absolute Posted Wednesday at 07:53 AM Report Share Posted Wednesday at 07:53 AM 11 hours ago, dovlagsi said: Evo danas kroz Bugarsku, dizel im je 1,42 eur. Pretpostavljam da je do Grčke kroz Bugarsku? Jel ok put? Kako izgleda? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Wednesday at 02:41 PM Report Share Posted Wednesday at 02:41 PM 6 hours ago, absolute said: Pretpostavljam da je do Grčke kroz Bugarsku? Jel ok put? Kako izgleda? Super je, ne razmišljaj 👍 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 07:51 AM Report Share Posted yesterday at 07:51 AM 17 hours ago, dovlagsi said: Super je, ne razmišljaj 👍 ja već neko vreme razmišljam o tome da ako idem u grčku hvatam neki granični prelaz prema rumuniji pa da idem na dole ili onaj neki prvi prema bugarskoj koji nam je ovde najbliži itd da izbegnem tamo onaj dole gde idu svi turci, jer kontam da nema baš puno pritiska na vrškoj čuki :)) i onda samo dole "pravo", posebno ako čovek ide na tasos ili ajde da kažemo i halkidiki. Ili onaj što je blizu Negotina isto kako god da se zove. Malo je blesavo ako se ide dole na Volos ili Atina itd, ili Lefkada, tu ideš okolo ali za ovo mi deluje da nema bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago (edited) Surak je otisao prosli vikend u Pefkohori. Krenuo u ponoc (dvoje male dece u kolima), isao preko Bugarske. Kaze da je cekao sat i po na granici, plus su bili radovi na putu na nekom delu kroz Bugarsku. Uglavnom stigli oko 13h u smestaj.. Edited 22 hours ago by fuse.buca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 21 hours ago Report Share Posted 21 hours ago Mi prekjuče došli u 7 ujutru na granicu sa bugarskom, bili 20 minuta ukupno. Nije bilo nikakvih radova na putevima. KOME VEROVATI 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 21 hours ago Report Share Posted 21 hours ago Ne znamo koji je granični prelaz bio u pitanju sa Bugarskom, ima ih više komada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago (edited) Do Halkidikija je duze preko Sofije, makar prema Guglu? Mozda zbog ovih oznacenih radova? NIje neka razlika, ali je ima. Btw, nIje mi ni ponudio bugarsku rutu, dok nisam stavio medjutacku na obilaznicu oko Sofije. Sad, argument jedne granice stoji, ali poenta je u zadrzavanju na istim. Prosle godine sam proveo oko 15-20 minuta ukupno na obe granice, i u odlasku i u povratku, a to je bilo na prelazu jula u avgust, dakle sami spic sezone. Ima mnooooogoo uticaja kojeg dana u nedelji se putuje. Btw, kolike su putarine u Bugarskoj? Nasao sam, vinjete https://web.bgtoll.bg/Evignette/ValidityPeriod?vignetteVehicleTypeID=1 Edited 18 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Vinjete, cena 4,5 eur dnevno Takođe kroz Grčku možeš sa ove rute da zaobiđeš Solun gde su vazda radovi, ide se preko planina. Malko duži ali lepši put, grčke putarine do Sitonije 4,5 eur ukupno bile. 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 18 hours ago, dovlagsi said: Mi prekjuče došli u 7 ujutru na granicu sa bugarskom, bili 20 minuta ukupno. Nije bilo nikakvih radova na putevima. KOME VEROVATI Verujem da ima ogromne razlike to sto si u utorak putovao u poredjenju sa putovanjem za vikend 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 2 hours ago Author Report Share Posted 2 hours ago Nikad vikendom 🙂 Mada, mi smo prošle godine u ponedeljak na Evozoniju sredinom avgusta čekali dobrih 3 sata :c. Mislim da smo negde oko 8-9 ujutru bili na granici Makedonija - Grčka, što se nije pokazalo kao najbolja opcija. Ove godine, opet idemo u ponedeljak, ali ćemo verovatno drugo vreme da tempiramo da budemo na granici. Da li ranije ili kasnije, ne znam još, a razmišljam i da idemo na Dojran ili preko Bugarske, pa te zato i pitam kako izgleda ta Bugarska varijanta. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago On 6/25/2026 at 9:51 AM, Lucky said: ja već neko vreme razmišljam o tome da ako idem u grčku hvatam neki granični prelaz prema rumuniji pa da idem na dole ili onaj neki prvi prema bugarskoj koji nam je ovde najbliži itd da izbegnem tamo onaj dole gde idu svi turci, jer kontam da nema baš puno pritiska na vrškoj čuki :)) i onda samo dole "pravo", posebno ako čovek ide na tasos ili ajde da kažemo i halkidiki. Ili onaj što je blizu Negotina isto kako god da se zove. Malo je blesavo ako se ide dole na Volos ili Atina itd, ili Lefkada, tu ideš okolo ali za ovo mi deluje da nema bolje. Čudan put od Sežane do Makarske... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago (edited) U odlasku 20 minuta čekali na Đevđeliji, u povratku preko Evzoni kolona na 700m do granice, 3 sata je trebalo da prođemo. Posle na Makedonskoj granici 10 min. Povratak 21 jun, realno nije ni počela sezona. Edited 1 hour ago by Sting 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts