Jump to content

cali

The X
 • Posts

  10,846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Everything posted by cali

 1. Da li se neko registrovao u registar davalaca matičnih ćelija hematopoeze? https://www.rdks.org.rs/sta-je-registar.html Donacuje deluje jednostavno na nivou davanja krvi, a može da spase ljudima život u slučaju leukemije i autoimunih bolesti.
 2. Koliko ima veze sa stripovima?
 3. Samo je napravila kačkete, ništa više
 4. Mislim na to da je za 4 godine kao Vajnstinov asistent bila je više puta mirosana šefovim mačem nego svi vitezovi Vesterosa zajedno.
 5. cali

  EURO 2024

  DULE ATOMSKI LEVO
 6. cali

  ChatGPT

  Kad smo kod uputstava, Gemini servirao korisniku recept za neurotoksin botoks - da nije primetio mehuriće u posudi (sporedni efekat razmnožavanja ovog mikroorganizma u anaerobnoj sredini) i posumnjao, čovek bi usmrtio celu porodicu.
 7. cali

  ChatGPT

  Na stranu sama tema spora, zanimljivo mi koliko je jednostavno nahuškati gomilu botova da troše nekome vreme i živce. Da ne pričam što je teorija mrtvog interneta sve realnija kad i jedna i druga strana upale botove.
 8. To je i meni Intesa poslala, i koliko vidim radno vreme je za kompletnu ekspozituru, ne samo za pravna lica. https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo.html/lokacije-ekspozitura-i-bankomata.html
 9. cali

  S.T.A.L.K.E.R. 2

  Dvojica iz njihovog tima su stradala kao vojna lica na ukrajinskoj strani.
 10. "Sine, ne bi verovao neki retard sa VMA šta mi je rekao, srećom ti si pravi stručnjak sine" Trolovanje na maksimum.
 11. cali

  Avio saobraćaj

  Ne. Bilo je više faktora, od kojih su najbitniji magla na aerodromu i nestrpljivi KLM pilot koji je izašao na pistu bez dozvole tornja. KLM let je utaksirao u putanju Delti u finalnoj fazi poletanja.
 12. cali

  Avio saobraćaj

  Kad smo već kod avio udesa i Togfuovih simulacija, evo simulacije najveće avio nesreće u istoriji (a da nije Luftvafe HAE) 1977. u sudaru dva Boing 747 na pisti je stradalo oko 580 od 640 duša.
 13. Otkrili ste se, NATO botovi https://www.reuters.com/investigates/special-report/usa-covid-propaganda/
 14. Zato mi je dobro što su sakrili najpozitivniji kraj
 15. Zbog jebene zaključene dvojke umesto trojke.
 16. cali

  Doom 4

  I naravno neki car je već modovao Doom da ima štit umesto testere - melee napad, blokiranje i bacanje 😄 https://x.com/CreeperOfSteam/status/1800033013881004087
 17. cali

  ChatGPT

  Ne znam koliko ste ispratili, ali nedavno je Slack promenio TOS da sve poruke na svim serverima mogu da služe za treniranje LLM. Stack Overflow će takođe ponuditi njihovu bazu odgovora, i počeli su da kažnjavaju autore koji su brisali svoje odgovore kao znak protesta. Pre neki dan je i Adobe krenuo njihovim stopama. S tim da Adobe ne dozvoljava optout.
 18. Ovaj story arc će biti gotov, ali rade na drugim arcovima sa drugim likovima.
×
×
 • Create New...