Jump to content

coll

The X
  • Posts

    3,337
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About coll

  • Birthday 07/30/1983

Retained

  • Member Title
    reMember

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.collisyourgod.com

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    Ultima Online forever :)
  • Lokacija:
    Czech Republic

Recent Profile Visitors

13,742 profile views
  1. Au bre, dugo nisam bio prisutan!
  2. Voleo bih da uzmem vise komada u XL velicini, ali sam u inostranstvu ... :) Jel moze i neki dil za nas preko - neko placanje na racun, a na slanju da se dogovorimo, tj. da se posalje na adresu u bgd-u na primer, ili direktno meni do EU ako moze postom. Pre dve godine mi je ovo drug cali odradio, za digital kupovinu par igara po netu u protivrednosti, al necu da ga opet smaram, pa pitam javno :)
  3. Ja koristim sad Galaxy Nexus, prirastao mi je za srce vise od iphone 4S :) Volim default android ... Inace, s3 je do jaja ruzan, ali realno - nismo zene. Hardware je sabio.
  4. Ja koristim vec 7 godina Canon opremu mada je na tom ulaznom nivou sve isto ... Nikon D3100 je dobro pocetno telo a (bar kod nikona) kit objektivi 18-55 i 15-105 su dobri komadi stakla (za razliku od Canon istih/slicnih). Inace moja preporuka za kasnije je da razmislis o kupovini objektiva 50mm 1.8 ... na kome ces, realno, najbolje da naucis da slikas plus portret slike (i video) ce biti na mnogo vecem nivou zbog f-stopa od 1.8 :) plus, i kod canona i kod nikona je to najjeftiniji objektiv.
  5. Ne znam da li je ovaj negde bio, nisam imao vremena sve da pregledam :) Ako je repost, jesbiga, sorry :)
  6. btw - jel nabavio neko "nase" titlovi za S05 E01-02 ? :( Nesto ne mogu da nadjem, a treba mi da bih mogao kevi da dam da gleda :)
  7. Nisam znao gde, pa aj ovde... Christina Hendricks (Mad Men, Drive...) http://foto-christinahendricks.tumblr.com/post/18749036029
  8. Verovatno veoma glupo pitanje, ali zasto je unlock potreban ? Kod nas ne radi iPhone sa provajderom kako treba? Ne mozete da otvorite appstore nalog?
  9. 5:34 ... plakao sam od smeha, mada, ni ne znam zasto :) http://xhamster.com/movies/1000223/freaks_of_nature_92_amber.html
  10. RIP Jobs. Thanks for all the fish. Da je bio top it biznismen, bio je. Da je postigao brdo stvari, postigao je ... Ne kapiram sto se prepucavate, ako neko igra tako visoku igru kao sto je Jobs igrao, naravno da ne moze da bude svetac i posten. Prljave su to visine :)
  11. LOL, bas google ima potrebu da trazi i zapitkuje ljude po public job sajtovima da rade za njih. Plus, opste je poznato da google drugacije trazi ljude, tj kroz projekte i ideje. Ako si to stvarno dobio, verovatno oce da te kara kao sto ostali kazu ... :)
  12. ne znam da li je bilo, ali u svakom slucaju - koji lol jebote! http://xhamster.com/movies/489389/serbian_couple_big_boobs_.html (nas "nic")
×
×
  • Create New...