Get Adobe Flash player

Lucky

Admin
 • Content count

  49,402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

49,378 profile views
 1. Njuz (nije njuz)

  a ono kad si čekao šest meseci na novu kreditnu karticu jer je sva plastika otišla na zdravstvene knjižice? :) a ujedno i kada si čekao šest meseci na te zdravstvene knjižice iz istih razloga? :)
 2. fala bogu... Ministarstvo trgovine donelo rešenje kojim se nalaže promena uslova poslovanja, pa korisnici više neće morati da plaćaju pretplate do isteka ugovorne obaveze Oerateri mobilne i fiksne telefonije ubuduće neće moći da naplaćuju penale za prevremeni raskid ugovora sa korisnicima i moraće da menjaju opšte uslove poslovanja. To će važiti i za kablovske i internet provajdere u Srbiji. Prema nedavno donetom rešenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dosadašnja praksa na koju su se često žalili građani, bila je prema Zakonu o zaštiti potrošača nepravična. Korisnici, koji su raskidali ugovore sa operaterima, iz bilo kog razloga, do sada su morali da plate preostale rate iako im usluge nisu isporučene. Tako se dešavalo da je neko, ko je posle dva meseca od potpisivanja dvogodišnjeg ugovora, odlučio da promeni operatera, bio u obavezi da plati čak 22 preostale mesečne pretplate. Osim što su na ovaj način korisnici praktično kažnjavani, operateri su pokušavali tako da ih vežu za sebe.
 3. Flashback 25th anniversary

  Šteta što je samo za Switch :( To celebrate the 25th anniversary of the Super Nintendo version of game, Microïds is releasing a Collector's Edition which includes: Physical Edition of the game A retro cartridge-style metal case An exclusive numbered metal card A 24-page retro-inspired instruction booklet Digital remastered soundtrack
 4. Vesti iz sveta automobilizma

  meni više smeta ovaj "mesing" na menjaču, ako je to uopšte tako a nije neko presijavanje.
 5. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  meni je neverovatno da se niko od svih mozgova sveta nije dosetio pre gluvoneme klinke da... Unsane - https://www.imdb.com/title/tt7153766/ Ko pređe preko Sodebergovog traljavog početka od jedno 20-25 minuta i nema problem sa tim što je film sniman ajfonom (pa izgleda jeftino) očekuje ga interesantan napeti polu-horor film. The Endless - https://www.imdb.com/title/tt3986820/ Ovo mu dođe kao neki nezvanični nastavak Resolutiona, pa kome se dopao taj film dopašće se i ovaj ... nije potrebno gledati Resolution da bi se pratio Endless, svakako je zanimljiv sam po sebi.
 6. Gorivo na NIS-u

  realna priča! kao da će to nešto promeniti na jednu ili drugu stranu, NIS je beli medved kod nas očigledno :)
 7. Gorivo na NIS-u

  ja juče video smarta sa parking senzorima :(
 8. Vesti iz sveta automobilizma

  dal oni misle da će neko stvarno da sedi na ovim stolicama? :))
 9. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Game Night - https://www.imdb.com/title/tt2704998/ 7,2 / 10 za ovo đubre je neviđeno rigovanje glasanja :)) I Rejčel Mekadams i Džesi Plemons su me razočarali kao ljudi i kao komunisti za uzimanje uloga u ovome. Ajde od bejtmena ne mogu da očekujem više ništa.
 10. Gorivo na NIS-u

  bio je onaj neki lik što je uvek na SAT takmičenjima u maloj potrošnji pobeđivao i to sa po litar dva u odnosu na ostale - izgleda da je dobio naslednika!
 11. Šta je sa cenama novih automobila?!

  ja stičem kontra utisak ... tj. možda je kao povoljnija početna cena, ali u njoj jedva da imaš volan. čim kreneš na više nivoe koji podrazumevaju neke "luksuze" kao sklopive retrovizore i parking senzore, već si prešao u neku kategoriju 5-6k više od te osnovne. ne pričam o škodi da me neko ne shvati pogrešno, već uopšteno.
 12. Carbage

  bentli u najružnijoj kombinaciji boja ikada.