leisure

The X
 • Content Count

  7,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

leisure last won the day on September 12 2019

leisure had the most liked content!

Community Reputation

1,352 Kole

1 Follower

About leisure

 • Rank
  wings of fury
 • Birthday 08/10/1981

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Cannon Fodder
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

10,602 profile views
 1. Recimo, mali Pecarski, koji je najbolji u svom uzrastu, trazio i dobio raskid ugovora. Doveli smo 24 crnje, kao da smo klub americkog fudbala.
 2. dal ovo Vitji mora da se objasnjava
 3. leisure

  JOKARA DUŠA PRODANA

  Saleta su razbili Skariolo i trener Argentine. Velika greska je forsiranje Jokica na 4, previse centara, davanje izjave 'neka im je Bog u pomoci', lose izmene, neodgovaranje na njihove odbrane nekim iscrtanim akcijama. Bolje bi bilo da smo izgubili 2-3 utakmice na pripremama.
 4. leisure

  JOKARA DUŠA PRODANA

  Saletova greska je sto je poveo toliko Cigana, kada se zna da samo Grobari u reprezentaciji donose uspehe i zlata. Svaka cast Bogdanu. Nije lako igrati sa bezmudim Guduricima and co.
 5. leisure

  JOKARA DUŠA PRODANA

  Moraju Guduric i ekipa da povuku malo, ovo danas je bilo ocajno.
 6. Usrali su sve potpuno. Da se pojave tenkovi i nosaci aviona u seriji, neki ljudi bi rekli 'jbt, ima zmajeva i magije, tebi cudni t34'. Ona taktika odbrane Vinterfela je nesto najdebilnije ikada. Laka konjica u frontalni napad protiv nekoliko redova 'pesadije' (koja ne oseca strah), trebuchei ispred pesadije, pesadija ispred rova, strelci ne pucaju sa zidova u masu koja stoji u dometu...Igrao sam skoro sve Total War-eve od Shoguna, pa mi je bas zasmetalo. 😄 Glavni likovi koji prezivljavaju u Vinterfelu zatrpani zombijima koji su pre toga pojeli 10k ljutih Dotrakija sa sve konjima, a debelom Semu, koji nosi nozic za secenja jabuka, fali samo da se uclani u SNS. Ako je po necem GOT bio poznat, to je po smrti glavnih likova. A i siroti Dotrakiji i Unsullied, presli more i sva sranja da izginu za dva minuta. Mada, nisu izgleda izginuli svi(???)u novoj epizodi, krenuli na Kraljevu Luku. Night King NPC. Zmaja skidaju sa vode, Deneris iz vazduha ne vidi flotu crnih brodova u sred dana. Milion drugih sranja i nelogicnosti, pisanje je KATASTROFALNO. Arja neka pobije sve. I Sersei i Planinu i Jurona i D&D producente moroncine, Rados Bajic bi bolje napisao.
 7. koliko smo otisli u kurac
 8. Izdrzi legendo! https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=19&nav_id=1507489
 9. Coki da uvede VAR, dokle vise ovo sramno pljackanje stuba srbstva.
 10. leisure

  Premier League 2018/19

  Wilson u Chelsiju mozda Morata u Sunderland
 11. leisure

  Pričajte

  pls, jedino sto se oblaci bas do jaja, ima neki kaput kakav bih otprilike kupio