. Lucky

  Koji auto da kupim

  daj neke polovni automobili linkove!
 3. Lucky

  Tenis 2022/23

  ah ne znam to sam propustio. onda razumem pitanje!
 4. Lucky

  Tenis 2022/23

  što se ne bi rukovali, treba biti džentlmen u svakoj situaciji! bogami, ja sam više gledao što se cima onoliko na servis od ovog da juri loptice samo fali da se povredi na tako neku ludost. srećom nije. sad samo da se grk nešto ne istripuje kao što je umeo do sad.
 5. i to je tačno 🙂 ali nekad i ti ziceri ne budu baš pred očima isprva, posebno kad su političari i tako te strukture u pitanju. pa tek posle imaš onaj momenat "e čoveče kako se neko ovoga dobro setio" 🙂
 6. Lucky

  Tenis 2022/23

  Bogami uze Nolo, ali mislio sam da će nešto lakše kako je krenulo.
 7. da, da, i meni je palo napamet da je neko zapravo uključio mozak pa ovo smislio 🙂
 8. Lucky

  Tenis 2022/23

  realna priča. ta cela porodica je totalno kao da su usvojili ovog đokovića 🙂 srećom po njega 🙂
 9. Lucky

  Tenis 2022/23

  Отац Новака Ђоковића, Срђан, неће гледати полуфинални меч са стадиона из ложе већ преко телевизије, наводи се у изјави коју је проследио после појављивања снимка на којем се поздравља са навијачима који су осим српке носили и заставе са ликом Владимира Путина. У писаној изјави Новаков отац наводи да је у Аустралији смо како би подржао сина а не да би био тема новинских наслова или на било који други начин узнемирава.
 10. uvek možeš da parkiraš u Rajićevoj 🙂 skupo doduše, ali ako nema alternative, bliže je kališu i tom delu nego obilić. kako misliš? i šta znači "štaviše" u ovom slučaju? dok kod mene nije bila zona (dal' gde je firma dal' gde živim) imao si gomile onih kola što neko drži a nisu ni u voznom stanju otprilike, koja samo zauzimaju mesto i ničemu ne služe. ok, to se rešava danas i komunalcima i kako već, ali pre X godina nije baš bio slučaj. ali osetno se promenila situacija sa nalaženjem mesta. Na primer u Ohridskoj dok smo bili, nisi mogao da nađeš mesto osim možda nekad prepodne kad ljudi odu na posao. Posle 4 npr nikako. Uveli su zonu i bilo je bolje. Možda nije danas, jer se povećao broj automobila i definitivno to nije ultimativno rešenje, ali je u određenom scenariju pomoglo. Ali me zanima kako misliš da je odmoglo? Ostavljam po strani trošak od 500 kinti mesečno za zonu.
 11. Ko je propustio ovaj dragulj u vreme Nintendo 64 ne mora da ga juri po kupujemprodajem i limundu, izašao na Switchu i Xboxu 🙂 Ako sam dobro ispratio na switchu ima i online multiplayer na xboxu iz nekog razloga ima samo lokalni coop.
 12. Lucky

  Risen

  uvek se postavlja pitanje i da li ćeš zaista 🙂
 13. Lucky

  Tenis 2022/23

  igra dobro ali ne bih da budemo kao i u fazonu svih medija i stručnjaka "uzima nolo lagano". hajde da sačekamo 🙂 cicipas inače prvi finalista: kapirao sam da će da pobedi ali realno je i rus mogao da iznenadi.
 14. Lucky

  JOKARA ZANAVIJEK!

  Ali ameri i njihova produkcija. imaju iza ceo košarkaški teren i "gledalište" kao deo bine, plus ovo sa donošenjem kofera itd. a i ovaj carmax ukrao carnexu logo, treba neko da im kaže!
×
×
 • Create New...