Get Adobe Flash player

Lucky

Admin
 • Content count

  49,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

48,573 profile views
 1. Nova era - bez dizelaša!

 2. Serije koje pratite

  Krenuo sam da gledam novu sezonu Will & Grace i šta ga znam. Bukvalno su se i oni nakačili na voz lgbt triggered trump priče... ne mogu da kažem da ih "krivim", totalno se vidi ta razlika u periodu od pre 10 godina kada je bila poslednja sezona i perioda sada koliko se situacija promenila, ali je ipak preterano... prvih pet epizoda je bilo pljuvanje trampa (što ni ne čudi jer su kao deo kampanje za hilari i napravili onaj kratki klip) ... kad se to ostavi po strani, humor je i dalje ok, kome se dopadalo šta grejs priča, radi i kako izgleda tada, dopašće se i sada, osim što su svi matoriji za po deceniju...
 3. Koju konfiguraciju uzeti?

  pa čim je iz subotice neki "mađar" je u pitanju - kapiram da takvih ima na "lopate".
 4. to je zapravo šolja :)) uzeh je pre x godina bila mi simpatična, ali sam tek posle čitajući sastav skapirao da je od nekog "nežnog" materijala pa ne sme ni da se pere u mašini, ako ti slučajno ispadne 100% se lomi itd. tako da sad stoji na polici.
 5. pričajte

  ajde probaj da li zapravo radi - jer to ima i chrome, ali on otvori u novom tabu taj tumbnail te slike a ne samu sliku (tako je bilo i pre).
 6. pričajte

  vrh, samo ako gugl ne ubije ekstenziju :)) a ne radi to desni klik, kao ovo što kaže mladenko, otvori malu sliku.
 7. pričajte

  ja koristim chrome ... u suštini sad kad ideš na pretragu slika, pa klikneš na sliku nemaš više "view image" koji ti odmah otvori tu fotku u novom prozoru direktno, već imaš samo "visit" tako da te vodi na stranicu gde je ta slika.
 8. pričajte

  bukvalno najgora stvar koju je uradio gugl u proteklom periodu je ovo što su ukinuli "view image" iz image pretrage, neveruem.
 9. sa tom frizurom, uvek!
 10. verovatno je posledica nekih starih hakova-upada pa je neki blacklist u pitanju, pa sad ostaje nada da se neće ponoviti.
 11. pričajte

  pre neki dan sam čisto po redakciji i našao futrolu iz MxM NCsoft za pasoš :)) ako hoćeš tako nešto javi da iskopam opet :) a inače ti predlažem da odeš kod ovih što rade reklamne materijale sa štampom za firme, skoro sve imaju i futrole za pasoš u ponudi, samo traži jedan da ti daju bez štampe i prodaju po nekoj ceni. sigurno ima i neko "maloprodajno" rešenje ali ovo mi je prvo palo napamet.
 12. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  a da vidiš moj šok kad sam prvi put gledao info na netu i očiglednom greškom je stajalo da traje 2 sata i 10 minuta ... umalo da ga ne pogledam! naravno, bilo je jasno da film ovog "kapaciteta" ne može trajati preko 90 min u vr' glave.
 13. pričajte

  Ne znam gde je putar, ali kada vidim ovaj haos po gradu za ovako mali sneg, drago mi je što nije ništa padalo celu zimu... ne znaš na koju stranu grada da kreneš jer svugde sve stoji.
 14. Westworld - HBO serija

  jel to po onoj staroj da je piraterija samo u srbiji? :)) videh i neki naslov skoro tipa "srbija raj za pirateriju" ...
 15. Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Mom and Dad - http://www.imdb.com/title/tt5462326/ Drugi najbolji najgori film ikada koji sam odgledao u proteklih nedelju dana. Misteriozni signal putem TV-a i radija utiče na roditelje da žele da ubiju svoju rođenu decu. Za sve ostale ljude su "normalni" kao i uvek a i kad izvrše ubistvo nastavljaju sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam u jednom trenutku, ne znam iz kojih razloga, očekivao neki twist da će krenuti da se otkriva ko zapravo nije roditelj nekome jer nema nagon za ubijanjem ali to je već podloga za neku "dramu" - ovde toga nema. Ja sam ubeđen da su Nikolasa Kejdža uzeli samo zbog memea o njemu na internetu, jer on toliko loše glumi da se zapravo super uklopio u ovaj film. Pa eto, ako vas interesuju Selma i Nikolas kako ubodnim testerama i noževima jure svoju decu po kući, look no more!