Jump to content

overkind

The X
 • Content Count

  3,281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

overkind last won the day on July 11

overkind had the most liked content!

Community Reputation

494 Snašao se

3 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

9,037 profile views
 1. Odakle si uzeo u EU? Sa njihovog sajta? Amazon?
 2. Ovo je i meni palo na pamet x puta. I ne samo on. Nas stendup generalno ili nije smesan, ili je ljudima neprijatno da stoje na sceni. Ili oboje. Nesto tu debelo ne stima. Moja je teorija da kod nas nema potrebe za tim - jer nema zabranjenih tema, nema N-reci i slicnih proseravanja pa oni u stvari nicemu ne sluze osim da jedu govna, a to nije zanimljivo. Chappell u SAD ima drustveno korisnu ulogu. Ko kanarinac u rudniku. Carlin, Burr, CK svi oni. Dincic prosto serenda. E da, ne pratim fudbal. Sori za offtopik.
 3. Она је душа имала зечију усницу 🙂 Нема нападања ни на кога. Само се губимо у прелепим плавим очима.
 4. Ја сам узео неколико пута, 3 или 4 пута мислим, кључеве на Краљгвину 🙂 и све ОК било. Једино што сам касно сконтао да се у ЕУ плаћа неки усрани порез ког није било у САД, али добро сада. Тако да сам прошао типа 5 евра јефтиније него да сам узео директно на Стиму. едит: На Стиму и ГОГу имам ђутуре 500 плус игара. От тога је ситни једноцифрен број дуплиран јер сам узимао бандлове пар пута. Јебо матер ако за живота пређем, макар и офрље, петину тога. Знам да нећу 😕
 5. Не не не. Чекам да се лепо упознамо :)
 6. E to jeste. Nemam primedbi 🙂
 7. Чини ми се да неће да "експлодира" загрејани ваздух. Екплодираће грејач који није направљен да ради у ваздуху и разнеће казан. Слично као што ни уљани радијатор не може да ради без уља. Може, али мора грејач да се "ослаби". Иначе се прегреје и пукне. Користио некада давно. Термо пре 25 година, али ајде да прдим нешто. Додатак на Фетсово. Пошто се греје при истој запремни, ваздух је у бојллеру јелте, онда је p/Т константно. Односно ако почнемо на 1 бар и собној температури да бисмо достигли 10 бара морамо да дигнемо температуру 10 пута. То је отп. 200 степени ако је ваздух идеалан гас. При ком притиску пуца казан и да ли грејач у бојлеру може да загреје довољно ваздух без да сам пукне, заиста не знам. Нисам сигуран ни да ли би празан бојлер са врелим ваздухом баш екплодирао или просто напукао. Да ли би ваздзх под притиском који би изашао кроз ту пукотину разнео казан? Не знам. Рекао бих да не, али ако је неко видео разнет бојлер, нека каже.
 8. Ја имам розе хеланке, се то рачуна као да сам жена?
 9. overkind

  Zimske gume

  Не знамо се наравно, па да не серуцкам на личној основи, али лепо да се возиш 🙂
 10. У Шведксој је јебада са еврима. Ако ти то треба онда мораш преко портала банке да тражиш евре, односно девизе, и банка ти са твог рачуна скине лову, конвретује, убије те таксама (нешто ми је у глави 50 круна + 5 или 10%, плус поштарина) и пошаље ти у фенси пластичној коверти на назначену адресу. Постоји неко ограничење у количини, али јако сам давно ово радио и заборавио сам. У Србији се мењају круне и пролазе картице тако да нема потребе да дижем евре. Блиц едит. Мислим да сам израчунао нешто да ми се више испалти да ако баш морам да дигнем евре да то урадим у Бгд на банкомату типа дигни колико мислиш да ти треба него да овде купујем у банци. Можда су арапи (мењачница) јефтинији али онда морам да их вијам по граду. Искрено, нисам радио са пуно кеша па се нисам распитивао. Стан на дан сам рецимо плаћао кешом, али то је рел. ситна лова.
 11. Кеш можеш да подигнеш само на банкомату. Не можеш да уђеш у банку, у Шведској, и да кажеш дајте ми 1000 круна са рачуна. Служеник банке не даје кеш. Исто тако не можеш ни ти њему да даш кеш и да му кажеш стави ми ово на рачун. Кеш у банци само преко банкомата. Си ово питао или?
 12. У Шведској је скоро па овако. Можеш да убациш кеш у банкомат и да дигнеш, али не можеш да уђеш с кешом у пословницу или да им тражиш да ти дају, нпр. Колико ја знам. Добити евре је зајебанција која се не исплати. Лакше је отићи код арапа у мењачницу. А и јефтиније. Није никакав проблем да се кеш елиминише и да не треба за гомилу тога. Шта год ти то значило 🙂 Колико је то реално у Немачкој, то је друго питање. У маси радњи овде нпр не примају кеш. Не можеш превоз да платиш кешом. То се законски среди ако хоће.
 13. Подешавања овога што сам ја скинуо, без менаџера, изгледају овако. Икона апликације је као два троугла или стрелице на десно. Као што рекох за сада ради. Мени је фон нужно зло. Ништа више од тога. Ово је трећа или четврта мото г коју имам. Ради већ 2 године ко сат.
×
×
 • Create New...