Jump to content

Ma1kavian

Level 1
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Ma1kavian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jedno bitno pitanje, da li postoji poseban razlog zašto se OW turnir na gamesconu organizuje isključivo petkom? Dosta nas je zaposleno, pa su malo otežavajuće okolnosti kada treba da se prijavimo za turnir. Možda sledeće godine da se to uzme u obzir i zakaže termin turnira neradnim danima?
  2. Eo jedan zanimljiv highlight koji sam uspeo da uhvatim.
  3. Ovo sa Tracerom ti ne priznajem, to je Opijev kill iako je u nasem timu, on mi se naguzio nakon sto si mu postavio bombu :D Pokusao sam da pobegnem ali me je lik zalepio u neki cosak, nisam znao sta se desava :D:D:D:D:D
  4. Evo nešto i od mene. Ovo su dva heroja koja trenutno mejnujem u compu. DF Reaper Pa da vidimo i ostale :)
  5. 4010 i nije neki sr? Svaka cast na GM! Ja uglavnom visim na Diamondu, prosle sezone skoro mid diamond. Ove sam spao u Plat i ne ide mi nesto. Ja bih voleo da sam malo angažovaniji za neke online turnire. U timu sa kojim treniraš uvek si u mogučnosti da isprobavaš neke zanimljive stratgije, što meni deluje jako zanimljivo. Uglavnom mejnujem DPS. Reaper, trenutno u top 500 prema Overbuffu ove sezone. Samo što reaper i nije toliko trenutno igriv protiv ove CC mete. Obožavam da igram Doomfista, kada je baš potrebno pikam i McCree-a. Ja i ortak tražimo trenutno ekipu za Gamescon. Dodaću te na bnetu, pa se dop.
  6. Ćao drugari, takođe tražim tim, ili neko da nam se pridruži (igram sa opsajdom gore) ili da popunimo nečiji. Main sam DPS, diamond, 3.2k career high. Uglavnom igram Reapera, DF i McCree. Gledamo što pre da uklopimo tim i krenemo sa treninzima ili u kompu ili protiv drugih timova u custom-u. Smatram da smo jako zanimljivi kao saigrači, smejemo se, ozbiljni kad treba, i uvek se zabavljamo. Volimo da isprobavamo nove strategije, da se unesemo u gejmove, a ponekad i da se opustimo pa isprobavamo drugačije role, čisto da razbijemo monotoniju (a pomoaže nam i da razumemo pozicije drugih rola i time da poboljšamo game sense). Verujem da je potrebno da smo svi u mogućnosti da komuniciramo u timu kako bi dostigli naš potencijal. Ako je neko zainteresovan, slobodno me DM ili dodajte u game-u - CarDusan#21554
  7. Pozdrav, Moje ime je Dušan, tražim tim za Gamescon turnir. Igram OW još od open bete. Trenutno sam na mid platu, igram competative redovno, uglavnom Solo. Odlično baratam tank rolama, primarno Winston, Hog i D.Va, ne ide loše ni sa Reinhartom, Orisom i Zarya-om. Sve zavisi od situacije, Umem dobro da se snalazim i sa DPS, uglavnom McCree i Reaper. Support mi ide ok had situacija zahteva tako, uglavnom Lucio ili Zen. Poprilično sam flex, najviše gledam da imam counter-pickove u odnosu na protivnički tim. Btag - CarDusan#21554. Spreman sam na trening pred turnir, kako bi se prirpemili i naučili da se sync-ujemo što je bolje moguće. EDIT: U medjuvremenu sa mid plata sam skočio na low diamind.
×
×
  • Create New...