Jump to content

Debeli

The X
 • Content Count

  14,722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

Debeli last won the day on March 17

Debeli had the most liked content!

Community Reputation

2,615 Kole

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

14,387 profile views
 1. Масков Старлинк.
 2. победе се ређају у низу. почиње прослава последње ВЕЕЕЛИИИКЕЕЕЕ победе. моје, али ништа мање и ваше. 🙂 почињемо у овом тону, жао ми је што не да имбед ове ствари. КРШШШШШШШШШШШ онда идемо даље... надам се да ћемо да завршимо славље до 9ог маја кад морамо да почнемо прославу једне друге велике победе.
 3. Дашко јутрос измлаћен у НС штанглом.
 4. на Видовдан победа над ковидом, до Митровдана и над свим осталим непријатељима! победа је близу, маршал Жуков прешао Одру!!!
 5. прилично су ажурне. банке периодично (нисам у Контроли банака, па не могу да дам тачну инфо о ком тачно се периоду ради, а мрзи ме да тражим по интерним актима тачан податак) достављају НБС ценовник свих услуга, а наша Подрумашка секција (ИТ 😁) је уиграна и брзо поставља ствари на сајт, типа дан два су у питању.
 6. meni se, naprotiv, ne sviđaju grozdovi visokih zgrada i više mi leži fazon pojedinačnih kula u raznim delovima grada, kao u Tel Avivu.
 7. никакве ефекте немамо, мало је жену болела рука два дана по вакцини.
 8. napraviće ih i od Brankovog do Gazele na levoj obali, na Nbgd strani, i to će biti blizanac BNV, tj. BNV2. bar planiraju. inače je ukinuta opšta zabrana za visinu, možemo očekivati bilo gde sutra zgradurinu od 50 iliviše spratova. nije isključeno da za 20 god nećemo moći da prepoznamo delove grada, tražnja neće jenjavati, a ukinute su sve zabrane i ograničenja...
 9. 'ajde što nije za običan svet ova zgrada, nego što više običan svet neće moći nikakav stan na Nbgdu da kupi. ono nema stana ispod 100k evra, a čak i za veće stanove cene u oglasima ne idu ili ne idu daleko ispod 2k evra po kvadratu.
 10. данас се пелцовах првом дозом Синофарма. иако сам прележао ковид и то у блажој форми. хтео сам да сачекам до јесени, да видим епилог треће фазе који је за Синофарм у току управо у Србији. али, моја лепша половина (и она прележала, но не радимо пи-си-арове и антигенске тестове као хистерични потрошачи с почетка овог миленијума), дипломирани фармацеут, је инсистирала довољно дуго и упорно и напослетку нас је пријавила. поклапа нам се избор вакцине и сматрам је оптималном у мом/нашем случају, штавише, будући да је једина традиционална, јединим правим избором.
 11. "nema zdravih, ima samo nepregledanih..."
 12. pa Odred otpisanih i nije toliko loš, a vaginalne izlučevine u vidu Birds of Prey nisam gledao niti ću.
 13. DC will prevail. meni se i produkcijska verzija svidela, Snajderovom ću verovatno biti oduševljen. ne znam šta im je trebala WW84... ali ajde.
 14. moj Šaomi nikakav problem nije iskusio. samo jedan automatski apdejt.
 15. Дима је био полуцрнац, ванбрачно дете из високог друштва. да је био Црнац, у то време, пре би га лав појео него што би научио да пише, а камоли да и напише неку књигу. мени је ово са мањинама јасно шта се ради. диже се температура већини док не прекипи и не истребе све мањине, па да срећно живе у "1984." или сличној антиутопији.
×
×
 • Create New...