Get Adobe Flash player

Komek

Level 5
 • Content count

  816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About Komek

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!
 • Birthday 09/27/1991

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,705 profile views
 1. Komek

  Koju konfiguraciju uzeti?

  Ćao, ovaj neki Ubee evw32b koji sam dobio od SBB-a je sranje :D Ne samo što je wifi sranje nego mi i prekida vezu na kompu koji je zakačen kablom. Izgleda da mu je mnogo što su mu na kablu pc, tv i d3. Je l' imate neku preporuku za neki kršteni ruter do nekih 4k koji će da mi olakša život?
 2. Komek

  Game of Thrones - topik SAMO o seriji -

  Stavi barem u spoiler....
 3. Komek

  Koji mobilni telefon

  Nakon što sam prestao da ga čačkam ceo dan, posle nedelju dana je počela baterija već da traje po dan + 5-9 sati uz redovno korišćenje skajpa, vibera i mesindžera. FB aplikaciju sam prestao da koristim odavno jer je i na starom telefonu trošila ~10% baterije. Ne igram igrice na telefonu pa ne znam kako bi to funkcionisalo :) Dobio sam uz njega jedan ood onih bamboo zaštita, i sa time je jako udoban da se drži u ruci. Bez zaštite je dosta tanak i klizav pa stalno imam strah da će da mi ispadne :D Osim što je malo glindžavo power dugme, ostatak telefona je dosta dobro izrađen. I tako, za sada nemam neku veću zamerku od glidnžavo dugme(koje jedva i da koristim) i klizav.
 4. Komek

  Koji mobilni telefon

  Moto g5+ izgleda kao dobar telefon? A svi nahvališe moto z play, Ako te zanima nešto u vezi sa op3t ili hoćeš možda da ga probaš javi se :)
 5. Komek

  Koji mobilni telefon

  Sa kp, 480e crni 128gb, od 64 mu je bio 440e ja mislim. Trojka je još jeftinija a u principu "isti" telefon. Telfon kao takav je odličan, nisam imao ranije flagship telefone ali stvari koje mogu da se "zamere" ovome su što je ovaj vibracioni motor malo sranjkast i power i volume dugmići imaju malecki "hod" pa kao može da se kaže da je slabijeg kvaliteta izrade... Ali fingerprint senzor prebrz, lep, i iznenađujuće tanak. Takođe mi je ovo prvi AMOLED ekran tako da sam i dalje mindblown ekranom :D Questions?
 6. Komek

  Koji mobilni telefon

  Ja sutra uzimam op3t, pa javljam utiske, nije ti on u opticaju?
 7. Komek

  Mutna slova na monitoru

  Ako si čačkao podešavanja oko performansi u onom "Performance options" imaš jednu od stavki vezanu za jasnoću teksta :D
 8. Komek

  Koji mobilni telefon

  Ja sam već 2 meseca u istom "problemu" kao trokty. Samo što ja više težim 6p i pokušavam da nađem negde novi i koliko para bi neko tražio za njega, čak ima na kp i nekih sa tim garancijama a onda je pitanje koliko huawei brine o tome :) a generalno je lep, veliki i odličan telefon op3t ima na kp i za manje para ponekad, ali i za njega se ljude žale na to da imaju dva tipa ekrana i jedan kao ima čudan color tilt.
 9. Komek

  Koji mobilni telefon

  Gunđ, nekako nisam pametan koliko mi je gušt takav apdejt da ostanem na nečemu što isti ekran kao i ovo što imam sada :D Mrzim kupovinu telefona -.-
 10. Komek

  Koji mobilni telefon

  Da, mislio sam da sam to čitao na nekom drugom forumu pa reko i ovde da pitam :D Glup sam Ako neko ima neki bolje predlog za tih ~350e neka baci neku ideju, ali šmekam ove 6p već duže vreme, samo nisam siguran da li da odvojim još 100-150 za oneplus 3(t)
 11. Komek

  Koji mobilni telefon

  Je l' ima neko na forumu nexus 6p? Počela da mi umire xperia z3 pa gledam u šta da uskočim a ima na kp za ~350e :)
 12. Komek

  Project Valerie

  Pa da, ali opet ne nosiš laptop sa sobom dok ideš na planinarenje? :D Nego do autobusa/kola i malo šetanja tamo vamo, što je opet mali procenat vremena korišćenja laptopa? Ako više vremena provedeš sa rancem na leđima nego koristeći laptop da li je vredelo ga da poneseš? Barem u mom slučaju je tako, bitnije mi je da mogu da ga premeštam po stanu i prebacim negde nego koliko će težak biti usput :)
 13. Komek

  Project Valerie

  asus gl552vw i7 6700HQ, gtx 950m, 12 giga rama, 1tb hard(imao sam ssd da ubacim u njega) Znam šta sam mogao da dobijem da sam pravio desktop za te pare, ali sam dva meseca proveo razmišljajući o celom problemu i rešenju i zadovoljan sam onim što sam dobio... Ne razumem te probleme oko težine, razlika između 1.5 i 3.5kg na leđima je sa dobrim rancem neosetno, a svakako nije plan da ga držim u rukama dok stojim duže vreme :) Video sam, pun CES tegova u laptop kućištima :D
 14. Komek

  Cipele za zimu?

  +1, ja imam i plitke i duboke
 15. Komek

  Project Valerie

  Ja sam uzeu gejming laptop jer mi generalno treba mobilni kompjuter, da mogu da ga nosim na posao kad zatreba i da mogu bilo gde po kući sa njim da sednem/legnem. Ne igram igrice satima svaki dan pa mi je full desktop računar promašaj jer bih ga koristio par sati svakih par dana. Ovako kad god mi se igra nešto imam rešenje, a za ostalih 70% vremena mogu da ga koristim van jednog radnog stola... I 1000e za laptop mi je izgledalo kao dugotrajnija opcija nego 500e laptop i 500e komp (plus je sa kompom uvek "samo još ovo da kupim")