Jump to content

vix

The X
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About vix

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Svako ima svoj mehur. Svet je postao toliko veliki i dinamičan a dostupnost i količina informacija nepregledni. To što ti svrstavaš u "mnoga dešavanja u državi i svetu" je samo delić onoga što ima da se vidi/čuje/pročita i vrlo lako može da se ne preklapa sa mehurima drugih ljudi. Meni je to još i razumljivo/prihvatljivo. Ono što mi je teško da prihvatim je da neko proživi ceo život na neki totalno drugačiji način, sa drugačijim iskustvima, okružen drugačijim ljudima i ima totalno drugačiji pogled na svet, društvo, ljudsku prirodu i odnose. Ko da svako živi u nekoj svojoj simulaciji realnosti pa zavisi da li upališ na easy ili hard.
  2. I dalje čekamo da neko od ovih baja koji rade kog nekog od provajdera podigne divlji Q3 server pa da možemo da igramo ko ljudi :).
  3. Pickup mečevi su za sada jedino utočište za one koji bi da igraju QL sa klasičnim pravilima - bez ovih novih noob friendly gluposti.
  4. Hahahahaha. Ista priča kod mene 200%. Evo sad imam 6 mačaka praktično. Samo dve moje. Imam i 8 godina staru mačku, već je matora i bolesna, ostala bez zuba ali da crkne neće. Imam i lepog polupersijanera, nudio ga svakom kome sam stigao, niko neće da uzme.
  5. Otkrio si Vsauce. Dobrodošao na internet.
  6. Hentai Kamen - najjači super heroj ikada. Čit'o sam mangu i čekam film da izađe. Nisam znao da je izašao DVD rip. Će da se skine.
  7. -> Савовски, i mene su u srednjoj školi zvali "Vića" .
×
×
  • Create New...