Atomic

The X
 • Content Count

  2,833
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Snašao se

1 Follower

About Atomic

 • Rank
  City Hunter!
 • Birthday 12/20/1987

Kontakt podaci

 • Skype
  medamajs

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,878 profile views
 1. Zbogom drugari, rur je postao nesnošljiv.
 2. Stvarno, da li se ikada saznalo kako se zove dama sa slike? :)
 3. +1 Ili je količina kurčenja u Beogradu postala previsoka ili ja postajem sve veći drkoš. Legende koje se parkiraju u bulevaru sa sva 4 u sred špica jerbo je bolje smanjiti broj traka da bi se saobraćaj ubrzao. Želim im sve najlepše u životu, dugo da žive! <3
 4. Uživao sam u činjenici da od posla do Vukovog stižem za 15 minuta po završetku radnog vremena (17h). BG je idealan sa ne više od milion ljudi.
 5. Atomic

  Punjac za laptop

  Imaju http://www.svebaterije.net/proizvod-info/punjac-za-laptop/punjac-za-laptop-65w-74mm-x-50mm koji odgovara tvom ulazu.
 6. Atomic

  OW Casual

  Prijavi se i u topic ispod gde možeš naći i spisak ljudi koji igraju aktivno. Tamo možeš sigurno naći nekoga za partiju - dve.
 7. Ako sam dobro razumeo tebi ovde ne da da prođeš dalje. Moraš da klikneš na POTVRDI i on će sve to da sabije kompaktno i daće ti opciju da klikneš da prihvataš uslove :)
 8. Tek kada potvrdiš podatke kartice možeš da štikliraš da se slažeš sa uslovima kupovine. :) Inače svi solidni agenti iz kol centra su otišli kad se autsorsovao, naravno, tako da me ne čudi što si dobio takav odgovor. Daću im savet da tu stave bar "Tip kontakt telefona" jer je ovako zbunjujuće.
 9. Koja carština The Boys. Pročitao sam sve u jednom danu.
 10. Zabole me baš, ako si karakter izdržaćeš da ne pogledaš. Naravno, nemojte da spojlujete drugim ljudima.
 11. Da. Doduše, ja sam to video na greenchilli-ju, ne znam da li je isti source kao za Imgur.
 12. Mi smo pretprošle godine išli na Lefkadu od 12. do 22. septembra, kolima. Bilo vrh vrhova, more solidno toplo da je moglo da se kupa svaki dan. Gužve nigde, a vreme nas je poslužilo toliko da je samo jedan dan padala kiša - što smo iskoristili za izlet do Lefkasa. Išlo je nas četvoro, ukupno za gorivo i putarine ~240€ ne sećam se tačno, odnosno tri puna rezervoara (Fiat croma 1.9). Lefkada je go kurac bez kola, ali ako hoćete da se vozite svaki dan na drugu plažu zna da bude jako iscrpljujuće ako je samo jedan vozač. Mi smo prešli dodatnih ~500km na samom ostrvu. Nemojte da napravite zajeb da u navigaciji ostavite sve tipove puteva, već samo asfaltirane, jer smo dobili neviđenu avanturu preko neke planinčine, i pritom istraumirali nekog pastira koji je izgleda prvi put video auto u životu. :) Svakako, sve preporuke.