Jump to content

Vlada_

The X
  • Posts

    6,989
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Vlada_ last won the day on December 1 2021

Vlada_ had the most liked content!

Reputation

1,605 Kole

5 Followers

About Vlada_

  • Birthday 07/31/1992

Retained

  • Member Title
    ok

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://ok
  • Skype
    vlada_janjanin

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    ok
  • Omiljene igre:
    ok
  • Lokacija:
    ok

Recent Profile Visitors

35,590 profile views
  1. jedina smo ekipa na prvenstvu sa 3 pozadi, a nesto nisam siguran koliko top ekipa igra ista slicno danas. naravno, ne mislim da je to najgori sistem na svetu, ali ono, zahteva za pocetak krila koja igraju u oba smera, sto mi nemamo.
  2. nadam se da je ovo poslednji put da gledamo reprezentaciji u ovom sistemu sa 3 stopera koji vise niko ne igra u ozbiljnom fudbalu prakticno. na stranu sto nemamo bekove ni na vidiku u srpskom fudbalu.
  3. Vlada_

    Tenis 2022/24

    @FATA glupanderu, provuces me kroz svaki treci post a ne vidim te u prostoru, ne znam koga drmaju kompleksi. i nisam spominjao ortake ortaka, koji dobijaju informacije od ortaka, vec zaista od jako bliskih ortaka koji su pod skafanderom proveli 2 godine
  4. Vlada_

    Tenis 2022/24

    ako je zarazen svesno isao medju ljude, nema opravdanja. samo sto mislim da to nije slucaj. sto se tice laziranja, za to me zabole.
  5. sve ove rasprave neverovatno lice jedna na drugu :))
  6. Vlada_

    JOKARA ZANAVIJEK!

    naravno da ce biti frustriran kada ima tretman koji ima, zavrsi u kolicima posle tekme a sutne 2 slobodna za 48 minuta na terenu fazon i slicne stvari. protivnicki odbrambeni ga tretiraju kao mvp-a, a sudije kao mentola rukija
  7. pa lakse je nego ikad da radis iz random mesta sta god na internetu 🙂 od najrazlicitijih stvari u it-u do poslova tipa - dispecer za kamione od cega par ljudi oko mene pravi bas solidnu lovu. drugar sa srednjom skolom je letos izasao 2.5k evra mesec, doduse preuzeo je bio vise posla na sebe tad nego sto mu prija, inace radi laganijim tempom i pravi manje love ali i dalje 1.5k+ npr.
  8. @Lucky Mislim da si preterao malo, tj. mislim da su pare za nize nivoe manje vise slicne kao ranije. Ono sto deluje da se promenilo je taj "plafon" za seniore koji je otisao jako visoko. Ne bih se zacudio da mi neko kaze kako ima 10k+ platu bukvalno 🙂
  9. ta dijabola sto je ucenjivala americki studio je inace iz smedereva 😄 #proud
  10. ali ova bezobrazna suptilna bockanja spominjanjem dece, jednostavno lik ne moze da izdrzi a da ne uputi uvredu u svakom drugom postu. mozda je trebalo da ides u skolu sa 15 godina umesto da radis matori, boravak medju vrsnjacima u zdravom okruzenju u formativnim godinama je ocigledno bitniji nego sto si mislio, mozda bi licio na osobu sad.
  11. @FATA moji ortaci argument sam vadio samo kad potpuno negiras celu pricu i nazoves nas retardima, ovcama, ispranim mozgovima i slicno, a ja vidim koliko krvare i slusam cega su se sve nagledali. inace, projektujes se do jaja, ja sam ti rekao da si retard kada si ispricao kako maltretiras kasirke i to je manje vise to. po milioniti put, ja se u dublje diskusije o celoj ovoj temi ne upustam JER NISAM POTKOVAN DA SE UPUSTAM U ISTE, a svojim ocima sam video kako ti JEBENI DOKTORI na forumu daju milion argumenata gde ti ignorises / izvrces / tvrdis da su date cinjenice lazirane i slicno. nemam ja tu sta da trazim. ja se generalno zalazem da svi zadrti antivakseri i fejsbuk naucnici dobiju pomorandzu, caj i nogu u dupe da se lece preko vajber grupa kad prigusti i krene frka i kad odjednom priznaju i nauku i doktore i sistem i kada klimaju glavom na sve sto cika pod skafanderom kaze, onda bi svim mojim emotivnim reakcijama po pitanju cele ove price dosao kraj, a i iskreno nisam ih imao nesto previse cini mi se.
  12. @FATA pa nisam omasio s obzirom koliko si se trigerovao, a i nastavljas da dokazujes koliko si se iskompleksirao sa svim tim pricama i zakljuckom da sigurno radim za 600e u ncr-u dok ti megasposobni menjas svet skupljanjem rezultata u keniji ili sta vec radis. meni je ispod casti da ulazim u te price, neka ostane na tome 🙂 za taj vitamin d i dalje nisam siguran da sam bio u krivu, iako nisam nastavio s tim, posto ni doktori ovde (tada samo dule doduse) nisu uspeli da mi objasne zasto lupetam 🙂 ti si naravno celu tu pricu shvatio da ne izlazim iz kuce, ne vidim sunca i hocu da se ubijem, ali dobro, postalo je jasnije tokom cele ove price kako rezonujes stvari :)
  13. @FATA prividjaju ti se napadi sa svih strana kao tvom bratu elvisu, ja se diskusije nisam toliko ni hvatao, jer po 50. put ne diskutujem o stvarima za koje nisam potkovan (i ne, fejsbuk klipovi nisu dovoljni). rekao sam ti jednom da si moron, i drzim se toga da si ispao moroncina, a to je kada si se hvalio nenosenjem maski u marketima i maltretiranjem radnica. ti si se iskompleksirao zbog mojih prozivki na racun obrazovanja koje su bile izazvane tvojim bezobrazlukom i arogancijom i stavom "lol imbecili nastavite da gledate tv, kovid samo tamo postoji", dok mojih par ekstremno bliskih prijatelja vec godinu i po dana ginu pod skafanderima i prenose mi kakve uzase gledaju svakodnevno. naravno da cu da se istrigerujem i da krenem da resetam na licnoj osnovi.
×
×
  • Create New...