Lucky

Admin
 • Content Count

  50,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Lucky last won the day on January 15

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

877 Sjajan član

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

51,184 profile views
 1. Ti filmovi koji su "dokazano" dobri njih ostavljam za specijalne trenutke, jednostavno nisu zanimljivi! 😛 zna me čovek! Evo na primer Terminator - Dark Fate - https://www.imdb.com/title/tt6450804/ Realno najbolji film ikada! 🙂 Šalim se, nije, ali ima hamer koji vozi po dnu reke i rade mu farovi i sve. Hajlajt filma su Švarcijeve (nije spojler, ima ga i u trejlerima) replike kad ga prvi put sretnu u njegovoj gajbi. Sve što izgovori je čisto zlato. I baka Linda koja se vrh drži za svoje godine. OK, trenirala je sto posto i vodila računa šta jede, ali opet. Ovo ostalo naravno ništa spec, ne znam gde su našli radnju za 2:10h.
 2. za ovo sad poslednji put je bio neki "talas sa karpata" or whatever, realno ponestaje im izgovora.
 3. tru! kao ni ime ulice!
 4. neČe uopšte da uđe u sejf mod, puca i on u svakoj opciji - navodno pukne na classpnp.sys ali kapiram da mu on nije problem nego naredni, jer sam probao da renameujem taj i da ga zamenim neće onda pukne na prethodnom. probao sam repair naravno ništa ne pronalazi, a neće ni upgrade kad ubacim win7 boot, traži da uradim upgrade kroz sam windows. baš čudno, nije mi se tako nešto do sad desilo.
 5. Vivarium - https://www.imdb.com/title/tt8368406/ Propustio sam ga na FESTu pa taman sad da pogledam i ispostavilo se "bolje" pošto je tematski sada vrlo blizak situaciji u kojoj smo :)) Tada uopšte ne bi imao tu dimenziju. Pored toga, izuzetno "neprijatan" film od početka do kraja. Ne kažem da je dobar već stvara taj jedan osećaj potpune nelagode. Malo i zbog ovog Ajzenberga koji mi je oduvek bio antipatičan ali svakako i zbog postavke, boja, radnje ... Naravno priča nema smisla mimo samog SF momenta krajnje "neprimenjiva" - pomalo podseća na epizodu Black Mirrora ili nešto od Lovecrafta sa alija :)) Underwater - https://www.imdb.com/title/tt5774060/ Realno krš film ... pozitivne strane - solidno prenesena atmosfera iz poneke video igre, tj. sam koncept. Malo podseća i na Dead Space u nekim trenucima. Nisu loši glumci, onaj ludi TJ Miller ima zanimljivu ulogu šteta što nije dublje razrađena, na momente baš dobra režija i onda se pojavljuje... Pored toga bledo ali su makar ovoj Kirsten našli ok ulogu da glumi praktično muškarca :))
 6. keva je bukvalno preuzela ulogu od keve supermena u Smolvilu - ta "brižna majka ali glupa i ne kapira ništa dok joj se ne nacrta".
 7. Manje više nema poente više kačiti ove bandlove kad se pojave, ali ovaj novi Humble Bundle za Covid je odličan, posebno ako nemate neke ili više ovih igara plus ide i gomila stripova i knjiga i nešto softvera: https://www.humblebundle.com/conquer-covid19-bundle
 8. prve dve sezone su ti "medeni mesec" treća je već bračno stanje :))) javi kako ide tad 🙂 Locke & Key - https://www.imdb.com/title/tt3007572/ Kao neki Smallville nove generacije... ne preporučujem osim ako baš nemate dovoljno vremena za epizode od po 1h, 10 u sezoni, i sa klifhengerom koji ukazuje da mogu ovako da "voze" do kad god požele. Naravno nisam odgledao sve, dosta sam FF-ovao jer je presporo.
