Jump to content

Ivan~

The X
  • Posts

    2,076
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Ivan~ last won the day on November 6 2015

Ivan~ had the most liked content!

Reputation

583 Sjajan član

3 Followers

About Ivan~

  • Birthday 07/08/1994

Retained

  • Member Title
    Say my name

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

12,650 profile views
  1. Renewovao sam ligu. https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/71s0jd - ako jos neko hoce da se pridruzi
  2. Lurkujem povremeno 😄 To sam i ja mislio, ali ipak sam morao rucno da je obnovim. Kod je d7emfd ako hocete nekoga da invitujete.
  3. Baci pogled https://www.europcar.rs/Promo-Jeep-Renegade
  4. Classic: gj8cqb H2H: t4hbl4 AE!
  5. Da li pravi neko ligu ove godine za FPL?
  6. Ja sam upravo sa moka dzezve presao na nespresso, nekako mi je brze i lakse. Nespresso kapsule izadju u proseku 50ak dinara po kapsuli, ima veliki izbor razlicitih varijanti, samo nadjes sta ti odgovara. Cak je i kafeterija pocela da pravi nespresso kapsule sa svojom kafom, malo su i jeftiniji, pa ako gotivis njihovu kafu mozes da probas.
  7. Maxi obicno ima sugar free red bull, u idei sam naleteo par puta na nocco caribbean koji ima 180mg kofeina, sto je dosta vise od red bulla.
  8. Fora je što moraš "fizički" da budeš u zemlji koju stavljaš kao Country/Region da bi mogao payment method da staviš na none.
  9. Možeš da promeniš app store na US bez kartice, samo moraš da upališ VPN, staviš location na US i onda možeš da promeniš app store i kao payment method da staviš none i skineš spotify.
  10. Drugari, koji sajt preporučujete za sim otključavanje iphone 6s zaključanog na mts mrežu?
  11. Prvo probaj da bootuješ u safe modu, i sačekaj da vidiš da li će ti se opet pojavljivati popupi. Ako se ne pojavljuju znači da je do neke aplikacije koje si instalirao. Briši jednu po jednu dok ti ne prestane sa popupima, onda obriši cache, bootuj u recovery i wipeuj system cache.
  12. Ja sam krajem septembra prešao sa rootovanog s4 sa custom romom i kernelom na ip6s. Iskreno moja preporuka ti je ip6s. Ni jednom od tad mi telefon nije zabagovao, usporio itd. Baterija mi drži kao prvog dana, bukvalno se ne sećam da mi se telefon ugasio. Sam iOS mi je mnogo bolji od androida, jedino što sam ovde navikao na root i rootovane aplikacije, a ne bih baš da jailbreakujem ip, bar dok je pod garancijom. Tad sam ga platio 470e, preko oglasa, u vakuumu. Jedino što je mana je mali kapacitet memorije, ali za 1.24$ mesečno imaš 50 GB na iCloudu što je skroz kul.
  13. http://www.starwars.com/news/the-official-title-for-star-wars-episode-viii-revealed?cmp=smc|785924799
×
×
  • Create New...