Jump to content

Debeli

The X
 • Content Count

  14,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Debeli last won the day on August 31

Debeli had the most liked content!

Community Reputation

2,500 Kole

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

14,080 profile views
 1. ja bih otišao na selo da budem seoski knez, da imam svoje podanike, da ih pozdravljam levo i desno dok jašem dorata. bio bih sjajan seoski knez.
 2. 1. nije ni čudo što ti se ide kad živiš u Nišu. 2. postali ste Beograd, ali u snovima. razumem te, ali sa toliko para ne mora Vučić da ti izlazi iz svakog uređaja. kupi kuću u okolišu, uredi sebi život, okruži se onim što ti prija, iskuliraj. bar si finansijski nezavistan, a Srbija je onda jedna od boljih mesta za život. istina je da meni nije jasno zašto je Niš toliko nepravedno zapostavljen, deluje skoro kao namerno da se drugi najveći grad u Srbiji i strateški megagrad tako drži u očajnom stanju.
 3. sve zna ovaj Igor, kao veliki...
 4. aktivni su svi, kao što bi Arhitekta iz "Matriksa" rekao, na prihvatljivom nivou postojanja. ovo je postistorijski RUR. kao "Restoran Na Kraju Vaseljene". recurrent sorrow. gde si Drugarice Majko Svih Zergova. kako ti se kaleme titule, postaćeš Cezar...
 5. svatio sam i da južno od Save i Dunava postoje Maksi i pošta, u redu je...
 6. OMG crkva zarađuje OMG kako se usuđuju. :)))))))))) i još ih boli uvo što Zverkica ima problem s tim i još više ih boli uvo sa čim Zverkica ne bi imao problem.
 7. aaaaaaaaaaaaaaaa woke WW84 comic cover što bi rekao jedan bloger, ovde izgleda da se jedino bori protiv još jedne kugle sladoleda. Amerika piša sama po sebi, kraj je gotovo iza ugla.
 8. za razliku od Lea, ovaj Patison nema prethodno remek-delo od uloge u "Šta jede Gilberta Grejpa"...
 9. pa jebiga Dule, Deda Bole je jednom rekao, i zgranuo me, da neće biti bolje dok ne umre poslednji rođen pod Titom. rekoh mu da to znači da moramo i on i ja da umremo, on je slegnuo ramenima i pogledao me kao što bi učitelj pogledao dete zgranuto istinom da su 2 i 2 jednako 4. ja bih voleo za života da vidim Zoru, ali nekako se mirim sa tim da život provedem u jugokomunističkom mraku. možda budemo doživeli prve zrake Sunca, ali ni Gospod Mojsiju nije dozvolio ulazak u Hanan za života.
 10. čuj, postaje... Dule, Srpska Majka je donekle estradna titula, još uvek. moraće vreme da prođe pre nego što budemo mogli da budemo toliko konzervativni. inače mi se sviđa kako razmišljaš, na liniji si, avangarda, sve je to lepo. ipak, ne sviće pre zore.
 11. ahaha... Debeli dodges troll. ahahaha... za razliku od vas, mi nismo opterećeni, ja mogu da kažem da je Dule legenda, da je Mirka Srpska Majka, jer mi smo elita, nobl, a plemstvo obavezuje, štono bi Franci rekli. :)
×
×
 • Create New...