 9. Stiglo ovo od Limunda, možda nije loše ako neko planira nešto da šalje ovih dana: Post Express privremeno obustavlja rad, Pošta radi u skraćenom roku i prihvata pakete, sve ostale kurirske službe rade; City Express: imaju sva odobrenja za rad i tokom vanrednog stanja, prate sve mere da svi budu zaštićeni. Kuriri koriste maske i rukavice AKS: isporučuju po celoj Srbiji, šalju i van Srbije (izuzev medicinske opreme), dolaze na kućnu adresu za preuzimanje i predaju paketa, nude beskontaktnu predaju (ostavljanje paketa npr. ispred vrata), koriste rukavice i maske; BEX: šalju svuda u Srbiji, dolaze na kućnu adresu za preuzimanje i dostavu paketa, na zahtev klijenta moguća je beskontaktna dostava (ostavljanje paketa npr. ispred vrata), koriste rukavice i maske; DExpress: kuriri pre polaska na teren zadužuju masku, rukavice i bocu sa dezinfekcionim sredstvom za ruke. Sve klijente su obavestili da će kuriri nastojati da isporuku izvrše na otvorenom i to bez kontakta radi obostrane zaštite. U ovom trenutku pokrivaju teritoriju cele Srbije sistemom danas za sutra. Što se zemalja tiče, samo Kinu ne pokrivaju a zbog problema sa carinama, prioritet za carinjenje imaju medicinska sredstva i iz tog razloga sam uvoz može trajati predugo. Od 1. 4. planiraju novu uslugu: potpuno beskontaktna isporuka kroz paketomate koji će biti postavljeni na NIS GAZPROM benzinskim stanicama.
 10. da budem iskren, naterao si me taman i da zamenim komp jer imam ovaj drugi koji nikako da pokrenem jer me mrzi da prebacujem sve programe i profile. taman kad to uradim ondaK ću da fino reinstaliram ceo ovaj stari. ali to je ujedno i ovaj što sam upravo napisao da sam "ubio" kad sam povezao eksterni hard i sad ne može da se butuje ide odmah u bsod pri win loadu, moraću da ga nekako repairujem.
 11. Stvari nisu tako crno - bele! U krajnjoj liniji ništa te ne sprečava da staneš u odbranu Deija ako misliš da neko nije u pravu u ophođenju prema njemu a on govori istinu. I obrnuto. To što "veliki broj članova deli mišljenje" ne znači ništa specijalno, to je ta standardna situacija "mnogo njih se slaže" a kad treba da se jave, ne jave se. Vićin odnos prema mnogima u suštini više šteti njemu nego tim nekima, nevezano za ovaj forum, ali to je već za neke potpuno druge priče. Mnogo smo puta raspredali o tome i ja kada "uhvatim" dosta toga obrišem, što ne znači da nekada nećemo da promenimo stvari. Ali kao što sam već rekao i kao što je inače, ako već ti lično smatraš da je de1 ok a hejtuje ga viktor bez razloga (pa se na to nakači i rebel npr sa ovim citatom ispod) ti onda budi na de1 strani sa još gomilom tih drugih koji su na njegovoj strani. Vrlo efikasno se tada rešava takav problem jer onaj drugi lagano posustane. Hteo sam da kopiram nešto sa kompa, povezao eksterni HDD na USB, on se zavrteo i izbacio mi bsod windows i neće da se butuje :(( izbacuje samo kursor crni, resetovao bios, krene u boot windowsa odmah izbaci bsod i resetuje se u recovery, recovery ofc ne otkrije ništa 😞 tako da petak appear offline popravka kompa.
 12. naravno da jeste, pa nećemo da spojlujemo!
 13. što ne bi mogao, ne treba se stideti gledanja serija! ja baš nešto gledam - i nije mi baš - malo se zbabila nekako 😞
 14. i biće i nadalje ofc ... pa vozila nikad nisu ni bila dominanti zagađivači, to makar pričaju odavno.