overkind

The X
 • Content Count

  2,952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

overkind last won the day on August 25 2015

overkind had the most liked content!

Community Reputation

154 Snašao se

4 Followers

About overkind

 • Rank
  Песник слутње
 • Birthday 11/09/1980

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,998 profile views
 1. Занимљив је чланк, али мишица која седи ноншалантно на кревету и зове лика који се јави и каже како је све у реду и како он води сајт са вестима ... Да ли се то зове режија, монтажа?
 2. Можда нас боље чују ако нас се више пожали? Мада, Дарк Ридер додатак ради посао лепо, ако је некоме баш неиздрживо. Постоји и за ФФ и за Кром.
 3. Држим се ГоГ-а и игара од пре деценију :)
 4. Nemam ja vise reflekse za ovo, ali go go Rick! :) Pomazemo kad mozemo.
 5. Кул, хвала. Визуелно ми се игра јако допала, али никако нисам стигао да пробам.
 6. Каним се дуго да узмем ово да пробам, али имам једну дилему. Каква је механика у поређењу са Salt and Sanctuary? Да ли је ово хард кор платформа као Витез лопатар, или више вуче на неки Солс клон као горе наведена? Ја напросто немам рефлексе и прецизност за платформе, па да не бацам паре бзвз.
 7. Да се не двоумим бзвз више :D
 8. Опа, ово је проширење или шта већ оног старог мода Ендерал? Играо сам ово некада давно. Можда пробам поново, ако дете допусти.
 9. Сукоб дечија логике некога ко има "бесконачно" време на располагању да претражује Нет и чије време не вреди ништа јер га троши улудо, и некога чије је време вредно, не само изражено у парама.
 10. overkind

  Istorija Srba

  Нисам гледао. Хвала и срећна Нова.
 11. Ово са топика о Краљевини Србији у Великом рату, те су на ту тему. Collision of Empires : The War on the Eastern Front in 1914 The Balkan Wars : 1912-1913 - Third Edition The Balkans, 1804-2012 : Nationalism, War and the Great Powers Кали и Бионик су у Историји Срба питали исто питање као и ти, али без одговора. Милош Ковић је у једној емисији, води онај лик из Ваљева са брадом и наочарима, књигу која се зове: Orthodoxy, или Eastern Orthodoxy, али заборавио сам тачан назив и аутора. Помиње у делу где прича о томе како је упознао жену и шта Енглезима значи хришћанска традиција. Е сада, ако сам помогао :)
 12. overkind

  R.I.P. Charles

  Е, узео си ми пост, да знаш :) Оде легенда. Ја сам се некако потајно надао да ћу га можда чути уживо. Ипак не.
 13. Сетио сам се Била Бура и његовог скеча о најтежем занимању на свету. Опра је својевремено срала да је бити мајка најтежа ствар на свету. Ко воли Била, допашће му се.
 14. Нисам сигуран. Ја сам јурио по нету и само сам прва два нашао. Релативно су обимна дела, могуће је да је планирано за сајам књига или следеће године.
 15. Пао ми руку Сапковски, хуситска трилогија. Историјска фантастика смештена у Шлексу у доба хуситксих ратова. Историјске личности, места и оквирни догађаји, али је заплет измишљен. Вештице, магија, словенски митови. Мени се лично допада богатсво језика - не знам да ли је ово до Сапковског, преводица или и једно и друго. Или сам ја просто шлосер са фондом речи осредњег средњошколца. Спрдање са католичком црквом и инквизицијом. Нисам знао да Сапковски поседује фини врцави хумор.