Jump to content

Lucky

Admin
 • Content Count

  51,890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Lucky last won the day on August 1

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

1,165 Kole

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

52,924 profile views
 1. hahaha, to će biti teško u današnje vreme. bio negde onaj meme kao dobro je što je lotr snimljen kad je snimljen jer ko zna kako bi izgledao danas 🙂
 2. ima i tu nečega, no dobro, ajde, odbrana šarliz je jaka! :))
 3. čuo sam za ovo na vračaru i nikako da vidim gde je a sve kao hoću. sad gledam, katanićeva, to je tamo na stanici trole jelde?
 4. čudi me da nije promenio prezime!
 5. to što se stesala posle za red carpet nema veze sa mnom! otkud ja znam šta su radili na premijeri filma, pričam o onome iz filma pa pogledaj screenshot, ima veću glavu nego al paćino :))
 6. hahah 🙂 šta kao nije bila? :))
 7. Pa imaš ovde search - https://www.parking-servis.co.rs/lat/edpk mislim da radi instant, tako da upišeš registraciju i vidiš da li imaš aktivne dnevne karte. otuda i cela priča da mislim da to sad radi oko sokolovo.
 8. hahah, realno ima i toga 🙂 ili pokupi neko to đubre pa odnese dalje da prebira pa onda opet sve pomeša. uvek me interesuje i da li oni kontenjeri za garderobu itd zapravo rade, dal' tu neko ostavlja stare stvari, dal' tu ljudi ubacuju i standardno đubre iz neznanja ili jer ih nije briga...
 9. a brate, nije toliko kao što bih očekivao da jeste, prosto, ima neki talenat da nešto glumi ... sad, dal' je to dovoljno da bude u nekoj glavnoj ulozi ili se to prosto izvlači na temu toga što je poznata pevačica pa odmah daje na popularnosti filmu, možemo da diskutujemo!
 10. E, jel se to nešto promenilo u naplati parkiranja od strane parking servisa? Jako dugo ne viđam više one što naplaćuju parking zaposlene, svakako ovde u kraju a mogao bih reći i širom grada. Ovde sam ih em "poznavao" em viđao stalno (prozor gleda na ulicu gde stalno prolaze) imali su i one svoje štekove gde bleje itd, ne viđam ih uopšte. Jel to preneto sad na oko sokolovo? I ako jeste, kojim putem ide, mislim, nema teorije da jedno vozilo napravi tako dobru putanju kao ovaj peške što roka plus da prođu u baš svaku ulicu itd.
 11. predmet nije bio sigurno, MOOOOŽDA nešto pri biologiji da je jedan deo bio o tome, ali ovi lekari iz DZ sigurno su dolazili, evo i vudsi ima iste memorije samo su njih vodili u DZ :)) imali su i one jednako komunističke rolne "postera" što gore i dole imaju lajsnu drvenu pa na onom žutom kartonu ištampano.
 12. može biti dobra zabava slažem se, mada ja stvarno nisam fan ove ledi gage kao glumice, iako ne mogu da kažem da je loša.
 13. pa šta si očekivao, to je jedan te isti glupi film od FF3 pa nadalje, a ovo je deveti deo :)) videh neki komentar tipa "ovo je rock koji glumi svoju standardnu ulogu u svakom filmu, osim što ovde ima kapu" 🙂 Slučajno sinoć naleteh na Đavolji advokat 🙂https://www.imdb.com/title/tt0118971/?ref_=nv_sr_srsg_0 Ono, Kijanu Rivs isti kao i sad, ova Šarliz sad izgleda 20 puta bolje nego tad, em buckili em na početku sa onom frizurom kao iz spota May Day devedesettreća.
 14. totalni bedak , možda da proba sad u nekim tinejdž kategorijama kao onaj drugi lik što se takmiči u nekom srednjoškolskom ili koledž ženskom basketu a ima 40 godina npr :)) sad zvučim kao tipični srbenda ali sam nešto očekivao više od ovih pucača, oni nas nekako generalno najviše iznenade i obraduju na olimpijadama i takmičenjima 🙂 mada, možda ima još disciplina u pucanju, nisam pratio.
×
×
 • Create New...