Jump to content

Zr.ninja

The X
  • Posts

    1,365
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Zr.ninja last won the day on June 5 2014

Zr.ninja had the most liked content!

Reputation

245 Snašao se

4 Followers

About Zr.ninja

  • Birthday 12/27/1988

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.dce-gaming.com

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    no clan...
  • Omiljene igre:
    Warcraft III
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

12,231 profile views
  1. Par meseci pratim kriptose (većinom youtube klipove), već par godina želim da uđem u njih ali mi trgovanje sa njima više liči na špekulativno berzansko poslovanje sa kojim nemam iskustva, već 8 godina trgujem sa video igrama što nije slično iskreno. Pre tri meseca sam ušao u NFTove na ETH mreži (non fungible tokene) koji najviše liče na posao kojim se bavim (preprodaja digitalnih dobara) i moram priznati da se osećam kao malo dete koje je otkrilo novu igračku. 70-75% ETH mreže koristi sajt OpenSea na kojem flipujem NFTove, balon je naduvan i ima neverovatne zarade na prostim flipovima za koje ne treba neki skill iskreno. Ako ste zainteresovan mogu napraviti malo duži guide sa par načina na kojem možete pristupiti tržištu zavisno od novca i vremena koje imate na raspolaganju.
  2. Isti im je dobavljač mesa vec godinama, isti lik to drži. Razlika kod njih izmedju pljeskavice i burgera je samo lepinja, ostalo je isto. Pljeskavica je pljosnatija pa se lakše seče/jede, ne umastiš se ko prasac. Ako hoćes taj pravi ukus burgera onda naručuj stareno meso ( nisam siguran da li je to Dry Age na engleskom). Tu ima kategorizacija, koliko nedelja traje proces, može 2/3/4/5 nedelja gde cena ide gore i do 3-4x puta.
  3. Do SBB-a je, sjebalo im se net, pukla je mreze pre 3 dana i ne radi internet kako treba. Resetujem ruter i pomaze kad igram igrice.
  4. Zanimljiv je Nestorovic za slusanje, po meni vrhunski stucnjak. Iako je bavi konvencionalnom medicinom u svojoj ordinaciji, zna dosta o narodnoj medici/kineskoj tradicionalnoj i primenjuje to cesto kad ima priliku. Cak je slusao kao izborni predmet paranormalnu psihologiju u Nemackoj jedno vreme dok nije ukinuta katedra ubrzo nakon toga, zato nemoj da te cudi ako voli malo da zastrani sa temama, radi to iskljucivo iz znatizelje da prosiri svoje znanje i kao krajnji cilj da pomogne pacijentima. Nacin na koji objasnjava i rezonuje mi je impresivan, verujem da su studenti uzivali godinama slusajuci ga. U ovom intervju je ozbiljan pa ti preporucujem da ga pogledas: Da je preterao sa izjavom o Milanu jeste, ali nasaditi coveka, celu njegovu karijeru i rad zbog jedne ishitrene izjave stvarno nema smisla.
  5. Da, poslao sam jednoj clanici SNS-a iz Zrenjanina koja je u Skupstini, valjda ce prosledi presvetom vodji i njegovom timu.
  6. Dobio sam ponudu od partnera jednog koji ujedno i prodaje igre za maske i korona testove, pa prosledite nekom, ja ne znam sta sa tim da radim: WTS Protection Mask 3 Layer CE Certified QTY: 1 mio MOQ: 100.000 Price EXW L&A Holland: 0,52€ ETA: 7 days after confirmation Payment: 50% Advance and 50% after inspection Fotos about ownership, Certificates are all available We can also supply Surgical Masks 3 ply for Hospitals only Price is 0,70€ exw L&A Holland Moq 500k ETA 7-10 days to Holland Corona Tests Price is 9€ exw L&A Holland Moq 50k ETA 7-10 days to holland This special masks are available only for suppliers of Hospitals and Medical inistutes Skype: live:m.shamsan
  7. EMI je Electronic Money Institution, ja za firmu koristim vec godina dana TransferWise, evo vam i moj ref link: https://transferwise.com/invite/u/boskom1 EUR Transferi idu preko Handles Bank iz Nemacke, USD transferi iz Community Federal Bank NY, transferi su brzi, pare lezu ili stizu u roku od jednog dana. Registrovani su u Britaniji: https://register.fca.org.uk/ShPo_FirmDetailsPage?id=001b000001EjC6SAAV Support im je isto dobar, na tickete odgovaraju u roku od 24 sata. Za konverzije koriste srednji guglov kurs, tako da je i to dobar benefit. Imaju bas dosta valuta, ja koristim samo EUR/USD , nisam imao problema. Za slanje novca bez obzira na iznos, fiksni je iznos 0.63 evra po transakciji, ustedeo sam ozbiljne novce ovako, u klasicnim bankama ovo kosta po 5/10/20 evra po transakciji zavisno od iznosa. Trenutno Masterkard kartice izdaju za EU gradjane/firme, ostalo nije podrzano. S obzirom kakav smo banana region za banke, ne verujem da cemo ih i dobiti.
  8. Aj pozovite me u guild, ZeeZee , juce sam dingovao 60 a treba mi guild za raidove/ubrs/lbrs.
  9. Ja sam ovo ladno equip, nisam ni znao da je twink item :DDDD
  10. Kakva je situacija sa serverima, jel imate neki da preporucite?
  11. Imam i ja jednog veceg izdavaca koji pokriva dosta prodavnica ako te zanima tako nesto :) Javi na PM.
×
×
  • Create New...