Bliss

The X
 • Content Count

  1,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bliss last won the day on January 17 2015

Bliss had the most liked content!

Community Reputation

968 Sjajan član

About Bliss

 • Rank
  Tu sam već više godina, ali ne znam gde se menja titula!

Recent Profile Visitors

6,878 profile views
 1. juron je trebalo da ima (izmedju ostalog) pun oklop od valirijskog celika i rog za kontrolisanje zmajeva, ali cimanje je adaptirati knjigu...
 2. juce sam tek video da je postojala specijal igra u meridijan kladionici - ko ce preziveti... nisu bile lose kvote, obzirom na to koliko je providno ko bi morao da ostane ziv! jedino bi moglo da ih povadi je da poslednja scena u seriji bude u fazonu - 2000 GODINA KASNIJE :)
 3. dok su se drzali knjiga, ljudi nisu imali neke facepalm reakcije.. kad je ponestalo knjiga za scenario, vidi se da je martin pricao neki deep lore scenaristima (za hodora recimo). izgleda mi da ce ovo biti prva serija koja ce da krene reboot od pola prethodne sezone, kad stignu knjige ofc.... :)
 4. zajebite ove smor politicki korektne vesti, dajte ovakav kontent https://www.blic.rs/vesti/hronika/milojko-pantic-uhapsen/k2zmmvj?fbclid=IwAR0jJrsIkAtvgUcHHqE75TYpWyG3wWyuak9NZ0_GK7xoI5pcfZX27yNoqZM gas je za smekere, kocnica za picke!
 5. ma to mu je forica post jer je 1. april, zeza se lik
 6. cekaj sad, ovo je vazno, niko ne ide sa foruma dok ne skapiramo ko je sjebao forum!!!
 7. Bliss

  RUR Game Vault

  Nista nisam uzeo, ali rispekt, rep+ !
 8. pa zasto bi to radili u ovom delikatnom procesu tranzicije...
 9. buducnost gejminga su kinezi koji provode u prevozu za posao ~6 sati i pikaju ovakve igre na telefonima. ko je nama kriv sto ne predstavljamo relevantno trziste.
 10. Bliss

  SD Partizan 2018/2019

  au jbte koji kontent.... ovo moze i u stripovi topik, kvalitet je odgovarajuci...