Jump to content

oddball

The X
 • Posts

  2,332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

oddball last won the day on March 30

oddball had the most liked content!

Reputation

1,852 Kole

2 Followers

About oddball

 • Birthday 09/11/1979

Retained

 • Member Title
  skunkfucker

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Klan/Tim:
  rasta
 • Omiljene igre:
  4play
 • Lokacija:
  Jamaica :)))

Recent Profile Visitors

8,137 profile views
 1. South Korea seizes crypto from tax ‘delinquents’ – media Local authorities have reportedly lowered the debt threshold and employed mobile phone tracking to find the digital assets of evaders A city government in South Korea plans to confiscate crypto assets from citizens who owe the equivalent of several hundred dollars or more in taxes, Korean media have reported. This comes as part of a wider crackdown on evaders. The authorities of the city of Pohang, a large municipal center in the country’s east, will seize and freeze the digital assets of those who owe 500,000 won (about $368.76) or more to the local tax office, according to the daily newspaper Kyongbuk Maeil Shinmun. The value of virtual assets owned by local tax ‘delinquents’ has soared recently, with over $12 million being owed in overdue arrears to the city, the publication writes. Local authorities are investigating whether over 5,200 tax evaders have digital assets on exchanges such as Bithumb, Upbit, Korbit and Coinone, it adds.
 2. znam, i moracu da vas razocaram, ali imam opravdanje. tada smo radili zajedno a imam tesku averziju prema kombinacijama sa posla (zbog iskustva). sada ne radimo zajedno pa se ne bih dvoumio. :D <3 takoreci - multibalonerzum :D
 3. upravo ovo sto Laki kaze... Zwerko je u balonu da je zapad civilizovan, posten, drustveno i zakonodavno uredjen, da tamo ne postoji korupcija, da za istrazivanje vakcina na novonastali virus ne treba vise od 11 minuta, da zele svima da pomognu, da su nas bombardovali za nase dobro, da osiromaseni uranijum nije toksican, da EU zeli da nas oberucke primi radi naseg prosperiteta itd, onda imamo Dendija u cijem balonu je IDF najhumanija vojska na svetu, da se jadni izraelci samo brane od poganih terorista a teroristi su svi muslimani ovoga sveta, da se 7. oktobar desio nicim izazvan, da IDF ne ubija civile i decu, da je Izrael sve dao palestincima kako bi prosperirali ali oni nisu hteli da razvijaju turizam... i tako... istinu na stranu (pun intended) znam jednu zensku osobu koja je studirala bezbednost a nije znala ko je Musolini. ovaj uvod je bitan za dalju pricu jer njena odsutnost od realnosti je poprilicno jeziva. Ona je bila u tripu da se u Srbiji zivi najbolje na svetu upravo zbog tog "balona" u kom je jer ona nikakav finansijski problem nema, uglavnom dobija sve na tacni, kao i njen krug prijateljica. Za njene prijateljice ne znam, ali ona nije sponzorusa vec je iz imucne porodice. Kada sam razgovarao sa njom upravo o tome rekao sam joj da mi je drago sto ona ne zna sta je zapravo Srbija jer nije imala tu nesrecu kao vecina stanovnika ove zemlje da zivi pod daleko drugacijim uslovima. I onda se desilo da smo nas dvoje malo putovali po Srbiji pa je videla kako stvari zaista stoje. To sto je skontala kako izgleda njena zemlja zapravo, nije je izbacilo iz njenog balona. Ali je bar prestala da prica kako je ovde extra.
 4. koji to stan kosta 100.000e da kupim odmah dva 😄
 5. nisam igrao. Xeno mi deluje da je radjen bas po principu starog XCOM-a, a PP ima neki drugaciji sistem (koji moze biti interesantan). ako ikad budem skrpio vremena da se igram opet prvo cu probati Xeno
 6. nazalost, to je tcno. kada sam pricao sa likom iz 2K na temu XCOM-a novog rekao mi je da su morali da pojednostave igru kako bi zadovoljili publiku. Pa su ga jos dodatno pojednostavili u XCOM2. Rukovodjenje finansijama iz prvog XCOM-a iz devedesetih je bio veliki NO-GO jer je suvise kompleksan. Sami su rekli da danasnja (tj. tadasnja publika, bilo 2015 mislim, sad je verovatno jos gore) niti ima strpljenja niti ima volje da se udubi i da nauci sta treba da radi.
×
×
 • Create New...