Get Adobe Flash player

twisted system

The X
 • Content count

  1,315
 • Joined

 • Last visited

About twisted system

 • Rank
  Grimoirium Daemonolatry
 • Birthday 11/13/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  /<luv-Kokoshiji Let U Vugla
 • Omiljene igre:
  Nemam jednu.
 • Lokacija:
  Srbistan

Recent Profile Visitors

9,561 profile views
 1. twisted system

  MMORPG General News Thread

  Ej čao čao, jel ima nešto novo i zanimljivo?
 2. twisted system

  Sta nas ceka u skorije vreme ...

  https://www.youtube.com/watch?v=JmKUH8zMv5s
 3. Oće li taj HitOut 2? xD
 4. O derankiranju. Od master guardiana sam pao na gold novu 2 posle novog update'a...
 5. Nema isk sellera? I dont think so...
 6. twisted system

  EVE Srbija: Online

  Srbi corp. Dok ne skontaš kakvi su, pa posle pređi u neke normalnije. XD
 7. Bio sam guardian, Sad imam 2 zvezdice... Sledeću priliku ću se logovati i biću silver... Sprej uništen... Ubili igru sa jednim pečom.
 8. Пхахахахаха, кад би бранили джаву као што браните клан рур, сад би шиптари имали једно село на југу албаније. Збогом.

  1. Lucky

   Lucky

   šta sam propustio? :)

  2. twisted system

   twisted system

   Ej ma ništa Luki po običaju me iznerviraju sveznajući i svevideći trooki tipovi pa ja tako malo pljunem po njima pa me nema, lepo si sredio sajt. <3 ps:nisam video tvoju poruku od pre 3 godine [roflmao]

 9. twisted system

  EURO 2016

  Што идеш из крајности у крајност? Нисам рекао да је 1000 једнако 6м. Али тих 1000 има минимум 2 и по милиона иза себе ако не са делима онда са мишљењем (а то је сигурније јер не изискује излажење из станова/кућа и борбу за своја права изван сигурних оквира једног просечног јадног и мизерног живота). Узми пример наше фудбалске репрезентације. На папиру смо кидалице, док смо на терену тиха језа тј срамота. Исто тако и пасиван народ којег краси велика историја великих дела. Сви седе кући псују Вучића и хране га говнима и курчевима а исте и сами једу јер немају за боље. Навијају за Богданова да јебе мајку шиптарима па после плачу кад због истог изгубимо бодове а Вучић само прави материјал за забавник!
 10. twisted system

  EURO 2016

  Јесу али нису. Када бију педере нису део народа а када не бију педере онда јесу део народа?
 11. twisted system

  EURO 2016

  То што те боли, слободно можеш да лечиш јер видим да је прешло и на друге делове маторог тела. Није проблем што си кењао због мог поста, који ниси, али јеси прочитао али поново се правиш паметан, него што си се измазао сада овде и смета ти ћирилица коју користим. А што се тиче понављања, прочитај поново без обзира што кажеш да ниси прочитао јер није форматиран пост. Ако за тебе навијачи нису део народа онда ти чико само кењаш и увек ћеш само кењати и размазивати се а конструктивна конверзација са квази интелигентним томасом а андерсоном се завршава. Бог благословио игнор.
 12. twisted system

  Lineage Eternal: Twilight Resistance

  Јел ово експанзија за дијабло 3? јадни и бедни су постали... уместо већ постојећу игру да унапреде, они праве нов пројекат.
 13. twisted system

  EURO 2016

  Зато што фудбал има највећу базу навијача у држави и представља већи број грађана него остали спортови и не трипујеш већ је лова проблем Сармо, јер су срби постали ретардиран и похлепан народ и све би сада и све би одмах, а не размишљају у напред ни један дан и тако ти је на свим животним сферама а не само у фудбалу. Толико лошег и мизерног је овај народ наталожио, да је Старбак у праву кад каже да су ови плаћеници дошли да играју за репку само да би могли да се врате у родне куће кад имају ферије, да их стока не закуца на оближње дрвореде! Витју: ај да ти објасним шта сам хтео да кажем пошто си ми мајмунче убио својим покушајем да будеш духовит као и да испаднеш паметан(неки национални синдром). Народ који је сложан само када педере треба да туку а није сложан када треба мафија да се скида са власти и у свим другим сегментима живота...шта ти ту није јасно? Кад ће народ да сконта да све зависи од њега а не од појединца? Толе је крив јер му је омогућено да ради то што ради већ годинама! И шта ти ту није јасно сада? Или апропо приче о формирању нормалног фудбалског савеза и предлога за улагање кинте? Слагање са Старбаковим постом је забрањено или ти имаш нешто против мене па покушаваш да ме поново у другој теми да ме увредиш или да испровоцираш да ти претим неким делом и постом који би ме лишио даљег постовања на овом форуму? Не видим поенту чиме сам допринео да се ти толико узрујаваш око тамо неког "перице" (али перица..) који капира на неки нормалан начин вођење једног спортског савеза? Ко си ти уопште? Томас А. Андресон или Нео? Или неки докони поп који је неспособан да разуме моје постове па покушава свој дефицит у количнику интелигенције да надомести вређањем и неизношењем чињеница и аргумената, већ "налупетао си се". По чему сам се налупетао лупали те? Зато што сам све ставио у једној реченици? Јер сам можда радио па сам журио да што пре напишем то што ми се врзмало по празној глави услед покушаја цивилизованог разговора о тако простој ствари као што је посткомунистички синдром и аутократске власти? Шта ти србине није јасно бре? Слободно питај шта ти није јасно немој ти да ме вређаш Господине Нео ко бога те молим само немој ТИ. Све сами фудбалски стручњаци од којих не можеш да напишеш нешто тј. стручњаци за све и о свему а већа багра и пропалитете бирали нису! Или то искључиво по свом лику у главном се и бирају сви ти силни политичари и стручњаци па и не чуди зашто нам је овако како јесте! И треба да се угаси савез када их воде лопови и преваранти а подржава их држава тј народ, којем треба да иде уместо химне минут ћутања!
 14. twisted system

  EURO 2016

  Слажем се са Старбаком у потпуности, ово је жива истина за Терзића шта је радио по офк. А што је најгоре има их још увек таквих на претек! Цела држава треба да нам се реконструише а до тада ће нам фудбал бити каква нам је и држава! Витју, ај ми напиши са којим се делом не слажеш уместо што вечито глумиш неког шаљивџију и чкаљу?!
 15. twisted system

  Oceni pjesnu iznad

  8.5/10 https://www.youtube.com/watch?v=OKAcna4dvpY&list=PLip-sVpLCuVNBQRmR0GW_FZcB1ZZiT0yG