Jump to content

Eternall

The X
  • Posts

    409
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-3 Nije se snašao

1 Follower

About Eternall

  • Birthday 11/18/1988

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    Wow
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

4,822 profile views
  1. Baaamp. Propo wow na ruru, niko ne piše, niko ne igra. Ja nisam igrao dve godine, sad uzeo BFA da vidim oće li da me drži. Pičim DK-a, horda na Kazzaku, ako ima živih, pišite - Gizmo#2591
  2. Bravo, ne znam zašto se toliko potcenjuje Seat, nova Ibiza i Leon su odlični u FR paketima, a niko ih nigde ne pominje. Po meni bolja alternativa od dosadnih Golfova ili Poloa, iako je to u suštini VW, Ibiza ili Leon modeli su ipak zanimljiviji. Niži paketi opreme su kod svih proizvođača prava tuga, ako hoćeš imalo pristojniji auto, jednostavno je obavezno da upucaš 20+ hiljada, ispod toga nema smisla zaista.
  3. Što je interesovanje za ovom igrom toliko opalo na RUR-u? Jel igra uopšte neko Legion? Ukoliko je potvrdan odgovor - koji server, fakciju i klasu? Ja sam danas uzeo lvl110, igram DK-a, hordu na Kazzak-u, nick je Nomnus, ako ima nekog tamo nek se javi. Meni Legion za sad deluje ekstra. Pravio sam ogromnu pauzu, aktivno sam raidovao još u Wotlk, Cataclysm kupio i nisam ni igrao, MoP preskočio i igrao par meseci pred kraj WoD-a. Sad ćemo da vidimo koliko će Legion da mi drži interesovanje, pretpostavljam duže jer sam se uželeo raidovanja. Kad bi mogli da se okupimo kao u vreme Enigme u vanili bilo bi lepo, ali kapiram da je to nemoguća misija. Pišite ako igrate, čudno mi da nema bilo kakve veće diskusije.
  4. Bukvalno jednom obuo i od tad mi stoje uredno upakovane u kutiji. Prodajem ih zbog toga što su mi male, u radnji su mi delovale ok, ali kad sam se duže prošetao... Extra kvaliteta su i izgledaju odlično. Ovakav model ne može da se nađe kod nas, tražio sam da kupim iste takve samo veći broj, ali bez uspeha. To je ovaj model http://www.kswiss.de/shop/footwear/02453-197/Herren/Arvee_1.5/WHITE_COWBOY/tree . Dužina gazišta je 27cm. Cena je 65 evra. Šaljem patike PostExpressom a za Beograđane može i lično preuzimanje. Kontakt - 060/6811988
  5. Šta vam je, kamerman je očigledno snimao lep lančić, sise su se našle tu sasvim slučajno.
  6. @džizs Svi idemo u pakao zbog ovoga.
  7. Šta mu je ovo treće ispod čaršava u poslednjem kvadratu?
  8. "Prvih 50 kupaca koji danas dođu u radnje Telekom u Ušće Shopping centru u periodu od 18 do 19h i kupe Galaxy S3 na poklon dobijaju Visa karticu sa iznosom od 10,000 dinara. Odbrojavamo vreme do tad." U vreme kad se tek pojavljivao ofc, priča o tome.
  9. Koja sam botina, čekam mail koji nikad nije sitgao, umesto da ručno proverim Scroll of Resurrection stranicu, stiglo je bilo odmah lol. Numem da čitam thread, pisalo na prvoj strani . Hvala LepYbre. Blizz postaje očajan, besplatan upgrade na Cata, free char transfer ili boost na level 80, hoće da privuku što više ljudi da igra MoP.
  10. Nije mi ništa stiglo, koliko mu treba? edit: Daj neko drugi da mi pošalje, prošli put kada mi je Neo slao stiglo je istog trenutka.
  11. Ako može i meni scroll na gizmocar@yahoo.com, hvala.
×
×
  • Create New...