Get Adobe Flash player

overkind

The X
 • Content count

  2,929
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,777 profile views
 1. Cyberpunk 2077 - updated

  Шарено и свиђа ми се мизансен јако. Ја сам се некако провукао да не одиграм ниједну игру са сјаберпанк шмеком. Свиђа ми се вертикалност - ово је фалило Вичеру. Лепе ствари обећавају, није ФПС него РПГ, и откључавање квестова. Надам се да ће бити маштовити са истим. Само да ипак не испадне Скајрим.
 2. pričajte

  Исцим'о се к'o коњ да донесем комп преко океана, послао и кућиште и хлађење, и сада уживам у бескрајном ресетовању од по 5 секунди. Чини се да је рикнула пумпа хлађења, али мораће се душманима дати новаца да се удтанови тачно шта је. Не да ми се у туђини бавити дијагностиком. Мајку му ...
 3. E3 2018 - ozbiljni topic na gejmerskom forumu

  Е нек сам кликн'о три пута
 4. Fallout 76 - nova Fallout igra

  Јбг, ми смо били клинци када су Авелон, Кармак и екипа скоро у подрумима правили игре за себе. А и нама су се допала. Ови клинци расту у времену када се мегакорпорације играју у Екселу. Немам ништа суштински против да је нека прича испричана, за сада: ФО, Тормент ... Ако ово буде забавно за неке краће сесије навече са људима које знаш и који се ОК понашају, ја сам за. А и биће на некој распродаји једаред.
 5. pričajte

  Ако ништа друго, ја ћу да навратим да видим како Дебели и Вића преваспитавају немирну омладину :)
 6. Fallout 76 - nova Fallout igra

  Ја нисам ни видео "Fallout Shelter". Па каква је оно зајебанција од игре. Као Симси само у волту? Јбг, велики праве за клинце који масовно купују, а за инди сцену се у овим годинама нема времена. Ту и тамо се нешто одигра да ваља. Прагазило нас време некако.
 7. RIP SINAN!

  Три пута лајв на Ташу. Поклонио је последњу бурму.
 8. General Movie News Thread #3

  Ко ће нам уздисати? :)
 9. Umro Avicii ):

  А ви знате ко је овај био? ...
 10. pričajte

  Нисам пратио фабулу, па не знам колико је негативан Ђурић. Али не могу да отмем дојму да се Србљи опет међусбно, непотребно, јебу.
 11. FAR CRY 5

  Шта се тачно променило од тројке? И модел оружија је исти. Мењају позорницу и палету боја. Шта још :)
 12. zanimljive slike

  Али Шабана више нема да им пева ...
 13. The Witcher 3 Wild Hunt

  Сјајно изгледа! Вичер је невероватно лепа игра. Да ли су шејдери или шта је, али на неким местима се осете временске прилике. Кер Морен и Тусан су мени две лично најлепрше. Горе у планинама је прохладан и сунчан дан и тако и изгледа у игри. Буде ти мало хладно кад одеш горе :) Фала за језеро. +++
 14. Koji auto da kupim

  Не знам колико је далека. Другар у Норвешкој (Осло) је купио електрична кола јер су му таксе и путарине на аутомобил са СУС мотором биле прескупе. И за оне мале Нисане се чекало, а Телсе једноставно нема довољно. Сваки дан се возе јер не живе поред посла и неће да седе 2 сата у јавном превозу сваки дан. Практично су натерани да возе на струју - не дословно, али дажбинама да. Колико су луди на западу, ценим да може нешто слично да се деси и са дизелима и да заврши са тоном и по смећа само тако. Ово за Норвешку ми је додатно сулудо јер је тамо хладно и за сада је "домет" електричних аутомобила релативно мали. Немају сви Теслу С, јелте.
 15. Social (?) Media Privacy

  Нисам пратио и прочитао све ликове на редиту, али јесам остало. Нисам пратио целу фрку око лажних вести и руске пропаганде - чак не знам ни о чему се ради. Неко је лагао преко Фејса, о чему? Да треба да гласају за Трампа? На редиту човек каже да је РИА фабрика трола - вероватно каже да је државна новинска агенција под утицајем владе. Који медији није контролисан од онога ко даје паре? Да ли он мисли да западни медији не лажу и не тролују или му то не смета? Ја се сећам вести из 92 са почетка рата у Сарајеву рецимо, а и после је било некоректних извештаја који су имали последице по нас и нико није фрку правио да се лаже. Да ли сам пропустио нешто важно на тему троловања Русије и лажних вести? Шта су то толико лагали? Богати руси уложили паре богатим Америма и уложили у Фејсбук - згодан начин да се допре до циљане публике са одабраним садржајем. Лепо смишљено. Једино што сам ја нашао да је "спорно" је да је део запослених у ФБ радио активно (full time) на Трамповој кампањи и да је пласирао неку пропаганду њему у прилог без престанка. Не знам да ли негде пише да је ФБ политчки неутралан или аполитичан и да не може да оглашава онога ко највише плати? Има ли неки закон, ако не интерно правило, против тога? Нисам ја ни русофил, ни западофил, али нормално је да се моћни боре за утицај. И запад има НВО и своје лобисте. Не знам шта је толико спорно у овоме, осим што великој Америци смета да их Рује прцају? Или да су их намагарчили некако. Нас мале сви прцају, па смо огуглали ваљда. Мени је било несхватљиво када сам чуо да неко заиста верује неким вестима са ФБ, али можда сам ја стари намћор. Има ли негде озбиљна студија о утицају ФБ на јавно мијење, ваљда се тако каже, у САД? Да ли би гласао за Дакија на изборима ако ти на ФБ излеће реклама сваки дан? Око продаје или дељења личних података, ја заиста не знам кога је то изненадило. Нелогично ми је да таква златна база података не буде злоупотребљена . Не кажем да се слажем да и да треба да буде тако, али реалност је реалност.