Jump to content

Debeli

The X
  • Posts

    14,940
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    129

Everything posted by Debeli

  1. Od EV nema ništa dok se ne revolucionizijuju baterije. BRMBRRRMMM
  2. Zora Dobričanin Nikodinović, pravni zastupnik roditelja ubijene dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar", gostujući u studiju potala Srbija Danas, izrazila je sumnju da je neko dečaka-ubicu "pokupio" na internetu, video njegove sklonosti ka oružju, moguće i da je video da dobro puca.
  3. Качио сам ваљда... Окачићу
  4. BUURRRNNNN Dobro Kiligore, videćemo se još...
  5. Нерфовали некро? Па шта ја ту да играм онда? :р
  6. Јао има и ја да седнем сад...
  7. Ја сам шокиран да нису смислили ништа боље од КОРОНА в2.0 приче Терминална јаловост несуђених светских владара
  8. Осим што ће сви разлику дужници платити кад-тад...
  9. Škoda Octavia A7, jer je najbolji odnos cena/kvalitet. Jbg, nemam za Audi A8, a to bih vozio.
  10. ја Зверку никад минус нисам дао, да се зна. 🙂
  11. naš sistem se nada da će porodica malog ubice sa Vračara, zbor pritiska javnosti morati da se iseli. to je njihovo rešenje. "muko moja pređi na drugoga". ovaj sistem, koji je doveo do ovog masakra, nije u stanju da otkloni uzroke koji su do njega doveli, jer je izazvalo uzroke koji su do njega doveli, kao što nije u stanju ni da se bori sa posledicama ovog zločina. ostaje na nama da se borimo, unutar svojih kuća, da osposobimo decu da žive u ovom anti-poretku. kako kaže onaj mali iz "Ribnikara"... "ako su ti roditelji u vlasti, psiholog te i ne zove na razgovor, a ako nisu, onda malo popriča sa tobom". jebem ih u vlast koju imaju, jer ta vlast nije ni od Boga ni od Naroda, jer znaju oni najbolje od koga im je data vlast nad ovim Narodom i ovom Zemljom.
  12. Sve se slažem, sličan problem je imalo i moje dete. Isto sam ga psihički ojačao in battle of wits... Takođe je ključno što deca ne poznaju granice i daleko su surovija od starijih.
  13. ne pokušavam da opravdam, nego da objasnim, i proniknem u dubinu uzroka. uznemiren sam jer je problem opasan, a niko ga ne percipira po suštini i dubini, nego površno. poklopile su se okolnosti. dete razvedenih roditelja, problem sa mamom, loš odnos sa ženkama, militaristični tata, društveno poniženje, depresija... i naravno psihičke predispozicije. ali, to je pubertetlija, njihovi umovi su u haosu, i sam znaš kako je...
  14. inače, iz prve ruke sam saznao da je Kosta K. bio zlostavljan u društvu, razbacivali su mu knjige, odbijali su da se druže s njim, odbacivali su ga i omalovažavali. nemojte da padnete na narativ Vlasti da je psihopata, genetski predisponiran za ubicu, da je inspirisan igricama ili tik-tokom, da su ga roditelji napinjali ili da ga je otac obučavao za ubicu. Vlast to radi da bi skrenula pažnju sa činjenice da je sistem ne samo zakazao nego da je tragično neadekvatan. da nasilje prepoznaje samo kao fizičko nasilje, a da toleriše, skriva i odobrava psihičko nasilje.
×
×
  • Create New...