Jump to content

Hijavata

Level 5
  • Posts

    495
  • Joined

  • Last visited

Reputation

122 Snašao se

About Hijavata

  • Birthday September 7

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Beograd

Recent Profile Visitors

3,851 profile views
  1. Sta kazete? Otkazani casovi ljubavi?
  2. Sve tri epizode su ispod ocekivanja ali se nadam da ce izvuci sada kada se prica opet usmeri na Iron Throne i ludu kucku Sersi ( lozi me malo ) A sto se tice NK-a verujem da je namerno napravljena rupa u prici zbog narednih 5god emitovanja, realno mi prica o prvim ljudima, deci sume i njegovom nastanku deluje najzanimljivije od mogucih prequela ali nisam siguran nisam citao knjigu
  3. Zato sam najvise i pitao jer sam video nekoliko review-a, pa sam pomislio da nije HBO zabo i pustio opet proslu epizodu kao sto su u prosloje sezoni GoT-a pustili jednu epizodu nedelju dana ranije , ali nisi mogao nigde u tom trenutku da pogledas na ovim platformama do sinoc uvece. Izgleda da nema odmah posle emitovanja na tim striming platformama, nego treba da prodje neko vreme dok je upload ili sta god.
  4. Jel sam se ja istripovao ili sinoc nije emitovana deseta epizoda? Jutros je nisam mogao naci ni na EON-u a ni na HBO GO a mislim da je nije bilo ni na onom klasicnom premotvanju na tv-u.
  5. Los si mohr... Zavrsio tamo negde 20og i ponosno ubacio u kolekciju, a sto se tice popunjavanja prethodnih albuma uvek mozes naci slicice na Terazijama :)
  6. Sampion rutinski :D Nadam se da je Vucelic nasao dokaze sto mu je Binic trazio za optuzbe oko namestanja...
  7. Ako dobijes preko picke da li ces onda prestati da lajes?
  8. Koji je ovaj Vlada debil jbt...
  9. Skoro saznao za seriju i za vikend u 3 dana 3 sezone Peaky Blinders, sada gledam 4tu. Vrh serija, preporuke
×
×
  • Create New...