Jump to content

Technology & Science

Forums

 1. Hardware

  Za razliku od "Entertainment" foruma, "Hardware" je posvecen onome sto mladi STVARNO vole - brzim procesorima, mocnim, skupim i nepotrebnim grafickim karticama.

  33,508
  posts
 2. Software & grafika

  Sva pitanja u vezi softvera bilo koje vrste ostavljajte ovde.

  22,758
  posts
 3. Internet & mobile

  Forum namenjen diskusiji o internetu, mobilnim telefonima i mobilnim komunikacijama.

  33,531
  posts
 4. Nauka

  Forum posvećen nauci. U njemu možete diskutovati o istraživačkim radovima, važnim otkrićima, svemirskim misijama i ostalim stvarima koje imaju veze sa naukom a ne spadaju ni u jedan drugi deo foruma. Samo imajte na umu da ovde važe specijalna pravila ponašanja.

  20,808
  posts
 5. Speed!

  Deo foruma posvecen automobilima, brzini, svim fanovima cetvorotockasa i dvotočkaša. Cene, oglasi, novi modeli, prototipi.

  27,789
  posts


 • Topics

 • Posts

  • Apropo klinaca iz akademije - nije sto navijam za njih, ali iskreno mi deluje da Arsenal ima solidne rezultate trenutno sto se tice klinaca koji su u prvom timu, i njihovog kvaliteta: https://www.transfermarkt.com/arsenal-fc/jugendarbeit/verein/11/plus/1/galerie/0?wettbewerb_id=GB1&option=4&art=0 Ako zanemarimo Bellerina, koji je vec stari vuk, tu su svi ostali englezi (ili bar dupli pasosi), i od njih, po meni Saka vec izvesno moze da bude world class player, a i ostali su se vec solidno dokazali, samo im treba jos prostora, koji ce dobijati sve vise. Nketiah cesto startuje, Maitland Niles takodje, Willock i Reis Nelson ulaze sa klupe. Jedino je Smith Rowe jos uvek negde izmedju, zablistao je u par utakmica, ali se onda izgubio i samo se setka po pozajmicama.
  • A kad odeš u teretanu, da li se setiš da treba da jedeš bilo šta i podižeš što veću težinu? Ovo je naravno trik pitanje, jer ko diže tegove u ovim godinama
  • RTS: Колико се у Београду поштују мере, РТС обишао кафиће у главном граду Also RTS: Снимање у унутрашњости локала углавном нам није било дозвољено. :))))
  • Ja ne mogu da verujem da zola pusi!!!    
  • Moraju to zbog logistike slanja fizičkih kopija, ali realno se mnogo toga ispravlja do D1, a i posle patchevima. Prošlogodišnji Call of Duty za PS4 je imao D1 patch od ~60GB, praktično ti disk služi samo da pokrene download sa neta 🙂
×
×
 • Create New...