Get Adobe Flash player

Debeli

The X
 • Content count

  13,992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

13,236 profile views
 1. Njuz (nije njuz)

  kuršum je turska reč, a grad je ugrožen "transferzalom"... ostavimo SPC da radi na miru...
 2. imajte konkurenciju, imajte bolju uslugu za manje pare... ekonomske teorije ne polaze od pokvarenosti društva, zasnovanog na kvarljivim ljudima, koji se neće igrati ekonomskim zakonima nego će jednostavno varati sve redom, od države do kupca. na tome se formira svojevrsni vrednosni oligopol, gde se derogiraju "prava potrošača" (roflmrnjao). my 2c
 3. pričajte

  transferujem ovamo: stanem usred kolone vozila koja su parkirana uz desni ivičnjak sa "sva 4" da istrčim do banke (pored banke je i Maxi, ofc, te druge banke i sijaset ostalih uslužnjaka, a poređano jedno 20 kola). posle brzog rešavanja posla u banci (go go Intesa), ne više od 5 min izlazim napolje, počinje kiša, i vidim pandura i pauka kako odastraga krcaju kolonu. ja sam 3-4 auta napred i počinjem da trčim ka kolima (kao kiša je, svi trče), a i pandur kreće da trči ka meni sa "stanite gospodine vaša vozačka i saobraćajna". sve moje kratkotrajno ubeđivanje beše bezuspešno, te se složismo da će mi pisati kaznu, i dok sam vadio l.k. on je histeriasao: "OVO IMA SAMO U SRBIJI DA SE OVAKO PARKIRAJU KOLA NA GLAVNOJ SAOBRAĆAJNICI!!!!!!! zamislite samo, meni uključena rotacija i gospođa se parkira ispred mene ZAMISLITE SAMO U SRBIJI!!!!!!!!!!!!!!!!" csb
 4. WC Russia 2018

  a ovo ću da pustim u pozadini da udarim ritam: možda će se i desiti, ako ne u ovoj, a onda u nekoj drugoj realnosti. meni je dovoljna sama ideja tog događaja. :)
 5. zaista, zaista vam kažem, Federer jeste bog tenisa.
 6. WC Russia 2018

  ja nisam gledao ni jednu utakmicu, osim SRB - BRA, ali ću gledati ENG- HR samo da vidim tuču i na terenu i na tribinama, po mogućnosti da uleti kozačka konjica i sve ih izgazi pred kraj meča. navijam za Kozake, ofc.
 7. јави кад се поравнају мистичне сфере, да можемо од тад и да навијамо за њега а да га не урекнемо.
 8. WC Russia 2018

  што би рекао Милојко Пантић (парафразирам): "Навијање за Хрватску против Русије је питање грађанског васпитања". увек сам се слагао кад ми тврде да су Звездаши највеће Србенде. разговора једноставно не може да буде око тога.
 9. Drale osvaja Kosmos!

 10. Drale osvaja Kosmos!

  i Oldrin je tako "prsao"... iako i sam mislim da su prsli, nekako je neobično da obojica pod stare dane daju slično čudne i čudno slične odgovore na neka pitanja. pogotovo što ja ne verujem u vanzemaljce. ako i ima neidentifikovanih letelica, to su ljudi, po mogućnosti iz drugog vremena ili druge realnosti, ali ljudi.
 11. Drale osvaja Kosmos!

  bump moguć odgovor zašto se više nikad nije išlo na Mesec, pošto je uspelo da se ode na Mesec, ako je uspelo da se ode na Mesec, tojest.
 12. Ultimativni NCR topik

  OMG šta sam ja isropuštao. a ova Druna je verovatno grob riba čim je uzela taj nik i avatar, pa nas kao troluje da smo bubuljičavi drkači kurca. kao šala je na nas.
 13. pričajte

  још их чупа европска имиграција, али кад Југовићи и Источноевропљани запале из настајуће џамахирије - "свенови" ће у робље.
 14. pričajte

  ne znam da li sam naj jači za organizaciju, ali umem da šefujem.