Debeli

The X
 • Content Count

  14,273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Debeli last won the day on February 19

Debeli had the most liked content!

Community Reputation

2,353 Kole

About Debeli

 • Rank
  strategic heaviator
 • Birthday 01/21/1980

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  THE Game
 • Lokacija:
  Srbija do Tokija

Recent Profile Visitors

13,826 profile views
 1. Солдаты, в путь, в путь, в путь! А для тебя, родная, Есть почта полевая. Прощай, труба зовёт, Солдаты, в поход! У СЛАВУ ДОКТОРЕ!!!
 2. samo za Guzu starog Jugoslovena prijatan vikend želim
 3. @FATA maske jedino online da se nabavljaju, koje su certifikovane za pm čestice, jer ove obične ne vrede za ovo zagađenje. Kalijeva je bolja preporuka, jer sam ja nailazio na maske od 3k. što se tiče prečišćivača za vodu, nabavljam običan onaj što se kači na slavinu. donet mi je iz SAD, ai viđao sam slične ovde po prodavnicama. važno je samo menjati filter kad se upali lampica. radi se, gradimo Srbiju sad kad smo vas razjurili.
 4. па као да КиМ и ЦГ нису битне теме... рецимо "докторат Синише Малог" или "Јовањица "нису толико битне теме. гледе топика, дунуо ветар, загађење је прошлост...
 5. е кад бисмо ЦГ и Косово баталили прочистио би нам се ваздух одмах. мирисао би на СЛОБОДУ! као кад је БЕОГРАД БИО СВЕТ... све што пишете сте у праву, али какве везе КиМ и ЦГ имају са свим тим? осим што жуљају НАТОфиле и оне који не могу да прежале Шуткета на носачу авиона...
 6. купити обавезно пречишћиваче и за ваздух и за воду, ако се има пара.
 7. visok pritisak, uz nedostatak vetra je osnovni problem. te okolnosti vezuju zagađenje uz tlo i to ako traje nedeljama onda izgleda ovako. naravno, grejanje na čvrsta goriva i sve veći broj automobila u Bgu imaju svoju ulogu. industrija nažalost nije, kamo sreće da je industrija, jer bismo bili Kina da je od industrije ovoliko zagađenje.
 8. одгледах "Мрачног феникса". јадно да јадније не може бити... Рејвен Ксавијеру: "Пошто жене спасавају мушкарце, треба променити назив групе из Икс мен у Икс вумен." гледао сам и Ендгејм. и то је срање. Инфинити је бољи једно 200 пута. али, одгледао сам и руски "Т-34". осим што је по руски филм трајао скоро 3 сата, све остало је добро. подсетио ме филм на старе добре ратне филмове. филм са душом. "Ready Player One" је СЈАЈАН филм, са елементима сајберпанка, прави гејмерски тинејџ филм. моја генерација се надала овако нечему док је гледала "Гуниси" (види се Спилберг). препорука.
 9. pa taj novi info sistem ih je zakopao.
 10. не знам, али су им услуге пропале, и то значајно.
 11. mali apdejt: Inteza je pukenštajn.
 12. није више Рајко Митић, него... МИЛОШ ШЕСТИЋ хехехеохохоухуху