Get Adobe Flash player

Aleksandar_

Members
 • Content count

  3,405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About Aleksandar_

 • Rank
  mali aca
 • Birthday 10/30/1995

Profile

 • Gender
  Male
 • Steam
  itstehme
 • Lokacija:
  Novi Beograd

Recent Profile Visitors

29,632 profile views
 1. Pitanje

  Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali vidim da si se već raspitivao i oko reprezentacije(implicirajući da želiš da igraš za istu) itd. ali mislim da prvo moraš malo da napreduješ kao igrač, jer ako sam dobro video trenutno si u bronze ranku. Nađi par ortaka sa kojima ćeš da igraš ranked i sa kojima ćeš zajedno napredovati :)
 2. Prijave su koliko znam završene i prijavljeno je osam ekipa.
 3. Ocemo li praviti tim za sledece prvenstvo?

  Upravo tako, Top32 reprezentacije se gledaju po prosečnom rejtingu u tom državi. Ove godine poslednja ekipa bila je ekipa Rumunije sa prosečnim rejtingom od 3.8k. Nakon toga se bira committee koji drži tryoute za reprezentaciju.
 4. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Ne znam, što se Necrosa tiče, Surefour, xQc i mangachu(iz reprezentacije Kanade) su rekli da se odavno vodi ta rasprava i da niko nije siguran ali da ih ne bi iznenadilo da koristi skripte. Ja sam lično gledao par klipova na twitchu gde radi 180 ghost dasheve u mili sekundi pa mi je jedino taj reacton time nerealan. Ali u drugu ruku to je nešto što se može vežbati itd. Tako da sam neutralan.
 5. Premier League 17/18

  Jebi se trne nisam imao vremena da pretražujem topike nemoj da me troluješ :(
 6. Premier League 17/18

  Je l' se igra fantazi ove sezone?
 7. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Skinovi su mi jako neozbiljni, ne znam. Lucio ball competitive je vrhunski :D Btw, ispostavilo se da Necros čituje/skriptuje. Ceo reddit i većina pro igrača na twitchu danas pričaju o tome.
 8. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Danas oko 20-21h bi trebao da izađe novi event(summer games od prošle godine).
 9. Overwatch World Cup 2017

  LOL pardon, navikao sam da pišem SK(south korea) pa sam valjda reflesko napisao severna, my bad.
 10. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Daj Bože da sve ispadne kako je Blizzard isplanirao u suprotnom mislim da bi overwatch competitive scena nestala.
 11. Overwatch World Cup 2017

  Severna Koreja je zastrašujuća :OOOO
 12. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Izašao je Doomfist u competitivu i previše je OP. Četiri sekunde cooldowna za one shot skill je premalo.
 13. Overwatch World Cup 2017

  Sada od petka do nedelje imaju odlični mečevi u Poljskoj.
 14. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Moraš da znaš kada i koga da dajvuješ, koji matchupovi ti odgovaraju. Primera radi, Mccree-a kada mu je flash na cd-u, Zena otprilike uvek možeš da dobiješ 1v1, Soldiera ako nema helix ili heal, hanza i genjija isto. Pazi samo na scatter od hanza, na genjija gledaj da skačeš kada mu je dash na cdu. Gledaj da ne bacaš bubble momentalno kada skočiš na nekoga već samo u situacijama kada moraš(kada misliš da ćeš primiti neki veći dmg) i isto tako gledaj da "igraš" oko bubble-a(ulaziš i izlaziš iz njega kako bi blokovao veći deo dmg-a koji bi trebao da primaš). Winston i jeste "papiran" tj nije previše tanky baš zato gledaj da koordiniraš sa svojom d.vom kada i na koga skačeš kako bi držala matrix na tebi. I znaj da u momentu kada skočiš na nekoga bukvalno nemaš izlaza iz te situacije(nemaš načina kako da se povučeš jer ti je leap na cdu) tako da, kao što sam ti rekao, gledaj da uzimaš samo matchupove koji ti odgovaraju ili da koordiniraš sa ostatkom tima na koga skačeš, inače si free ulti charge i mrtav 100%( primera radi skočiš sam na zena sa soldierom pored njega u 99% situacija si mrtav) edit : još jedna stvar, tvoj leap diluje dmg(mislim da je oko 40 nisam siguran) probaj da kada skačeš na nekoga u momentu kada padaš na njega uradiš i melee i sa tim combom diluješ mu instant nekih 80dmg-a otprilike.
 15. Overwatch - pričajte (slobodna diskusija)

  Meta je poprilično sada Winston, D.va, Genji, Tracer, Zen, Lucio ili Mercy. Winston dajvuje njihove supportove, D.va drži desni klip nad njim i to su ez pikovi. U principu probaj da naučiš winstona, mislim da nije teško nije neki skill potreban za njega jedino neki game awareness. Mislim da je i Pharah OP za taj elo jer ne verujem da ljudi imaju određeni aim da bi ti pravili neke probleme pogotovu ako imaš mercy sa sobom.