Get Adobe Flash player

Lucky

Admin
 • Content count

  49,396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

49,143 profile views
 1. Gorivo na NIS-u

  realna priča! kao da će to nešto promeniti na jednu ili drugu stranu, NIS je beli medved kod nas očigledno :)
 2. Gorivo na NIS-u

  ja juče video smarta sa parking senzorima :(
 3. Vesti iz sveta automobilizma

  dal oni misle da će neko stvarno da sedi na ovim stolicama? :))
 4. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Game Night - https://www.imdb.com/title/tt2704998/ 7,2 / 10 za ovo đubre je neviđeno rigovanje glasanja :)) I Rejčel Mekadams i Džesi Plemons su me razočarali kao ljudi i kao komunisti za uzimanje uloga u ovome. Ajde od bejtmena ne mogu da očekujem više ništa.
 5. Gorivo na NIS-u

  bio je onaj neki lik što je uvek na SAT takmičenjima u maloj potrošnji pobeđivao i to sa po litar dva u odnosu na ostale - izgleda da je dobio naslednika!
 6. Šta je sa cenama novih automobila?!

  ja stičem kontra utisak ... tj. možda je kao povoljnija početna cena, ali u njoj jedva da imaš volan. čim kreneš na više nivoe koji podrazumevaju neke "luksuze" kao sklopive retrovizore i parking senzore, već si prešao u neku kategoriju 5-6k više od te osnovne. ne pričam o škodi da me neko ne shvati pogrešno, već uopšteno.
 7. Carbage

  bentli u najružnijoj kombinaciji boja ikada.
 8. Njuz (nije njuz)

  Mediji: Žena kolegama sipala otrov u kafu zbog ogovaranja Beograd -- Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima S. N. (41) uhapšena je zbog sumnje da je kolegama sipala otrov u kafu, pišu beogradski mediji. “Novosti” navode da uhapšena žena nije imala konkretnu metu, već sve kolege, a da je motiv bila osveta "jer je bila predmet ogovaranja u firmi". Neimenovani izvor beogradskog lista iz policije kaže da je reč o insekticidu koji i u manjim količinama može da bude smrtonosan, ali da doza koju je ona sipala kolegama u kafu nije bila smrtonosna. Osim toga, oni ističu da je tu kafu “delimično popilo troje ljudi” – dva gosta i jedan zaposleni koji su odmah zbrinuti, a potom i lečeni nekoliko dana na VMA, nakon čega su pušteni kući.
 9. Koju monitor da kupim?

  pa 'de fullhd na 27 inča :((
 10. kad ih ostali zaobilaze, sad će i apple da ih izbaci a pride su se potpuno pogubili sa procesorima.
 11. novi Touareg!

  zahvalan sam tesli što su ako ništa drugo pokazali ovima drugima da možeš da staviš lepe velike displeje u kola pa su ovi sad krenuli to da furaju.
 12. Carbage

  Bukvalno nešto najružnije što sam skoro video a da spada u fensi kola koja koštaju milion...
 13. Vesti iz sveta automobilizma

  vidiš da piše da je tek krenulo merenje čoveče :) tj. naplata kazni za to merenje. do sad su samo merili iz zezanja. mislim da pandur čeka samo strance, domaći dobijaju svakako kovertu ...