Jump to content

overkind

The X
 • Content Count

  3,032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

overkind last won the day on April 8

overkind had the most liked content!

Community Reputation

197 Snašao se

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,442 profile views
 1. таблица га мало јебе. Маска би могла да буде ОК уживо.
 2. Ово што си написао у овом пасусу је оно на шта сам мислио, само сам другим речима изразио. Није проблем кад изнесеш аргументе у дебати. Проблем је кад урлаш и псујеш. Да цитирам твог ћалета: " Не желим да будем изложен будалаштинама и да имам контакт са таквим полусветом." Рекао човек у једној реченици како изгледа Нет данас.
 3. Дигитално насиље, ака Интернет данас. Мање-више се људи понашају исто у вези са било којом темом. Питање је само да ли је значајна - објективно или субјективно. Претње смрћу и полног општења са децом, схваћено озбиљно или не, је добијао лик који je играо и коментарисао видео игру "како не треба". Ако се ради о озбиљнијој теми, као вакцинација, гласова је више, интензитет је јачи а и тебе лично занима. Али исто би доживео да се не слажеш на Мрежи с неким у вези са било чим другим. Да се искењам до краја, ти примећујеш глобално одсуство пристојности и расправе или размене мишљења и аргументације, које је ту већ јако јако дуго.
 4. Па лепо да си нас се сетила. Најзад. А ђе је ово? 🙂
 5. Ово је кул онда. Два лика који не знају шта се тачно десило дебатују о овоме 🙂Шалу на страну, нисам пратио колико су га тачно намазали говнима, али ми је драго да и овој екипи неко покаже средњи прст. Иначе не знам ништа о човеку и о емисији му. Не пратим. Ја се генерално гадим политичке коректности и фраза: "Ми се ограђујемо" и сл. - матер си огради. Слобода изражавања подразумева то да не мора стално неко да се правда. Мислим да није лоше да свако каже шта мисли и да се ту подразумева да је то твој лични став. Овде је све ОК док се твој став не коси са "ставом матичне куће" - шта год то било.
 6. Ђомла, унапред се извињавам на директном обраћању :), јесте детињасто и циркус, али ми се свиђа да неко јавно каже да су и они говна. Ако није патка, први април, или шта већ и ако остане на овоме - не прелије се на узајамно наједање говнима мени је симпатичан гест.
 7. Ако је цар отишао овако, и не врати се, капа доле. Јбг, да мало разбије балон како су Нова, Н1 и светло на крају тунела и сл.
 8. Мени се допада тај камионски фазон. Нисам и Хјундаи су ОК. Џип није 🙂
 9. Биће да сваки стручни штаб има политички део, звали га тако иле не,
 10. То се лако реши. Не читаш шта пишу црнци. Осим Дима, наравно 🙂
 11. Cek, cek, zar se YT Vanced ne 'kaci' na YT? Nisam znao da je samostalna app koja moze da radi i bez da imas YT app na telefonu. Sam dobro skontao ili?
 12. overkind

  Diablo IV

  Ово је у ствари Д2 са лепом графиком преко. Може да се слалуће из старе у нову графику. Требало би ради ОК, али 40 за Д2, дваес година касније ...
×
×
 • Create New...