Jump to content

Debeli

The X
 • Content Count

  14,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  106

Debeli last won the day on March 22

Debeli had the most liked content!

Community Reputation

2,920 Kole

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

14,916 profile views
 1. E... Sad na polja da se zarade pare. Ili u rudnike. Prave. Da se majnuje... Ehehe...
 2. sad ti je jasno zašto je pero jače od mača... 🙂
 3. video sam na vestima...
 4. je li @alfa inspirisao lik Zekana? :)))))))
 5. viđam vas na RURu i odatle nemam perspektivu da ste u tuđini. sad vidim da mi post zvuči kao prozivka. ali nije ironičan, nego iskren. nagla i neočekivana spoznaja da ste gastrosi i uopšte šta je gastros me nekako potresla.
 6. eee... ja nemam utisak da ste gastosi, jer vas viđam ovde kad god dođem i to me tek lupilo kad sam iščitao ceo topik... zapravo je jako tužno živeti van Srbije. dobro se vi držite. još malo samo. 😕
 7. Debeli

  pričajte

  😍 🤩 😝
 8. тачно. АПР није толико компликовано...
 9. НФТ могу бити и електронска уметничка дела непролазне вредности или архивска историјска грађа... РУР је највећи српски НФТ заправо.
 10. ХОЋУ МОЈ ДЕО НЕЋЕТЕ МЕ ПРЕВАРИТИ!!!!
 11. i meni. jedan od najboljih nadnaravnih filmova ikad. njegov završni razgovor sa "Luom" je čista epika.
 12. prihvatam. od Matriksa se zaglavio na Neo podešavanjima, kao što je Cvijanović posle Mileta Tranzicije uvek isti lik ili Kukuruz posle Top gana (osim Tropikal tandera).
 13. pa brate, on toliko loše glumi, da se gega kroz akcione scene i pravi par pokreta više u svakoj interakciji. ja sam u fazonu da je to namerno, jer Baba Jaga ne može biti neki D ROK DŽIAJDŽOU nego neki ovakav lik za koga pomisliš da bi mogao da ga nakantaš posle 3 dupla vinjaka, a u stvari ne možeš, jer je to što je i štiti ga jebeni LOR u kome je to što je, makar tako nezgrapan i rasklimatan i pogubljen izgledao neiniciranom oku. mislim, Equalizer sa premrčenim Vošngtonom ili kukuruzni Ričer su daleko bolje odrađeni u domenu koreografije tuče, no ne dobacuju do senzacionalnosti zamlatastog Rivsa u Viku. ni blizu. da moram da biram, pre bih išao na Crnju umesto na Džonatana. a Kukuruz je opakiji u Tropikal tanderu nego u svim svojim akcionim ostvarenjima.
 14. Kianua gotivim ali je uvek on. mislim, najgora gluma ikad je Džon Vik, iako je pristojan serijal. (pristojan, kao prelazna ocena.) on od Matriksa glumi istog lika. ali mi je svejedno najdraži, prosto sam sentimentalan postao i cenim pristojnost čoveka više nego talenat glumca. bar u njegovom slučaju. ah. pa ti nisi gledao REJZING ARIZONA (iz tog vremena.) 🙂 ako je išta lansiralo Koenove i ako je ikad film na granici parodije zavredeo ozbiljnu ocenu i ako je Kejdž ikada dao stvarnu ulogu i ako je negativac ikad tako ukratko i tako kompletno iscrtan (do tada - ipak je Bardemov Čigur iz "Nema zemlje za starce" zadatak koji će generacije juriti još) - to je ovaj film. da ne govorimo kako je scena iz filma završila na koricama knjige iz biologije za 8 razred u sankcionisanoj SRJ. ozbiljan i razigran umetnički urednik je tada radio u Zavodu, to je sigurno. tad smo pod sankcijama i bombama i bez marke u džepu imali više kreativnosti, originalnsti i slobode nego što danas imaju tinejdžeri.
×
×
 • Create New...