Jump to content

Technology & Science

Forums

 1. Hardware

  Za razliku od "Entertainment" foruma, "Hardware" je posvecen onome sto mladi STVARNO vole - brzim procesorima, mocnim, skupim i nepotrebnim grafickim karticama.

  32,242
  posts
 2. Software & grafika

  Sva pitanja u vezi softvera bilo koje vrste ostavljajte ovde.

  22,273
  posts
 3. Internet & mobile

  Forum namenjen diskusiji o internetu, mobilnim telefonima i mobilnim komunikacijama.

  30,854
  posts
 4. Nauka

  Forum posvećen nauci. U njemu možete diskutovati o istraživačkim radovima, važnim otkrićima, svemirskim misijama i ostalim stvarima koje imaju veze sa naukom a ne spadaju ni u jedan drugi deo foruma. Samo imajte na umu da ovde važe specijalna pravila ponašanja.

  20,509
  posts
 5. Speed!

  Deo foruma posvecen automobilima, brzini, svim fanovima cetvorotockasa i dvotočkaša. Cene, oglasi, novi modeli, prototipi.

  26,994
  posts


 • Topics

 • Posts

  • Patch 1.1 https://www.cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1 Ali sumnjam da će ikada biti ona igra na koju smo se naložili u demou 🙂
  • upravo ga odgledah, i ne mogu reci da se slazem sa vama drugari film se cini vise okupiran time da iz scene u scenu cestita sebi sto je na ispravnoj strani istorije, nego da stvarno kinematografski docara to cuveno sudjenje sedmorici, mozes komotno i preko radiJa ovaj film 'odgledati' bez da puno izgubis, nije uspio da me uvuce ni u jednom trenutku i na kraju sam ostao poprilicno ravnodusan, tj ne, jak transfer blama sam dozivio od genericnosti poslednje scene  tempo je poprilicno smaracki i inertan, uz doduse pokoju dobru foru, ali overall jako naporan za gledanje, iako se mozda cini fast-paced gluma mi je isto bleh, nabacase gomilu poznatih faca a performanse sa njihovim 'fejk glasovima' poprilicno neimpresivne i suvoparne, likovi kao sa dijametralno suprotnim ideologijama, a zapravo isti, jer su manje vise svi samo sorkinov jedan te isti glas, a njemu je ocigledno mnogo vise stalo da dobije povoljne kritike rottentomato holivuda, i da baci drkicu na sebe smisljajuci razne zingere levicara intelektualaca u savrsenom istorijskom okruzenju, nego da vjerodostojno prikaze stvari sa svom radikalnoscu koja ide uz to wud not rekomend
  • Kazem, ja sam prestao posle prve epizode, ili prve dve (nisam sig). Javi utiske od Big Little Lies, mozda jeste malo zenskasta jebem li ga, meni se dopala. Intro muzika je top 🙂
  • Odgledah, ne znam šta bi rekao .... sve ide ok i generalno fino "vozi" priču ko je ubica, ali sam malo na kraju anti-klimaks na to ko je zapravo ubica, očekivao sam neki dodatni šok obrt. Ok mi je to što je mini serija 6 epizoda fino se odgleda i prođe. Razmišljam o big little lies dve sezone po 7 epizoda nije ni to grdno.
  • Ima muzike! I dalje mi nije jasno zašto je potrebno da ubacuješ profile za džojpede 😄 XInput je standard u fazonu "ono što Xbox 360 džojped može", uvek je fiksni raspored komandi, svaki model koji je XInput kompatibilan tretiraš kao da je Xbox 360 džojped. DirectInput sirotiljski modeli nisu tako standardizovani, tu mislim da input prepoznaje samo direkcione tastere (ako imaju palicu, ona radi isto što i D pad, dakle nema ništa analogno), ostali dugmići se vide kao 1, 2, 3, 4, 5... za njih ostaviš korisniku da sam binduje tastere kad ubaciš bindovanje, generalizuješ celu priču na dva slučaja i aj zdravo.
×
×
 • Create New...