Jump to content

MaudDib

01102000
 • Content Count

  11,791
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MaudDib

 • Rank
  MASTER
 • Birthday 05/12/1981

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.co.yu

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  sweden actions ;)
 • Lokacija:
  Lalalend

Recent Profile Visitors

12,789 profile views
 1. koliko me sabijaju zglobovi poludetju, moratju da kupim neku jebenu kremu .. mislim da su vishe puta otkazivali i da vishe netje snimati. kako i da snime kad su potencijalno dobru ideju toliko zasrali izvedbom josh od prve epizde, a filleri su uzhasni bili :)
 2. MaudDib

  Preparat protiv raka

  mislish 14 ? jbt stalno zaboravljate =)) btw nadam se da svi uvidjaju da bi lek (a pogotovo vakcina) za aids/kancer bio kontraproduktivan za farmaceutske kutje i medicinske ustanove, jer njih naravno ne zanimaju zhivoti nego samo zeleni papiritji.
 3. MaudDib

  Preparat protiv raka

  mislim ... pih nishta razlichito od vesti u poslednjih 10 godina, sem shto nema sideeffectsa. chisto sumnjam da tjemo natji neko univerzalno reshenje za kancer u sledetjih 5 godina, vishe je verovatno, kao shto sam rekao na nekom drugom topicu da lek/vakcina za aids izadje ove ili sledetje godine. ko se razume malo u medicinu i zna kolike su nam mogutjnosti u istoj danas zna i zashto je toliko teshko natji 'lek' za kancer. pre tje biti da tjemo pre stitji do toga da pravimo genetski modifikovanu decu bez gena koji mogu da izazovu kancer. inache nemojte da se zanosite sa tim da mi neshto izmislimo, mozhda nash chovek preko, al kod nas je istrazhivanje ravno nuli. mislim da ne moram da podsetjam koji smo tretman imali prema miodragu stojkovitju.
 4. nisam gledao film i sumnjam da tju gledati u bioskopu, ali ovo je mega rofl prevazishli su prvi deo gde se roboti kriju u dvorishtu da ih ne vidi keva
 5. dajte manje tih nejebica_frustracija stripova
 6. shto ne izmisle brzo-sushetju zemlju, sjebatju zglobove :|
 7. evo i ovaj svinjski grip je dokaz koliko smo nazadni, hrvati i crnogorci ga dobili pre nas!
 8. pa chekaj jel si ti ishao da gledash t4 ili barni i njegovi drugari (lupam). ti onelineri su odlichno ubacheni kao nit mrezhe koja povezuje sva 4 dela u celinu.
 9. ja bih voleo da mogu bar jednom ponovo da osetim taj mamurluk/glavobolju, to bi znachilo da ima nade :))
 10. ne nego tje da ti prenese perino znanje. shta prichash ti. naravno da postoji okvir propisan od strane ministarstva, al uchitelj/profesor je chovek i tu dolaze do izrazhaja individualni kvaliteti njega/nje kao uchitelja/profesora, zashto ? zato shto nije robot! ili ja nisam upoznat da postoji lik koji se zove Ministarko Prosvetarovitj ? pricha o dvorcu/domainu me je vishe smorila. evo ti josh jedna paralela. u vojsci imash generala. ti spavash u kasarni. svaka soba ima svog desetara/stariji vodnik (valjda je taj chin). za tebe je zlatna shta ti desetar kazhe. taj desetar ne poseduje tu sobu u kojoj spavash niti poligon gde se postrojavash. ne seri vishe molim te muka mi je koliko si bandoglav. protiv malog je podnesena disciplinska i krivichna protiv babe je podnesena disciplinska mada ko da je bitno, kroz 2-3 dana bitje pojeo vuk magarca i dovidjenja. kakva zemlja takvo sudstvo.
 11. kako sam se iskrivio sinotj :)) i to mi nije bilo dosta nego kad sam doshao kutji sam otvorio josh jedno vopi i onda prichi vishe nije bilo kraja .. polizhem si sebi jaja :] iza paravana potom me vodi vezuje za stolicu i skida se u bodi samo atleticharke i gimnasticharke se rachunaju puni poeni! HE HE MATORI
×
×
 • Create New...