Get Adobe Flash player

overkind

The X
 • Content count

  2,946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,960 profile views
 1. overkind

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Да се не двоумим бзвз више :D
 2. overkind

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Опа, ово је проширење или шта већ оног старог мода Ендерал? Играо сам ово некада давно. Можда пробам поново, ако дете допусти.
 3. overkind

  pričajte

  Сукоб дечија логике некога ко има "бесконачно" време на располагању да претражује Нет и чије време не вреди ништа јер га троши улудо, и некога чије је време вредно, не само изражено у парама.
 4. overkind

  Istorija Srba

  Нисам гледао. Хвала и срећна Нова.
 5. overkind

  Srpska istorija na engleskom

  Ово са топика о Краљевини Србији у Великом рату, те су на ту тему. Collision of Empires : The War on the Eastern Front in 1914 The Balkan Wars : 1912-1913 - Third Edition The Balkans, 1804-2012 : Nationalism, War and the Great Powers Кали и Бионик су у Историји Срба питали исто питање као и ти, али без одговора. Милош Ковић је у једној емисији, води онај лик из Ваљева са брадом и наочарима, књигу која се зове: Orthodoxy, или Eastern Orthodoxy, али заборавио сам тачан назив и аутора. Помиње у делу где прича о томе како је упознао жену и шта Енглезима значи хришћанска традиција. Е сада, ако сам помогао :)
 6. overkind

  R.I.P. Charles

  Е, узео си ми пост, да знаш :) Оде легенда. Ја сам се некако потајно надао да ћу га можда чути уживо. Ипак не.
 7. overkind

  ĐANSr/son - TRAVNATI FENIKS - dobar i na astroturfu

  Сетио сам се Била Бура и његовог скеча о најтежем занимању на свету. Опра је својевремено срала да је бити мајка најтежа ствар на свету. Ко воли Била, допашће му се.
 8. overkind

  Sta ste Citali u poslednje vreme?

  Нисам сигуран. Ја сам јурио по нету и само сам прва два нашао. Релативно су обимна дела, могуће је да је планирано за сајам књига или следеће године.
 9. overkind

  Sta ste Citali u poslednje vreme?

  Пао ми руку Сапковски, хуситска трилогија. Историјска фантастика смештена у Шлексу у доба хуситксих ратова. Историјске личности, места и оквирни догађаји, али је заплет измишљен. Вештице, магија, словенски митови. Мени се лично допада богатсво језика - не знам да ли је ово до Сапковског, преводица или и једно и друго. Или сам ја просто шлосер са фондом речи осредњег средњошколца. Спрдање са католичком црквом и инквизицијом. Нисам знао да Сапковски поседује фини врцави хумор.
 10. Ако мене сјећање служи Атена је био и скин у двојци. Нешто зелено или маскирно беше. Лепо је што имамо и црнца и црнкињу. Када ли брат Зеро стиже да представи Азију? :) Пробао сам, али није ми легло. Да ли је до pre-release верзије, или шта је, али је прешарено. Често пута не видим ко ме фраговао. Навикао сам се био на зеленог Кила као модел у који пуцам, од овога ме очи боле. Остарило се ....
 11. overkind

  Nekoliko pitanja oko kupovine PS4 igara

  Да се убацим и ја, са пар питања. Ако сам схватио добро могу без обзира где живим да направим налог на било којој радњи/мрежи? Једино ограничење је да оно што купим у некој регији могу да играм само на налогу везаном за ту регију? Ово нема никакав утицај на соло играње, осим што морам да мењам налоге?
 12. overkind

  pričajte

  Скоро да смо недељу дана саставили да овде нико ништа не каже. Елем, пре два месеца докторирао колега кинез код нас на универзитету и сада ужива у дугом лету и путовањима. Обишао је пола света, и сада су словенске земље поново на реду. Иде човек у Србију. Не иде стихијски, лепо је испланирао пут. Изнајмиће аутомобил, има прецизан итинерер, капарисао/платио спавање. Нема лабаво. Обићи ће Жичу, Студеницу, Манасију. Ништа необично, зна Кинез шта је кутлурна баштина. Имају је они у миленијумским наслагама. Ићи ће и на Тару, обићи ће Увац и Дрвенград. Е сада, зашто ја ово пишем. Једна од станица је и Космај. Питам ја човека шта он жели да види тамо. А он, озарен, покаже споменик из НОБ. Бетонска звезда, споменик Космајском одреду. Разлог је што је са оцем, покојним, гледао филмове Бате Живојиновића. Обожава га. Ја сам знао да је он био популаран у Кини, али нико од Кинеза са којима сам причао није чуо за њега. Немало сам се изненадио. Још једно име које изговара са страхопоштовањем, Борае Милутиновића.
 13. overkind

  koji sat

  Не би требало ти да чистиш механичке сатове. Однеси код неког поузданог сајџије. Од неколико људи сам чуо за Михаиловића у пролазу ка Чумићевом, у Бгд. Ако је то било питање.
 14. overkind

  pričajte

  Е нисам више. Доста је било Америке. Шведска.
 15. overkind

  pričajte

  Зар нису оно били корејски знаци :) А пропо само у Србији. Некакв администатор који као одржава лиценце за софтвер, наручује их, бави се сервером и сл., ме је лепо питао што га гњавим и што и ја нисам на одмору кад остатак државе јесте и рекао да није у могућности да се бави мојим проблемом. Мој проблем је истекла лиценца за софтвер који ми треба. Каже човек, сине, подеси си сам своју лиценцу. Ја се сетио студентске службе у нас кад су тете надрндане. Није само у Србији. Има и другде.