Jump to content

Aleksandar_

The X
 • Content Count

  3,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Aleksandar_ last won the day on November 17 2013

Aleksandar_ had the most liked content!

Community Reputation

300 Snašao se

About Aleksandar_

 • Rank
  mali aca
 • Birthday 10/30/1995

Profile

 • Gender
  Male
 • Steam
  itstehme
 • Lokacija:
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

30,923 profile views
 1. Kao što piše u naslovu, na prodaju sledeća konfiguracija: Matična Gigabyte z390 Aorus PRO Procesor Intel i5-9600k Grafička ASUS ROG Strix 6GB OC Nvidia RTX 2060 Kućište Cooler Master MASTERBOX MB511 Napajanje Corsair 750w SSD Samsung 970 PRO 250GB RAM memorija Corsair Vengeance LPX DDR4 2133 c16 (XMP 3000) Cena po dogovoru, kontakt ovde DM
 2. Mislim da se gleda SR prosek top150 igrača u zemlji. Prošle godine je 32 rank zauzimala ekipa Rumunije sa prosečnim SR-om od 3.8k, ove godine je Brazil bio 20 sa SRom od 4k. OW scena u Srbiji je poprilično mrtva jedini LAN turnir(afaik) je onaj na gamesconu i to je to.
 3. Aleksandar_

  NBA 2018/19

  Meni nije jasno šta se dešava, očekivao sam neki super tim sa Lebronom u lejkersima, kad ono dovode KCP-a, Lence-a i Javela LOL
 4. Bio sam jednom, imao sam ~15 godina i svi su kucali preko mene :( Žao mi je što nisam bio malo stariji dok je rur bio živ
 5. Aleksandar_

  Pitanje

  Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali vidim da si se već raspitivao i oko reprezentacije(implicirajući da želiš da igraš za istu) itd. ali mislim da prvo moraš malo da napreduješ kao igrač, jer ako sam dobro video trenutno si u bronze ranku. Nađi par ortaka sa kojima ćeš da igraš ranked i sa kojima ćeš zajedno napredovati :)
 6. Prijave su koliko znam završene i prijavljeno je osam ekipa.
 7. Upravo tako, Top32 reprezentacije se gledaju po prosečnom rejtingu u tom državi. Ove godine poslednja ekipa bila je ekipa Rumunije sa prosečnim rejtingom od 3.8k. Nakon toga se bira committee koji drži tryoute za reprezentaciju.
 8. Ne znam, što se Necrosa tiče, Surefour, xQc i mangachu(iz reprezentacije Kanade) su rekli da se odavno vodi ta rasprava i da niko nije siguran ali da ih ne bi iznenadilo da koristi skripte. Ja sam lično gledao par klipova na twitchu gde radi 180 ghost dasheve u mili sekundi pa mi je jedino taj reacton time nerealan. Ali u drugu ruku to je nešto što se može vežbati itd. Tako da sam neutralan.
 9. Jebi se trne nisam imao vremena da pretražujem topike nemoj da me troluješ :(
 10. Je l' se igra fantazi ove sezone?
 11. Skinovi su mi jako neozbiljni, ne znam. Lucio ball competitive je vrhunski :D Btw, ispostavilo se da Necros čituje/skriptuje. Ceo reddit i većina pro igrača na twitchu danas pričaju o tome.
 12. Danas oko 20-21h bi trebao da izađe novi event(summer games od prošle godine).
 13. LOL pardon, navikao sam da pišem SK(south korea) pa sam valjda reflesko napisao severna, my bad.
×
×
 • Create New...