Get Adobe Flash player

overkind

The X
 • Content count

  2,936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,825 profile views
 1. overkind

  Nekoliko pitanja oko kupovine PS4 igara

  Да се убацим и ја, са пар питања. Ако сам схватио добро могу без обзира где живим да направим налог на било којој радњи/мрежи? Једино ограничење је да оно што купим у некој регији могу да играм само на налогу везаном за ту регију? Ово нема никакав утицај на соло играње, осим што морам да мењам налоге?
 2. overkind

  pričajte

  Скоро да смо недељу дана саставили да овде нико ништа не каже. Елем, пре два месеца докторирао колега кинез код нас на универзитету и сада ужива у дугом лету и путовањима. Обишао је пола света, и сада су словенске земље поново на реду. Иде човек у Србију. Не иде стихијски, лепо је испланирао пут. Изнајмиће аутомобил, има прецизан итинерер, капарисао/платио спавање. Нема лабаво. Обићи ће Жичу, Студеницу, Манасију. Ништа необично, зна Кинез шта је кутлурна баштина. Имају је они у миленијумским наслагама. Ићи ће и на Тару, обићи ће Увац и Дрвенград. Е сада, зашто ја ово пишем. Једна од станица је и Космај. Питам ја човека шта он жели да види тамо. А он, озарен, покаже споменик из НОБ. Бетонска звезда, споменик Космајском одреду. Разлог је што је са оцем, покојним, гледао филмове Бате Живојиновића. Обожава га. Ја сам знао да је он био популаран у Кини, али нико од Кинеза са којима сам причао није чуо за њега. Немало сам се изненадио. Још једно име које изговара са страхопоштовањем, Борае Милутиновића.
 3. overkind

  koji sat

  Не би требало ти да чистиш механичке сатове. Однеси код неког поузданог сајџије. Од неколико људи сам чуо за Михаиловића у пролазу ка Чумићевом, у Бгд. Ако је то било питање.
 4. overkind

  pričajte

  Е нисам више. Доста је било Америке. Шведска.
 5. overkind

  pričajte

  Зар нису оно били корејски знаци :) А пропо само у Србији. Некакв администатор који као одржава лиценце за софтвер, наручује их, бави се сервером и сл., ме је лепо питао што га гњавим и што и ја нисам на одмору кад остатак државе јесте и рекао да није у могућности да се бави мојим проблемом. Мој проблем је истекла лиценца за софтвер који ми треба. Каже човек, сине, подеси си сам своју лиценцу. Ја се сетио студентске службе у нас кад су тете надрндане. Није само у Србији. Има и другде.
 6. overkind

  pričajte

  Имам мали Corsair Hydro 100i. Прекомпликовано ми је било да склапам из делова, зезам се са фитинзима и сл. Ипак није пумпа, ја сам или лоше био убо РАМ, или је прашина, јбг или шта, појебала контакте. Сада ради. Овде траже 50 јура да се погледа. Мало ли је :)
 7. Добро Дуле кад си већ посетио, дај неки инфо где је и како се зове. Никад чуо ја за ово. Образуј нас мало.
 8. overkind

  Cyberpunk 2077 - updated

  Шарено и свиђа ми се мизансен јако. Ја сам се некако провукао да не одиграм ниједну игру са сјаберпанк шмеком. Свиђа ми се вертикалност - ово је фалило Вичеру. Лепе ствари обећавају, није ФПС него РПГ, и откључавање квестова. Надам се да ће бити маштовити са истим. Само да ипак не испадне Скајрим.
 9. overkind

  pričajte

  Исцим'о се к'o коњ да донесем комп преко океана, послао и кућиште и хлађење, и сада уживам у бескрајном ресетовању од по 5 секунди. Чини се да је рикнула пумпа хлађења, али мораће се душманима дати новаца да се удтанови тачно шта је. Не да ми се у туђини бавити дијагностиком. Мајку му ...
 10. overkind

  E3 2018 - ozbiljni topic na gejmerskom forumu

  Е нек сам кликн'о три пута
 11. overkind

  fallout 76

  Јбг, ми смо били клинци када су Авелон, Кармак и екипа скоро у подрумима правили игре за себе. А и нама су се допала. Ови клинци расту у времену када се мегакорпорације играју у Екселу. Немам ништа суштински против да је нека прича испричана, за сада: ФО, Тормент ... Ако ово буде забавно за неке краће сесије навече са људима које знаш и који се ОК понашају, ја сам за. А и биће на некој распродаји једаред.
 12. overkind

  pričajte

  Ако ништа друго, ја ћу да навратим да видим како Дебели и Вића преваспитавају немирну омладину :)
 13. overkind

  fallout 76

  Ја нисам ни видео "Fallout Shelter". Па каква је оно зајебанција од игре. Као Симси само у волту? Јбг, велики праве за клинце који масовно купују, а за инди сцену се у овим годинама нема времена. Ту и тамо се нешто одигра да ваља. Прагазило нас време некако.
 14. overkind

  RIP SINAN!

  Три пута лајв на Ташу. Поклонио је последњу бурму.
 15. overkind

  General Movie News Thread #3

  Ко ће нам уздисати? :)