Get Adobe Flash player

Corey

Moderatori
 • Content count

  18,911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Corey

 • Rank
  Ђенерал

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

22,218 profile views
 1. Social (?) Media Privacy

  Шта смо овде ново научили? Апсолутно ништа. Коме је требао чланак на медијском порталу са добром репутацијом да му отвори затворене очи, нека настави свој пут за Twitter крдом и обрише свој налог. Ко није добио свој интернет прикључак тек јуче, и стварно се бринуо о својој приватности, тај сам неће направити налог на тој социјалној мрежи, или ће га избрисати без да му ико сугерише о могућности злоупотребе личних података. И наравно, опет прича о мешању Руса у интерну политику САД-а иза фасаде о нарушавању приватности, као да се то први пут десило за време последњих америчких избора. БУ ХУ. Ово ми пре делује као још једно у низу оплакивање озлојеђених америчких либерала, који никако да се опасуље и суоче са чињеницом да су изгубили због своје некомпетентности, па траже кривца у некој спољној варијабли, идеално да то буду Руси. Не негирам да се овако нешто десило, само истичем да је то никаква новост, и да сигурно није први пут да се тако нешто дешава, и посебно није чин који је резервисан за идеолошког противника (Трампа), имају и они сигурно пар лешева у свом ормару из периода последње кампање.
 2. Serije koje pratite

  Ево ти серија, будући гастосе http://www.imdb.com/title/tt6600720/?ref_=fn_al_tt_1
 3. Oskar 2018

  Сада гледам на којим све филмовима је Roger Deakins био директор фотографије :О како овај геније раније није добио Оскара
 4. Drale osvaja Kosmos!

  Да се отарасиш халуцинације да ти неко овде нешто дугује тиме што си завршио Медицински факултет, да не чекаш да се нешто магично деси. То је значење. Мислим да радиш до јаја ствар са целом акцијом, укратко. Ово све после три тачке си истриповао да се односи на тебе.
 5. Drale osvaja Kosmos!

  Истина, зато сам направио мисаони експеримент сразмеран дроновима и недроновима доста мањег капитала и утицаја. Колико сам упућен, дотични дејствује на више фронтова, где су нама најпознатији SpaceX и Tesla, Inc, а други му служе за генерисање капитала које улаже у остварење примарних циљева и визија, док су неки мање познати такође визионарске природе, да се тако изразим, као што је изградња подземних тунела који повезују изузетно удаљене дестинације, што је његов одговор на летеће аутомобиле, које избегава јер сматра да би изазивали анксиозност код људи, где је идеја да аутомобили постану део прошлости као што су сада то запрежна кола (само овај ангажман чини 5% свеукупног). Додатно, не смемо заборавити да се не бави свим овим стварима од рођења и да је својим рукама направио капитал, а онда га уложио у своје снове. Тако да прича о превеликом хајпу не да је далеко од реалности, већ човек заслужује још већи хајп. Немам, ал једва чекам да ти видим промену резона када побегнеш одавде и преузмеш личну судбину у своје руке :) То ће ми бити драже него када за 5, 6 година дођем овде да напишем, "I told you so" :P
 6. Drale osvaja Kosmos!

  У поређењу са вама који нисте, разлика је Земља - Марс huehue Поређење са Стив Џобсом је потпуно реално, волео бих да се шалиш. Занимљиво је то омаловажавање Илона Маска које је заступљено у великој мери, мени изненађујућој, где ми је тешко да видим разлоге друге до зависти, љубоморе, озлојеђености. Не кажем да је ово случај код тебе, већ причам уопштено. Волео бих све те који су у фазону да је хајп око њега неоснован, да сразмерно свом капиталу, социјалном и културном домашају околине у којој живе, допринесу и створе нешто за будућност. Да видимо колико ће дуго издржати осамдесеточасовне радне недеље, а да истовремено имају и породицу и неколицину пријатеља са којима такође одржавају колико толико одржив однос. Човек има визију будућности на којој ради, не седи код куће и кука на друштво и систем, не критикује оне који раде на нечему и преузимају велике ризике, јер ако је некоме јасно шта значи велики ризик и које су последице неуспеха, онда је то он. "Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars."
 7. Drale osvaja Kosmos!

  Да, дипломирани физичар који је управо послао своју ракету у свемир не зна шта прича, твитујте му линк ка овој теми да научи нешто : )))
 8. Istorija Srba

  Видео сам је у Вулкану пре неки дан, има је на лагеру. Ако сте прави, узмите прво издање од Српске књижевне задруге.
 9. pričajte

  Јел зна неко копирницу која штампа изузетно повољно*? * испод 1.3 динара преко 1000 страна
 10. Drale osvaja Kosmos!

  Истина. Да нам сексуални морал и норму друштва одређују они који су из живота побегли због немогућности да се снађу у истом, све би било много боље. Проклети јеретици и многобошци учинише егзил небеских трупа. Све сами шејтанови ратници и слуге.
 11. Serije koje pratite

  Радио је истраживање
 12. Serije koje pratite

  Зашто си нас подсетио да постоји то ђубре