overkind

The X
 • Content Count

  2,960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

overkind last won the day on August 25 2015

overkind had the most liked content!

Community Reputation

157 Snašao se

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,035 profile views
 1. Чек, где је Микелсен у овоме? Или мислиш на ДСтрандинг?
 2. Што се језика и одсуства амера тиче, сами су рекли да нису хтели да имитирају "источни" акценат јер делује смешно. Цититрам: "Ликови би били карикатуре". Претпостављам да руски глумци нису били опција. Европски енглески се онда наметнуо. Ово што је Лаки написао на крају је тачно - ово је фикција инспирисана стварним догађијима, а не документарац. Не би требало да се гледа као документарац. Да ли може да се тумачи кроз политику и да се тражи нека идеологија или пропаганда у серији? Може, али то увек може. На гледаоцу је да изабере. Западњаци не воле Русе, и ту нема помоћи.
 3. А ја пазарио зимус. Али нека, вреди 🙂
 4. Гледајући последњу епизоду ја мислим да су и они сконтали да је зајебанција и окренули на шегу 🙂
 5. Око Јурона. Царски је да Тирион пред зидинама помене дете за које никако не би требало да зна ако је Јуроново, што би требало да поремети мало односе између краљице и њега, али њет. Као да се није ни десило. Јебе нам се 🙂
 6. Небитно колико је битка реална, што каже Вића у серији о змајевима и магији ко се још бави реалношћу. Лепо изгледа, и то је то. Али ми се чини да је опаљивање катапулта преко сопствене коњице у надирњу лоша идеја, али ајде. НК и ледени су, барем мени, били нека исконска опасност, нешто што прети да поништи живот и нешто против чега/кога ће се водити одлучујућа битка. Битка леда и ватре. То зло се накупља 5, 6, или 7 сезона, о њему не знамо ама баш ништа. Знамо само да је у стању је да убије и посвоји змаја и да сруши "километар" висок зид. И да се коти ко нездраво 🙂 и да не може да се убије. На крају се оклизне на псеће говно и умре од ударца главом о и вичњак ... Занемарујући поруку да је људска злоба, Серсеи, прави проблем а не плавоока караконџула, цела прича о НК нема никаквог смисла ни садржаја. Осим што је визелно занимљив и што је допринео хајпу око серије, као да га није ни било. На страну све претходно, мени је ОК да су га убили на "фору". НК тешко да би неко победио у дуелу. Али и даље: "Шта, и то је то?" најбоље описује његову причу. На тему немртвих преко зида, шта би са Бенџеном? Шта је он био? Добри немртви? Појавио се као Деус екс махина, запалио мач (бог светлости?) и жртвовао се да би спасао Џона? Значи ли ово да се бог светлости, ко год то био, упетљао у све кључне моменте спашавајући Арију (убила НК) и Џона (истинити наследник престола - нема шансе да загине)? Бран је убогаљени клинац, кога вуцарају около као кофер, и уместо да цркне негде смрзнут, он постаје свевидећи шаман (гавран или шта већ), који је веће све видео и мирно чека крај - већ јој је дао нож, тако да је све ОК. НК долази да по њега, али немамо појма ни како ни зашто, или сам барем ја заборавио зашто. Јер је Бран реинкарнација последњег човека који је живео са првим људима? Ако је то, како то погаћа НК? Цела битка за Зимоврел се води јер је НК запео да убије Брана. Могао је и да заобиђе град, зима свакако долази, и да их пусти да се смрзну или умру од глади. Бран је био више како неки наратор и неко ко нама открива детаље, а не неко ко је утицао на догађаје. Осим ако то није поента, све је већ решено, нема на шта да се утиче. Ја очекивао да ту буде мало више детаља. Чини ми се да су превише ствари додакли које на крају нису, скоро никако, искоришћене.
 7. Подсетите ме, да ли је Бран ишта урадио сем што је седео и лежао неколико сезона? У чему је његова улога тачно?
 8. ОК митологија, али WSAD ми не иде за ово. Можда буде занимљиво.
 9. Занимљив је чланк, али мишица која седи ноншалантно на кревету и зове лика који се јави и каже како је све у реду и како он води сајт са вестима ... Да ли се то зове режија, монтажа?
 10. Можда нас боље чују ако нас се више пожали? Мада, Дарк Ридер додатак ради посао лепо, ако је некоме баш неиздрживо. Постоји и за ФФ и за Кром.
 11. Држим се ГоГ-а и игара од пре деценију :)
 12. Nemam ja vise reflekse za ovo, ali go go Rick! :) Pomazemo kad mozemo.
 13. Кул, хвала. Визуелно ми се игра јако допала, али никако нисам стигао да пробам.
 14. Каним се дуго да узмем ово да пробам, али имам једну дилему. Каква је механика у поређењу са Salt and Sanctuary? Да ли је ово хард кор платформа као Витез лопатар, или више вуче на неки Солс клон као горе наведена? Ја напросто немам рефлексе и прецизност за платформе, па да не бацам паре бзвз.
 15. Да се не двоумим бзвз више :D